Οι καλυτερες στιγμες στην μεχρι τωρα ζωη σας που ξεπερασατε τον εαυτο σας και την καθημερινη ρουτινα που μας καταβαλλει ολους;που σας εχουν μεινει αξιομνημονευτες;ειτε εχουν σχεση με γκομενα ειτε με χρηματα,φιλους..οτιδηποτε;περιγραψτε τις...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μεγαλυτερες στιγμες της ζωης σας μεχρι τωρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
όταν κέρδισα 2000 στο πόκερ όταν έκανα σχέση με ιερόδουλη πριν χρόνια και το σεξ στην αρχή της σχέσης ήταν το καλύτερο της ζωής μου. Όταν πήρα καινούργιο αυτοκίνητο. Φέτος που έχασα 25 κιλά και 27 κιλά. Λίπος και από κουραδας που ήμουνα έχω αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σώμα με τάσεις προς το καλλιγραμο σε λίγους μήνες ακόμα...Οι καλυτερες στιγμες στην μεχρι τωρα ζωη σας που ξεπερασατε τον εαυτο σας και την καθημερινη ρουτινα που μας καταβαλλει ολους;που σας εχουν μεινει αξιομνημονευτες;ειτε εχουν σχεση με γκομενα ειτε με χρηματα,φιλους..οτιδηποτε;περιγραψτε τις...
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
παναγο ανεβασε αν θες φωτο του πριν και του τωρα..ειμαι και γω σε σκεψεις να ξεκινησω να χασω αρκετα κιλαόταν κέρδισα 2000 στο πόκερ όταν έκανα σχέση με ιερόδουλη πριν χρόνια και το σεξ στην αρχή της σχέσης ήταν το καλύτερο της ζωής μου. Όταν πήρα καινούργιο αυτοκίνητο. Φέτος που έχασα 25 κιλά και 27 κιλά. Λίπος και από κουραδας που ήμουνα έχω αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σώμα με τάσεις προς το καλλιγραμο σε λίγους μήνες ακόμα...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Οταν πρωτογαμησα στα 15 μου πετουσα απο χαρα που επιτελους γαμησα.
Δευτερη μεγαλύτερη χαρα που πηρα την αποφαση να ξαναελευθερωθω με διαζυγιο 14 οκτωβριου για αυτο και το 1410 στο ψευδωνυμο.
Τριτη στο γαμο μου που παντρευτηκα μια ομορφη που εκανε οτι ηθελα στο κρεβάτι.
Δευτερη μεγαλύτερη χαρα που πηρα την αποφαση να ξαναελευθερωθω με διαζυγιο 14 οκτωβριου για αυτο και το 1410 στο ψευδωνυμο.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αυτη που χωρισες ηταν η ομορφη που εκανε οτι ηθελες στο κρεβατι;Οταν πρωτογαμησα στα 15 μου πετουσα απο χαρα που επιτελους γαμησα.
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
1 η γεννηση του γιου μου
2 ειχα κερδισει δωρεαν διαμονη 9 μερες στη πραγα στο Hilton και πηγα με 'φιλη' φανταζεστε το τι εγινε
3 η πρωτη επιχειρηση που ανοιξα μονος χωρις τη βοηθεια κανενος
4 στα 17μου η πρωτη φορα που γαμησα κωλο και μετα από 10 χρονια ολο τυχαιως η συγκεκριμενη εγινε γυναικα μου
2 ειχα κερδισει δωρεαν διαμονη 9 μερες στη πραγα στο Hilton και πηγα με 'φιλη' φανταζεστε το τι εγινε
3 η πρωτη επιχειρηση που ανοιξα μονος χωρις τη βοηθεια κανενος
4 στα 17μου η πρωτη φορα που γαμησα κωλο και μετα από 10 χρονια ολο τυχαιως η συγκεκριμενη εγινε γυναικα μου
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
ειναι με πρόσωπο φιλε. Τι να σου πω σκέψου ενα μπογο 119 κιλών με 38 τα εκατό λίπος και έναν άνθρωπο 85 κιλά 15 τα εκατό λίπος. Τεράστια διαφορά για να μη πω χάος. Μερικοί δε με αναγνωρίζουν καλά καλαπαναγο ανεβασε αν θες φωτο του πριν και του τωρα..ειμαι και γω σε σκεψεις να ξεκινησω να χασω αρκετα κιλα
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
χωρις προσωπο ενοουσα αν μπορεις..σου στελνω pm αν θες απαντα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι μια φορα μονο παντρευτηκα . Γιατι τι εξυπναδα θα πεταξεις παλι;αυτη που χωρισες ηταν η ομορφη που εκανε οτι ηθελες στο κρεβατι;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
Η γέννηση των παιδιών μου, η γέννηση μου, και υποθέτω ο θάνατος μου.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
κλαίω για το τελευταίο!!!Η γέννηση των παιδιών μου, η γέννηση μου, και υποθέτω ο θάνατος μου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μεχρι τωρα λεει το ερωτημα αγαπητεΗ γέννηση των παιδιών μου, η γέννηση μου, και υποθέτω ο θάνατος μου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Όταν γράφτηκα στο bou.com.
Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Οταν έχυσα μια γκόμενα απ τον κώλο πριν πολλάαααα χρόνια μέσα της.
the_answer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χρονια πριν οταν ακομη πηγαινα μπασκετ στις ακαδημιες μιας ομαδας. Σ'ενα σημαντικο παιχνιδι του παιδικου πρωταθληματος εβαλα δυο τριποντα στο τελευταιο λεπτο του αγωνα και νικησαμε. Δυστηχως, την τελευταια αγωνιστικη χασαμε και δεν περασαμε στους "8" της περιφερειας.
To πρωτο μου bachelor. Εγω στα 22 μου τοτε. Ο γαμρπος εισοδηματιας (ο πατερας του εχει ξενοδοχειο) οποτε πολυ φραγκατος. Ο κουμπαρος του ακομα πιο λεφτας (ο πατερας του εχει και αυτος ξενοδοχειο). Νομιζα πως αυτα τα τρελα παρτυ με γυναικες, ποτα και ξεφαντωματα γινοντουσαν μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας. Κι ομως η βραδια ηταν απιστευτη. Βεβαια αν και πιτσιρικας εγω δεν αντεξα μεχρι το τελος της βραδιας. Το εργαλειο απο κατω ουτε αερα δεν εβγαζε στο τελος. Το μαγαζι απ οτι ξερω εκλεισε λιγο μετα, παντως η εμπειρια απιστευτη. Θυμαμαι χαρακτηρηστηκα 6 το πρωι να βγαινουμε καμια 10αρια μαντραχαλοι (οσοι ειχαμε μεινει ορθιοι) και να πηγαινουμε για φαι σε μια καντινα απεναντι.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
δε το χω κάνει ποτέ το θέλω και εγώ ρε πουστηΟταν έχυσα μια γκόμενα απ τον κώλο πριν πολλάαααα χρόνια μέσα της.
Η πρώτη φορά που έπαιξα το γαριδάκι μου. Ήταν Σεπτέμβρης της Πέμπτης Δημοτικού και από κείνη τη μέρα όλο το σύμπαν μεταμορφώθηκε.
Αφού το θυμάμαι σαν σήμερα 20 χρόνια μετά. Ήταν σίγουρα η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου μετά τη γέννηση μου.
Αφού το θυμάμαι σαν σήμερα 20 χρόνια μετά. Ήταν σίγουρα η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου μετά τη γέννηση μου.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Φέτος που έχασα 25 κιλά και 27 κιλά. Λίπος και από κουραδας που ήμουνα έχω αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σώμα με τάσεις προς το καλλιγραμο σε λίγους μήνες ακόμα...
Μπραβο σου φιλε, συνεχισε και μη ξαναεπιστρεψεις ποτε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το εκανα πανω απο 8 χρονια καθε μερα (με 3 διαφορετικες πρωκτικος ακαποτος κρεμπιες ζηλευε χαχαχα)δε το χω κάνει ποτέ το θέλω και εγώ ρε πουστη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις