Φίλτατε, οι μαύρες είναι κι αυτές ανθρώπινα πλάσματα. Το sex, το έχει σχεδιάσει η φύση για να επιβιώσει η ανθρώπινη φυλή. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μια ελάχιστη ψυχική επαφή, να έχει εμπιστοσύνη για να σου ανοιχτεί και εννοώ κάτι περισσότερο από το να σου ανοίξει τα πόδια. Έχω πάρει πάρα πολλές και επειδή μου αρέσει να το κάνω με ανθρώπινο τρόπο, αλλά και για να σπάσω τον πάγο, πάντα μίλαγα μαζί τους όταν τις πήγαινα και τις έφερνα. Δυστυχώς το μόνιμο παράπονο από αυτές τις κοπέλες είναι ότι δεν έχουν συνηθίσει να τους φέρονται σαν σε ανθρώπους, Εντάξει, το ξέρω ότι τις πληρώνουμε, αλλά τι συμπεριφορά περιμένεις όταν η μαύρη που σου έπαιρνε πίπα έχει συνηθίσει να την βλέπουν μόνο σαν προσωρινή ανακουφίστρα που μετά της δίνουνε μια κλωτσιά? Εννοώ και ψυχικά (οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν όλα) αλλά και στην πραγματικότητα. Όταν άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια, με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και μου είπε ότι ποτέ δεν της το έχουν κάνει στη ζωή της. Το κάνουμε στις χαμένες Ελεεινίδες, που μας τα κάνουν πεπόνια από τη γκρίνια και τις απαιτήσεις, αλλά όχι σ’ αυτές τις κοπέλες που στο κάτω κάτω θα μας δώσουν ηδονή σίγουρα. Όποτε τους έχω φερθεί σωστά, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Φέρνομαι σ΄ όλες τις πόρνες σαν να βγήκαμε ραντεβού, είναι πολύ πιο τίμιες από τις τάχα τίμιες Ελεεινίδες που προσπαθούν να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν, χωρίς να θέλουν να γαμηθούν μαζί σου, αλλά είναι μαστόρισσες στο να σου δημιουργούν προσδοκίες. Συνήθως αργώ να τελειώσω, αλλά με τη συγκεκριμένη τελείωσα πολύ γρήγορα, δεν ξέρω αν ταιριάζαμε χημικά ή αν αιτία ήταν το εξαιρετικό της σώμα που με έκανε τούρμπο. Δεν πάω ποτέ σε μπουρδέλο γιατί εκεί προσπαθούν να σε ξεπετάξουν στο 5λεπτο αν είναι δυνατόν. Κάτσε λίγη ώρα μαζί τους, φέρσου τους ανθρώπινα και ίσως, ίσως αλλάξεις γνώμη για τον τρόπο που γαμιούνται οι μαύρες.