για να μην ξεβαψει η μαυρη και λερωθει η πετσετα τυπε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 431K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
o τυπος ειναι οργανωμενος και κανει και τον αγαπουλη για να κερδισει κανεναοπως δινουν στα καλα εστιατορια οταν τελειωσεις το φαι τυπε?
αυτα ειναι δικε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εκτός απο πετσετες/σεντονια Θέλει και ειδικο μπάνιο γι αυτές τις περιπτώσεις
Full INOX
Full INOX
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σοβαρα τυπε?o τυπος ειναι οργανωμενος και κανει και τον αγαπουλη για να κερδισει κανενα
ουτε που μου περασε απτο μυαλο δικε μου
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
εχει και τα στανταρακια του,50 ευρω για 4 ωρες !!! δεν υπαρχει καλητερο value for money !!!σοβαρα τυπε?
ουτε που μου περασε απτο μυαλο δικε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πρεπει να τις διωχνει και αυτοςεχει και τα στανταρακια του,50 ευρω για 4 ωρες !!! δεν υπαρχει καλητερο value for money !!!
αυτες θα θελουν να κατσουν κιαλλο
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τοσο γλυκοτσουτσουνος ειναι???τυπε πρεπει να τις διωχνει και αυτος
αυτες θα θελουν να κατσουν κιαλλο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ρε τυπετοσο γλυκοτσουτσουνος ειναι???
απλα φερεται ανθρωπινα
οχι οπως εσεις οι αλητηριοι που τις γαματε και τις παρατατε μετα :S
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Απόλυτε, συγχώρησε την ασάφειά μου.ρατσισμος στην πετσετα ρε τυπε?
δηλαδη τι εννοεις ειδικη πετσετα?
Δεν εννοώ ότι ειδικά για τις μαύρες έχω πετσέτα άλλη από αυτή που σκουπίζομαι εγώ. Κάθε κοπέλα που έχω φέρει στο σπίτι μου και έχει κάνει μπάνιο, χρησιμοποιεί ειδική πετσέτα, με την οποία δεν σκουπίζομαι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Για λόγους υγιεινής, την άλλη μέρα τη βάζω στο πλυντήριο και είναι πάντα καθαρή για την επόμενη κοπέλα. Είναι αλήθεια ότι έχω αρχίσει να νοιώθω ρατσισμό για τις Ελλεεινίδες, γιατί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι τρισάθλιες, είτε μιλάμε για τις τάχα τίμιες, είτε μιλάμε για τις πόρνες. Φέτος κόλλησα δυο φορές καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, από Ελλεεινίδες. Οι περισσότερες έχουν προσπαθήσει να μου αποσπάσουν περισσότερα από αυτά που είχαμε κανονίσει στην αρχή με διάφορες δικαιολογίες. Αχ πεινάω, αχ μου σκίστηκε το βρακί, μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω για να μη ξαναβγώ στο πεζοδρόμιο. Ελλεεινίδα μου βούτηξε δέκα € από το παντελόνι. Και από καλούπι είναι φοβερά μέτριες και πιστεύουν ότι είναι θεές. Όσο για συμπεριφορά, όποιος έχει δοκιμάσει τις ασιάτισσες ξέρει τι πάει να πει γυναίκα που θέλει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άντρα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Όχι, το χρώμα της πετσέτας που χρησιμοποιούν οι βίζιτες που φέρνω στο σπίτι είναι πορτοκαλί.μαυρη πετσετα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Μπα, μην ταράζεστε. Αρκεί ένα καλό πέρασμα με betadin και στην μπανιέρα και στη λεκάνη της τουαλέτας. Το αφήνεις για 10 λεπτά και τα μικρόβια έχουν ψοφήσει.Εκτός απο πετσετες/σεντονια Θέλει και ειδικο μπάνιο γι αυτές τις περιπτώσεις
Full INOX
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Μάλλον με μπερδεύετε με άλλο συνάδελφο. Τις παίρνω για μια ώρα και παίζουν από 20 € έως 50 €.εχει και τα στανταρακια του,50 ευρω για 4 ωρες !!! δεν υπαρχει καλητερο value for money !!!
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μπα, μην ταράζεστε.
Δεν ταραζομαι φιλε μου, απλά το ανοξειδωτο ειναι οτι καλυτερο.
Τοσο βρωμικος ήσουν;> Παιδιά εγώ μια φορά πήδηξα μαύρη και μου τον έπλενε 10' στον νηπτήρα πριν τον γλύψει...
Έπρεπε να της πεις: "Τον Κωστάκη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς..."> Παιδιά εγώ μια φορά πήδηξα μαύρη και μου τον έπλενε 10' στον νηπτήρα πριν τον γλύψει...
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
φυλε φερνεις τις πουτανες μεσα στο σπιτι ενω εχεις παιδια????Απόλυτε, συγχώρησε την ασάφειά μου.
Δεν εννοώ ότι ειδικά για τις μαύρες έχω πετσέτα άλλη από αυτή που σκουπίζομαι εγώ. Κάθε κοπέλα που έχω φέρει στο σπίτι μου και έχει κάνει μπάνιο, χρησιμοποιεί ειδική πετσέτα, με την οποία δεν σκουπίζομαι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Για λόγους υγιεινής, την άλλη μέρα τη βάζω στο πλυντήριο και είναι πάντα καθαρή για την επόμενη κοπέλα. Είναι αλήθεια ότι έχω αρχίσει να νοιώθω ρατσισμό για τις Ελλεεινίδες, γιατί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι τρισάθλιες, είτε μιλάμε για τις τάχα τίμιες, είτε μιλάμε για τις πόρνες. Φέτος κόλλησα δυο φορές καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, από Ελλεεινίδες. Οι περισσότερες έχουν προσπαθήσει να μου αποσπάσουν περισσότερα από αυτά που είχαμε κανονίσει στην αρχή με διάφορες δικαιολογίες. Αχ πεινάω, αχ μου σκίστηκε το βρακί, μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω για να μη ξαναβγώ στο πεζοδρόμιο. Ελλεεινίδα μου βούτηξε δέκα € από το παντελόνι. Και από καλούπι είναι φοβερά μέτριες και πιστεύουν ότι είναι θεές. Όσο για συμπεριφορά, όποιος έχει δοκιμάσει τις ασιάτισσες ξέρει τι πάει να πει γυναίκα που θέλει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άντρα.
αφου την ειδικη πετσετα την βαζεις στο πληντηριο γιατι μετα δεν την χρησημοποιεις και εσυ???αφου ειναι πλημενη γιατι ???
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
θα το παιζω και εγω αγαπουλης απο εδω και περα,αυτο ειναι το μυστικο για value for moneyοχι ρε τυπε
απλα φερεται ανθρωπινα
οχι οπως εσεις οι αλητηριοι που τις γαματε και τις παρατατε μετα :S
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
γιατι ομως επελεξες πορτοκαλι ???? εμεις υποθεσαμε ασπρηΌχι, το χρώμα της πετσέτας που χρησιμοποιούν οι βίζιτες που φέρνω στο σπίτι είναι πορτοκαλί.