Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 427K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
  >:( Παιδιά εγώ μια φορά πήδηξα μαύρη και μου τον έπλενε 10' στον νηπτήρα πριν τον γλύψει... :idiot:
στον επλενε 10 λεπτα για να σου παρει πιπα με προφυλακτικο ή χωρις ??????  :think:
και εσυ τι της ελεγες που στον επλενε 10 λεπτα??? δεν την  :tickedoff: ???
ποτε μην πηγενεις απλυτος  :s&m_3:
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Φίλτατε, οι μαύρες είναι κι αυτές ανθρώπινα πλάσματα. Το sex, το έχει σχεδιάσει η φύση για να επιβιώσει η ανθρώπινη φυλή. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μια ελάχιστη ψυχική επαφή, να έχει εμπιστοσύνη για να σου ανοιχτεί και εννοώ κάτι περισσότερο από το να σου ανοίξει τα πόδια. Έχω πάρει πάρα πολλές και επειδή μου αρέσει να το κάνω με ανθρώπινο τρόπο, αλλά και για να σπάσω τον πάγο, πάντα μίλαγα μαζί τους όταν τις πήγαινα και τις έφερνα. Δυστυχώς το μόνιμο παράπονο από αυτές τις κοπέλες είναι ότι δεν έχουν συνηθίσει να τους φέρονται σαν σε ανθρώπους, Εντάξει, το ξέρω ότι τις πληρώνουμε, αλλά τι συμπεριφορά περιμένεις όταν η μαύρη που σου έπαιρνε πίπα έχει συνηθίσει να την βλέπουν μόνο σαν προσωρινή ανακουφίστρα που μετά της δίνουνε μια κλωτσιά? Εννοώ και ψυχικά (οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν όλα) αλλά και στην πραγματικότητα. Όταν άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια, με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και μου είπε ότι ποτέ δεν της το έχουν κάνει στη ζωή της. Το κάνουμε στις χαμένες Ελεεινίδες, που μας τα κάνουν πεπόνια από τη γκρίνια και τις απαιτήσεις, αλλά όχι σ’ αυτές τις κοπέλες που στο κάτω κάτω θα μας δώσουν ηδονή σίγουρα. Όποτε τους έχω φερθεί σωστά, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Φέρνομαι σ΄ όλες τις πόρνες σαν να βγήκαμε ραντεβού, είναι πολύ πιο τίμιες από τις τάχα τίμιες Ελεεινίδες που προσπαθούν να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν, χωρίς να θέλουν να γαμηθούν μαζί σου, αλλά είναι μαστόρισσες στο να σου δημιουργούν προσδοκίες. Συνήθως αργώ να τελειώσω, αλλά  με τη συγκεκριμένη τελείωσα πολύ γρήγορα, δεν ξέρω αν ταιριάζαμε χημικά ή αν αιτία ήταν το εξαιρετικό της σώμα που με έκανε τούρμπο. Δεν πάω ποτέ σε μπουρδέλο γιατί εκεί προσπαθούν να σε ξεπετάξουν στο 5λεπτο αν είναι δυνατόν. Κάτσε λίγη ώρα μαζί τους, φέρσου τους ανθρώπινα και ίσως, ίσως αλλάξεις γνώμη για τον τρόπο που γαμιούνται οι μαύρες.

Τί να συζητήσεις με μία μαύρη ρε τύπε... Οι μαύρες είναι γκάου τελείως. Κι εγώ της δικής σου άποψης είμαι αλλά απ' την εμπειρία μου μαζί τους θεωρώ ότι είναι ζώα τελείως στο μυαλό. Αν θέλεις να στο πω αλλιώς μυαλό έχουν, αλλά στις υπανάπτυκτες χώρες που ζούνε οι λέξεις καλλιέργεια και κουλτούρα είναι ανύπαρκτες, αντίθετα με Ρωσίδες επικοινωνώ απίστευτα καλά.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Φίλτατε τα ξενοδοχεία είναι βρώμικα και τα σεντόνια δεν ξέρω από πότε έχουν να αλλαχτούν. Φοβάμαι να ξαπλώσω. Εννοείται ότι στρώνω ειδικό σεντόνι πάνω από το κρεβάτι μου και η πουτάνα σκουπίζεται με ειδική πετσέτα.

Δηλαδή πας με το σεντονάκι σου και την πετσετούλα σου στο ξενοδοχείο να γαμήσεις; Όρθιος ρε τύπε, όρθιος...
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Απόλυτε, συγχώρησε την ασάφειά μου.
Δεν εννοώ ότι ειδικά για τις μαύρες έχω πετσέτα άλλη από αυτή που σκουπίζομαι εγώ. Κάθε κοπέλα που έχω φέρει στο σπίτι μου και έχει κάνει μπάνιο, χρησιμοποιεί ειδική πετσέτα, με την οποία δεν σκουπίζομαι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Για λόγους υγιεινής, την άλλη μέρα τη βάζω στο πλυντήριο και είναι πάντα καθαρή για την επόμενη κοπέλα. Είναι αλήθεια ότι έχω αρχίσει να νοιώθω ρατσισμό για τις Ελλεεινίδες, γιατί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι τρισάθλιες, είτε μιλάμε για τις τάχα τίμιες, είτε μιλάμε για τις πόρνες. Φέτος κόλλησα δυο φορές καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, από Ελλεεινίδες. Οι περισσότερες έχουν προσπαθήσει να μου αποσπάσουν περισσότερα από αυτά που είχαμε κανονίσει στην αρχή με διάφορες δικαιολογίες. Αχ πεινάω, αχ μου σκίστηκε το βρακί, μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω για να μη ξαναβγώ στο πεζοδρόμιο. Ελλεεινίδα μου βούτηξε δέκα € από το παντελόνι. Και από καλούπι είναι φοβερά μέτριες και πιστεύουν ότι είναι θεές. Όσο για συμπεριφορά, όποιος έχει δοκιμάσει τις ασιάτισσες ξέρει τι πάει να πει γυναίκα που θέλει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άντρα.

Έχεις και παιδιά (άρα είσαι μεγάλος άνθρωπος) και φέρνεις στο σπίτι σου μαύρες που ψαρεύεις από πιάτσες; Δεν πας καλά τύπε, έχεις καιρό να μετανοήσεις... Όσο για το δεύτερο είναι το μόνο που σου δίνω δίκιο.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Μπα, μην ταράζεστε. Αρκεί ένα καλό πέρασμα με betadin και στην μπανιέρα και στη λεκάνη της τουαλέτας. Το αφήνεις για 10 λεπτά και τα μικρόβια έχουν ψοφήσει.

Άσε ρε τύπε. Αν είναι κάθε φορά που γαμάω να κάνω αυτήν τη διαδικασία (να περνάω με Betadine μπανιέρα και λεκάνη) καλύτερα να μη γαμήσω καθόλου. Ή να πάω σ' ένα στουντιάκι να κάνω μια χαρά τη δουλειά μου σε έναν χώρο συνήθως αξιοπρεπή (για studio μιλάω πάντα).
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Τί άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα, δεν μπορώ καν να κρατηθώ να μην απαντήσω.
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Άμα τύχει ποτέ μέ καμμιά μαύρη από Ευρώπη θά δείτε άλλα περί επικοινωνίας, σέξ, καί κοινωνικότητας. Μού έχει τύχει παλιά, μοντέλο μόδας μαύρη Λονδρέζα πού έκανε βίζιτες εδώ ένα διάστημα. Όλα είδον!
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.976
Πόντοι
5.015
Άμα τύχει ποτέ μέ καμμιά μαύρη από Ευρώπη θά δείτε άλλα περί επικοινωνίας, σέξ, καί κοινωνικότητας. Μού έχει τύχει παλιά, μοντέλο μόδας μαύρη Λονδρέζα πού έκανε βίζιτες εδώ ένα διάστημα. Όλα είδον!

Χαίρω πολύ. Εμείς γι' αυτές τις μαύρες που έχουμε (ή μάλλον ΕΙΧΑΜΕ) εδώ μιλάμε οι οποίες είναι απαράδεκτες από συμπεριφορά, ακόμη κι ορισμένες (ή μάλλον αρκετές) που έχουν όντως γαμάτα κορμιά.
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Τίς ορκίζανε σέ βουντού καί τέτοια. Τρίτος κόσμος φίλε, μεσαίωνας. Όπου φτωχός καί ή μοίρα του.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.556
Πόντοι
3.656
φυλε φερνεις τις πουτανες μεσα στο σπιτι ενω εχεις παιδια????
αφου την ειδικη πετσετα την βαζεις στο πληντηριο γιατι μετα δεν την χρησημοποιεις και εσυ???αφου ειναι πλημενη γιατι ???  :think:
Είμαι χωρισμένος και παίρνω τα παιδιά το σαββατοκύριακο και κάποιες μέρες ενδιάμεσα. Την πορνοπετσέτα δεν τη χρησιμοποιώ, γιατί παίρνω όσες προφυλάξεις μπορώ, όπως έχω ειδικό ποτήρι, πιρούνι και πιάτο για την πάρτη μου ώστε να μη κινδυνέψει κανένας άλλος από το δικό μου επικίνδυνο στυλ ζωής. Εννοώ οι συγγενείς και οι καλεσμένοι μου να μην υπάρχει περίπτωση να μολυνθούν αν μου κάτσει η μπίλια και σπάσει το προφυλακτικό ή συμβεί κάτι άλλο αναπάντεχο.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.556
Πόντοι
3.656
Δηλαδή πας με το σεντονάκι σου και την πετσετούλα σου στο ξενοδοχείο να γαμήσεις; Όρθιος ρε τύπε, όρθιος...
Συγνώμη, πίστευα ότι έκανα σαφές ότι δεν πηγαίνω στα ξενοδοχεία, επειδή φοβάμαι ότι δεν αλλάζουν τα σεντόνια και τις πετσέτες. Παίρνω τις βίζιτες στο σπίτι μου, και έχω απλώσει ειδικό σεντόνι πάνω από τα σκεπάσματά μου (ώστε να μη κινδυνέψω αν η κοπέλα είναι άρρωστη) και της δίνω ειδική πετσέτα να σκουπιστεί, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μου μεταδώσει κάτι. Μέχρι στιγμής αυτό το σύστημα έχει αποδώσει.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.556
Πόντοι
3.656
o τυπος ειναι οργανωμενος και κανει και τον αγαπουλη για να κερδισει κανενα  :fuck1:  :cheesy:
Συνάδελφε, αν μεταφράζω καλά τον προσδιορισμό αγαπούλης που μου προσάπτεις, σημαίνει τον τύπο που ενώ γαμάει επί πληρωμή, θέλει να φαντασιώνεται ότι κάποια από αυτές που πηδάει κάποια στιγμή θα τον ερωτευτεί, γιατί είναι καλό παιδί, γιατί φέρεται σωστά, γιατί είναι καλλιεργημένος και γιατί μέσα του πιστεύει ότι είναι και γαμώ τους άντρες. Στο Δαφνί υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων, αλλά ανάμεσά μας ζουν τύποι που νομίζουν ότι θα βρουν κάτι σε Pretty Woman με τους ίδιους στο ρόλο του Ρίτσαρντ Γκιρ. Άπαγε απ’ εμού της βλασφημίας. Έχω κολλητό που ο κακομοίρης πήγαινε σε κωλόμπαρο και για να πιάσει το μπούτι της Ρωσίδας την κέρναγε κάθε 15 λεπτά. Στο τέλος πλήρωνε τριπλάσια από όσα θα πλήρωνε για να έχει μια ίδια και καλύτερη  στο κρεβάτι του και δεν είχε γαμίσει. Στεναχωριέμαι που δίνω την εντύπωση τύπου με αυταπάτες, αλλά ελπίζω να μην φτάσω ποτέ στο στάδιο της απόλυτης τύφλωσης του να πιστεύω ότι μια 20χρονη θα είναι μαζί μου επειδή με ερωτεύτηκε και όχι επειδή θέλει κάποιο αντάλλαγμα από μένα. Οι άντρες αγαπούν κι οι γυναίκες ζουν. Τους ενδιαφέρει περισσότερο η καλοπέρασή τους. Υπάρχει ένα ποσοστό που είναι αυτόνομες και περήφανες, αλλά πιθανότερο είναι να σου κάτσει το λόττο, παρά μια τέτοια. Αν οι γυναίκες είναι έτσι, φαντάσου οι πόρνες που ζουν αποκλειστικά από αυτό και λόγω ανάγκης έχουν μάθει να διαβάζουν τους άντρες με μια ματιά. Δεν ζω με αυταπάτες, αλλά ούτε και θέλω να πω ότι το δικό μου στυλ είναι καλύτερο και οι άλλοι είναι κακά παιδιά που θα πάνε στην κόλαση, ενώ εγώ είμαι το διαμάντι που έπεσε στη λάσπη μπου χου χου δεν βλέπετε καλέ κορίτσια, τι καλός που είμαι? Ξέρω ότι τις νοικιάζω, αλλά ακόμα και οι Ρωμαίοι αφέντες χωρίζονταν σε ανθρώπους που βάζανε τους δούλους να σκοτωθούν για να διασκεδάσουν,  και σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να φέρονται ανθρώπινα σ’ αυτούς. Έχω την επίγνωση ότι αυτός που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν  είμαι εγώ, δεν ζω σε ροζ συννεφάκι, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και απολαμβάνω καλύτερα τη φάση. Δεν κατηγορώ, αλλά ούτε και ζηλεύω αυτούς που φέρνονται διαφορετικά από μένα. ΟΥΓΚ.
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ο Δημαρχάρας ο καμίνης πως και τις εχει αφησει ακόμα εκεί???? δεν του χαλάνε την μόστρα??????????????
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.910
Κριτικές
16
Like
14.749
Πόντοι
6.515
τυπε για τους παντρεμενους υπαρχει καμμια ιδεα πως θα μπορουσαν να χειριστουν το θεμα με διπλη πετσετα στο μπανιο ? :think:
 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Μηνύματα
8.379
Κριτικές
11
Like
9
Πόντοι
1.290
Οι  παντρεμένοι  έχουν δύο  επιλογές
Α)  Παριστάνοντας  τους  φυσιολάτρες  έχουν  στο πορτ μπαγκάζ  του  αυτοκινήτου εκδρομικό σάκο με  τα  χρειώδη ( για  πλύσιμο  τα  δίνουν  στο 5asec)
Β) αν  τα  οικονομικά  τους  είναι  καλύτερα  διατηρούν γκαρσονιέρα μόνοι ή  συνεταιρικά .
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
24
Πόντοι
16
χτες  επι της πατησιων ξαμωληθηκαν μαυρα κωλαρακια ,ειχα βγει τσαρκα με τον κολλητο μου,κ πρεπει να ειδα γυρω στις 7 με 8 μαυρες να σταματανε οχηματα κ να δειχνουν τα :boobies: βυζακια τους,περναει σιγα σιγα η κριση του λοβερδου    ........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom