You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 432K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπραβο χαι μπουρδελιαρη αντρακλα!!!!να δω τι φατσα σου μαλακα οταν δεις τι πουτσα σου γεματη σπυρια..θα πηδάμε ρατσιστές και ξενέρωτους αντιμπουρδελιάριδες κρυφόπουστες
βρε παρεξηγιάρη τύπε γιατί στραβώνεις?μπραβο χαι μπουρδελιαρη αντρακλα!!!!να δω τι φατσα σου μαλακα οταν δεις τι πουτσα σου γεματη σπυρια..
είσαι κάτι από αυτά που έγραψα?
η τσουτσου μου δικιά μου είναι και ότι θέλω την κάνω
άμα μου ήρθε την πιάνω και την χτυπάω με τον κόπανο μέχρι να γινει μπλε και σαν μελιτζάνα, σε πειράζει?
μήπως την θές δική σου και ανέγκιχτη?
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
re de στραβωνω χαβαλε κανουμε αλλα οταν ποσταρεις κατω απο δικο μου ποστ ειναι σα να μου κανεις παραθεση,γιαυτο νομισα οτι μηλας σε εμενα..βρε παρεξηγιάρη τύπε γιατί στραβώνεις?
είσαι κάτι από αυτά που έγραψα?
η τσουτσου μου δικιά μου είναι και ότι θέλω την κάνω
άμα μου ήρθε την πιάνω και την χτυπάω με τον κόπανο μέχρι να γινει μπλε και σαν μελιτζάνα, σε πειράζει?
μήπως την θές δική σου και ανέγκιχτη?
σε εσένα μίλαω φίλε μου αλλά γενικά, οχι για εσέναre de στραβωνω χαβαλε κανουμε αλλα οταν ποσταρεις κατω απο δικο μου ποστ ειναι σα να μου κανεις παραθεση,γιαυτο νομισα οτι μηλας σε εμενα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα κανουν συλλογη τυπεΝα δω αμα παρεται κανα παρασημο τι θα κανεται μετα..
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
re de στραβωνω χαβαλε κανουμε αλλα οταν ποσταρεις κατω απο δικο μου ποστ ειναι σα να μου κανεις παραθεση,γιαυτο νομισα οτι [size=10pt]μηλας[/size] σε εμενα..
πορτοκαλάς αχλαδάς καρπουζάς
εντάξει πλακίτσα κάνουμε αλλά είσαι θεούλης
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Παίδες δυο βράδια τώρα που πέρασα από Σωκράτους μαύρο χάλι, γιατί έτσι; Μόνο 5-6 μπαζάκια είδα και χθες και σήμερα. Σας ρωτάω γιατί έλειπα αρκετές μέρες από Αθήνα και μου έκανε εντύπωση.
φιλε μου οντως κατι εχει γινει στο μαγευτικο κεντρο με τις μαυρουλες...Εσυ ειδες και πεντε μπαζα....εγω που δεν ειδα καμια...Παίδες δυο βράδια τώρα που πέρασα από Σωκράτους μαύρο χάλι, γιατί έτσι; Μόνο 5-6 μπαζάκια είδα και χθες και σήμερα. Σας ρωτάω γιατί έλειπα αρκετές μέρες από Αθήνα και μου έκανε εντύπωση.
Ο καμινης μαλλον εχει βαλθει να καθαρισει την Άθηνα....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
φιλε μου οντως κατι εχει γινει στο μαγευτικο κεντρο με τις μαυρουλες...Εσυ ειδες και πεντε μπαζα....εγω που δεν ειδα καμια...
Ο καμινης μαλλον εχει βαλθει να καθαρισει την Άθηνα....
Περίεργο... Και στην αρχή όχι απλώς δεν τις είχε μαζέψει, αλλά τις είχε αφήσει να πληθύνουν κιόλας... Μέχρι και νόμος είχε βγει που καταργούσε το αυτόφωρο.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.479
- Πόντοι
- 7.885
Παιδιά οι μαύρες τις βραδινές ώρες πέριξ Ομόνοιας έχουν χαθεί σχεδόν . Σήμερα εντόπισα μαυρούλες κοντά στον ΟΚΑΝΑ Γ Σεπρεμβρίου κατα τις 4 απογευμα. Αλλ΄αλιγες.Καμία σχέση με το πανικό της Σωκράτους τις νυχτες.
Κι εγώ σήμερα ξημερώματα κατά τις 03:30,εντόπισα 5-6 μαυρούλες στην Γ'Σεπτεμβρίου που σου κάναν νόημα από μακριά .Πίσω από την Βαρβάκειο η απόλυτη ερημιά ,πέρασα μια στις 03:00 και μια στις 05:00 και δεν υπήρχε ούτε μία .Γαμώ το δημαρχείο σου ρε Καμίνη .ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΕΕΕΕ
Επισκέπτης
Εχει παρει κανεις προσφατα καμια αραπιτσα?
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εχει παρει κανεις προσφατα καμια αραπιτσα?
Εάν σου αρέσουν οι όχι αδύνατες style top model έχει και 2-3 τέτοιες συνήθως πολυ αργά τις έχω δεί μετά τις 5 το πρωί, αλλά οι ποιό ''γεμάτες΄΄, όχι χοντρές, με ευάερα μπαλκόνια και την ''πλατεια κψλιατσου'' σε πακέττ ..all to play πήγαινε απο την περιοχή, στο τελευταιο κοματι του δρόμου , κατω απο την λαχαναγορά, κοψε ταχύτητα και αναζήτησε την..Ευτυχία(Happy).
Αν είσαι ''καλό παιδί'' θα μπορείς να την συναντάς και αλλού, δίνει και το τηλ, αν νοιωσει..εμπιστοσύνη
Και για να μην γραφω ξανά αλλου, κατι σαν δίδυμο της προηγούμενης, υπάρχει στην Πατησιων, μετά την διασταυρωση με την Γαλατσιου, στα 100 μετρα περιπου, αριστερά πηγαίνοντας για Ν.Φιλαδέλφεια κλπ μπροστά απο ένα παρκακι, πάνω στην Πατησιων. Search for...Love! Όνομα και πράγμα
Προκαταβολικά το γραφω μην αρχισουν τα γνωστα, το τηλ κλπ, δεν κανω promotion σε καμια και για κανενα λόγο. Είναι εξ άλλου εύκολο να βρεθούν.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Ειναι ντροπαλα κοριτσια απο την Καλαματα.
Καθαρες και STD free...
Καθαρες και STD free...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατευθειαν εισαγωγη απο λιβερια τυπεΑς γράψουμε εδώ ότι έχει σχέση με τις μαύρες στην Σωκράτους!. . .Τι γνώμη έχετε γι αυτές?. . .
Άσε που το βράδυ σβύνεις την λάμπα και εξαφανόζονται στο σκοτάδι!!Ειναι ντροπαλα κοριτσια απο την Καλαματα.
Καθαρες και STD free...