lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τεραστιες μορφες
Τι ατομαρες εχει το site;;;;;;;;;;;
τεραστιες μορφες
Τι ατομαρες εχει το site;;;;;;;;;;;
Χμμμμμ....καλη σκεψη....αλλα εγω ειμαι του ευγενικου......να γινουμε φιλες πρωτα......και τις περισοτερες φορες...αποδιδει....ακου,ειναι διδυμο με τον lakis33 απλα δεν γουσταρουν πολλα πολλα,ο ενας σκοτωνει αν του ζαλισουν τα αρχιδια και ο αλλος αναλαμβανει να εξαφανισει το πτωμα για να μην υπαρχουν στοιχεια
όταν ο φίλος λέει για Παλόμα μιλά για την Αλόμα; τον γνωστό γεροτράβελο ή υπάρχει άλλη Πάλόμα;Εκεινη την εποχη η Παλομα εφερνε και μαυρουκες.
Άρχισε να φωνάζει αλλά ούτε που με είδανε . Έφυγα κατευθείαν.
Συνεχεια απο το προηγουμενο....γιατι ποσταρε μονο του !!!!!!!
Και αρχιζω εγω(ο μεγας καριολης)..... πω πω...τι μου ειπες τωρα....και αν ειχα λεφτα πανω μου θα σε αφηνα να φυγεις, και θα επερνα αλλη....και πως θα γινει τωρα......και δεν μπορω.....
Αυτη ειναι σε φαση....οχι κανενα προβλημα...εισαι πολυ καλο παιδι...και μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα....(Σημειωτεον η παλομα δεν ηταν εκει και δεν πολυανησυχουσα για τον χρονο)
Τελος παντων ξεκιναμε με μια καταπληκτικη πιπα και το συνεχιζουμε σε ιεραποστολικο. Η γκομενα οχι ξεπετα, με ειχε γραπωσει και δεν με εφηνε να φυγω. Με φιλαγε με τραβαγε μεσα της...γενικως αψογα. Και εκει που ειμαι μες στην τρελα....βλεπω την φατσα την παλομας στο παραθυρο(μαμα μου). Ανοιγει την πορτα..και μου λεει...ελα αγορι μου εσυ εχεις προβλημα, δεν χυνεις με τιποτα....καλα της λεω ενα λεπτο και φευγουμε...και πριν προλαβει να απαντησει της κοπαναει η μαυρουκα την πορτα στην μουρη!!!!! Την ξανανοιγει η αλλη η μαλακισμενη...βρε πουτανακι σε μενα εκλεισες την πορτα κλπ κλπ...και απο την μια η μαυρη να της λεει να φυγει δεν εχουμε τελειωσει και να τραβαει την πορτα και να την διωχνει, η αλλη να την βριζει και να κραταει την πορτα ανοιχτη και εγω μεσα στην μαυρουκα.....
Εκει τα παιρνω κρανα και της λεω να σου πω..δεν ξερω τι κανεις εσυ με την κοπελα αλλα το αμαξι ειναι δικο μου και μην το ξαναακουμπησεις(μπορει να εβρισα κιολας) Κανει μπραφ φευγει η παλομα λεγοντας θα σου πω εγω μαντραχαλε.....εκει η μαυρουκα πεταγεται...αρχιζει να ντυνεται(εγω εχω σηκωθει απο την ωρα που μιλησα στην μαλακισμενη) και βαζει τα κλαματα. βγαινω απο το αμαξι και παω προς την ποτα του οδηγου, και βλεπω την παλομα να ερχεται με ενα ροντβαιλερ. Μου ερχεται στα τρια μετρα, τραβαει και μια σουζα στον σκυλο να αγριεψει.....και μου λεει θελεις να σε βγαλω στα καναλια, μαντραχαλε. Εγω ηδη εχω την πορτα του οδηγου ανοιχτη και σκεφτομαι.....συζητας/βριζεις/τσακωνεσαι με εναν τετοιο ανθρωπο? θα βγαλω ακρη? Απλα μπηκα στο αμαξι και εφυγα. Η παλομα εχει ακομα τον σκυλο, που τον εχει για εκφοβισμο(δεν αισθανθηκα να απειλουμαι ουτε μου τον εφερε πολυ κοντα). Την αραξα για κανα μισαωρο μπας και φυγει η μαλακισμενη ξαναπαρω το μαυρακι να του παρω τηλεφωνο κλπ κλπ. Αλλα δεν εφευγε και την κοπανησα και εγω για την Αθηνα σε αναζητηση νεας μαυρουκας!!! Απο τοτε φυσκικα μαυρο στην μαλισκενη παλομα οτι κομματι και να εχει στον δρομο. Ασε που μια δυο φορες παιρνω την κοπελα(εκεινη λειπει) και ενω εγω πηδαω....χτυπαει τζαμι για να παρει τα λεφτα απο την κοπελλα(10 € πανε στην κοπελα 20€ στην παλομα!!!!!)Μαυρο
Ακούστε σκηνικό παίδες χθες και σήμερα. Μάλλον 2 σκηνικα . Το πρώτο: φίλος μου ταρίφας χθες πήρε κούρσα από το γαλάτσι τρεις μαύρες με προορισμό την σωκράτους γύρω στις 11 το βράδυ. Αφού έφτασαν στην σωκράτους η αξία του ταξί ήταν 5 ευρώ περιπου , κάτι είπαν μεταξύ τους και οι 2 που κάθονταν πίσω κατέβηκαν. Η άλλη που καθόταν μπροστά ενώ της είπε την τιμή ο φίλος μου δεν το πλήρωνε με τίποτα και του έλεγε συνέχεια 1 σιμπουκι θα σου κάνω ένα σιμπουκι για να ξεχρεώσει το ταξί . Ο φίλος μου βέβαια δεν δεχόταν. Αυτή να επιμένει και να του πιάνει τον πουτσο. Τελικά μετά από κανα δεκάλεπτο και αφού δεν έβρισκε άκρη τις άφησε και έφυγε χωρίς να πληρώσει.
ενας τροπος υπαρχει να παρεις το αιμα σου πισω αδερφε!! βγαλε την παλομα στον φιλιππα καμπουρη στο extra3 να πεις την ιστορια και βλεπω να αναβει καυγας μεταξυ εσου, παλομας, κουμαριανου και προεδρου κολοτουμπα!!Συνεχεια απο το προηγουμενο....γιατι ποσταρε μονο του !!!!!!!
Και αρχιζω εγω(ο μεγας καριολης)..... πω πω...τι μου ειπες τωρα....και αν ειχα λεφτα πανω μου θα σε αφηνα να φυγεις, και θα επερνα αλλη....και πως θα γινει τωρα......και δεν μπορω.....
Αυτη ειναι σε φαση....οχι κανενα προβλημα...εισαι πολυ καλο παιδι...και μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα....(Σημειωτεον η παλομα δεν ηταν εκει και δεν πολυανησυχουσα για τον χρονο)
Τελος παντων ξεκιναμε με μια καταπληκτικη πιπα και το συνεχιζουμε σε ιεραποστολικο. Η γκομενα οχι ξεπετα, με ειχε γραπωσει και δεν με εφηνε να φυγω. Με φιλαγε με τραβαγε μεσα της...γενικως αψογα. Και εκει που ειμαι μες στην τρελα....βλεπω την φατσα την παλομας στο παραθυρο(μαμα μου). Ανοιγει την πορτα..και μου λεει...ελα αγορι μου εσυ εχεις προβλημα, δεν χυνεις με τιποτα....καλα της λεω ενα λεπτο και φευγουμε...και πριν προλαβει να απαντησει της κοπαναει η μαυρουκα την πορτα στην μουρη!!!!! Την ξανανοιγει η αλλη η μαλακισμενη...βρε πουτανακι σε μενα εκλεισες την πορτα κλπ κλπ...και απο την μια η μαυρη να της λεει να φυγει δεν εχουμε τελειωσει και να τραβαει την πορτα και να την διωχνει, η αλλη να την βριζει και να κραταει την πορτα ανοιχτη και εγω μεσα στην μαυρουκα.....
Εκει τα παιρνω κρανα και της λεω να σου πω..δεν ξερω τι κανεις εσυ με την κοπελα αλλα το αμαξι ειναι δικο μου και μην το ξαναακουμπησεις(μπορει να εβρισα κιολας) Κανει μπραφ φευγει η παλομα λεγοντας θα σου πω εγω μαντραχαλε.....εκει η μαυρουκα πεταγεται...αρχιζει να ντυνεται(εγω εχω σηκωθει απο την ωρα που μιλησα στην μαλακισμενη) και βαζει τα κλαματα. βγαινω απο το αμαξι και παω προς την ποτα του οδηγου, και βλεπω την παλομα να ερχεται με ενα ροντβαιλερ. Μου ερχεται στα τρια μετρα, τραβαει και μια σουζα στον σκυλο να αγριεψει.....και μου λεει θελεις να σε βγαλω στα καναλια, μαντραχαλε. Εγω ηδη εχω την πορτα του οδηγου ανοιχτη και σκεφτομαι.....συζητας/βριζεις/τσακωνεσαι με εναν τετοιο ανθρωπο? θα βγαλω ακρη? Απλα μπηκα στο αμαξι και εφυγα. Η παλομα εχει ακομα τον σκυλο, που τον εχει για εκφοβισμο(δεν αισθανθηκα να απειλουμαι ουτε μου τον εφερε πολυ κοντα). Την αραξα για κανα μισαωρο μπας και φυγει η μαλακισμενη ξαναπαρω το μαυρακι να του παρω τηλεφωνο κλπ κλπ. Αλλα δεν εφευγε και την κοπανησα και εγω για την Αθηνα σε αναζητηση νεας μαυρουκας!!! Απο τοτε φυσκικα μαυρο στην μαλισκενη παλομα οτι κομματι και να εχει στον δρομο. Ασε που μια δυο φορες παιρνω την κοπελα(εκεινη λειπει) και ενω εγω πηδαω....χτυπαει τζαμι για να παρει τα λεφτα απο την κοπελλα(10 € πανε στην κοπελα 20€ στην παλομα!!!!!)Μαυρο
Συνήθως οι ταξιτζήδες κοκορεύονται πως τους τσιμπουκώνουν στα καλά καθούμενα και ο δικός σου δεν της κάθισε.
Λάθος επάγγελμα κάνει ο φίλος σου.
Μακριά από μαύρες πάντως γενικότερα.
φιλε στειλε μου σε pm το τηλεφωνο της........λογικα θα κανει βιζιτες για να σου δωσει το τηλεφωνο της.........πολλες που δουλευουν σε σπιτια κανουν βιζιτες για καποια εξτρα.....Δεύτερο σκηνικό που συνέβη σε μένα σήμερα. Λόγω του ότι το αυτοκίνητο της εταιρίας που δουλεύω ήταν στο συνεργείο και ότι έπρεπε να ταξιδέψω οπωσδήποτε επαρχία αναγκάστηκα να πάρω το κτελ. Αφού έβγαλα το εισιτήριο που ήταν κάπου στις μεσαίες θέσεις και ενώ ανεβαίνα στο λεωφορείο να καθίσω, βλέπω στην γαλαρία του πούλμαν μια μαυρούλα, ένα παιδί ατελείωτο και έπαθα πλάκα . Και βουρ και εγώ για την γαλαρία. Εχω γυρίσει πιάτσες βρε παίδες εχω πάει σε στούντιο με μαύρες και σε μπούρδελα τέτοιο πλάσμα δεν είχα ξαναδεί ειλικρινά. Περιποίημενη με το παραπάνω. Βαμμένα καστανόξανθά μαλλιά, βαμμένα νύχια σε χέρια και πόδια φοβερό σώμα και επιδερμίδα. Κάποια στιγμή οι ματιές μας συναντήθηκαν και άρχισε να μου χαμογελά . Πιάσαμε την κουβέντα , μου είπε το όνομα της, μου είπε που δουλεύει, και όχι παιδιά δεν δουλεύει ούτε σε μπαρ, ούτε σε πιάτσα, δουλεύει σε ένα σπίτι πλούσιων σαν οικιακή βοηθός, ανταλλάξαμε και τηλέφωνα και μου είπε να την πάρω να βγούμε όταν μπορέσω. Αχ θα αρχίσω να αναθεωρώ και εγώ τις απόψεις μου για τις μαυρουλες από ότι βλέπω. Θα το χτυπήσω το μικρό ( 22 ήταν ) δεν υπάρχει περίπτωση
Οι μαυρες και τα ζακια ειναι οι πιο καθαρες γκομενες
αρπακτικέ κροκόδιλε..φιλε στειλε μου σε pm το τηλεφωνο της........λογικα θα κανει βιζιτες για να σου δωσει το τηλεφωνο της.........πολλες που δουλευουν σε σπιτια κανουν βιζιτες για καποια εξτρα.....