Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παστίτσιο  κάνει ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εκει είσαι  ακόμη χρυσέ μου ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το ανακοίνωσε ο Λομβέρδος στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί

και τον πιστέυετε;

πέραν της πλάκας, και εγώ νομίζω οτι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γενικότερα. Οχι τόσο για AIDS αλλα για άλλα σμν που φέρνουν απο τις χώρες αυτές. Φυσικά η κυβέρνηση προειδοποιεί τον κόσμο, μέτρα δεν παίρνει.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Παλικαρια θελει αρκετη προσοχη εκει....αν εχουν ξαναγραφτει αυτα που λεω sorry αλλα....
1) Το αμαξι παντα κλειδωμενο....και το παραθυρο αρκετα ψηλα.Εχω δει να εχουν ανοιξει και τις 4 πορτες σε αμαξι η μια να την εχει πεσει στον οδηγω και οι αλλες να ψαχνουν σαν τρελες.... Ουτε τιμονι δεν θα του εμεινε...ασε που δεν φευγουν με τιποτα.
2) Με τιποτα δεν τις βαζουμε μεσα για κουβεντα...και ειδικα οταν ειναι αλλη φιλη τους στο παραθυρο μας και μας μιλαει. Μου εχει τυχει η μια απο το παραθυρο να απλωσει το χερι της πανω στο μπουτι μου να καταλαβει σε ποια τσεπη εχω τα λεφτα και φωναζει μια αλλη(ενα παιδι....ασε...) τις το λεω στα γαλλικα ή pigeon english(κορακιστικα) και βαζω την αλλη μεσα στο αμαξι.....(ξαναλεω αποστευτο μωρο)...να μου μιλανε και οι δυο και η μια που ειναι μεσα στο αμαξι να εχει πεσει πανω και να μου ζηταω να βγαλω την ζωνη(του αυτοκινητου). την εμποδιζε να βαλει το χερι της στην τσεπη μου. Μολις ειδε οτι δεν μπορουσε εφυγε χωρις να πει τιποτα και ξαφνικα...μονο κατι ψιλα μου πηρε επο το αμαξι....
Αμα ακουτε πακαε και θελουν κουβεντα μακρια... Αν θελει να "δουλεψει"(σε ξενοδοχειο εκει η σε σπιτι) η συμφωνια γινεται σε ενα λεπτο.δεν θελει παραπανω.
3)Στα εκει ξενοδοχεια...μια φορα μπηκα....και δεν το συνιστω. Πολυ φοβος.....

Εγω εχω πλεον το δικο μου μαυρακι, ερχεται σπιτι, δυο εκτονωσεις....κλπ κλπ πολυ καλη συμμετοχη κλπ κλπ...βεβαια στην αρχη μου εσπασε λιγο τα αρχιδια αλλα οταν τησ συμπεριφερθηκα σωστα εστρωσε.... 70€.
ΑΑΑΑΑΑΑΑ και θα μου στρωσει το κρεβατι, θα πλυνει κανα πιατο....μαλιστα εχω και bonus μερικες φορες.... Μονη της ενω ειχαμε τελειωσει τα συμφωνημενα αρχισε και τριτο γυρο. ....Ειναι τι θα σου κατσει

Τωρα οτι ειναι επικινδυνα απο αποψη υγειας.....τι να πω....μεγαλα παιδια ειμαιστε ολοι εδω μεσα....ξερουμε τι κανουμε...
Αυτα τα ολιγα απο μενα....
δεν μας δινεις το τηλ της?στειλε πμ

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν μας δινεις το τηλ της?στειλε πμ
θα σου  πω γιατι το εσβησα.....καποια στιγμη κατα τις 2 το βραδυ χτυπαει το κινητο μου(οτι με ειχε παρει ο υπνος) και ηταν αυτη. Περασε ενα αμαξι σαν το δικο μου απο την πιατσα νομιζε οτι ημουν εγω και με πηρε.
Εσβησα επιτοπου το τηλ γιατι αν ηταν η γυναικα διπλα τι θα της ελεγα? Με πηρε η Franka....αλλα λαθος?????
Τωρα την ψωνιζω απο τον δρομο(αυτη η κοπελα πααααααντα δουλευει)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
θα σου  πω γιατι το εσβησα.....καποια στιγμη κατα τις 2 το βραδυ χτυπαει το κινητο μου(οτι με ειχε παρει ο υπνος) και ηταν αυτη. Περασε ενα αμαξι σαν το δικο μου απο την πιατσα νομιζε οτι ημουν εγω και με πηρε.
Εσβησα επιτοπου το τηλ γιατι αν ηταν η γυναικα διπλα τι θα της ελεγα? Με πηρε η Franka....αλλα λαθος?????
Τωρα την ψωνιζω απο τον δρομο(αυτη η κοπελα πααααααντα δουλευει)

Κολητέ  το πρώτο πράμα  που  μαθαίνουμε  μπαίνοντας  στο σάιτ  είναι  ότι  έχουμε  πάντα  δεύτερο  κινητό , το  οποίο  δίνουμε  στις ξεκωλιάρες  και  τις  επικίνδυνες  ώρες  είναι  πάντα  κλειστό .

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχεις αααααααααααααααααααπολυτο δικιο αλλα εκεινη την ωρα μεσα στην μαλακια λεω ελα μωρε...σιγα μην κρατησει το κινητο μου. Εχω παει να την πατησω ετσι πολλακις...... το αλλο το μαλακισμενο η τινα(πιτσιρικα, γνωστη εδω απο αλλα ποστ) μου στελνει μηνυμα "τι θα γινει...θα τα πουμε εμεις".....

Επισκέπτης
Ρε ειναι πολυ ξενερωμα η φαση με τις μαυρες
Εγω εχω παρει ελαχιστες φορες- και μονο για πιπα
Γενικα ο τροπος που σε αντιμετωπιζουν ειναι πολυ αντιερωτικος.Σου κοπανανε σαν τρελες το αμαξι, ανλοιγουν πορτες απο μονες τους και θρονιαζονται...Ο,τι να 'ναι!  Λενε ολες κατι τυποποιημενες ατακες σε στυλ "ειναι πολυ ομορφος" (ελεος δηλαδη-ειμαι και χαλια που να μην ημουνα), σου πιανουν τον πουτσο λες και πιανουν αγγουρι για κοψιμο, σου παιρνουν μια χαλια πιπα χωρις κανεναν αισηθσιασμο...Τι να πω, τρελη μαλακεια. Αφου να φανταστειτε, εγω που χυνω σαν κοκορας σε μπουρδελα και στουντιο, με τις μαυρες ξενερωνω τοσο που αργω απιστευτα. Και στο τελος "βαζω τα δυνατα μου" για να χυσω. Αυτο ειναι και το μονο θετικο της ολης υποθεσης για μενα...Οτι μετατρεπομαι για λιγο σε πορνοσταρ

ΥΓ
Δεν λεω οτι με 10 ευρω μπορεις να απαιτεις κατι καλυτερο. Αλλα απο την αλλη, και 50 να δωσεις δε νομιζω πως θα αλλαξουν πολλα. Δεν το 'χουν στο αιμα τους οι κοπελες. Ειναι ντεκαβλε για τα γουστα μου.
  καλησπερα αγωνιστεσ  εγω παντωs που πηρα εχτεs 2 μαυρουκεs με εφτιακσαν τοσο πολυ :rockon: :rockon: καυλεs σαν να ειμουν 16 ετων μαλλον τουσ  ειχανε λυσει τα βουντου και οι γκομενεσ γουσταραν να σκιστουν 70 ευρα μαζι με το χοτελι !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
  καλησπερα αγωνιστεσ  εγω παντωs που πηρα εχτεs 2 μαυρουκεs με εφτιακσαν τοσο πολυ :rockon: :rockon: καυλεs σαν να ειμουν 16 ετων μαλλον τουσ  ειχανε λυσει τα βουντου και οι γκομενεσ γουσταραν να σκιστουν 70 ευρα μαζι με το χοτελι !
πολλα σου πηραν ρε τυπε........30 η καθε μια και 10 το χοτελι......

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Κολητέ  το πρώτο πράμα  που  μαθαίνουμε  μπαίνοντας  στο σάιτ  είναι  ότι  έχουμε  πάντα  δεύτερο  κινητό , το  οποίο  δίνουμε  στις ξεκωλιάρες  και  τις  επικίνδυνες  ώρες  είναι  πάντα  κλειστό .
και σε μένα κύριος γιατί δεν το'πε κανείς {που με παίρνουν τηλ και νομίζω ότι έσκασε το ΣΔΟΕ για έλεγχο};  :crazy:

Επισκέπτης
πολλα σου πηραν ρε τυπε........30 η καθε μια και 10 το χοτελι......
[/quote  ναι τυπε 30 ευροπουλα αν  και με τα κολπα που μου εκαναν επρεπε  να τουσ εδινα ακομα κατι τισ.. δεν πειραζειτην επομενη σιγουρα θα αφησω μπουρπουαρ αν πετυχω τα ιδια κοριτσια..πραγματικα τυπε οι κοπελεσ τα ακσιζαν τα χρηματα που εδωσα :)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
παιδιά ακούσε και δώστε σημασία στις πληροφορίες του sigmund εκείνος ξέρει αρκετά και θαρρώ είναι αρκετά κατατοπιστικός.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  να  θυμάστε  σύντροφοι
Οι δειλοί πεθαίνουν πολλές  φορές στη  ζωή  τους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467
Και  να  θυμάστε  σύντροφοι
Οι δειλοί πεθαίνουν πολλές  φορές στη  ζωή  τους

Οι γέροι αγαπούν να δίνουν καλές συμβουλές, για να παρηγορούνται που δεν είναι σε θέση να δίνουν κακά παραδείγματα.

François de La Rochefoucauld

:tooth: :tooth: :tooth:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οι γέροι αγαπούν να δίνουν καλές συμβουλές, για να παρηγορούνται που δεν είναι σε θέση να δίνουν κακά παραδείγματα.

François de La Rochefoucauld

:tooth: :tooth: :tooth:

....kaι περιμένεις τώρανες (πελοποννησιακός ιδιοματισμός) να σου πούμε και κανά καλό ....λόγο  για την κοινωνική σου... μόρφωση :rockon:

:birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467
....kaι περιμένεις τώρανες (πελοποννησιακός ιδιοματισμός) να σου πούμε και κανά καλό ....λόγο  για την κοινωνική σου... μόρφωση :rockon:

:birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος απ’ το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο.

Μπαλτασαρ Γκρασιάν

:thefinge: (Με στοργή και Προδέρμ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom