λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
....kaι περιμένεις τώρανες (πελοποννησιακός ιδιοματισμός) να σου πούμε και κανά καλό ....λόγο για την κοινωνική σου... μόρφωση
Ακαδημαϊκή παιδεία ---καλλιεργεια θα το λεγα!
....kaι περιμένεις τώρανες (πελοποννησιακός ιδιοματισμός) να σου πούμε και κανά καλό ....λόγο για την κοινωνική σου... μόρφωση
Ακαδημαϊκή παιδεία ---καλλιεργεια θα το λεγα!
Νομίζω ότι έβγαζαν και μουνί ................Τι το ψάχνετε αγαπητέ μου Λαγαρε; Στην Πελοπόννησο η μόνη καλλιέργεια που γνωρίζουν, είναι η φούντα.
Νομίζω ότι έβγαζαν και μουνί ................
(προ της πτώσης του τοίχου!)
Τι το ψάχνετε αγαπητέ μου Λαγαρε; Στην Πελοπόννησο η μόνη καλλιέργεια που γνωρίζουν, είναι η φούντα.
1990 μεχρι 1998 τοτε ητανε καλα μεγαλε τωρα....μεγαλη προσοχηΠαντως,οσοι αποφασισετε να προχωρησετε παραπανω με τις μαυρουλες μονο φορτωμα και σπιτι ή χοτελι.
Αποφυγετε με χιλια τα περιξ ξενοδοχεια και στενα.
Γνωστος μου,την πατησε με το κολπο take the money and gone σε καποιο απο τα ξενοδοχεια.
Και η μαλακια του ειναι οτι πηγε να την βρει για τσαμπουκα(ειχε πιει και κατι μπυρες)και απ΄οτι μου ελεγε του ορμιξαν καμποσες και ετρωγε οτι να'ναι...πετρες,ξυλα...
Παλι καλα που εφυγε σωος.
Το ειχα ξανακουσει αλλα το εμαθα απο πρωτο χερι.Υπ όψιν,δεν εχω κατι με τις μαυρες.
Παλιοτερες εποχες 07-08 εκανα και εγω τις βολτες μου στην περιοχη αλλα ηταν διαφορετικα...τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση.
αργοτερα θα γραψω για την φορα που η παλομα(καβαλας) εβγαλε το σκυλο της να μου χυμηξει.....ε, ρε τι θυμηθηκα
Δώσε !
Γουσταρω σκηνικο,τα ειδες ολα ε;παλι καλα που δεν σου ξεκολησε καμμια πορτα απο το ανοιξε κλεισε να στο κανει gabrio το αμαξι
Σαν σκηνικό ταινίας φίλε γαμω τις φάσεις έζησες
.Σαν σκηνικό ταινίας φίλε γαμω τις φάσεις έζησες
Ειδικος στις εξαφανισεις πτωματων
ακου,ειναι διδυμο με τον lakis33 απλα δεν γουσταρουν πολλα πολλα,ο ενας σκοτωνει αν του ζαλισουν τα αρχιδια και ο αλλος αναλαμβανει να εξαφανισει το πτωμα για να μην υπαρχουν στοιχειαΔεν το επιασα...αλλα μικρος ειμαι ακομα...που θα παει!!!!!
ακου,ειναι διδυμο με τον lakis33 απλα δεν γουσταρουν πολλα πολλα,ο ενας σκοτωνει αν του ζαλισουν τα αρχιδια και ο αλλος αναλαμβανει να εξαφανισει το πτωμα για να μην υπαρχουν στοιχεια