ειχα καποτε ενα μηνα γκομενα μια μαυρη απο σωκρατους...
δε δεχτηκε ποτε να μου παρει τσιμπουκι χωρις καποτα...
κσι ξερω οτι περναγε απο γιατρους πολυ συχνα επισης...
Και δεν την παντρεύτηκες;
Και δεν την παντρεύτηκες;
τωρα μας γαμησες...Να παρέμβω λίγο. Και στη Καποδιστρίου και στη Σωκράτους όποτε σουλατσάρω, σχεδόν όλες οι μαύρες που έχω ρωτήσει το τσιμπούκι το δέχονται χωρίς προφύλαξη. Πριν καιρό, στη Σωκράτους ήταν μία ανήλικη μαύρη περίπου 14 - 15 ετών και πολύ όμορφο. Το πλεύρισα και να πω την αλήθεια ότι αισθάνθηκα παιδαριστής. Το κορίτσι μου είχε πει ότι τα κάνει όλα ακάποτα. Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστες εκείνες που αρνούνται χωρίς προφύλαξη. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μαύρη αλλά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες όπως οι περισσότερες που κάνουν πεζοδρόμιο.
Για δωσε ονομα, ζητα της και το τηλεφωνο !!!Παιδες για οτι αγαπατε, ποτε χωρις προφυλαξη ....
Και ειδικα στον δρομο....
Παντως εχει 2 εντυπωσιακες παρουσιες εγχρωμες εκει καποδιστριου και η μια οποτε τυχει να περνα απο το ποστο μου με κοιταει εντονα
Την κοιταω κι εγω καθως ειναι σκετη ΚΑΥΛΑ αλλα ποιος τολμα να παει εκει.... ?
Εχει βλεμα, καμπυλες και μια τρελη φατσουλα που με ηλεκτριζουν πραγματικα
Ολα πανω της ειναι αγγελικα πλασμενα, ακομη και ο τροπος που κινειται εχει μια αυρα που δεν βλεπεις αλλου ευκολα....
Παιδες για οτι αγαπατε, ποτε χωρις προφυλαξη ....
Παντως εχει 2 εντυπωσιακες παρουσιες εγχρωμες εκει καποδιστριου και η μια οποτε τυχει να περνα απο το ποστο μου με κοιταει εντονα
Ολα πανω της ειναι αγγελικα πλασμενα, ακομη και ο τροπος που κινειται εχει μια αυρα που δεν βλεπεις αλλου ευκολα....
Παιδες για οτι αγαπατε, ποτε χωρις προφυλαξη ....
Να παρέμβω λίγο. Και στη Καποδιστρίου και στη Σωκράτους όποτε σουλατσάρω, σχεδόν όλες οι μαύρες που έχω ρωτήσει το τσιμπούκι το δέχονται χωρίς προφύλαξη. Πριν καιρό, στη Σωκράτους ήταν μία ανήλικη μαύρη περίπου 14 - 15 ετών και πολύ όμορφο. Το πλεύρισα και να πω την αλήθεια ότι αισθάνθηκα παιδαριστής. Το κορίτσι μου είχε πει ότι τα κάνει όλα ακάποτα. Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστες εκείνες που αρνούνται χωρίς προφύλαξη. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μαύρη αλλά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες όπως οι περισσότερες που κάνουν πεζοδρόμιο.
που το ξερεις ρε μεγαλε?Φίλε πρόσεχε, αυτές δεν περνούν από γιατρούς, και τα κρούσματα είναι πολλά τόσο σε φηματιωση όσο και ΣΜΝ. Πρόσεχε να μη δώσεις πολύ παραπάνω σε γιατρούς, αν πάλι θες να δώσεις πολλά, πήγαινε Κασσάνδρας τα καλύτερα πισωκολλητά
τυπε ακου να δεις πως θα λυσεις το προβλημα σουΔεν ξερω για γιατρους....παντως χωρις καποτα και μενα μαυρακι δεν μου παιρνει με τιποτα. Προτιμησε να χασει ολο τα ραντεβου παρα να το κανει
ειπαμε τυπεΈτσι όπως το θέτει ο ''black11'' οι έγχρωμες πόρνες είναι οι πιο ασφαλείς πόρνες της χώρας .Την Τρίτη έχω φύγει με αυτό το ποστ στην δουλειά για να την πω σε όλους αυτούς τους άσχετους-καραγκιόζηδες που με κοροιδεύαν τόσο καιρό για τα μαυράκια .
Τον θυμάσαι τον άλλον που έλεγε έχει ανόσια τύπε? εδω με τις μαυρες ηταντυπε ακου να δεις πως θα λυσεις το προβλημα σου
πριν κατι μηνες ειχε κανει μια εκπομπη ο θεοδωρακης με θεμα τις μαυρες πουτανες
ειχε βαλει κατι μαλακες με κρυφη καμερα και εκαναν παζαρια με μαυρες
ολες δεχονταν ακαποτο γαμησι με παραπανω λεφτα
στειλτου ενα μειλ να σου πει που τις βρηκε γιατι θα ετυχε να ειναι οι μοναδικες που το κανουν αυτο
Πρωινες τυπε .....μετα τις 9:30Μπορεις να πεις ποιες ωρες την εχεις πετυχει?
ο τυπος μαρις ητανΤον θυμάσαι τον άλλον που έλεγε έχει ανόσια τύπε? εδω με τις μαυρες ηταν
Να μου επιτρεψεις να παρεμβω κι'εγω λιγο.
Αναρρωτιεμαι πως γινεται, οσοι απο εδω μεσα που εχουν παει πλειστακις με μαυρουλες της γνωστης πιατσας να εχουν ρωτησει επανειλημμενα ουκ ολιγες εξ αυτων αν δεχονται να κανουν ακαποτα και να βεβαιωνουν το ιδιο πραγμα, οτι ακομη κι αν τους το ζητησουν οι ιδιοι λεγοντας τους μαλιστα να τους το χρυσοπληρωσουν, εκεινες παραμενουν ανενδοτες.
Απο την αλλη υπαρχουν τυποι σαν και σενα που κατα κανονα αποφευγουν τα ακαποτα γενικως και που τρεφουν εντονη απεχθεια προς τους μελαμψους ανθρωπους(αρα-πακια) που διατυμπανιζουν πως δεν εχουν παει ποτε με μαυρη και που για να το δικαιολογησουν αυτο φτιαχνουν σεναρια στο μυαλο τους οτι υπαρχουν μαυρουλες στη Σωκρατους που εκδιδονται στα 14 που τα κανουν ΟΛΑ ακαποτα. Λες αραγε ο νταβατζης που τις φερνει να το διακινδυνευει με μιαν ανηληκη επι 4 συνεχομενα χρονια? Για να κερδισει δλδ τι?
Με το συμπαθειο ρε φιλε το οτι ηταν 14-15χρονων το κοριτσακι ποιος σου το ειπε? Η ιδια η κοπελα που σου ειπε μαλιστα οτι γαμιεται ακαποτα? Φανταζεσαι αν μεινει εγκυος μια 14χρονη τι μπλεξιματα σημαινει για τον νταβατζη?
Γιατι και στην Ιασονος παλι τα ιδια ελεγες για μια 18χρονη. Και στην Φυλης μια ρουμανα λεσ πως σου ζητουσε 150 ευρω για να την γαμησεις για πεντε λεπτα ακαποτα. Τελικα εσυ φαινεται πως δεν εχεις γαμησει ποτε μαυρη γιατι δεν βρισκεις καμια που να το κανει μονο με προφυλαξη εε? Αυτος ειναι ο μονος λογος?
Πως τελικα να μην εισαι διχασμενη προσωπικοτητα οπως δηλωνει και το αβαταρ σου οταν τα βλεπεις ολα αλλα αντι αλλων?