Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
ειχα καποτε ενα μηνα γκομενα μια μαυρη απο σωκρατους...

δε δεχτηκε ποτε να μου παρει τσιμπουκι χωρις καποτα...

κσι ξερω οτι περναγε απο γιατρους πολυ συχνα επισης...

Και δεν την παντρεύτηκες;  :smitten:

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειχα καποτε ενα μηνα γκομενα μια μαυρη απο σωκρατους...

δε δεχτηκε ποτε να μου παρει τσιμπουκι χωρις καποτα...

κσι ξερω οτι περναγε απο γιατρους πολυ συχνα επισης...

Δεν ξερω για γιατρους....παντως χωρις καποτα και μενα μαυρακι δεν μου παιρνει με τιποτα. Προτιμησε να χασει ολο τα ραντεβου παρα να το κανει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Να παρέμβω λίγο. Και στη Καποδιστρίου και στη Σωκράτους όποτε σουλατσάρω, σχεδόν όλες οι μαύρες που έχω ρωτήσει το τσιμπούκι το δέχονται χωρίς προφύλαξη. Πριν καιρό, στη Σωκράτους ήταν μία ανήλικη μαύρη περίπου 14 - 15 ετών και πολύ όμορφο. Το πλεύρισα και να πω την αλήθεια ότι αισθάνθηκα παιδαριστής. Το κορίτσι μου είχε πει ότι τα κάνει όλα ακάποτα. Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστες εκείνες που αρνούνται χωρίς προφύλαξη. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μαύρη αλλά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες όπως οι περισσότερες που κάνουν πεζοδρόμιο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια, για να μην γινω κουραστικος, το μονο που σας λεω ειναι, ΜΑΚΡΥΑ χωρις προφυλαξη !!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Να παρέμβω λίγο. Και στη Καποδιστρίου και στη Σωκράτους όποτε σουλατσάρω, σχεδόν όλες οι μαύρες που έχω ρωτήσει το τσιμπούκι το δέχονται χωρίς προφύλαξη. Πριν καιρό, στη Σωκράτους ήταν μία ανήλικη μαύρη περίπου 14 - 15 ετών και πολύ όμορφο. Το πλεύρισα και να πω την αλήθεια ότι αισθάνθηκα παιδαριστής. Το κορίτσι μου είχε πει ότι τα κάνει όλα ακάποτα. Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστες εκείνες που αρνούνται χωρίς προφύλαξη. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μαύρη αλλά θεωρώ ότι είναι επικίνδυνες όπως οι περισσότερες που κάνουν πεζοδρόμιο.
τωρα μας γαμησες...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδες για οτι αγαπατε, ποτε χωρις προφυλαξη ....
Και ειδικα στον δρομο....

Παντως εχει 2 εντυπωσιακες παρουσιες εγχρωμες εκει καποδιστριου και η μια οποτε τυχει να περνα απο το ποστο μου με κοιταει εντονα
Την κοιταω κι εγω καθως ειναι σκετη ΚΑΥΛΑ αλλα ποιος τολμα να παει εκει.... ?
Εχει βλεμα, καμπυλες και μια τρελη φατσουλα που με ηλεκτριζουν πραγματικα
Ολα πανω της ειναι αγγελικα πλασμενα, ακομη και ο τροπος που κινειται εχει μια αυρα που δεν βλεπεις αλλου ευκολα....

Επισκέπτης
εγω περιπου 15 μαυρεσ που εχω γαμηση καμια δεν εκανε τσιμπουκι ακαποτο ουτε χυσιμο στο σωμα ακομα οι περισοτερεσ δεν αφηνουν ουτε τα βυζακια τουσ να γλυψεισ αν και τουσ προτεινα παραπανω χρηματα να δω αν θα το εκαναν..πουρα και παλι πουρα που ειναι στανταρακια :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Παντως εχει 2 εντυπωσιακες παρουσιες εγχρωμες εκει καποδιστριου και η μια οποτε τυχει να περνα απο το ποστο μου με κοιταει εντονα
Ολα πανω της ειναι αγγελικα πλασμενα, ακομη και ο τροπος που κινειται εχει μια αυρα που δεν βλεπεις αλλου ευκολα....
Για δωσε ονομα, ζητα της και το τηλεφωνο !!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885

Φίλε μήπως λες Καποδιστρίου και Αριστοτέλους γωνία :idiot: :think:.Είχα τσιμπήσει ένα μαυράκι από εκεί με 30 γιούρο και την επόμενη είχαμε βγει κι έξω μαζί(χεράκι-χεράκι,πολύ χαβαλέ),την είχα πάει σε ξενοδόχειο στο Σκαραμαγκά και την  :knockinb: :zfuck: όλο το βράδι :rockon: :rockon:.Όλα ακάποτα εννοείται απλά της τα πέταξα στα βυζιά,αν και αυτή γούσταρε μέσα ;) ;).Άμα λέμε την ίδια έχω και το τηλ. της :sunglasses: :sunglasses:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1

Μπορεις να πεις ποιες ωρες την εχεις πετυχει?

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1

Να μου επιτρεψεις να παρεμβω κι'εγω λιγο.
Αναρρωτιεμαι πως γινεται, οσοι απο εδω μεσα που εχουν παει πλειστακις με μαυρουλες της γνωστης πιατσας να εχουν ρωτησει επανειλημμενα ουκ ολιγες εξ αυτων αν δεχονται να κανουν ακαποτα και να βεβαιωνουν το ιδιο πραγμα, οτι ακομη κι αν τους το ζητησουν οι ιδιοι λεγοντας τους μαλιστα να τους το χρυσοπληρωσουν, εκεινες παραμενουν ανενδοτες.
Απο την αλλη υπαρχουν τυποι σαν και σενα που κατα κανονα αποφευγουν τα ακαποτα γενικως και που τρεφουν εντονη απεχθεια προς τους μελαμψους ανθρωπους(αρα-πακια) που διατυμπανιζουν πως δεν εχουν παει ποτε με μαυρη και που για να το δικαιολογησουν αυτο φτιαχνουν σεναρια στο μυαλο τους οτι υπαρχουν μαυρουλες στη Σωκρατους που εκδιδονται στα 14 που τα κανουν ΟΛΑ ακαποτα. Λες αραγε ο νταβατζης που τις φερνει να το διακινδυνευει με μιαν ανηληκη επι 4 συνεχομενα χρονια? Για να κερδισει δλδ τι?
Με το συμπαθειο ρε φιλε το οτι ηταν 14-15χρονων το κοριτσακι ποιος σου το ειπε? Η ιδια η κοπελα που σου ειπε μαλιστα οτι γαμιεται ακαποτα? Φανταζεσαι αν μεινει εγκυος μια 14χρονη τι μπλεξιματα σημαινει για τον νταβατζη?
Γιατι και στην Ιασονος παλι τα ιδια ελεγες για μια 18χρονη. Και στην Φυλης μια ρουμανα λεσ πως σου ζητουσε 150 ευρω για να την γαμησεις για πεντε λεπτα ακαποτα. Τελικα εσυ φαινεται πως δεν εχεις γαμησει ποτε μαυρη γιατι δεν βρισκεις καμια που να το κανει μονο με προφυλαξη εε? Αυτος ειναι ο μονος λογος?
Πως τελικα να μην εισαι διχασμενη προσωπικοτητα οπως δηλωνει και το αβαταρ σου οταν τα βλεπεις ολα αλλα αντι αλλων?

Pso_Laras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Φίλε πρόσεχε, αυτές δεν περνούν από γιατρούς, και τα κρούσματα είναι πολλά τόσο σε φηματιωση όσο και ΣΜΝ. Πρόσεχε να μη δώσεις πολύ παραπάνω σε γιατρούς, αν πάλι θες να δώσεις πολλά, πήγαινε Κασσάνδρας τα καλύτερα πισωκολλητά

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε πρόσεχε, αυτές δεν περνούν από γιατρούς, και τα κρούσματα είναι πολλά τόσο σε φηματιωση όσο και ΣΜΝ. Πρόσεχε να μη δώσεις πολύ παραπάνω σε γιατρούς, αν πάλι θες να δώσεις πολλά, πήγαινε Κασσάνδρας τα καλύτερα πισωκολλητά
που το ξερεις ρε μεγαλε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξερω για γιατρους....παντως χωρις καποτα και μενα μαυρακι δεν μου παιρνει με τιποτα. Προτιμησε να χασει ολο τα ραντεβου παρα να το κανει
τυπε ακου να δεις πως θα λυσεις το προβλημα σου
πριν κατι μηνες ειχε κανει μια εκπομπη ο θεοδωρακης με θεμα τις μαυρες πουτανες
ειχε βαλει κατι μαλακες με κρυφη καμερα και εκαναν παζαρια με μαυρες
ολες δεχονταν ακαποτο γαμησι με παραπανω λεφτα
στειλτου ενα μειλ να σου πει που τις βρηκε γιατι θα ετυχε να ειναι οι μοναδικες που το κανουν αυτο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσι όπως το θέτει ο ''black11'' οι έγχρωμες πόρνες είναι οι πιο ασφαλείς πόρνες της χώρας  :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:.Την Τρίτη έχω φύγει με αυτό το ποστ στην δουλειά για να την πω σε όλους αυτούς τους άσχετους-καραγκιόζηδες που με κοροιδεύαν τόσο καιρό για τα μαυράκια :jerking:  :jerking: :rockon:.
ειπαμε τυπε
μυθικο ποστ :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τυπε ακου να δεις πως θα λυσεις το προβλημα σου
πριν κατι μηνες ειχε κανει μια εκπομπη ο θεοδωρακης με θεμα τις μαυρες πουτανες
ειχε βαλει κατι μαλακες με κρυφη καμερα και εκαναν παζαρια με μαυρες
ολες δεχονταν ακαποτο γαμησι με παραπανω λεφτα
στειλτου ενα μειλ να σου πει που τις βρηκε γιατι θα ετυχε να ειναι οι μοναδικες που το κανουν αυτο :grin:
Τον θυμάσαι τον άλλον που έλεγε έχει ανόσια τύπε? εδω με τις μαυρες ηταν  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τον θυμάσαι τον άλλον που έλεγε έχει ανόσια τύπε? εδω με τις μαυρες ηταν  :grin:
ο τυπος μαρις ηταν :rockon:
ναι αλλα το πιο ενδιαφερον ηταν πως καταφερε να αποκτησει ανοσια δικε μου :2funny:
ειχε δηλωσει πως εχει ανοσια σε ολα τα γνωστα μικροβια και ιους
τρομερη μορφη :rockon:

Επισκέπτης
Να μου επιτρεψεις να παρεμβω κι'εγω λιγο.
Αναρρωτιεμαι πως γινεται, οσοι απο εδω μεσα που εχουν παει πλειστακις με μαυρουλες της γνωστης πιατσας να εχουν ρωτησει επανειλημμενα ουκ ολιγες εξ αυτων αν δεχονται να κανουν ακαποτα και να βεβαιωνουν το ιδιο πραγμα, οτι ακομη κι αν τους το ζητησουν οι ιδιοι λεγοντας τους μαλιστα να τους το χρυσοπληρωσουν, εκεινες παραμενουν ανενδοτες.
Απο την αλλη υπαρχουν τυποι σαν και σενα που κατα κανονα αποφευγουν τα ακαποτα γενικως και που τρεφουν εντονη απεχθεια προς τους μελαμψους ανθρωπους(αρα-πακια) που διατυμπανιζουν πως δεν εχουν παει ποτε με μαυρη και που για να το δικαιολογησουν αυτο φτιαχνουν σεναρια στο μυαλο τους οτι υπαρχουν μαυρουλες στη Σωκρατους που εκδιδονται στα 14 που τα κανουν ΟΛΑ ακαποτα. Λες αραγε ο νταβατζης που τις φερνει να το διακινδυνευει με μιαν ανηληκη επι 4 συνεχομενα χρονια? Για να κερδισει δλδ τι?
Με το συμπαθειο ρε φιλε το οτι ηταν 14-15χρονων το κοριτσακι ποιος σου το ειπε? Η ιδια η κοπελα που σου ειπε μαλιστα οτι γαμιεται ακαποτα? Φανταζεσαι αν μεινει εγκυος μια 14χρονη τι μπλεξιματα σημαινει για τον νταβατζη?
Γιατι και στην Ιασονος παλι τα ιδια ελεγες για μια 18χρονη. Και στην Φυλης μια ρουμανα λεσ πως σου ζητουσε 150 ευρω για να την γαμησεις για πεντε λεπτα ακαποτα. Τελικα εσυ φαινεται πως δεν εχεις γαμησει ποτε μαυρη γιατι δεν βρισκεις καμια που να το κανει μονο με προφυλαξη εε? Αυτος ειναι ο μονος λογος?
Πως τελικα να μην εισαι διχασμενη προσωπικοτητα οπως δηλωνει και το αβαταρ σου οταν τα βλεπεις ολα αλλα αντι αλλων?

Mετα και το ποστ του απολυτου που αναφερεται σε εκπομπη του Θεοδωρακη, (δεν την εχω δει) να επισημανω για αλλη μια φορα οτι ουδεμια αξια εχει το εαν και το τι ταζουν η δεχονται να κανουν αν τους ταξεις επιπλεον χρηματα, καθοτι ειναι πασιγνωστο πως οι μαυρες του πεζοδρομιου ταζουν λαγους και πετραχηλια και αν τσιμπησεις και χαψεις αυτα που λενε, πας για το 20 + 10 για ξενοδοχειο + καυγα γιατι οπως βεβαιωνουν ολοι πλην ελαχιστων ισως (αξιοπιστων?) εξαιρεσεων που ηταν πραγματικα αποφασισμενοι να πληρωσουν και να γαμησουν και κωλο δινουν και ακαποτα κανουν οι περισσοτερες στο δια ταυτα ομως γιοκ.
Ο Larson, o Θοδωρακης και οσοι αλλοι λαλιστατοι κινδυνολογουν δεν ειχαν ποτε σκοπο ουτε να ακουμπησουν μαυρη ποσο μαλλον να την παρουν ακαποτα με γλωσσοφιλα κλπ, οποτε οσα μας λενε αυτοι η οσα λενε οι μαυρες σ'αυτους εχουν αραγε αξιοπιστια?
Μια γυναικα του πεζοδρομιου δεν δεσμευεται καθολου για το ο,τι λεει σ'αυτον που σουλατσαρει για να κανει πλακα. Που θα πας να ζητησεις τα ρεστα δλδ?
Για εκεινες εχει μεγαλυτερη σημασια να σου πουνε αυτο που θελεις να ακουσεις  για να σε ανεβασουν στο δωματιο του ξενοδοχειου και να συμβιβαστεις τελικα μ'ενα μινιμαλ προγραμμα αφου σου εχουν αρπαξει πρωτα το 20ρικο που γι'αυτες κι'αυτο κερδος θα ειναι εχοντας καταφερει πρωτα να σε καυλωσουν επαρκως ωστε να σ'εχουν για τα καλα του χεριου τους. Να μας πει ο  Θοδωρακης κι'ο ρεπορτερ του αν γαμησαν ακαποτα η οχι μαυρη πισω απο το Δημαρχειο η στην Καποδιστριου.(Ο Larson τοχει δηλωσει πως δεν εχει παει ποτε του). Τα αλλα ολα ειναι λογια ν'αγαπιομαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom