Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι μαύρες όμως κάνουν καλό κρεβάτι σε σχέση με της βόρειες που είναι ανοργασμοκές.

Αντιθετως το χειροτερο κρεβατι το κανουν οι μαυρες.Εξαπατουν παντα το πελατη υποσχομενες πολλα πραγματα και οταν ειναι να τις γαμησεις ειναι μη το ενα μη το αλλο!
Ασε που δεν κανουν και μπανιο σχεδον ποτε.
Οι βορειες εκτος απο κουκλαρες που ειναι ξερουν να "ανεβαζουν" τον αντρα στο κρεβατι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όποιος γουστάρει να γίνει φορέας αφροδίσιων νοσημάτων και γενικά βαρέθηκε να ζει δεν έχει παρά να διαλέξει αποκλειστικά αυτές τις μαύρες που είναι πίσω απο το Δημαρχείο.

Δεν είπαμε κιόλας οτι δεν είναι επικίνδυνες, φιλαράκι. Αλλά μην το σερβίρουμε και με απροκάλυπτο ρατσισμό για τους μαύρους και τις χώρες της Αφρικής, όπως έκανε και ο παραπάνω συναγωνιστής που μιλούσε για πράσινους πίθηκους και 70% AIDS.

Επισκέπτης
Δεν είπαμε κιόλας οτι δεν είναι επικίνδυνες, φιλαράκι. Αλλά μην το σερβίρουμε και με απροκάλυπτο ρατσισμό για τους μαύρους και τις χώρες της Αφρικής, όπως έκανε και ο παραπάνω συναγωνιστής που μιλούσε για πράσινους πίθηκους και 70% AIDS.
και στο κάτω κάτω της γραφής κάποτε γαμούσαν οι ωραίοι τώρα γαμούν οι θαρραλέοι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και στην Ελλαδα κυριως οι σαβουρογαμηδες και οσοι συμβιβαζονται με τις τραβελοφατσες των χοντροκολων Ελεινιδων :dancing:

Μ αρέσει που ΔΕ γενικεύεις! Εσένα ποιες γυναίκες σου αρέσουν φιλαράκο?  :2funny:

Επισκέπτης
και στην Ελλαδα κυριως οι σαβουρογαμηδες και οσοι συμβιβαζονται με τις τραβελοφατσες των χοντροκολων Ελεινιδων :dancing:
όμως με βάση τα λεγόμενα σου θέλω να μου λύσεις μια απορία, εφ όσον οι Έλληνες που γαμούν Ελληνίδες είναι σαβουρογάμηδες άρα εγώ εσύ και όλοι ήμαστε προϊόντα σαβουρογαμίας κατά τα λεγόμενα σου φυσικά.

Επισκέπτης
όμως με βάση τα λεγόμενα σου θέλω να μου λύσεις μια απορία, εφ όσον οι Έλληνες που γαμούν Ελληνίδες είναι σαβουρογάμηδες άρα εγώ εσύ και όλοι ήμαστε προϊόντα σαβουρογαμίας κατά τα λεγόμενα σου φυσικά.

Εγω δεν ειπα ποτε οτι γαμαω Ελληνιδες :dancing: .Επισης υπαρχουν λιγες εξαιρεσεις με Ελεινιδες που βλεπονται αλλα και αυτες εχουν συχνα στριμμενο χαρακτηρα.

Επισκέπτης
Εγω δεν ειπα ποτε οτι γαμαω Ελληνιδες :dancing: .Επισης υπαρχουν λιγες εξαιρεσεις με Ελεινιδες που βλεπονται αλλα και αυτες εχουν συχνα στριμμενο χαρακτηρα.
εσύ τι είσαι τώρα προϊόν σαβουρογαμίας η όχι.δηλαδή εσύ δεν είσαι μπάζο?

Επισκέπτης
κατι τσιπουρακια εχω τραβηξει,αλλα ειμαι οκ.  :2funny: :2funny:
Το thread για την ημερησια ενημερωση,που θα το βρω? :helpplea: :helpplea:
στο φόρουμ τώρα την κάνω από γραφείο τα λέμε αργότερα από το σπίτι αφου μεσολαβήσει μια βόλτα στον Ρώσικο και Βουλγαρικό τομέα της Αθήνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom