Ρε σεις κανενα κοπρολαγνο δεν εχει το site? Τον βλεπω να πηγαινει τρεχοντας εκειΜια μαυρη κα8ισμενη στα ποδαρια της να χεζει αναμασα εκει στα σκοταδια.
(στο ενα μετρο ετσι????)
Και μολις αντιλαμβανεται οτι την ειδαμε τι κανει?
Χαιρεταει με ενα ηλι8ιο χαμογελο - ενω αφοδευε ταυτοχρονα !!!
Ρε ουστ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Ο mod Πανος, λιγο πιο πριν, μας ειπε -με πειστικό τρόπο- να μένουμε στο θέμα μας και να μην το γυρίζουμε στην πολιτική του εκδοχή (όποια και να είναι αυτή, αν και εφόσον υπάρχει φυσικά). Το σεβάστηκα.
Εκφράσεις όπως "σκυλαραπίνες βρωμιάρες", "αρρωστιάρες" κλπ είναι εμφανώς εκτός θέματος, νομίζω, και δείχνουν απλώς την εμπάθεια και το ρατσισμό αυτών που τις γράφουν. Δεν θα τους ακολουθήσω σε τέτοιο "διάλογο", λυπάμαι.
Δηλαδή ποιά είναι η πολιτική εκδοχή του θέματος; Ότι στο άφρικα θερίζουν aids και αρρώστιες; Ή το αν είναι βρωμιάρες; Ο σκοπός είναι η ενημέρωση, όχι το politically correct.
Και οι λευκές που έκαναν πιάτσα εκεί μαύρο χάλι ήταν και κάθε λογικός άνθρωπος θα τις απέφευγε, υπάρχει κάποιος λόγος για τις μαύρες να είναι στο απυρόβλητο;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ισως να εχεζε επιτηδες πριν τον φαει απ'τον Κωλο.αντι να βαλει βαζελινη.Με το σκατο της λαδωνετε ο Κωλος και ετσι γλυστραει ο πουτσος και μπαινει πιο ευκολα.+1
Δερμα που βρωμοκοπαει , σπανιες ασ8ενειες , και τα λοιπα.
Τις 8υμαμαι στην Αμερικη , απο τοτε ειχα σχηματισει αποψη ,
που δικαιω8ηκε και στην Ελλαδα.
Φιλτατοι να κανω και μια αναφορα (που μπορει να επιβεβαιωσει και αλλο
μελος εδω που ημασταν μαζι) σε κατι που ειδα απαισιο !!
Ενω ημασταν στα φαναρια της 3ηςΣεπτ. στην κα8ετο περιμενοντας το φαναρι,
(με κλειστα παρα8υρα να μην ακουμε τα "ελα πατουζα πατουζα"και τις
στερεοτυπες ηλι8ιοτητες που παπαγαλιζουν..)
κοιταμε τυχαια χαμηλα - αριστερα μας - αναμεσα σε δυο καδους κα8αριοτητας -
και τι βλεπουμε ??????
Μια μαυρη κα8ισμενη στα ποδαρια της να χεζει αναμασα εκει στα σκοταδια.
(στο ενα μετρο ετσι????)
Και μολις αντιλαμβανεται οτι την ειδαμε τι κανει?
Χαιρεταει με ενα ηλι8ιο χαμογελο - ενω αφοδευε ταυτοχρονα !!!
Ρε ουστ
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπλιαχ...Καλά σιχαμάρα η δικια σου...
Παντως παιδια η αληθεια ειναι οτι ενώ υπάρχουν ωραια μουνια μαυρουλικα,
ειναι επικινδυνα λογω ασθενειων και χαμηλοτατου εως κοροιδιας επιπεδου service. Οποιος τις γαμαει, πρεπει να ειναι ενημερος
Παντως παιδια η αληθεια ειναι οτι ενώ υπάρχουν ωραια μουνια μαυρουλικα,
ειναι επικινδυνα λογω ασθενειων και χαμηλοτατου εως κοροιδιας επιπεδου service. Οποιος τις γαμαει, πρεπει να ειναι ενημερος
Επισκέπτης
ειχα παει μια φορα με κατι φιλους κ λογω του οτι μαλλον ειχαμε ντυθει καλα μια απο ολες μας προτεινε να την παρουμε κ να την γαμησουμε τσαμπε(δεν ηταν ιδιαετερα ομορφη ομως οχι ασχημη λεπτη αλλα δεν με τρελανε) χθες ειχε τρελη κινηση κ μπηκα να κοψω δρομο για ναα βγω πειραιως παλι ημουν καλα ντυμενος κ ηταν ενα γαματο μαυρακι κορμακι προσωπακι βυζακι κ μιλαγε τελεια ελληνικα που της ειπα δεν εχω λεφτα κ μου λεει ποσα εχεις της λεω 5 ευρω κ μου λεει νταξει παμε με το αμαξι δεν ψωνισα ομως....δεν εχω γαμησει ποτε μαυρη ουτε σε μπουρδελο (νομιζω οτι θου πεσει)επομενως δεν ξερω εαν κ αυτες δεν μου καναν πλακα αλλα για εσας που ασχολειστε πιστευω οτι εαν σκασετε σαββατοβραδο καλα ντυμενοι τα γαματε κ τζαμπε η ισως κ με 5 ευρω που ειναι ψιχουλα..αυτα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ολα πρεπει να τα δοκιμασει κανεις στη ζωη!εχω φιλους που ειναι ξετραιλαμενοι με τις μαυρες!!!μονο μαυρες γαμανε!!!ειχα παει μια φορα με κατι φιλους κ λογω του οτι μαλλον ειχαμε ντυθει καλα μια απο ολες μας προτεινε να την παρουμε κ να την γαμησουμε τσαμπε(δεν ηταν ιδιαετερα ομορφη ομως οχι ασχημη λεπτη αλλα δεν με τρελανε) χθες ειχε τρελη κινηση κ μπηκα να κοψω δρομο για ναα βγω πειραιως παλι ημουν καλα ντυμενος κ ηταν ενα γαματο μαυρακι κορμακι προσωπακι βυζακι κ μιλαγε τελεια ελληνικα που της ειπα δεν εχω λεφτα κ μου λεει ποσα εχεις της λεω 5 ευρω κ μου λεει νταξει παμε με το αμαξι δεν ψωνισα ομως....δεν εχω γαμησει ποτε μαυρη ουτε σε μπουρδελο (νομιζω οτι θου πεσει)επομενως δεν ξερω εαν κ αυτες δεν μου καναν πλακα αλλα για εσας που ασχολειστε πιστευω οτι εαν σκασετε σαββατοβραδο καλα ντυμενοι τα γαματε κ τζαμπε η ισως κ με 5 ευρω που ειναι ψιχουλα..αυτα
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Οι μαύρες του δρόμου απ'ότι έχω ακούσει από συναγωνιστή σε ψιλοκοροιδεύουν.. σου ζητάνε π.χ. 5 ευρώ σου τραβάνε μια φορά το πουλί και μετά σου ζητάνε κι'άλλα.Εμένα μία μου ζήταγε 5 ευρώ για να τις πιάσω μόνο τις βυζάρες..
Κι'εγώ γουστάρω πολύ τις άτακτες γαζέλες αλλά προτιμώ αυτές στους πονηρούς οίκους. ;)
Κι'εγώ γουστάρω πολύ τις άτακτες γαζέλες αλλά προτιμώ αυτές στους πονηρούς οίκους. ;)
ειχα παει μια φορα με κατι φιλους κ λογω του οτι μαλλον ειχαμε ντυθει καλα μια απο ολες μας προτεινε να την παρουμε κ να την γαμησουμε τσαμπε(δεν ηταν ιδιαετερα ομορφη ομως οχι ασχημη λεπτη αλλα δεν με τρελανε) χθες ειχε τρελη κινηση κ μπηκα να κοψω δρομο για ναα βγω πειραιως παλι ημουν καλα ντυμενος κ ηταν ενα γαματο μαυρακι κορμακι προσωπακι βυζακι κ μιλαγε τελεια ελληνικα που της ειπα δεν εχω λεφτα κ μου λεει ποσα εχεις της λεω 5 ευρω κ μου λεει νταξει παμε με το αμαξι δεν ψωνισα ομως....δεν εχω γαμησει ποτε μαυρη ουτε σε μπουρδελο (νομιζω οτι θου πεσει)επομενως δεν ξερω εαν κ αυτες δεν μου καναν πλακα αλλα για εσας που ασχολειστε πιστευω οτι εαν σκασετε σαββατοβραδο καλα ντυμενοι τα γαματε κ τζαμπε η ισως κ με 5 ευρω που ειναι ψιχουλα..αυτα
φιλε μην τσιμπας οτι θα γαμησεις με 5 ευρω ...απλα η κυρια αμα ανεβει πανω στο δωματιο και βγαλει τα ρουχα της θα σου ζητησει κανενα 30ρι ..αμα της πεις οχι θα σου αρχισει τα μπινελικια και θα σηκωθει να φυγει ..τι ειχε τι εχασε..εσυ ομως θα εχεις χασει το χρονο σου..παντως μακρια απο τις μαυρες κυριως σε αυτη την περιοχη...ειναι αναγωγες με κακης ποιοτητας υπηρεσιες και με κινδυνο για καμμια αρρωστια ...ασε που η περιοχη ειναι πολυ χαλια..
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Συμφωνω απολυτως.φιλε μην τσιμπας οτι θα γαμησεις με 5 ευρω ...απλα η κυρια αμα ανεβει πανω στο δωματιο και βγαλει τα ρουχα της θα σου ζητησει κανενα 30ρι ..αμα της πεις οχι θα σου αρχισει τα μπινελικια και θα σηκωθει να φυγει ..τι ειχε τι εχασε..εσυ ομως θα εχεις χασει το χρονο σου..παντως μακρια απο τις μαυρες κυριως σε αυτη την περιοχη...ειναι αναγωγες με κακης ποιοτητας υπηρεσιες και με κινδυνο για καμμια αρρωστια ...ασε που η περιοχη ειναι πολυ χαλια..
Με μαυρες πηγαινα μεχρι και πριν 3 χρονακια,μια φορα ειχα παρει 2 μαζι με 60 γιουργια,υποσχονταν πολλα αλλα ηξερα οτι θα ηταν σε τυπικη συμμετοχη,ημουν ψιλολιωμα με αποτελεσμα να παιξω καλη μπαλα και να μην πουνε οχι σε οτι τους ελεγα(πχ εσυ γλειψε και εσυ χαιδευε εκει).
Παντως αν ειναι καυλιαρα η μαυρη θα μπω στον πειρασμο.
Απο περιοχη Δημαρχειου,Βαρβακειου,Ευριπιδου και αλλων οδων περιξ του κεντρου δεν αξιζει.
Πολυς ντορος(απο λογια)και πολλη μπιχλα-βρωμα(απο φτηνιαρικα ελεεινα δωματια που θυμιζουν Ελλαδα του 1920 σε παρακμιακη κατασταση)απο δωματια.
ΜΑΚΡΙΑ
ΥΓ Τσιμπουκι με μαυρη συμπεριλαμβανεται στο προγραμμα
Γαμησι ΠΛΕΟΝ οχι
Επισκέπτης
ε τις καριολες οχι οτι θα δοκιμαζα εκει με τιποτα αλλα κοιτα παραμυθι που πουλανε για τους παπαρες που θα πιστεψουν στο τσαμπε ασε να πουμε που δεν ξερεις κ τι θα σου ρθουν να σε στριμοκωλιασουν εκει οι σκατοφατσες που κυκλοφορουν...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Ξεχασα να αναφερω οτι το καυλι μου ΔΕΝ το χωνω σε μαυρη πλεον.
Μονο αν ειναι επιπεδου Ναομι Καμπελ και ανω.
Τοσες ασθενειες εχουν.
Το βασικοτερο που επρεπε να αναφερω στο προηγουμενο ποστ αλλα η μνημη μου επανεφερε τη σκηνη με τα 2 μαυρακια τα οποια ειχα γαμησει την Μεγαλη Εβδομαδα τοτε(κακο timing)
Tσιμπουκια(με καποτα παντα) μεσα(για Α'γυρο αν και δεν τις προτιμω)
Πολυ ξινισμενες ειναι γενικα με το θεμα σεξ.
Μονο αν ειναι επιπεδου Ναομι Καμπελ και ανω.
Τοσες ασθενειες εχουν.
Το βασικοτερο που επρεπε να αναφερω στο προηγουμενο ποστ αλλα η μνημη μου επανεφερε τη σκηνη με τα 2 μαυρακια τα οποια ειχα γαμησει την Μεγαλη Εβδομαδα τοτε(κακο timing)
Tσιμπουκια(με καποτα παντα) μεσα(για Α'γυρο αν και δεν τις προτιμω)
Πολυ ξινισμενες ειναι γενικα με το θεμα σεξ.
Επισκέπτης
κάνα παιχνίδι στ' αμάξι όσο έχεις κολλήσει στο μποτιλιάρισμα
καλά είναι, χαβαλέ έχει....
εντωμεταξυ μυριζουν κ κανουν κ κατι περιεργες κινησεις του τυπου παν να ανοιξουν την πορτα κ ζεχνουν...εγω το παραθυρο το ανοιγω ενα τσικ ισα ισα για να ακουγεται η φωνη μου
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
εντωμεταξυ μυριζουν κ κανουν κ κατι περιεργες κινησεις του τυπου παν να ανοιξουν την πορτα κ ζεχνουν...εγω το παραθυρο το ανοιγω ενα τσικ ισα ισα για να ακουγεται η φωνη μου
Το καλυτερο το ειχε πει ενας συναδελφος : οι μαυρες μυριζουν φαρμακιλα χαχαχαχαχαχα / ετσι ακριβως ....
Με 2 κουβέντες...
Έχω πάρει αρκετές απο δαύτες, πρωι μεσημέρι ή και τα ξημερώματα... Λυσάω με την μαύρη σάρκα...ΟΜΩΣ...
Οι συγκεκριμένες ( Δημαρχείο...κτλ) είναι ζαριά....και η γκανιότα άτσαλη...
ΔΕΝ...όσο και αν σου αρέσει η λάσπη, όσο ανεύθυνος και αν είσαι...Το λιγότερο που έχεις να πάθεις είναι να μην τα περάσεις καλά...
Υγ Εξαιρέσεις μπορεί και να υπάρχουν, έχεις όμως τον χρόνο ή αναλαμβάνεις τον ενδεχόμενο κίνδυνο, να τις ανακαλύψεις ?
Έχω πάρει αρκετές απο δαύτες, πρωι μεσημέρι ή και τα ξημερώματα... Λυσάω με την μαύρη σάρκα...ΟΜΩΣ...
Οι συγκεκριμένες ( Δημαρχείο...κτλ) είναι ζαριά....και η γκανιότα άτσαλη...
ΔΕΝ...όσο και αν σου αρέσει η λάσπη, όσο ανεύθυνος και αν είσαι...Το λιγότερο που έχεις να πάθεις είναι να μην τα περάσεις καλά...
Υγ Εξαιρέσεις μπορεί και να υπάρχουν, έχεις όμως τον χρόνο ή αναλαμβάνεις τον ενδεχόμενο κίνδυνο, να τις ανακαλύψεις ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Συναγωνιστές επειδή με τις μαύρες έχω ένα θέμα και με έχετε τρομάξει αν ξέρει κάποιος μου απαντά
Να φορτώσεις καμμία και να την πας ΠΡΙΑΜΟ για απολύμανση προ του σεξ παίζει ?
Πόσο πάει για 1-2 ώρες ?
Αν έχει κανείς τηλέφωνο από μαυράκι καθαρό και δοκιμασμένο ας το στείλει με PM
Πόσο πάει για 1-2 ώρες ?
φιλε οι μεταδοτικες αρρωστιες δεν φευγουν με πλυσιμο και καθαρισμα ειναι στο αιμα...πιστευω με κανενα 50ρι 60ρι θαρθουν πριαμο για 2 με 3 ωριτσες εκτος και αν σουπουν ψεματα ..γινετε συχνα.. οποτε την κοπανανε και στο πενταλεπτο η ζητανε περισσοτερα ετσι και δουν οτι εισαι καυλωμενος πολυ...αλλα γαμησι μαπα σαν να γαμας πεθαμενη ...για νεκροφυλους καλες ειναι...φιλε μακρια μαπα ειναι το καρπουζι...τηλεφωνο δεν θα σουδωσει κανενας διοτι κανενας δεν εχει μεινει ευχαριστημενος....Συναγωνιστές επειδή με τις μαύρες έχω ένα θέμα και με έχετε τρομάξει αν ξέρει κάποιος μου απαντά
Πόσο πάει για 1-2 ώρες ?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Οποτε περναω απο τα μαυρακια με περικυκλωνουν και μου πιανουν το πουτσο και εγω βρισκω ευκαιρια και πιανω κανα κωλαρακι.