Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειμαι θηλυκου γενους :dancing: Αληθεια εσυ αριον μηπως σε φωναζανε παλι στα βαλκανια Δον Ζουαν?

Άλλο σε ρώτησε ο άνθρωπος, και μάλιστα ΔΥΟ φορές. Καλό θα είναι λοιπόν να του απαντήσεις και όχι να τον ειρωνεύεσαι.

Επισκέπτης
στο φόρουμ τώρα την κάνω από γραφείο τα λέμε αργότερα από το σπίτι αφου μεσολαβήσει μια βόλτα στον Ρώσικο και Βουλγαρικό τομέα της Αθήνας.

Αληθεια αριον τι θελεις να κανεις σε αυτα τα μερη?Παντρεμενος ανθρωπος και ευχαριστημενος οπως λες....τσκ τσκ...

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν είπαμε κιόλας οτι δεν είναι επικίνδυνες, φιλαράκι. Αλλά μην το σερβίρουμε και με απροκάλυπτο ρατσισμό για τους μαύρους και τις χώρες της Αφρικής, όπως έκανε και ο παραπάνω συναγωνιστής που μιλούσε για πράσινους πίθηκους και 70% AIDS.
Αν είδες πουθενά ρατσισμό στο πόστ μου φιλαράκι μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.Εγω έγραψα όποιος πάει αποκλειστικά με αυτές πίσω στο Δημαρχείο.Πώς έβγαλες συμπεράσματα για ρατσισμό? Αλλά αν γουστάρει κάποιος να είναι 'αντιρατσιστής' γαμώντας αδήλωτες μαύρες πίσω στην αγορά και κολήσει κάνα 'παράσημο' και κλαίγεται εγώ θα του ευχηθώ να πάει ταξίδι για τον άλλον κόσμο γιατί απλά τα ήθελε η κωλάρα του.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν είδες πουθενά ρατσισμό στο πόστ μου φιλαράκι μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.Εγω έγραψα όποιος πάει αποκλειστικά με αυτές πίσω στο Δημαρχείο.Πώς έβγαλες συμπεράσματα για ρατσισμό? Αλλά αν γουστάρει κάποιος να είναι 'αντιρατσιστής' γαμώντας αδήλωτες μαύρες πίσω στην αγορά και κολήσει κάνα 'παράσημο' και κλαίγεται εγώ θα του ευχηθώ να πάει ταξίδι για τον άλλον κόσμο γιατί απλά τα ήθελε η κωλάρα του.

Μίλησα για το ποστ που ισχυριζόταν τα περί πράσινων πιθήκων και 70% AIDS στην Αφρική. Αν μιλάς για τις συγκεκριμένες πίσω απο το Δημαρχείο, θα συμφωνήσω οτι όποιος πάει μαζί τους ψάχνεται για παράσημο. Θα σε παρακαλούσα πάντως να μη χρησιμοποιείς τον όρο "αντιρατσιστής" απαξιωτικά, όπως έκανες παραπάνω.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Μίλησα για το ποστ που ισχυριζόταν τα περί πράσινων πιθήκων και 70% AIDS στην Αφρική. Αν μιλάς για τις συγκεκριμένες πίσω απο το Δημαρχείο, θα συμφωνήσω οτι όποιος πάει μαζί τους ψάχνεται για παράσημο. Θα σε παρακαλούσα πάντως να μη χρησιμοποιείς τον όρο "αντιρατσιστής" απαξιωτικά, όπως έκανες παραπάνω.
να σου πω και στα ίσα φίλε μου έχω γραμένους στ'αρχίδια μου και τους ρατσιστές και τους 'αντιρατσιστές'.Μακάρι να αλληλοφαγωθούνε μεταξύ τους για να ηρεμήσουμε απο δ'αύτους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
να σου πω και στα ίσα φίλε μου έχω γραμένους στ'αρχίδια μου και τους ρατσιστές και τους 'αντιρατσιστές'.Μακάρι να αλληλοφαγωθούνε μεταξύ τους για να ηρεμήσουμε απο δ'αύτους.

Ότι πεις, φίλε μου. Αλλά προσπάθησε κάπως να κρύψεις την εμφανή σου προτίμηση σε μια απο τις δύο πλευρές που, απ ότι είπες, γράφεις αμφότερες στα @@ σου!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Ότι πεις, φίλε μου. Αλλά προσπάθησε κάπως να κρύψεις την εμφανή σου προτίμηση σε μια απο τις δύο πλευρές που, απ ότι είπες, γράφεις αμφότερες στα @@ σου!
εγώ δεν εχω προτίμηση σε κανένα μαλάκα απο τους δύο.αν σε χαλάει όμως η άποψή μου και είσαι ένας απο τους δύο τι θέλεις τώρα να βάλω τα κλάματα?  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ δεν εχω προτίμηση σε κανένα μαλάκα απο τους δύο.αν σε χαλάει όμως η άποψή μου και είσαι ένας απο τους δύο τι θέλεις τώρα να βάλω τα κλάματα?  :2funny:

Φιλαράκι, το κουράσαμε. Αν θες να καταλάβεις, έχει καλώς. Ειδ' άλλως, κάνε ότι καταλαβαίνεις, ποσώς με νιάζει. Τέλος.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Υπάρχουν thread για πολιτικές συζητήσεις περί ρατσισμού και αντιρατσισμού.Δεν φταίει σε τίποτα κανένας να διαβάζει εδώ για τέτοια θέματα απο την στιγμή που το εν λόγω thread ασχολείται με πληροφορίες για κοπέλες κυρίως Αφρικανικής καταγωγής που εκδίδονται πίσω απο το δημαρχείο Αθηνών.Απλώς ενημερώνω ότι θα διαγράφονται άσχετα με το θέμα post.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
οι μαύρες όμως κάνουν καλό κρεβάτι σε σχέση με της βόρειες που είναι ανοργασμοκές.

Το ακούσαμε κι αυτό ... αφού είναι γνωστό πως είναι άθλιες στο κρεβάτι. Δεν χωρά αμφισβήτηση. Οταν βλέπω αραπίνα σε μπουρδέλο την κάνω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ,όσο ωραία κι αν είναι. Για το μόνο που είναι καλό είναι για κλωτσιές.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Το ακούσαμε κι αυτό ... αφού είναι γνωστό πως είναι άθλιες στο κρεβάτι. Δεν χωρά αμφισβήτηση. Οταν βλέπω αραπίνα σε μπουρδέλο την κάνω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ,όσο ωραία κι αν είναι. Για το μόνο που είναι καλό είναι για κλωτσιές.

+1

Δερμα που βρωμοκοπαει , σπανιες ασ8ενειες , και τα λοιπα.
Τις 8υμαμαι στην Αμερικη , απο τοτε ειχα σχηματισει αποψη ,
που δικαιω8ηκε και στην Ελλαδα.
Φιλτατοι να κανω και μια αναφορα (που μπορει να επιβεβαιωσει και αλλο
μελος εδω που ημασταν μαζι) σε κατι που ειδα απαισιο !!  :uglystupid:
Ενω ημασταν στα φαναρια της 3ηςΣεπτ. στην κα8ετο περιμενοντας το φαναρι,
(με κλειστα παρα8υρα να μην ακουμε τα "ελα πατουζα πατουζα"και τις
στερεοτυπες ηλι8ιοτητες που παπαγαλιζουν..)
κοιταμε τυχαια χαμηλα - αριστερα μας - αναμεσα σε δυο καδους κα8αριοτητας -
και τι βλεπουμε ?????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Μια μαυρη κα8ισμενη στα ποδαρια της να χεζει αναμασα εκει στα σκοταδια.
(στο ενα μετρο ετσι????)
Και μολις αντιλαμβανεται οτι την ειδαμε τι κανει?
Χαιρεταει με ενα ηλι8ιο χαμογελο - ενω αφοδευε ταυτοχρονα !!! :new_shocked: :new_shocked:
Ρε ουστ

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
λες και είναι στη ζούγκλα.η μαύρη φυλή είναι και βρώμικη μερικές φορές

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
+1

(στο ενα μετρο ετσι????)
Χαιρεταει με ενα ηλι8ιο χαμογελο - ενω αφοδευε ταυτοχρονα !!! :new_shocked: :new_shocked:
Ρε ουστ

Και ποιο συμπέρασμα αποκομίζουμε λοιπόν, πέραν του οτι η συγκεκριμένη ήταν πολύ βρωμιάρα;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οποιος δε γουστάρει μαύρες, ας μη γράψει στο θρεντ αυτό

Ο τίτλος του θρεντ ειναι ξεκάθαρος και νομίζω κατανοητός.

Αν έχετε να δώσετε πληροφορίες σε όσους τις γουστάρουν κάντε το

Αν δεν έχετε να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα του θρεντ αλλα θέλετε να μοοιραστείτε μαζί μας προσωπικές σας στιγμές ή σκέψεις, θα έλεγα ότι η προσωπική σας άποψη μπορεί να αποτυπωθεί σε άλλο χώρο - εντός ή εκτός σαιτ

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Και ποιο συμπέρασμα αποκομίζουμε λοιπόν, πέραν του οτι η συγκεκριμένη ήταν πολύ βρωμιάρα;

Φιλτατε τα συμπερασματα που κα8ενας αποκομιζει απο τις προσωπικες και διαπροσωπικες
του εμπειριες ειναι μια στα8ερα που μεταβαλεται απο αν8ρωπο σε αν8ρωπο.
Εγω πχ μπορει να ετρεχα με 200 στα στενα , να τρακαρα , και μετα να πηγαινω σαν την κοτα,
κι εσυ μετα το ιδιο περιστατικο να συνεχισεις να πηγαινεις με 200 στα στενα.
Αρα το συμπερασμα το δικο μου για τις μαυρες απο την εμπειρια μου στην Αμερικη (το
αναφερω μονο και μονο σαν αποδειξη οτι εχω συναναστραφει μαζι τους σε πολυ μεγαλυτερο
βα8μο απ οτι ισως οι περισσοτεροι εδω - και οχι για "μαγκια")
ισως να μη σου λεει και τιποτα , δικαιωμα σου.
Αλλα το να φανταστω τον εαυτο μου σε μια ξενη χωρα να χεζει σε κεντρικο δρομο ,
(ακομα και αν ημουν ιεροδουλος - εχεις δει καμια λευκη να το κανει?)
ειναι ετη φωτος απο την πραγματικοτητα μου και κα8αρα 8εμα κουλτουρας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο mod Πανος, λιγο πιο πριν, μας ειπε -με πειστικό τρόπο- να μένουμε στο θέμα μας και να μην το γυρίζουμε στην πολιτική του εκδοχή (όποια και να είναι αυτή, αν και εφόσον υπάρχει φυσικά). Το σεβάστηκα.
Εκφράσεις όπως "σκυλαραπίνες βρωμιάρες", "αρρωστιάρες" κλπ είναι εμφανώς εκτός θέματος, νομίζω, και δείχνουν απλώς την εμπάθεια και το ρατσισμό αυτών που τις γράφουν. Δεν θα τους ακολουθήσω σε τέτοιο "διάλογο", λυπάμαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
+1

(στο ενα μετρο ετσι????)
Ρε ουστ
και μετα λεμε οτι τα καημενα τα σκυλακια λερωνουνε την πολη με τις ακαθαρσιες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom