Οι μπατσοι ηταν 20μ πιο περα και ειχαν σταματησει εναν κακομοιρη, (νομιζαν οτι επιασαν μεγαλεμπορο...), ο μονος λογος που θα εξαφανιστουν τα κοριτσια για λιγο ειναι οτι ειναι πισω απο το δημαρχειο και εχουμε χριστουγεννα...θα χαλανε το ντεκορ...εκτος αν τους δωσουν κανενα σκουφακι αγιοβασιλιατικο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλη περίπτωση θα ήταν αυτή. Οντως χαλανε το γιορτινο κλιμα των εμπορων καθε λογης...
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αυτεs που τιs παιρνειs?
Εγω που ειχα ρωτησει μια για σπιτι, ειχε πει 100 ευρω.καλησπερα.γνωριζει καποιος αν μπορω να φορτωσω απο αυτη τη περιοχη μαυρακι με το αυτοκινητο για κανα δυωρο σε ξενοδοχειο της προκοπης με προσυμφωνημενη τιμη και να το επιστρεψω μετα??γιατι η περιοχη δεν με εμπνεει καθολου..thanks...
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλησπερα.γνωριζει καποιος αν μπορω να φορτωσω απο αυτη τη περιοχη μαυρακι με το αυτοκινητο για κανα δυωρο σε ξενοδοχειο της προκοπης με προσυμφωνημενη τιμη και να το επιστρεψω μετα??γιατι η περιοχη δεν με εμπνεει καθολου..thanks...
Μπορείς. Αλλά κάνε καλό deal. Να έχεις ξεκαθαρίσει από την αρχή για το πόσες φορές θα την πηδήξεις στις 2 ώρες και τι θα περιλαμβάνετε στην τιμή. Είτε το πιστευεις είτε όχι όταν πάτε στο ξενοδοχείο μπορεί να σου ζητήσει λεφτά ακόμη και για να βγάλει την μπλούζα της.
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Περνώντας χτες από Ευρυπίδου δεχθηκα επιθεση απο μαυρο λεφούσι. Ζητουσε επιμόνως γκαμησι και τσιμπουκι με 30 (20+10 ξενοδοχειο). Προσοχή
Επισκέπτης
καλά στην Ευριπίδου έχει μετακομίσει η μισή Αφρική ένα βράδυ με την γυναίκα μου ήμουνα μέσα στο αυτοκίνητο και κόντευαν μέσα να μπούνε και φωνάζανε φίκι φίκι.Περνώντας χτες από Ευρυπίδου δεχθηκα επιθεση απο μαυρο λεφούσι. Ζητουσε επιμόνως γκαμησι και τσιμπουκι με 30 (20+10 ξενοδοχειο). Προσοχή
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η μεγάλη πλάκα είναι όταν μπουκάρουν οι μπάτσοι κάτω από την αγορά και αρχίζουν οι μαύρες να τρέχουν σαν γαζέλες από αλλά τα στενά είναι για βίντεο . εάν μπορέσω θα τραβήξω ένα και θα το βάλω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ο πιο φτηνος τροπος να κολλισεις AIDS.τουλαχιστον παρτην για ολη τη νυχτα.πλυντην καλα για να μη βρωμαει.καντης και ενα καλο γλυψιμο ξεκινοντας απο τα ποδια.και καταγαμησε την.θα κολισεις αλλα τουλαχιστον θα το φχαρηστιθεις....Παιδιά πέρασα χθες βράδυ πίσω απο το Δημαρχείο του Δημου Αθήνας, στο ύψος της κεντρικής αγοράς. Έχει κάτι μαύρες που κανουν πεζοδρόμιο εκεί. Σε καλή ηλικία (18-25) και ορισμένες είναι πολύ καλές. Ζητάνε 30 ευρω για πήδημα και φαίνονται πολύ προθυμες και φιλικες κι αν παζαρεψεις ριχνουν την τιμη στα 20. Εχει κανεις καμια ιδεα, εμπειρία , ή εχει ακουσει κατι γι αυτες. Αξίζουν, είναι ασφαλες να μπεις στα κολωξενοδοχεια τους ή θα βρούμε κανενα μπελά και θα βγει το γαμησει πολυ ακριβότερο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
μαυρο χαλι εχει η περιοχη μου θυμιζει νεα υορκη 1987 ,42 avenue, βρωμα,φτηνοπουτανες ,χασισι πουλανε και πρεζα..παπαπα μακρια σε μια φαση μου την πεσαν καμμια 20ρια μπρος πισω απο το αυτοκινητο δεν μ αφηναν να κουνισω...θελαν να γαμισω με το ζορι για 30 ευρω...ευτυχως που αρχισα τα μπινελακια και να απειλω οτι θα πατισω γκαζι..και κατι τραβεστι της ξεφτιλας,ρωσοποντιοι βαπορακια..χειροτερο μερος αμφιβαλω αν υπαρχει στην ελλαδα,εκει ειναι να αφησεις γυναικα μονη της τιμωρια για κανενα πενταλεπτο...αμα τσακωθεις..Η μεγάλη πλάκα είναι όταν μπουκάρουν οι μπάτσοι κάτω από την αγορά και αρχίζουν οι μαύρες να τρέχουν σαν γαζέλες από αλλά τα στενά είναι για βίντεο . εάν μπορέσω θα τραβήξω ένα και θα το βάλω.
μαυρο χαλι εχει η περιοχη μου θυμιζει νεα υορκη 1987 ,42 avenue, βρωμα,φτηνοπουτανες ,χασισι πουλανε και πρεζα..παπαπα μακρια σε μια φαση μου την πεσαν καμμια 20ρια μπρος πισω απο το αυτοκινητο δεν μ αφηναν να κουνισω...θελαν να γαμισω με το ζορι για 30 ευρω...ευτυχως που αρχισα τα μπινελακια και να απειλω οτι θα πατισω γκαζι..και κατι τραβεστι της ξεφτιλας,ρωσοποντιοι βαπορακια..χειροτερο μερος αμφιβαλω αν υπαρχει στην ελλαδα,εκει ειναι να αφησεις γυναικα μονη της τιμωρια για κανενα πενταλεπτο...αμα τσακωθεις..
Για όσους δεν γνωρίζουν το AIDS ήρθε από γαμήσι με πράσινο πίθικο στην Αφρική.
Είναι η ήπειρος του AIDS σχέδον σε ολες τις χώρες της κεντρικής αφρικής υπάρχει 50 με 70% AIDS.
ορμάτε!!!!
Επισκέπτης
Για όσους δεν γνωρίζουν το AIDS ήρθε από γαμήσι με πράσινο πίθικο στην Αφρική.
Είναι η ήπειρος του AIDS σχέδον σε ολες τις χώρες της κεντρικής αφρικής υπάρχει 50 με 70% AIDS.
ορμάτε!!!!
Ε βεβαια και εκτος απο ολες τις αρρωστιες που κουβαλανε εξαπατουν τους αντρες παρεχοντας χαμηλου επιπεδου υπηρεσιες.
Επισκέπτης
οι μαύρες όμως κάνουν καλό κρεβάτι σε σχέση με της βόρειες που είναι ανοργασμοκές.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Ολα καλα ρε παιδια,αλλα ξεχναμε κατι βασικο.Εμεις τις αφηνουμε εκει.Με το να περναμε και να ψωνιζουμε.Αν σταματησουμε διολου απιθανο ή να αλλαξουν στεκι ή να βελτιωσουν τις παροχες τους.Εγω παντως ρε παιδια δεν μπορω,οση κολωνια και να βαλουν,μου μυριζουν,αλλα εχουν τελεια επιδερμιδα.
Επισκέπτης
μιλάμε για βελούδο, τώρα ένα γκρούπ από μαυρούλες κάνει πιάτσα Μενάνδρου και Βερανζέρου, αλλά και στην γνωστή πιάτσα της ΚαποδιστρίουΟλα καλα ρε παιδια,αλλα ξεχναμε κατι βασικο.Εμεις τις αφηνουμε εκει.Με το να περναμε και να ψωνιζουμε.Αν σταματησουμε διολου απιθανο ή να αλλαξουν στεκι ή να βελτιωσουν τις παροχες τους.Εγω παντως ρε παιδια δεν μπορω,οση κολωνια και να βαλουν,μου μυριζουν,αλλα εχουν τελεια επιδερμιδα.
Ολα καλα ρε παιδια,αλλα ξεχναμε κατι βασικο.Εμεις τις αφηνουμε εκει.Με το να περναμε και να ψωνιζουμε.Αν σταματησουμε διολου απιθανο ή να αλλαξουν στεκι ή να βελτιωσουν τις παροχες τους.Εγω παντως ρε παιδια δεν μπορω,οση κολωνια και να βαλουν,μου μυριζουν,αλλα εχουν τελεια επιδερμιδα.
Και ο πατσάς μυρίζει, αλλά κάποιοι τον λατρεύουν!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
αν είναι και καλό το σκορδοστούπι είναι μούρλια για το στομάχι.Και ο πατσάς μυρίζει, αλλά κάποιοι τον λατρεύουν!![]()
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Όποιος γουστάρει να γίνει φορέας αφροδίσιων νοσημάτων και γενικά βαρέθηκε να ζει δεν έχει παρά να διαλέξει αποκλειστικά αυτές τις μαύρες που είναι πίσω απο το Δημαρχείο.