συμφωνω ρε φιλε απολυτα.δυστυχως στο λεω απο προσωπικη εμπειριαΚαι να με πληρώσουν με μαύρη δεν πάω......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Απλά δεν μου αρέσουν...εμπειρία δεν έχω φυσικά...συμφωνω ρε φιλε απολυτα.δυστυχως στο λεω απο προσωπικη εμπειρια
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Όποιος πάεο εκεί είναι πολύ γενναίος ή έχει άγνοια κινδύνου. Κινητές μονάδες εξάπλωσης μικροβίων. Είχα πάει με μαύρη πολύ παλιά σε στούντιο μετά από ψάξιμο, αφού μου γυάλισε (εμφάνιση πορνοστάρ) και πήρα και κωλαράκι. Καλή εμπειρία. Αλλά Αθηνάς όσο καυλωμένος και να ήμουν, ποτέ!
Συναγωνιστες καλο βραδυ φευγοντας απο του ψυρρη περασα για να δω τι γινεται πισω απο το δημαρχειο το καλο συνεβη στην εισοδο του παρκινγκ της Αθηνας. Δυο φανταστικα μαυρακια με σταματησαν να μην τα πολυλογω εγω δεν ειχα καμμια διαθεση να γαμησω , αλλα ηθελα να δω που φτανουν λοιπον με 60 ευρω και στις δυο μετα απο κουβεντα ειχαμε κανονισει για τριαντα λεπτα γαμησι και στις δυο αυτες θα εκαναν και λεσβιακο και εγω θα μπορουσα να τραβαω βιντεο με το κινητο παρολο που ειχα φτιαχτει ασχημα με την ιδεα, την εκανα γιατι φοβαμαι τις αρρωστιες αλλα ομολογουμενως ηταν και οι δυο απαιχτες......καλο ξημερωμα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Φιλε τα μαυρακια δεν κανουνε λεσβιακο ουτε θα σου επιτρεπανε με κινητο να τς τραβηξεις-Ειναι πρωΚταθλητριες στο ΨΕΜΑ για να σε ''ριξουν''-Πριν 2,5 χρονια ειχα παρει 2 μαζι αλλα δεν κανανε παιχνιδι-Ταζουνε λαγους με πετραχειλια για λιγα €
freehighme
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επιβεβαιώνω. μούσι, τρέλα κι όλο υποσχέσεις οι μαύρες στην βαρβάκειο.
Θα ήθελα να μοιραστώ την χτεσινή εμπειρία μου με μια απο τις μαύρες της περιοχής. Επειδή τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ φόρτωσα μια μαυρούλα και την πήγα στον ΠΡΙΑΜΟ. Η συμπεριφορά της ήταν πολύ καλύτερη και περάσαμε πολύ καλά. Έκανε και το μπανάκι της και ήταν 1 ώρα ζάχαρη. Στο τέλος μου έδωσε και το κινητό της για να βρισκόμαστε πιο νωρίς από την δουλειά της. Για να δούμε...
Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές αυτές οι μαύρες είναι σκέτη σχολή Ευελπίδων της πηδάς και γίνεσαι στρατηγός από τα αφροδίσια.Συναγωνιστες καλο βραδυ φευγοντας απο του ψυρρη περασα για να δω τι γινεται πισω απο το δημαρχειο το καλο συνεβη στην εισοδο του παρκινγκ της Αθηνας. Δυο φανταστικα μαυρακια με σταματησαν να μην τα πολυλογω εγω δεν ειχα καμμια διαθεση να γαμησω , αλλα ηθελα να δω που φτανουν λοιπον με 60 ευρω και στις δυο μετα απο κουβεντα ειχαμε κανονισει για τριαντα λεπτα γαμησι και στις δυο αυτες θα εκαναν και λεσβιακο και εγω θα μπορουσα να τραβαω βιντεο με το κινητο παρολο που ειχα φτιαχτει ασχημα με την ιδεα, την εκανα γιατι φοβαμαι τις αρρωστιες αλλα ομολογουμενως ηταν και οι δυο απαιχτες......καλο ξημερωμα
Επισκέπτης
όπως έγραψε ποιο πάνω ένας συναγωνιστής της πήγε σε άλλο ξενοδοχείο και τις τράβηξε με το κινητό του δηλαδή με άλλα λόγια αν πάρω κάποια στον χώρο μου και βάλω την κάμερα του υπολογιστή θα κάνουμε και εκπομπή σε κάνα ιντερνέτ καφέ?
fan_club_pitsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΟΤΕ χωρίς προφύλαξη...
Αχ τι να σου πω ρε φίλε,μόλις γύρισα απο την μαύρη γειτονιά και ναβλωμένος όπως ήμουν μαζί με την βοήθεια της θεάς Vodka έγινε αυτό που απέφευγα.Ακάποτο με μαύρη....
Τραγικό, αλλά εκείνη την ώρα δεν μιλάει η λογική.
Πασπατεμα με 2-3 και πόσο να αντέξω ο καημένος.
Μία θεά με πλησίασε και ήταν αναπόφευκτη η είσοδος μου.
Μου ζήτησε τα κλασσικά 30 αλλά της έδωσα 50 με σκοπό να την κρατήσω παραπάνω γιατι ποτό+ξεφλόκιασμα = 30'.
Είχα θολώσει και η λαλακία είναι ότι εγω την προέτρεψα στο ακάποτο
ενώ αυτή ούτε που έκανε προσπάθεια να το αποφύγει.Η γλύκα των 50 μάλλον.
Κατα τ'αλλα μια επική βραδιά που επισκιάστηκε δυστυχώς από αυτό το γεγονός.
Αναμένουμε εξετάσεις.....
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Σόρι που επαναλαμβάνομαι απλά το έχω γράψει και σε άλλο ποστ και το κάνω γιατί κάποιοι παίζουν με τη ζωή τους.
Οι μαυρούκες πίσω απο το δημαρχείο συναγωνίζονται σε μπίχλα, αρρώστιες και βρωμιά την Καποδιστρίου.
Αν σας αρέσει να φλερτάρετε με την ιδέα του θανάτου και δεν έχετε μακροπρόθεσμες βλέψεις στη ζωή σας είναι οκ επιλογή.
Επίσης αν έχετε παίξει ρώσικη ρουλέτα με πραγματικό όπλο και έχετε κερδίσει πάλι είναι οκ επιλογή.
Αν θέλετε να ζήσετε χωρίς άγχος μετά το ξεφλόκιασμα και να τρέχετε για εξετάσεις 10 μέρες, για μια χυσιά που κρατά 10 λεπτά μην πηγαίνετε απο εκεί. Καμμία δεν εξετάζεται, είναι οι γνωστές μαύρες που δηλώνουν Τζαμάϊκα ενώ είναι απο Κένυα.
Σεβαστείτε τον εαυτό σας λίγο, πηγαίνετε σε στουντιάκι ακόμα και στη Φυλής που υπάρχει ένας υποτυπώδης ιατρικός έλεγχος στις πουτάνες.
Οι μαυρούκες πίσω απο το δημαρχείο συναγωνίζονται σε μπίχλα, αρρώστιες και βρωμιά την Καποδιστρίου.
Αν σας αρέσει να φλερτάρετε με την ιδέα του θανάτου και δεν έχετε μακροπρόθεσμες βλέψεις στη ζωή σας είναι οκ επιλογή.
Επίσης αν έχετε παίξει ρώσικη ρουλέτα με πραγματικό όπλο και έχετε κερδίσει πάλι είναι οκ επιλογή.
Αν θέλετε να ζήσετε χωρίς άγχος μετά το ξεφλόκιασμα και να τρέχετε για εξετάσεις 10 μέρες, για μια χυσιά που κρατά 10 λεπτά μην πηγαίνετε απο εκεί. Καμμία δεν εξετάζεται, είναι οι γνωστές μαύρες που δηλώνουν Τζαμάϊκα ενώ είναι απο Κένυα.
Σεβαστείτε τον εαυτό σας λίγο, πηγαίνετε σε στουντιάκι ακόμα και στη Φυλής που υπάρχει ένας υποτυπώδης ιατρικός έλεγχος στις πουτάνες.
Επισκέπτης
τι εγινε φιλε με το Hummer σου???το εφτιαξες το φαναρι???Σόρι που επαναλαμβάνομαι απλά το έχω γράψει και σε άλλο ποστ και το κάνω γιατί κάποιοι παίζουν με τη ζωή τους.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Βρήκα τελικά και ταιριάζει απο ένα fiat mirrafiori!
Βασικά οι περισσότερες είναι απο Νιγηρία. Εκεί το 1/3 έχει aids. Αυτές σαν πουτάνες και του δρόμου πιστεύω 8α έχουν μεγαλύτερο ποσοστό.
Οπότε με τη μαλακία που έκανες παίζει και να εχεις τον ιό αυτή τη στιγμή.
Τρελαίνομαι για μάυρες, έχω πάει με μαύρη (όχι πουτανα όμως ειμαι αντίθετος στο θέμα άσχετα αν παρακολουθώ το φόρουμ) αλλά δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη ζωή μου και την υγεία μου.
Μακάρι να έχεις καλα νέα, όμως από τέτοιες μικρές αδυναμίες την πατάς στη ζωη
Οπότε με τη μαλακία που έκανες παίζει και να εχεις τον ιό αυτή τη στιγμή.
Τρελαίνομαι για μάυρες, έχω πάει με μαύρη (όχι πουτανα όμως ειμαι αντίθετος στο θέμα άσχετα αν παρακολουθώ το φόρουμ) αλλά δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη ζωή μου και την υγεία μου.
Μακάρι να έχεις καλα νέα, όμως από τέτοιες μικρές αδυναμίες την πατάς στη ζωη
Επισκέπτης
πριν γραψεις οτιδηποτε δεν κανεις τον κοπο να διαβασεις τους κανονες του φορουμ???δεν γραφουμε με κεφαλαια..το μυνημα σου θα διαγραφει απο τους mod's αν δεν το διορθωσεις..ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!(ΕΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΗΖΥΤΗΣΕΙΣ)
ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΧΗ!!!!!!!!!!!(ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΒΓΑΛΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ)
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ
Αχ τι να σου πω ρε φίλε,μόλις γύρισα απο την μαύρη γειτονιά και ναβλωμένος όπως ήμουν μαζί με την βοήθεια της θεάς Vodka έγινε αυτό που απέφευγα.Ακάποτο με μαύρη....
Τραγικό, αλλά εκείνη την ώρα δεν μιλάει η λογική.
Πασπατεμα με 2-3 και πόσο να αντέξω ο καημένος.
Μία θεά με πλησίασε και ήταν αναπόφευκτη η είσοδος μου.
Μου ζήτησε τα κλασσικά 30 αλλά της έδωσα 50 με σκοπό να την κρατήσω παραπάνω γιατι ποτό+ξεφλόκιασμα = 30'.
Είχα θολώσει και η λαλακία είναι ότι εγω την προέτρεψα στο ακάποτο
ενώ αυτή ούτε που έκανε προσπάθεια να το αποφύγει.Η γλύκα των 50 μάλλον.
Κατα τ'αλλα μια επική βραδιά που επισκιάστηκε δυστυχώς από αυτό το γεγονός.
Αναμένουμε εξετάσεις.....
Ψάξε λίγο στο internet και θα δεις ότι τουλάχιστον από AIDS δεν έχεις να φοβάσαι... προσοχή χρειάζεται πάντα για τα αφροδίσια αλλά δεν έχει να κάνει με το χρώμα... παίρνω μαυρούκες εδώ και δέκα χρόνια, όποτε τύχη καμιά καλή, κυρίως σε μπουρδέλα Λιοσίων... Μερικές είναι γαζέλες!!!
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
ειναι σουπερ μουνια αυτες οι μαυρες εκει αλλα δεν ειναι καπως επιφοβες?
μπορεις να τις παρεις σε αλλη περιοχη η παιζει κανενα περιεργο νταβατζιλικι?
μπορεις να τις παρεις σε αλλη περιοχη η παιζει κανενα περιεργο νταβατζιλικι?
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Μπορεις να τις παρεις σε ξενοδοχειο πλησιον της Αθηνας και με ταμαξι σε αποσταση του 1 τεταρτου απο την πιατσα.
Σαφως και με παραπανω κοστος το οποιο ΠΑΝΤΑ διαπραγματευεσαι.
Καλο ειναι να δινεις και 10-20 ευρω εξτρα στην κοπελα μετα το πηδημα και την επομενη φορα θα καταλαβεις τη διαφορα.(αυτο μονο αν εισαι regular).
Καλο ειναι επισης αν σε γουσταρει να παρεις το κντ της για να κανονιζεις χωρις να ψαχνεις με ταμαξι 30-40 κοριτσια τη φορα.
Νταβατζιλικι και τετοια δεν παιζει,ισα ισα που αν πας 2-4 το πρωι θα δεις και μπατσικα στη γυρα,ακομα και αποθηκαριους να κουβαλανε στα γυρω στενα.
Επιφοβες ειναι ΟΛΕΣ οι πουτανες ανεξαιρετως χρωματος.
Απο κει και περα ειναι ποσο στροφαρει το πανω απο το κατω κεφαλι.
Σαφως και με παραπανω κοστος το οποιο ΠΑΝΤΑ διαπραγματευεσαι.
Καλο ειναι να δινεις και 10-20 ευρω εξτρα στην κοπελα μετα το πηδημα και την επομενη φορα θα καταλαβεις τη διαφορα.(αυτο μονο αν εισαι regular).
Καλο ειναι επισης αν σε γουσταρει να παρεις το κντ της για να κανονιζεις χωρις να ψαχνεις με ταμαξι 30-40 κοριτσια τη φορα.
Νταβατζιλικι και τετοια δεν παιζει,ισα ισα που αν πας 2-4 το πρωι θα δεις και μπατσικα στη γυρα,ακομα και αποθηκαριους να κουβαλανε στα γυρω στενα.
Επιφοβες ειναι ΟΛΕΣ οι πουτανες ανεξαιρετως χρωματος.
Απο κει και περα ειναι ποσο στροφαρει το πανω απο το κατω κεφαλι.