Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο κει και περα ειναι ποσο στροφαρει το πανω απο το κατω κεφαλι.

άσχετο με το topic αλλά η φράση σου μου θύμισε κάτι που έχει πει ο Robin Williams:

To άσχημο με τον άντρα είναι ότι ο Θεός τον έχει εφοδιάσει με δύο κεφάλια αλλά με αίμα που αρκεί να θέσει σε λειτουργία μόνο το ένα από τα δύο κάθε φορά. Ποτέ όμως και τα δύο μαζί.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι μαυρουλες ειναι πολυ καλες,γλυκες και ορισμενες ειναι αστερακια.βεβαια αυτες πισω απο το Δημαρχειο στο ξενοδοχειο 'Βασιλικον' δεν εχουν χαρτια για ιατρικες εξατασεις επαγγελματια ιεροδουλου ουτε για σεναριο επιστημονικης φαντασιας (οχι οτι αυτες στα μπουρδελα εχουν αλλα λεμε τωρα).Οποτε το προφυλακτικο ειναι απαραιτητο παντα οταν συναναστρεφομαστε με πουτανα απο σπιτι και ποσο μαλλον απο πιατσα δρομου.

xenos6969

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΝΤΑ με "κράνος" συμπολεμιστές. Πήγα την περασμένη εβδομάδα και φόρτωσα μια γνωστή. Της έχω ξηγηθεί καλά (ευρώπουλα) και είναι κι αυτή σωστη, δε βιάζεται κλπ. Το γουστόζικο είναι πως έβγαλα το προφυλακτικό για να πιτσιλίσω -εξ αποστάσεως εννοείται- αλλά τη βρήκε μια σταγόνα λίγα εκατοστά από το μουνί της. Αν είναι δυνατόν! Δεν παίζω κάνα λόττο. Να βλεπατε μάγγες πώς πετάχτηκε πάνω πιο χρήγορα κι από σταγόνα ψωλόχυμα να πάει να πλυθεί. Πού να λερωνόμουν εγώ με τα υγρά της δηλαδή...
Τελος πάντων στο θέμα μας. ΠΑΝΤΑ με κράνος, δεν αγγίζουμε πουθενα ύποπτα, πλένουμε χέρια πριν πιάσουμε το εργαλείο με σαπούνι, μαντηλάκια και ξέρω γω τι άλλο.
Ε μετά μπορούμε να πάμε και στο Τσέρνομπυλ και να γυρίσουμε καθαροί.

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως μαυρουλα που να συνδυάζει τα αυτονόητα, δεν εχω πετυχει: καθαριοτητα, σωστο service και καλο σωμα. Στο τριτο ειναι πιο ευκολο αλλα τα δυοο πρωτα...Προτασεις για κοπελες εχετε?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Η Πάμελα είναι η ίδια με αυτή που  δούλευε στο μπουρδέλο στην Ιουλιανού χαμηλά αριστερά στα 2 κολλητά πριν βγούμε Λιοσίων??? :think:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
με ψηνει ξαδερφος μου μετα απο ξυδια ψυρη και παιρνουμε παρτουζα μαυρουλα θεομουνο με 50ε,κλασαμε στο γελιο :uglystupid: παντως δεν θα ξαναπηγαινα πολυ βρωμα η περιοχη οι μαυρουλες πεσαν σαν λυσασμενες να μας φανε...πολλοι νταβαδες ακομα και εξω απο το δωματιο..αφηστε που τα χρειαστηκα μετα απο καιρο με κατι σπυρακια που ειδα στο εργαλειο αλλα δεν ηταν τιποτα..μακρια

xenos6969

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν δούλευε πιο παλιά αλλού η Πάμελα. Είναι 1-1,5 χρόνος που τη βλέπω εκεί

Επισκέπτης
έχει πάρει κανένας συναγωνιστής καμιά μαυρούλα από Μενάνδρου και Βερανζέρου?
όχι ότι έχω όρεξη να πάρω αλλά ρωτάω απλά εγκυκλοπεδικά γιατί περνάω κάθε ημέρα από εκεί και της βλέπω είναι 5 με 6

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Παίδες το καλοκαίρι (Ιούλιο) πήρα από τη Σωκράτους μία μαύρη που είχα ξαναπάρει αλλά τα έχωσα και την έφερα σπίτι. 200 ευρώ για ένα τρίωρο. Γλυκό πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα και φανταστικό στήθος. Μεγάλο και στητό. Ήταν καθαρή αλλά πάντα με προφυλακτικό. Τελείωσα 2 φορές. Την πρώτη με είχε φτιάξει τόσο που μετά το θεϊκό πισωκωλητό τη γύρισα για να τελειώσω στα βυζιά της και άδειασα ένα κουβά. Έπαθε σοκ. Και εμένα μου έχει μείνει ακόμα η εικόνα στο μυαλό των βυζιών της χυμένα παντού. Για πολλή ώρα μετά χάζευα αυτό το μαύρο σώμα στο κρεβάτι μου. Από τις καλύτερες εμπειρίες μου...

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
mαγκες επειδη γουσταρω της μαυρες θα κατεβω μια βολτα αποψε στην σοφοκλεους μπασ και βρω κανα μαυρο με βυζαρες και κολαρα.εκτος απο τα 3χοτελ εκει να περασω και απο βεραννζερου θα βρω και εκει΄η τσαμπα θα παω.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ποσο παει η φορα σε ξενοδoχείο? ειναι ομως καθαρές η φευγεισ μετά στρατηγός απο τα παράσημα ? :idiot:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κανα τριανταρι εχουν τα παρασημα.μεχρι πριν λιγο καιρο τουλαχιστον αλλα κανουν και παζαρια.καλη προαγωγη φιλε :dancing: :dancing: :dancing:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Την 24ωρη αστυνόμευση του ιστορικού κέντρου ζήτησε την Τρίτη από την ΕΛΑΣ ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς καθώς διαπιστώνει ότι στην περιοχή «διαπράττονται καθημερινώς και κατ' εξακολούθηση εγκλήματα ιδία εμπορίας και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, παράνομης πορνείας αλλοδαπών γυναικών αφρικανικής και μη προελεύσεως, η οποία συνδυάζεται και με το έγκλημα της σωματεμπορίας, λαθρεμπορίας και διακινήσεως κλοπιμαίων, ενώ εξάλλου από ομάδες αθίγγανων διεξάγεται παράνομο εμπόριο ιδία οπωροκηπευτικών».
Μάλλον πρέπει να τις ξεχάσουμε για λίγο.

pipikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε καν για λιγο δεν ηταν...προχθες το βραδυ ηταν οπως καθε αλλη φορα...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Μα τι είναι αυτά που λέτε;
Σε αυτή τη χώρα ισχύει και εφαρμόζεται πάντα ο νόμος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom