1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Με 200+ μπορείς να εξακολουθήσεις να έχεις αυτή την γνώμη.........λαθος στα ειπανε φιλαρακι.δεν εχει δικαστηριο πλεον
Με 200+ μπορείς να εξακολουθήσεις να έχεις αυτή την γνώμη.........λαθος στα ειπανε φιλαρακι.δεν εχει δικαστηριο πλεον
τα ξερω αδερφε...τι να πει κανεις,η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει...ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα .αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.
ποιο λεον πηρες σκρουντζ?το cupra?ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα .αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.
ρε φιλε εχω τον καινουργιο κοκ.τι μου λες τωρα?μηπως η ειναι για σενα?Με 200+ μπορείς να εξακολουθήσεις να έχεις αυτή την γνώμη.........
ποιο λεον πηρες σκρουντζ?το cupra?
Ο κλασσικός τζάμπα μάγκας έλληνας που όταν έρχεται η πούτσα αρχίζει στο ακροατήριο η κλαψομουνίαση... Η μάνα μου ήταν άρρωστη, έιχα χωρίσει και έτρεχα από ψυχολογικά προβλήματα..... Μαγκα... εάν δεν σε προλάβει το ΕΚΑΒ κάποια μέρα δε θα προλαβαίνεις να πληρώνεις...........ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα .αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.
να πάρεις τηλέφωνο το δικηγόρο σου.......... και να του πεις αυτά που λες και σε μένα..............ρε φιλε εχω τον καινουργιο κοκ.τι μου λες τωρα?μηπως η ειναι για σενα?
Κάποιος/οι εχθές κωλοτρίβονταν σε γνωστόν κωλόμπαρο της παραλιακής........ Ακούς μινίστρο......;;;;;;
εσυ εχεις καλυτερο βρε ηλιθιε?η νομιζεις οτι επειδη πας με 30 εισαι ασφαλης?χεστηΟ κλασσικός τζάμπα μάγκας έλληνας που όταν έρχεται η πούτσα αρχίζει στο ακροατήριο η κλαψομουνίαση... Η μάνα μου ήταν άρρωστη, έιχα χωρίσει και έτρεχα από ψυχολογικά προβλήματα..... Μαγκα... εάν δεν σε προλάβει το ΕΚΑΒ κάποια μέρα δε θα προλαβαίνεις να πληρώνεις...........
Εχουν γνώση οι φύλακες.........
Α.... και το ρημάδι που αγόρασες στο αβατάρ σου το έχω για τον πούτσο και χαλαρά ....... με πολύ περισσότερα από 200....... ;)
το καταλαβα απο τις ζαντες.προσεχε παντως αδερφε γιατι εχουν λυσσαξει εξω να γραφουν και ειδικα για ζωνη.στανταρ δυο μπλοκα που ξερω ειναι στη πλατεια μπουρναζιου και πανω στη φυλης στα ανο λιοσια μετα τη πλατεια.εκει τη πατησα καιγω δυστυχως.
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!
DIKY εγω ημουνα ρε κουφαλα και ειχα φορτωσει για αυτο ετρεχα χεχεχεχεχε.
Το DATSUN εννοείς ή πήρες άλλο;
μην τα γράφεις.... γιατί θα σε πουν ηλίθιο.... Οταν γίνεται ατύχημα με τραυματισμό και ΤΟΤΑ υπάρχει και ποινικό. Ειδικά εάν πηγαίνεις με 200+ που λέει ο γρήγορος του σάιτ..... Αλλά επειδή διάβασε τον ΚΟΚ έμαθε και όλο το νομικό σύστημα της ελλάδας.... Μας λέει και ηλίθιους....Εκτος απο την μαγκια που ξεχειλιζει σ ενα ακομα thread (καντε τον κοπο να διαβασετε τον νεο κωδικα, ειστε υποχρεωμενοι ξερετε) και να χρησιμοποιησετε το μυαλο σας, οσοι εχουν.
Πλεον δικαστηρια δεν επιλαμβανονται και δεν υπαρχει λογος αλλωστε, ουτε και αν πηγαινεις με 3000 χλμ. τα προστιμα ειναι διοικητικα μονο, προστιμο, αφαιρεση διπλωματος κλπ. Δικαστηριο φτανεις μονο αν αμφισβητησεις την κληση. Στ αδικηματα ισχυει ο νομος του χρονου παραβασης, δηλαδη αν σας ερθει φωτοκληση που αφορα το παρελθον θα γινει δικαστηριο. Για νορμαλ καταστασεις, δηλαδη κατω απο 200 και παραδοχη υπαιτιοτητας, κοινως οχι μαγκιες και σαχλες δικαιολογιες ριχνουν εναν με 2 μηνες φυλακη και θα παιξεις μεταξυ 500 και 1000 EUR. Ο ενας εως τρεις μηνες αφαιρεση διπλωματος συνηθως προηγειται της δίκης. Παραλογο αλλα ετσι γινεται. Οταν ρωτησα τον μπατσο που το παρελαβε τι θα γινει αν αθωωθω στο δικαστηριο γελαγε. Εχω δει και 2000 προστιμο+εξοδα + αφαιρεση για εξαμηνο σε ακραια περιπτωση , αλλα δεν εχω ακουσει για παραπανω. Δυστυχως μιλαω εκ πειρας.
Θελει πολυ λογικη αν υπαρχει λωριδα ελευθερη δεξια μου και καποιος κινειται πιο γρηγορα ( δουλεια της τροχαιας να κρινει αν ειναι υπερβολικος και οχι δικη μου ) για να κανω δεξια? Πρεπει να μου αναψει φωτα κι εγω να το παιξω ιδιοκτητης της λωριδας? Για ποιο λογο. Επειδη εχω μικρο πουλι? ΔΕΝ θα μεγαλωσει. Τσεκαρισμενο.