Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.
τα ξερω αδερφε...τι να πει κανεις,η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.
ποιο λεον πηρες σκρουντζ?το cupra?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο κλασσικός τζάμπα μάγκας έλληνας που όταν έρχεται η πούτσα αρχίζει στο ακροατήριο η κλαψομουνίαση... Η μάνα μου ήταν άρρωστη, έιχα χωρίσει και έτρεχα από ψυχολογικά προβλήματα..... Μαγκα... εάν δεν σε προλάβει το ΕΚΑΒ κάποια μέρα δε θα προλαβαίνεις να πληρώνεις...........
Εχουν γνώση οι φύλακες......... :uglystupid: :uglystupid:

Α.... και το ρημάδι που αγόρασες στο αβατάρ σου το έχω για τον πούτσο και χαλαρά ....... :boobies: :boobies: :boobies: με πολύ περισσότερα από 200....... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ο κλασσικός τζάμπα μάγκας έλληνας που όταν έρχεται η πούτσα αρχίζει στο ακροατήριο η κλαψομουνίαση... Η μάνα μου ήταν άρρωστη, έιχα χωρίσει και έτρεχα από ψυχολογικά προβλήματα..... Μαγκα... εάν δεν σε προλάβει το ΕΚΑΒ κάποια μέρα δε θα προλαβαίνεις να πληρώνεις...........
Εχουν γνώση οι φύλακες......... :uglystupid: :uglystupid:

Α.... και το ρημάδι που αγόρασες στο αβατάρ σου το έχω για τον πούτσο και χαλαρά ....... :boobies: :boobies: :boobies: με πολύ περισσότερα από 200....... ;)
εσυ εχεις καλυτερο βρε ηλιθιε?η νομιζεις οτι επειδη πας με 30 εισαι ασφαλης?χεστη

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το καταλαβα απο τις ζαντες.προσεχε παντως αδερφε γιατι εχουν λυσσαξει εξω να γραφουν και ειδικα για ζωνη.στανταρ δυο μπλοκα που ξερω ειναι στη πλατεια μπουρναζιου και πανω στη φυλης στα ανο λιοσια μετα τη πλατεια.εκει τη πατησα καιγω δυστυχως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ χαίρομαι πάντως που μερικοί μας αποδεικνύουν ΚΑΙ σ' αυτό το θρεντ πόσο τέλειοι είναι σε όλα τους!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Το πρόστιμο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας άνω των 30 χιλιομέτρων από τα 166 ευρώ ορίζεται στα 350, παράλληλα όμως αυξάνεται και το όριο ταχύτητας το οποίο για τους αυτοκινητόδρομους ορίζεται στα 130 χιλιομετρα.
ξεστραβωσου ηλιθιε persona.μαλλον εισαι τοσο χαζος σαν το νικ σου

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!

ΠΑΡΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ.
κ ποσταρησε την εδω!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εκτος απο την μαγκια που ξεχειλιζει σ ενα ακομα thread (καντε τον κοπο να διαβασετε τον νεο κωδικα, ειστε υποχρεωμενοι ξερετε) και να χρησιμοποιησετε το μυαλο σας, οσοι εχουν.

Πλεον δικαστηρια δεν επιλαμβανονται και δεν υπαρχει λογος αλλωστε, αφου και παλιοτερα ουτε στο μητρωο γραφοταν, και τα προστιμα τωρα ειναι τα (απο) τα υψηλοτερα Ευρωπαϊκα. Ακομα και αν πηγαινεις με 3000 χλμ. Τα προστιμα ειναι διοικητικα μονο, προστιμο, αφαιρεση διπλωματος κλπ. Δικαστηριο φτανεις μονο αν αμφισβητησεις την κληση. Στ αδικηματα ισχυει ο νομος του χρονου παραβασης, δηλαδη αν σας ερθει φωτοκληση που αφορα το παρελθον θα γινει δικαστηριο. Για νορμαλ καταστασεις, δηλαδη κατω απο 200 και παραδοχη υπαιτιοτητας, κοινως οχι μαγκιες και σαχλες δικαιολογιες ριχνουν εναν με 2 μηνες φυλακη και θα παιξεις μεταξυ 500 και 1000 EUR. Ο ενας εως τρεις μηνες αφαιρεση διπλωματος συνηθως προηγειται της δίκης. Παραλογο αλλα ετσι γινεται. Οταν ρωτησα τον μπατσο που το παρελαβε τι θα γινει αν αθωωθω στο δικαστηριο γελαγε. Εχω δει και 2000 προστιμο+εξοδα + αφαιρεση για εξαμηνο σε ακραια περιπτωση , αλλα δεν εχω ακουσει για παραπανω. Δυστυχως μιλαω εκ πειρας.

Θελει πολυ λογικη αν υπαρχει λωριδα ελευθερη δεξια μου και καποιος κινειται πιο γρηγορα ( δουλεια της τροχαιας να κρινει αν ειναι υπερβολικος και οχι δικη μου ) για να κανω δεξια? Πρεπει να μου αναψει φωτα κι εγω να το παιξω ιδιοκτητης της λωριδας? Για ποιο λογο. Επειδη εχω μικρο πουλι? ΔΕΝ θα μεγαλωσει. Τσεκαρισμενο.

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μάθει να οδηγώ στην αμέσως ελεύθερη δεξιά λωρίδα, όπως συμβαίνει και ΙΣΧΥΕΙ παντού στην Ευρώπη. Αν διαβάσετε αυτό που έγραψα, δε νομίζω να βγαίνει το συμπέρασμα ότι ενεργώ και εγώ έτσι. Δυστυχώς όμως ο Έλληνας θεωρεί τη δεξιά λωρίδα "ότι είναι για τους αργούς, όχι για εμένα" και λαθεύουν οδηγώντας αποκλειστικά στη μεσαία.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!

DIKY εγω ημουνα ρε κουφαλα και ειχα φορτωσει για αυτο ετρεχα χεχεχεχεχε / οσο για το κωλομπαρο εχτες αλλα μου ειπες στο κινητο σημερα ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκτος απο την μαγκια που ξεχειλιζει σ ενα ακομα thread (καντε τον κοπο να διαβασετε τον νεο κωδικα, ειστε υποχρεωμενοι ξερετε) και να χρησιμοποιησετε το μυαλο σας, οσοι εχουν.

Πλεον δικαστηρια δεν επιλαμβανονται και δεν υπαρχει λογος αλλωστε, ουτε και αν πηγαινεις με 3000 χλμ. τα προστιμα ειναι διοικητικα μονο, προστιμο, αφαιρεση διπλωματος κλπ. Δικαστηριο φτανεις μονο αν αμφισβητησεις την κληση. Στ αδικηματα ισχυει ο νομος του χρονου παραβασης, δηλαδη αν σας ερθει φωτοκληση που αφορα το παρελθον θα γινει δικαστηριο. Για νορμαλ καταστασεις, δηλαδη κατω απο 200 και παραδοχη υπαιτιοτητας, κοινως οχι μαγκιες και σαχλες δικαιολογιες ριχνουν εναν με 2 μηνες φυλακη και θα παιξεις μεταξυ 500 και 1000 EUR. Ο ενας εως τρεις μηνες αφαιρεση διπλωματος συνηθως προηγειται της δίκης. Παραλογο αλλα ετσι γινεται. Οταν ρωτησα τον μπατσο που το παρελαβε τι θα γινει αν αθωωθω στο δικαστηριο γελαγε. Εχω δει και 2000 προστιμο+εξοδα + αφαιρεση για εξαμηνο σε ακραια περιπτωση , αλλα δεν εχω ακουσει για παραπανω. Δυστυχως μιλαω εκ πειρας.

Θελει πολυ λογικη αν υπαρχει λωριδα ελευθερη δεξια μου και καποιος κινειται πιο γρηγορα ( δουλεια της τροχαιας να κρινει αν ειναι υπερβολικος και οχι δικη μου ) για να κανω δεξια? Πρεπει να μου αναψει φωτα κι εγω να το παιξω ιδιοκτητης της λωριδας? Για ποιο λογο. Επειδη εχω μικρο πουλι? ΔΕΝ θα μεγαλωσει. Τσεκαρισμενο.
μην τα γράφεις.... γιατί θα σε πουν ηλίθιο.... Οταν γίνεται ατύχημα με τραυματισμό και ΤΟΤΑ υπάρχει και ποινικό. Ειδικά εάν πηγαίνεις με 200+ που λέει ο γρήγορος του σάιτ..... Αλλά επειδή διάβασε τον ΚΟΚ έμαθε και όλο το νομικό σύστημα της ελλάδας.... Μας λέει και ηλίθιους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom