γιατι το πουντο του περσονα αμα το πατησει θα κανει μπαμαπορω καποιοι γιατι περνουν αμαξια με 300+ αλογα και οπως λενε δεν τρεχουν..ειναι σαν να τα εχεις με την αντζελινα τζολι και να μην την πηδας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Η εικόνα κάποιου να παίρνει τηλέφωνο και να ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ κάποιον στην αστυνομία, έστω και επικίνδυνο οδηγό, εμένα μου φαίνεται αποκρουστική πάντως.
Απόψεις, θα πείτε....
Ποιοι ρουφιανοι?
Οταν καταγγελεις καποιον επικινδυνο εισαι ρουφιανος?
Οταν καρφωνεις τη 17Ν εισαι ρουφιανος?
Οταν καρφωνεις αυτους που καινε τα αμαξια στις πορειες εισαι ρουφιανος?
Οταν καταγγελεις μια κλοπη, εναν φονο εισαι ρουφιανος?
Συμφωνα με τη λογικη σου δεν εισαι ρουφιανος μονο αν καρφωσεις Χρυσαυγιτη.
ΕΛΕΟΣ πια!!!!
Βγαλε τις παρωπιδες. Οταν ενας δρα με τροπο που θετει σε κινδυνο το κοινωνικο συνολο τοτε αυτος που τον καταγγελει επιτελει μεγιστο κοινωνικο εργο και δεν ειναι ρουφιανος. Ειναι αξιος συγχαρητηριων.
Προφανώς διαφωνούμε, φίλε.Ποιοι ρουφιανοι?
ΕΛΕΟΣ πια!!!!
Βγαλε τις παρωπιδες. Οταν ενας δρα με τροπο που θετει σε κινδυνο το κοινωνικο συνολο τοτε αυτος που τον καταγγελει επιτελει μεγιστο κοινωνικο εργο και δεν ειναι ρουφιανος. Ειναι αξιος συγχαρητηριων.
Τι να γίνει!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γιατι το πουντο του περσονα αμα το πατησει θα κανει μπαμ
Μην είσαι σίγουρος...
φιλικά
ειμαι...Μην είσαι σίγουρος...
φιλικά
φιλικα
Όλα αυτά τα γίδια που βγαίνουν στο δρόμο χωρίς να έχουν δει χιόνι ποτέ στη ζωή τους, εκτός απ' την τηλεόραση και νομίζουν ότι είναι ο ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ, τρέχοντας υπερβολικά, ειδικά κάποιοι με 4Χ4 και όταν πατούν φρένο σταματά το αυτοκίνητο δύο τετράγωνα πιο κάτω, θα έπρεπε ή να μένουν σπίτι τους ή να κάνουν ένα από τα δύο παρακάτω :
Α) Να αυτοκτονήσουν γιατί δεν τους φταίει κανένας άλλος που είναι μακάκες μα πολύ και θέλουν να σκοτωθούν παίρνοντας στο λαιμό τους και αθώους που δεν τους φταίνε σε τίποτα ή
Β) Να πάνε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών ή προτιμότερο στο πιο κοντινό Τμήμα Τροχαίας Να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την άδεια οδήγησης με την δικαιολογία ότι είναι τόσο πολύ μακάκες που καλό θα ήταν να μην βρίσκονται στο δρόμο σαν οδηγοί.!!
Όσο για το τηλέφωνο στην Αστυνομία μπορεί να φαίνεται αποκρουστική αλλά νομίζω ότι είναι θέμα παιδείας και κυρίως παιδείας στην οδήγηση και όχι .
Στην Ευρώπη και στην Αμερική αυτό σχεδόν έχει γίνει κανόνας. Γιατί ο μαλάκας και μικροτσούτσουνος μπορεί να θέλει να δείξει ότι είναι κάποιος συνήθως δείχνει ότι είναι μεγάλος και πάει γραμμή για αλλά οι υπόλοιποι θέλουν να ζήσουν και φωνάζουν !
Α) Να αυτοκτονήσουν γιατί δεν τους φταίει κανένας άλλος που είναι μακάκες μα πολύ και θέλουν να σκοτωθούν παίρνοντας στο λαιμό τους και αθώους που δεν τους φταίνε σε τίποτα ή
Β) Να πάνε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών ή προτιμότερο στο πιο κοντινό Τμήμα Τροχαίας Να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την άδεια οδήγησης με την δικαιολογία ότι είναι τόσο πολύ μακάκες που καλό θα ήταν να μην βρίσκονται στο δρόμο σαν οδηγοί.!!
Όσο για το τηλέφωνο στην Αστυνομία μπορεί να φαίνεται αποκρουστική αλλά νομίζω ότι είναι θέμα παιδείας και κυρίως παιδείας στην οδήγηση και όχι .
Στην Ευρώπη και στην Αμερική αυτό σχεδόν έχει γίνει κανόνας. Γιατί ο μαλάκας και μικροτσούτσουνος μπορεί να θέλει να δείξει ότι είναι κάποιος συνήθως δείχνει ότι είναι μεγάλος και πάει γραμμή για αλλά οι υπόλοιποι θέλουν να ζήσουν και φωνάζουν !
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ποιοι ρουφιανοι?
ΕΛΕΟΣ πια!!!!
Καλά άσε φίλε pisoxosti, προκειμένου να την πει στον περσόνα και στον κάθε περσόνα που αντιδικεί μέσα στο site θα πει οτιδήποτε χωρίς όριο...
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Όλα αυτά τα γίδια που βγαίνουν στο δρόμο χωρίς να έχουν δει χιόνι ποτέ στη ζωή τους, εκτός απ' την τηλεόραση και νομίζουν ότι είναι ο ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ, τρέχοντας υπερβολικά, ειδικά κάποιοι με 4Χ4 και όταν πατούν φρένο σταματά το αυτοκίνητο δύο τετράγωνα πιο κάτω, θα έπρεπε ή να μένουν σπίτι τους ή να κάνουν ένα από τα δύο παρακάτω :
Οι περισσοτεροι τζιπατοι βγηκαν στους δρομους χωρις αλυσιδες για να κανουν φιγουρα το εργαλειο.
Ειναι ολοι για τον πουτσο καβαλα. Παιρνουν αμαξι που εκπεμπει 10πλασιους ριπους, ειναι ενα κινουμενο βουνο, δημιουργει προβλημα στη πολη για να το οδηγουν 3-4 μερες καθε 2-3 χρονια.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι περισσοτεροι τζιπατοι βγηκαν στους δρομους χωρις αλυσιδες για να κανουν φιγουρα το εργαλειο.
Ειναι ολοι για τον πουτσο καβαλα. Παιρνουν αμαξι που εκπεμπει 10πλασιους ριπους, ειναι ενα κινουμενο βουνο, δημιουργει προβλημα στη πολη για να το οδηγουν 3-4 μερες καθε 2-3 χρονια.
Να προσθέσω ότι έτρεχαν και επιδεικτικά και πέταγαν νερά στους πεζούς.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οχια εισαι γκομενα του περσονα?
Σκρουντζ εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με σένα ούτε με το αυτοκίνητό σου. Μάλιστα από τη στιγμή που εγώ έχω κατώτερης απόδοσης αυτοκίνητο συνεπώς σε σέβομαι κιόλας ;)
Απλά σου επιβεβαιώνω ότι ο περσόνας δε σε κοροϊδεύει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε απαξιώνω.
ΑΠό την πλευρά μου όλα καλά.
Ελπίζω και από τη δική σας (σκρουντα + περσόνα)
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Καλά άσε φίλε pisoxosti, προκειμένου να την πει στον περσόνα και στον κάθε περσόνα που αντιδικεί μέσα στο site θα πει οτιδήποτε χωρίς όριο...
Υπαρχουν καποια ατομα που λενε το κλασικο ποιημα που λεει η "παραταξη" τους.
Δεν εχουν συνθετες αποψεις πανω στα θεματα. Δε διαφοροποιουνται πουθενα απο το "δογμα".
Οι τραπεζες ειναι ληστες αρα να τις ληστεψουμε.
Η αστυνομια κανει κακο στους πολιτες και πρεπει να την καψουμε.
Η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου.
Οποιος καταγγελει οτιδηποτε στους μπατσους ειναι χαφιες και προδοτης.
Επιτρεπεται η βια για να εκφρασουμε τα πιστευω μας...
Ειναι θεμιτο να καταστρεφουμε τις περιουσιες των αστων η μεγαλοαστων γιατι μας ρουφανε το αιμα με το μπουρι κτλ...
Πως γινεται ενας νοημονας ανθρωπος να λεει ενα ποιηματακι?
Να μην εχει καμια διαφοροποιηση απο την επισημη γραμμη?
Οσο πολυ σιχαινομαι τα κομματοσκυλα αλλο τοσο απεχθανομαι και τους φασιστες/αναρχικους.
Συμφωνώ, Εγκρίνω, και Επαυξάνω +1000000
Και άντε να φωνάζεις και ποιος σε ακούει.
Πήραν το ΤΖΙΠΑΚΙ και νομίζουν ότι μαζί με αυτό πήραν και μεγάλο κ..λί αυτό σε περίπου ένα ποσοστό 70%. Και νομίζουν ότι είναι και οι πρώτοι ενώ είναι και οι πρώτοι και θέλουν σκότωμα .
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και που με είδες ρε φίλε ότι δεν τρέχω...;;;;;απορω καποιοι γιατι περνουν αμαξια με 300+ αλογα και οπως λενε δεν τρεχουν..ειναι σαν να τα εχεις με την αντζελινα τζολι και να μην την πηδας...
Είπαμε και πιο πάνω.... Είναι άλλο να κάνεις μαλακομαγκιές στα στενά της Καλλιθέας με το 106 και άλλο να κάνεις ελεγχόμενα αι εκεί που πρέπει την κάβλα σου....
στην Ελλάδα έχει χαθεί το μέτρο.. Κάποτε το είχα χάσει και γω αλλά ορισμένα γεγονότα με έκαναν να αναθεωρήσω ορισμένες απόψεις που είχα..........παλαιότερα.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πισοχώστη απλά ρισπέκτ για όλα αυτά που γράφεις....
Σεβασμός για ανθρώπους που κρίνουν κατά το δοκούν και δεν ακολουθούν νόρμες...
Σεβασμός για ανθρώπους που κρίνουν κατά το δοκούν και δεν ακολουθούν νόρμες...
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οσο πολυ σιχαινομαι τα κομματοσκυλα αλλο τοσο απεχθανομαι και τους φασιστες/αναρχικους.
Παρομοίως. Γενικά ό,τι εμπίπτει στην κατηγορία του δόγματος και του εφαρμόζειν δίχως κριτική σκέψη θα με βρει κάθε στιγμή της ζωής μου εντελώς αντίθετη.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μα καμια σχεση....
Καμμία σχέση;;;;;;;;;
Τότε γιατί έχουν backup για αλλαγές παίκτες-ονόματα; Αν ήταν όπως λες φίλε μου, με την πρώτη αλλαγή θα έμπαιναν μέσα οι δευτεράντζες... Εγώ όμως δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Επί της ουσίας εννοώ, ότι αν κάποιος αγοράζει ή φτιάχνει ένα αυτοκίνητο 300 hp δε σημαίνει ότι θα το οδηγεί στην τσίτα κάθε μέρα, αλλά ότι όταν θα χρειαστεί να το οδηγήσει έτσι, θα έχει τη δυνατότητα.
Επισκέπτης
ο καθενας κανει οτι θελει,εγω την αποψη μου ειπα παντως.τουλαχιστον υπαρχουν καποιοι λογικοι ευτυχωςεχουμε δει πολλες φορες το ιδιο εργο drummer.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είχα την εντύπωση οτι μιλούσα στην ΟΧΙΑ, παράξενο.
Anyway, γράψε με όπου θες, τιμήν μου περιποιείς στην τελική.
Μόνο που κάνεις λάθος στο μέτρημα.
Εκτός αν θεωρείς οτι όλο το σάίτ είναι εκτός απο σένα και την ΟΧΙΑ, ο Ντίκυ, ο Υπουργός και ο Ψάχνω.
Σου εύχομαι ολόψυχα να καθαρίσεις την κακούργα την κοινωνία με τη μέθοδο που επέλεξες.
Ρε παπια τι ζόρι τραβάς;
Εγώ δε γουστάρω να σου μιλάω σε πρώτο πρόσωπο. Ξεκόλλα ΟΚ?
Διαβασα το θρεντ απο το τελος μεχρι την σελιδα 12 και σταματησα σε αυτο το μηνυμα.Εχω 250 αλογα κατω απ το καπο μου. Η σκεψη, οτι καθημερινα κανω το σκατο μου παξιμαδι για να πληρωνω τις δοσεις, με τρελαινει. Τοσες θυσιες δεν πρεπει να πανε χαμενες. Αλλωστε ειμαι απο τους καλυτερους οδηγους και μαλιστα αυτοδιδακτος.
Τρεχω σε πιστες, στο PS2, νοερα στην TV οταν δειχνει in car πλανα απο F1, ορισμενες φορες και στον υπνο μου. Αλλα δε μου αρκει. Οι δημοσιοι δρομοι ειναι οι αγαπημενοι μου. Εκει αυτοι που σεβονται το αμαξι μου κ τις οδηγικες μου ικανοτητες, κανουν στην ακρη. Αλλα οι οδηγοι αυτοι ειναι ξενερωτοι. Εγω θελω καποιον που δεν με προσεξε στον καθρεπτη του ή καποιον που νομιζει οτι ειναι πιο γρηγορος απο μενα. Αυτον ψαχνω για να του φωναξω: “Αντε γαμησου ρε μαλακα και κανε στην ακρη”, και να καυλωσω με την μουρη του στον καθρεπτη μου οταν τον περασω.
Κυκλοφορω κι οπλοφορω.
Ryu τα ειπες ολα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πραγματικά με συγκλονίζεις ΒΡΑΣΙΔΑ.....Διαβασα το θρεντ απο το τελος μεχρι την σελιδα 12 και σταματησα σε αυτο το μηνυμα.
Ryu τα ειπες ολα.
Ορισμός του έλληνα καλύτερου οδηγού......
Αλλωστε ειμαι απο τους καλυτερους οδηγους και μαλιστα αυτοδιδακτος.
Τρεχω σε πιστες, στο PS2, νοερα στην TV οταν δειχνει in car πλανα απο F1, ορισμενες φορες και στον υπνο μου.
Επομένως οι Ελληνες που τρέχουν στο PS2, νοερά στην TV και στον ύπνο τους είναι οι καλύτεροι οδηγοί....
Και κάνω εγώ τις αναγωγές μου...
Επομένως οι Ελληνες που βλέπουν τσόντες σε DVD, γαμάνε νοερά στο μπουρδέλα τελεία κομ και στον ύπνο τους είναι οι καλύτεροι γαμιάδες....
Ελλάς Ελλήνων πιλότων και γαμιάδων