Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Για επιλυση αποριων στο bloka.com και στον δικηγορο σας.

Για υβριστικα στο antegamisou.com

Για warn ειστε στο σωστο σημειο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
για ακόμα μια φορά έχουμε την απόδειξη των μεγάλων κόμπλέξ των Ελλήνων ανδρών:

πόσο την έχουν,
τι αμάξι έχουν και κατά πόσο μοιάζουν στην οδήγηση στον Αιρτον Σένα
και το κλασσικό "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε"....
Α ρε αθάνατε Ελληνάρα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ φαινεσαι καλη κοπελα γιατι μου την μπαινεις / δεν μου αρεσει να τσακωνομαι με γυναικες .....

Έλα Υπουργέ... το παίρνω πίσω  :grin: Μάλλον θα μπερδεύτηκα...  :uglystupid:
Πάντως καλή ΔΕΝ είμαι  :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Έλα Υπουργέ... το παίρνω πίσω  :grin: Μάλλον θα μπερδεύτηκα...  :uglystupid:
Πάντως καλή ΔΕΝ είμαι  :grin:

Δεν πειραζει τα κακα κοριτσια πανε παντου .... / αλλα βεβαια αν κανεις παρεα με τον περσονα και πηγαινεις σε κωλομπαρα αντι να μενεις σπιτι σου και να πλεκεις τι να περιμενει κανεις ????

Επισκέπτης
Δεν πειραζει τα κακα κοριτσια πανε παντου .... / αλλα βεβαια αν κανεις παρεα με τον περσονα και πηγαινεις σε κωλομπαρα αντι να μενεις σπιτι σου και να πλεκεις τι να περιμενει κανεις ????
αυτο το πραγμα ομως να ειναι ολες κακιες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για ακόμα μια φορά έχουμε την απόδειξη των μεγάλων κόμπλέξ των Ελλήνων ανδρών:

πόσο την έχουν,
τι αμάξι έχουν και κατά πόσο μοιάζουν στην οδήγηση στον Αιρτον Σένα
και το κλασσικό "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε"....
Α ρε αθάνατε Ελληνάρα!
Σωστός ο παίκτης.... Δεν ασχολούμαι άλλο φίλε...
Είμαι ζίρο τόλεραντ πλέον σε ελληνες τζαμπα μάγκες..... Ενα πρόσφατο συμβάν προσωπικό.... Κινούμαι στην παραλιακή στο ρεύμα προς Βούλα........ Δρόμος σχεδόν άδειος καθημερινή μεσάνυχτα.... Μετά το Κίτσεν μπαρ στη διασταύρωση με Αμφιθέας ενώ έχω πράσινο βλέπω έναν απίστευτο τύπο να κάνει αναστροφή στην παραλιακή (ΝΑΙ όπως διάβασες)... Με κόρνα πατημένη φτάνο έξαλλος δίπλα του του λέω τι κάνεις ρε μαλάκα........ Τα παίρνει στο κρανίο και αρχίζει να μου κάνει μαγκιές να μου κάνει απότομα τιμόνια να πέσει απάνω μου και να ρίχνεις μπινελίκια συν σταμάτα στην άκρη να σε γαμήσω..... Ατάραχος παίρνω το κινητό, του το δείχνω απλά, παίρνω το εκατό και ενημερώνω. Ο τύπος χεσμένος πατάει απότομα φρένο, κρύβεται πίσω από άλλα αυτοκίνητα.... και προαφνώς προσπαθεί να βρει στενό διαφυγής.... Στο 100 δίνω χρώμα και τύπο και πινακίδα, λέω τι έχει προηγηθεί. Ο τύπος στο 100 στέλνει σήμα.....Τη συνέχεια δεν την ξέρω γιατί το 100 δεν μας ενημερώνει......... :think: :think:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Α.... και το ρημάδι που αγόρασες στο αβατάρ σου το έχω για τον πούτσο και χαλαρά ....... :boobies: :boobies: :boobies: με πολύ περισσότερα από 200....... ;)

Βγαλτε και τις πουτσες σας να τις μετρησετε στην ευθεια γιατι στις πλατειες κανετε μοκο καθως πισωκινητα με 80 αλογακια σας κανουν χαζους :cheesy:

Υ.Γ. Το cupra για την κατηγορια του ραβει ασυστολα παντως, respect !

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Για την κατηγορία του.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ο καθένας ότι μπορεί  :uglystupid: :uglystupid:
εγω ξερω την παροιμια.οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.παιζει να εχεις κανα πουντο φιλαρακι και να μας το παιζεις ιστορια.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εχω 250 αλογα κατω απ το καπο μου. Η σκεψη, οτι καθημερινα κανω το σκατο μου παξιμαδι για να πληρωνω τις δοσεις, με τρελαινει. Τοσες θυσιες δεν πρεπει να πανε χαμενες. Αλλωστε ειμαι απο τους καλυτερους οδηγους και μαλιστα αυτοδιδακτος.
Τρεχω σε πιστες, στο PS2,  νοερα στην TV οταν δειχνει in car πλανα απο F1, ορισμενες φορες και στον υπνο μου. Αλλα δε μου αρκει. Οι δημοσιοι δρομοι ειναι οι αγαπημενοι μου. Εκει αυτοι που σεβονται το αμαξι μου κ τις οδηγικες μου ικανοτητες, κανουν στην ακρη. Αλλα οι οδηγοι αυτοι ειναι  ξενερωτοι. Εγω θελω  καποιον που δεν με προσεξε στον καθρεπτη του ή καποιον που νομιζει οτι ειναι πιο γρηγορος απο μενα. Αυτον ψαχνω για να του φωναξω: “Αντε γαμησου ρε μαλακα και κανε στην ακρη”, και να καυλωσω με την μουρη του στον καθρεπτη μου οταν τον περασω.  
Κυκλοφορω κι οπλοφορω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω ξερω την παροιμια.οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.παιζει να εχεις κανα πουντο φιλαρακι και να μας το παιζεις ιστορια.
ακούς ΟΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
"παιζει να εχεις κανα πουντο φιλαρακι"
Εχω και τέτοιο για να κάνω την πλάκα μου..........  :uglystupid: :uglystupid:
Ασε ψευτομαγκάκι δε σε παίρνει....
Παρε το σεατ σου και τράβα στη βούτα και τα λιμανάκια που ξεκάβλωνα πριν από 15 χρόνια.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ακούς ΟΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
"παιζει να εχεις κανα πουντο φιλαρακι"
Εχω και τέτοιο για να κάνω την πλάκα μου..........  :uglystupid: :uglystupid:
Ασε ψευτομαγκάκι δε σε παίρνει....
Παρε το σεατ σου και τράβα στη βούτα και τα λιμανάκια που ξεκάβλωνα πριν από 15 χρόνια.....
ψευτομαγκας εισαι και φαινεσαι βλημα.και φερε οτι κουβα εχεις να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας.κοτα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η εικόνα κάποιου να παίρνει τηλέφωνο και να ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ κάποιον στην αστυνομία, έστω και επικίνδυνο οδηγό, εμένα μου φαίνεται αποκρουστική πάντως.
Απόψεις, θα πείτε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η εικόνα κάποιου να παίρνει τηλέφωνο και να ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ κάποιον στην αστυνομία, έστω και επικίνδυνο οδηγό, εμένα μου φαίνεται αποκρουστική πάντως.
Απόψεις, θα πείτε....
Οταν θα μπεις εσύ ή κανένας συγγενής σου στο ΚΑΤ από κανέναν δολοφόνο που κάνει αναστροφές με κόκκινο σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας τότε να πεις στους δικούς σου να μην τον ρουφιανέψουν....... Τοτε που θα παοκτήσεις αναπηρία στο σώμα να τα γράψεις αυτά... Γιατί η εγκεφαλική αναπηρία είναι δεδομένη και τεκμηριωμένη σ αυτό το σάιτ.........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οταν θα μπεις εσύ ή κανένας συγγενής σου στο ΚΑΤ από κανέναν δολοφόνο που κάνει αναστροφές με κόκκινο σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας τότε να πεις στους δικούς σου να μην τον ρουφιανέψουν....... Τοτε που θα παοκτήσεις αναπηρία στο σώμα να τα γράψεις αυτά... Γιατί η εγκεφαλική αναπηρία είναι δεδομένη και τεκμηριωμένη σ αυτό το σάιτ.........
Οκ, την κοινωνία θα την φτιάξουν οι ρουφιάνοι λοιπόν.
Περίπου αυτό που έλεγε και ο Μακ Κάρθυ.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
γεγονος ειναι οτι αν υπηρχαν τεραστια προστιμα και αυστηρος ελεγχος οπως σε πολλα κρατη του εξωτερικου τα τροχαια θα μειωνοταν κατα πολυ,ο ελληνας χρειαζεται ζυγο τελικα,αφου η λογικη απουσιαζει...

Στην Ελλαδα εχουμε ασυδοσια και αναρχια.
Οταν αποφασιζει το κρατος να δρασει μια φορα το χρονο δρα φασιστικα.
Ουτε κρατος εχουμε ουτε δημοκρατια.
Και οι νομοι που δεν εφαρμοζονται δεν ειναι νομοι.

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
απορω καποιοι γιατι περνουν αμαξια με 300+ αλογα και οπως λενε δεν τρεχουν..ειναι σαν να τα εχεις με την αντζελινα τζολι και να μην την πηδας...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα εχουμε ασυδοσια και αναρχια.
Οταν αποφασιζει το κρατος να δρασει μια φορα το χρονο δρα φασιστικα.
Ουτε κρατος εχουμε ουτε δημοκρατια.
Και οι νομοι που δεν εφαρμοζονται δεν ειναι νομοι.
αυτο μαλιστα.πολυ σωστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom