Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια παιδεια ρε συναγωνιστη,εδω ολα τα κωλοπαιδα κανουν σουζες με τα παπακια στις λεωφορους ,τι παιδεια μου λες...σε μια ιδανικη κοινωνια αυτο που λες ειναι σωστο ,στη δικια μας ομως αστα
το διάβασες καλά;;;;;;;;;; Η παιδεία δεν ξεκινά στα 14..... Και την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι σου... από τότε που αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι ο μπέμπης αλλά ΕΓΩ...!!!!!!! Εάν εγώ εβλεπα τον γιο μου να κάνει σούζες, θα τον έπαιρνα επί τόπου μια βόλτα στο ΚΑΤ εκεί που αδειάζουν κάθε βράδυ τα επείγοντα στην εφημερία.... Εάν κάποιος δεν μαθαίνει με τον καλό θα μάθει με ένα ισχυρό σοκ.........Πριν η πνευματική αναπηρία του σοκάρει την σωματική του ακεραιότητα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορει να οδηγεις χρονια και στην ουσια να μην ξερεις να οδηγεις.
δεν θεωρώ οδηγό την κυρά κούλα που πηγαίνει στο σουπερ μάρκετ να ψωνίσει με το γκραντ τσερόκι.... Γνωρίζω πάρα πολύ καλά και τεχνικά και οδηγικά το αυτοκίνητο και μπορώ να έχω άποψη μετά ΚΑΙ από μαθήματα οδήγησης από οδηγούς αγώνων στο εξωτερικό....... Η οδήγηση είναι τέχνη, χρειάζεται αφοσίωση και διάβασμα. Απλά η κοινωνία μας σήμερα έχει μετατρέψει ένα φονικό όπλο σε ποδήλατο για λόγους που ακόμα δεν έχω αποσαφηνίσει πλήρως. Εχω μια υποψία βέβαια ότι είναι καθαρά οικονομικοί  :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα μαλλον τρωει μολις τελειωσει θα μπει θυμωμενος να πει γιατι δεν τον πηραμε μαζι μας.. :rockon:
θα πεσει γελιο...
πάντως είμαι σίγουρος ότι κάνει τη δίαιτα της μπριζόλας....
Τρώει τα πάντα εκτός από μπριτζόλες  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
το διάβασες καλά;;;;;;;;;; Η παιδεία δεν ξεκινά στα 14..... Και την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι σου... από τότε που αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι ο μπέμπης αλλά ΕΓΩ...!!!!!!! Εάν εγώ εβλεπα τον γιο μου να κάνει σούζες, θα τον έπαιρνα επί τόπου μια βόλτα στο ΚΑΤ εκεί που αδειάζουν κάθε βράδυ τα επείγοντα στην εφημερία.... Εάν κάποιος δεν μαθαίνει με τον καλό θα μάθει με ένα ισχυρό σοκ.........Πριν η πνευματική αναπηρία του σοκάρει την σωματική του ακεραιότητα.....
και ποιος γονεας νοιαζεται νομιζεις?οι πιο πολλοι τα εχουν αμολημενα τα παιδια ,πως θα μαθουν...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια τι ψαχνεται να βρειτε?πιο δυσκολο ειναι σημερα να περασεις τα σηματα παρα την πορεια.απο τη στιγμη που λαδωνεις για να το παρεις τι περιμενεις?βγαινει ο καθε ασχετος στον δρομο και γινονται αυτα που γινονται.

Επισκέπτης
ρε παιδια τι ψαχνεται να βρειτε?πιο δυσκολο ειναι σημερα να περασεις τα σηματα παρα την πορεια.απο τη στιγμη που λαδωνεις για να το παρεις τι περιμενεις?βγαινει ο καθε ασχετος στον δρομο και γινονται αυτα που γινονται.
η λυση ειναι μια...τζιπ παλιο αμερικανικο,ελαφρως τροποποιημενο.πηρε ενας παλιος γνωστος ενα απο το στρατο,ηταν παλιοσιδερα,το φτιαξε και τωρα δεν πα να του πεσει νταλικα πανω αυτη θα παθει ζημια...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και φυσικα και οι γονεις εχουν μεγαλη ευθυνη που για να μη χαλασουν χατηρι στα παιδια τους τα αμολανε στους δρομους αερα πατερα.εγω θυμαμαι για να με αφησει ο πατερας μου να οδηγησω μονος μου περασε καιρος αφου πηρα το διπλωμα και να φανταστειτε οτι οδηγουσα απο πριν σε επαρχια βεβαια οποτε δεν ημουν εντελως ασχετος.

Επισκέπτης
και φυσικα και οι γονεις εχουν μεγαλη ευθυνη που για να μη χαλασουν χατηρι στα παιδια τους τα αμολανε στους δρομους αερα πατερα.εγω θυμαμαι για να με αφησει ο πατερας μου να οδηγησω μονος μου περασε καιρος αφου πηρα το διπλωμα και να φανταστειτε οτι οδηγουσα απο πριν σε επαρχια βεβαια οποτε δεν ημουν εντελως ασχετος.
μα ετσι πρεπει,αν δεν οδηγησεις με επιβλεψη στην αρχη για να σου πει ο αλλος 5 πραματα ε πως θα μαθεις?τρακαροντας??????!!!!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Υπάρχουν και οι χοντρομαλάκες οι οποίοι ενώ τρέχεις με 150km/h στην αριστερή λωρίδα κολλάνε από πίσω σου και ανάβουν τα φώτα!Αν θες να κάνεις τον Σουμάχερ ρε παπάρα προσπέρασε...
εγω δεν κολλαω απο πισω.περναω απο δεξια με 200+ και αμα θελει ας κουνηθει ο κοπανος που κλεινει την αριστερη ενω μπορει να κατσει δεξια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμένα ο πατέρας μου ήταν και είναι παμέγιστος μαλάκας έλληνας στην οδήγηση....Πετάμε από το παράθυρο ότι γουστάρουμε, οδηγούμε σε στροφιλίκια με μια ταχύτητα παραπάνω απ ότι πρέπει για οικονομία βενζίνης, η ξεκούραση σε μεγάλα ταξίδια είναι χάσιμο χρόνου, ο έρωτας με την αριστερή λωρίδα είναι χρόνιος, κα πολλά άλλα.... Τελικά έχοντας σιχαθεί αυτά που έβλεπα να κάνει το πήρα αλλιώς και άρχισα να μαθαίνω από μόνος μου..... Το χειρότερο είναι ότι μετά από χρόνιους τσακωμούς και ενώ ισχυριζόταν μια ζωή ότι είναι 40 χρόνια οδηγάρα (αλλά δε γνωρίζει τα στοιχειώδη, π.χ ότι στο απεξ της στροφής δεν πατάς ποτέ φρένο), τον μάζεψα από ένα δέντρο σε επαρχιακό δρόμο (ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και με ζώνη μετά τις χριστοπαναγίες που του είχα ρίξει χρόνια ολόκληρα να την φοράει) και από τότε τον έχω αφήσει χωρίς αυτοκίνητο σε καθημερινή βάση....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τρενάκι και Ταξάκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και γω και οι λοιποί.....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν κολλαω απο πισω.περναω απο δεξια με 200+ και αμα θελει ας κουνηθει ο κοπανος που κλεινει την αριστερη ενω μπορει να κατσει δεξια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρόσεχε γιατί πλέον οι κλήσεις έρχονται σπίτι...... Πλημελληματάκι 5-6χιλιάρικα δικαστικά έξοδα και πρόστιμο, κάνα χρόνο με αναστολή εάν έχεις ποινικό μητρώο λευκό και δίπλωμα/άδεια κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα για κάνα τρίμηνο......... Αυτός δε θα κουνηθεί, αλλά ούτε και συ μετά από την επίσκεψη στην Ευελπίδων  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εμένα ο πατέρας μου ήταν και είναι παμέγιστος μαλάκας έλληνας στην οδήγηση....Πετάμε από το παράθυρο ότι γουστάρουμε, οδηγούμε σε στροφιλίκια με μια ταχύτητα παραπάνω απ ότι πρέπει για οικονομία βενζίνης, η ξεκούραση σε μεγάλα ταξίδια είναι χάσιμο χρόνου, ο έρωτας με την αριστερή λωρίδα είναι χρόνιος, κα πολλά άλλα.... Τελικά έχοντας σιχαθεί αυτά που έβλεπα να κάνει το πήρα αλλιώς και άρχισα να μαθαίνω από μόνος μου..... Το χειρότερο είναι ότι μετά από χρόνιους τσακωμούς και ενώ ισχυριζόταν μια ζωή ότι είναι 40 χρόνια οδηγάρα (αλλά δε γνωρίζει τα στοιχειώδη, π.χ ότι στο απεξ της στροφής δεν πατάς ποτέ φρένο), τον μάζεψα από ένα δέντρο σε επαρχιακό δρόμο (ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και με ζώνη μετά τις χριστοπαναγίες που του είχα ρίξει χρόνια ολόκληρα να την φοράει) και από τότε τον έχω αφήσει χωρίς αυτοκίνητο σε καθημερινή βάση....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τρενάκι και Ταξάκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και γω και οι λοιποί.....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
σωστοοοοος

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πρόσεχε γιατί πλέον οι κλήσεις έρχονται σπίτι...... Πλημελληματάκι 5-6χιλιάρικα δικαστικά έξοδα και πρόστιμο, κάνα χρόνο με αναστολή εάν έχεις ποινικό μητρώο λευκό και δίπλωμα/άδεια κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα για κάνα τρίμηνο......... Αυτός δε θα κουνηθεί, αλλά ούτε και συ μετά από την επίσκεψη στην Ευελπίδων  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ενος φιλου μου του ηρθε κληση μετα απο 10 μηνες για ταχυτητα.τον ειχε πιασει καμερα στον δρομο.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
λαθος στα ειπανε φιλαρακι.δεν εχει δικαστηριο πλεον

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχω διαβάσει τα απίστευτα...

Εν συντομία μερικά σχόλια.

Αριστερή λωρίδα είναι όντως για προσπεράσεις. Αλλά όχι για λόγους έκτατης ανάγκης. Συγκεκριμένα στην Γερμανία, οι αυτοκινητόδρομοι ανάλογα με τον αριθμό των λωρίδων, έχουν και αριστερά Λ.Ε.Α. (Notspur)

Στην Γερμανία, απαγορεύεται το άναμμα των φώτων όταν θες να προσπεράσεις, ονομάζεται Noetigung και σου γαμάνε την μανούλα έτσι και το κάνεις. Το σχόλιο ότι το κάνουν μόνο Νότιοι, είναι τουλάχιστον υπερβολή. Το κάνουν κατά κανόνα Γερμανοί. Οι νότιοι σαν κότες που είναι, δεν τολμάνε να κάνουνε μαγκιές στην Γερμανία.  Μάγκες γίνονται όταν κατεβαίνουν το καλοκαίρι διακοπές στα χωρία τους και επιδεικνύουν τις «κούρσες» τους, στην Γερμανία είναι σούζα, τεντωμένα κορμάκια.

Στην Ελλάδα το άναμμα των φώτων για προσπέραση, επιτρέπεται. (Είναι περίεργη η διατύπωση στον νόμο, αλλά μπορεί κανείς να δεχτεί, ότι δεν απαγορεύεται.)

Υπάρχουν χώρες, όπου κατά την κίνηση στο αυτοκινητόδρομο, επιβάλλεται να έχεις μόνιμα τα φώτα αναμμένα (Ιταλία).

Στην Γερμανία υπάρχουν κρατίδια με όριο ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους και μάλιστα το 130. Υπάρχουν και κάποια που δεν έχουν. Στα κρατίδια με όριο, όταν πάει κάποιος στην αριστερή, εάν έρχεσαι πιο γρήγορα, σε αφήνει να περάσεις, σπάνια το παίζουν τροχαίοι.

Η Γερμανία έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα ρύπανσης, από αυτή που οφείλεται στην ταχύτητα. Και ειδικά στο θέμα της ρύπανσης λόγω αυτοκινήτων έχουν κάνει μπαρούφες τρελές (πετρελαιοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας). Η επιβολή ορίων ταχύτητας είναι μία μαλακία και μισή, ας αρχίσουν από αλλού.

Καλά είναι απίστευτο ...  :jerking:
Τα ξεκληρίσματα έχετε προσέξει ότι γίνονται με απλά επιβατικά και όχι με Porsche κλπ ? …..

Πες τα ρε πούστη μου…. Τα χειρότερα τροχαία γίνονται ή με απλά όπως λες επιβατικά ή με κάτι κωλοφτιαγμένα σαράβαλα και ανύπαρκτα GT.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
στην ιαπωνια αυτο ισχυει χρονια εντωμεταξυ...
ποια ιαπωνια ρε φιλαρακι?εδω οδηγω 10 χρονια σαν κανιβαλος και η 1η κληση για ταχυτητα ειναι αυτη που μου ηρθε τωρα σπιτι.ειχα παει σ/κ βουλγαρια και σε μια μερα με ειχαν γραψει 3 φορες για ταχυτητα.στο τελος εκοψα γιατι πιο πολυ καθυστερουσα με το σταματα ξεκινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αλλο που με 5 ευρω μονο πιπα δε σου επαιρναν.κανε τη συγκριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom