Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!
εδω φιλε gatto δεν θελουν σωστους και συχνους ελεγχους θελουν να βγαινουν μια στο τοσο και να γραφουν οσους περισσοτερους μπορουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!
Κάποιος/οι εχθές κωλοτρίβονταν σε γνωστόν κωλόμπαρο της παραλιακής........  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Ακούς μινίστρο......;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Θα πρεπει να εφαρμοσουμε κια να γιορταζουμε την ημερα του Μαλακα Οδηγου !!!!!!

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!
και αυτο το ανεφερα αλλα οπως εχω ματαξαναπει ειναι θεωρητικη η κουβεντα,εδω δεν αλλαζουν ευκολα τα πραγματα.εξαλλου αν οι εισπραξεις οδηγησουν σε μειωση ατυχηματων καλο δεν ειναι?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εαν δεν θέλω να προκαλώ ατυχήματα κ να οδηγώ σωστα, εαν τρέχω με 150 στην αριστερή κ ο άλλος έρχεται με 200 πίσω μου ΄πηγαίνω στην μεσαία λωρίδα εγκαίρως κ δεν του κλείνω τον δρόμο σαν κομπλεξικός.
Κ για να δείτε τους κομπλεξικούς (ειδικά κάτι γκόμενες) είμαι με το φορτηγάκι στην μεσαία λωρίδα με ταχ περιπου στα 80, βγαίνω αριστερά να περάσω κ η γκόμενα αφού με αντιληφθεί επιταχύνει(!!!), θεωρώντας ότι είναι ντροπή να προσπεράσει ενα toyota το γαμημένο mini που έχει. Αυτά είναι καθημερινά περιστατικά κ ανάλογα με την όρεξη που έχω ανταποδίδω.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
drummerboy , ok , το γενικευσες ....χε χε χε χε χε
Σαφως υπαρχουν και αλλες κοινωνικες ομαδες που περιμενουν την "αναγνωριση" τους διαμεσου της δικη τους ημερας !!!!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
εδω φιλε gatto δεν θελουν σωστους και συχνους ελεγχους θελουν να βγαινουν μια στο τοσο και να γραφουν οσους περισσοτερους μπορουν.
Συμφωνω απολυτα και με τους δυο.Αλλα ρε παιδια,εχω μια απορια.Τι ειναι αυτο που ενω δεν οδηγαμε κρινουμε τους παντες που οδηγουν οτι κανουν μαλακιες και λοιπα,ζηταμε πιο συχνους ελεγχους,μεγαλυτερες και αυστηροτερες κηρωσεις στις παραβασεις.
Και μολις τσακωσουμε διπλωμα και ροδα,μανουλες κλαφτες,ο Χαρος βγηκε παγανια?

Επισκέπτης
drummerboy , ok , το γενικευσες ....χε χε χε χε χε
Σαφως υπαρχουν και αλλες κοινωνικες ομαδες που περιμενουν την "αναγνωριση" τους διαμεσου της δικη τους ημερας !!!!
μερα τσαρκας επρεπε να υπηρχε,δωρεαν 100ευρα για ελευθερη χρηση...

Επισκέπτης
Συμφωνω απολυτα και με τους δυο.Αλλα ρε παιδια,εχω μια απορια.Τι ειναι αυτο που ενω δεν οδηγαμε κρινουμε τους παντες που οδηγουν οτι κανουν μαλακιες και λοιπα,ζηταμε πιο συχνους ελεγχους,μεγαλυτερες και αυστηροτερες κηρωσεις στις παραβασεις.
Και μολις τσακωσουμε διπλωμα και ροδα,μανουλες κλαφτες,ο Χαρος βγηκε παγανια?
δεν ειναι ολοι ετσι

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Κάποιος/οι εχθές κωλοτρίβονταν σε γνωστόν κωλόμπαρο της παραλιακής........  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Ακούς μινίστρο......;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα δεν χρειαζεται να του λες persona μου τι καναμε χθες το βραδυ στο κωλομπαρο της παραλιακης...αστον στην αγνοια του :cheesy:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Θα πρεπει να εφαρμοσουμε την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ....χε χε χε χε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η οδηγική παιδεία δεν μαθαίνεται με πρόστιμα, φυλακίσεις και ποινές-μισθούς.
Η οδηγική παιδεία μαθαίνεται με προσχολική/σχολική αγωγή, με πάρκα εκμάθησης σημάτων και κανόνων οδηγικής κυκλοφορίας σε πιτσιρικάδες. Οταν κάτι το μάθεις μικρός δεν το ξεχνάς ποτέ....
Οταν μάθεις στραβά, όσο πούτσα και να φας δεν ισιώνει ο κώλος σου στα 30 και 40.....

Να επισημάνω επίσης και μια διαπίστωση....
Η οδήγηση είναι και ταλέντο.... Κάτι σαν την κιθάρα...
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος..... Και οι παλαβοί και οι κότες..... Θεωρώ το ίδιο εγκληματία τον μαλάκα που σε κατοικημένη περιοχή (με αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά δεξιά) πηγαίνει τουρμπισμένος με 60, όσο και τη μαλάκω που πηγαίνει με 60 στην άδεια αριστερή την παραλιακής αγκαλιά με το τιμόνι, εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους, προκαλεί κομφούζιο και νεύρα και πιθανό ατύχημα.... Ολα τα άλλα περί ορίου 120 150 κλπ είναι παπαριές για να περνά η ώρα........

Επισκέπτης
Η οδηγική παιδεία δεν μαθαίνεται με πρόστιμα, φυλακίσεις και ποινές-μισθούς.
Η οδηγική παιδεία μαθαίνεται με προσχολική/σχολική αγωγή, με πάρκα εκμάθησης σημάτων και κανόνων οδηγικής κυκλοφορίας σε πιτσιρικάδες. Οταν κάτι το μάθεις μικρός δεν το ξεχνάς ποτέ....
Οταν μάθεις στραβά, όσο πούτσα και να φας δεν ισιώνει ο κώλος σου στα 30 και 40.....

Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος..... Και οι παλαβοί και οι κότες..... Θεωρώ το ίδιο εγκληματία τον μαλάκα που σε κατοικημένη περιοχή (με αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά δεξιά) πηγαίνει τουρμπισμένος με 60, όσο και τη μαλάκω που πηγαίνει με 60 στην άδεια αριστερή την παραλιακής αγκαλιά με το τιμόνι, εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους, προκαλεί κομφούζιο και νεύρα και πιθανό ατύχημα.... Ολα τα άλλα περί ορίου 120 150 κλπ είναι παπαριές για να περνά η ώρα........
ποια παιδεια ρε συναγωνιστη,εδω ολα τα κωλοπαιδα κανουν σουζες με τα παπακια στις λεωφορους ,τι παιδεια μου λες...σε μια ιδανικη κοινωνια αυτο που λες ειναι σωστο ,στη δικια μας ομως αστα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος.....
πολυ σωστη κουβεντα.δεν ολοι γεννημενοι για να πιασουν τιμονι στα χερια τους.συμφωνω απολυτα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μπορει να οδηγεις χρονια και στην ουσια να μην ξερεις να οδηγεις.

Επισκέπτης
ο καλος οδηγος ειναι αυτος που ξερει να αποφευγει τους κακους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom