εδω φιλε gatto δεν θελουν σωστους και συχνους ελεγχους θελουν να βγαινουν μια στο τοσο και να γραφουν οσους περισσοτερους μπορουν.Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 321
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κάποιος/οι εχθές κωλοτρίβονταν σε γνωστόν κωλόμπαρο της παραλιακής........ Ακούς μινίστρο......;;;;;;προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!
Επισκέπτης
και αυτο το ανεφερα αλλα οπως εχω ματαξαναπει ειναι θεωρητικη η κουβεντα,εδω δεν αλλαζουν ευκολα τα πραγματα.εξαλλου αν οι εισπραξεις οδηγησουν σε μειωση ατυχηματων καλο δεν ειναι?Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!
Εαν δεν θέλω να προκαλώ ατυχήματα κ να οδηγώ σωστα, εαν τρέχω με 150 στην αριστερή κ ο άλλος έρχεται με 200 πίσω μου ΄πηγαίνω στην μεσαία λωρίδα εγκαίρως κ δεν του κλείνω τον δρόμο σαν κομπλεξικός.
Κ για να δείτε τους κομπλεξικούς (ειδικά κάτι γκόμενες) είμαι με το φορτηγάκι στην μεσαία λωρίδα με ταχ περιπου στα 80, βγαίνω αριστερά να περάσω κ η γκόμενα αφού με αντιληφθεί επιταχύνει(!!!), θεωρώντας ότι είναι ντροπή να προσπεράσει ενα toyota το γαμημένο mini που έχει. Αυτά είναι καθημερινά περιστατικά κ ανάλογα με την όρεξη που έχω ανταποδίδω.
Κ για να δείτε τους κομπλεξικούς (ειδικά κάτι γκόμενες) είμαι με το φορτηγάκι στην μεσαία λωρίδα με ταχ περιπου στα 80, βγαίνω αριστερά να περάσω κ η γκόμενα αφού με αντιληφθεί επιταχύνει(!!!), θεωρώντας ότι είναι ντροπή να προσπεράσει ενα toyota το γαμημένο mini που έχει. Αυτά είναι καθημερινά περιστατικά κ ανάλογα με την όρεξη που έχω ανταποδίδω.
Επισκέπτης
και του μαλακα πολιτικου,δημοσιου υπαλληλου,γιατρου,δικηγορου,ταξιτζη,σκατατζη κ.ο.κ...Θα πρεπει να εφαρμοσουμε κια να γιορταζουμε την ημερα του Μαλακα Οδηγου !!!!!!
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!
Συμφωνω απολυτα και με τους δυο.Αλλα ρε παιδια,εχω μια απορια.Τι ειναι αυτο που ενω δεν οδηγαμε κρινουμε τους παντες που οδηγουν οτι κανουν μαλακιες και λοιπα,ζηταμε πιο συχνους ελεγχους,μεγαλυτερες και αυστηροτερες κηρωσεις στις παραβασεις.εδω φιλε gatto δεν θελουν σωστους και συχνους ελεγχους θελουν να βγαινουν μια στο τοσο και να γραφουν οσους περισσοτερους μπορουν.
Και μολις τσακωσουμε διπλωμα και ροδα,μανουλες κλαφτες,ο Χαρος βγηκε παγανια?
Επισκέπτης
μερα τσαρκας επρεπε να υπηρχε,δωρεαν 100ευρα για ελευθερη χρηση...drummerboy , ok , το γενικευσες ....χε χε χε χε χε
Σαφως υπαρχουν και αλλες κοινωνικες ομαδες που περιμενουν την "αναγνωριση" τους διαμεσου της δικη τους ημερας !!!!
Επισκέπτης
δεν ειναι ολοι ετσιΣυμφωνω απολυτα και με τους δυο.Αλλα ρε παιδια,εχω μια απορια.Τι ειναι αυτο που ενω δεν οδηγαμε κρινουμε τους παντες που οδηγουν οτι κανουν μαλακιες και λοιπα,ζηταμε πιο συχνους ελεγχους,μεγαλυτερες και αυστηροτερες κηρωσεις στις παραβασεις.
Και μολις τσακωσουμε διπλωμα και ροδα,μανουλες κλαφτες,ο Χαρος βγηκε παγανια?
Κάποιος/οι εχθές κωλοτρίβονταν σε γνωστόν κωλόμπαρο της παραλιακής........ Ακούς μινίστρο......;;;;;;
μα δεν χρειαζεται να του λες persona μου τι καναμε χθες το βραδυ στο κωλομπαρο της παραλιακης...αστον στην αγνοια του
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η οδηγική παιδεία δεν μαθαίνεται με πρόστιμα, φυλακίσεις και ποινές-μισθούς.
Η οδηγική παιδεία μαθαίνεται με προσχολική/σχολική αγωγή, με πάρκα εκμάθησης σημάτων και κανόνων οδηγικής κυκλοφορίας σε πιτσιρικάδες. Οταν κάτι το μάθεις μικρός δεν το ξεχνάς ποτέ....
Οταν μάθεις στραβά, όσο πούτσα και να φας δεν ισιώνει ο κώλος σου στα 30 και 40.....
Να επισημάνω επίσης και μια διαπίστωση....
Η οδήγηση είναι και ταλέντο.... Κάτι σαν την κιθάρα...
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος..... Και οι παλαβοί και οι κότες..... Θεωρώ το ίδιο εγκληματία τον μαλάκα που σε κατοικημένη περιοχή (με αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά δεξιά) πηγαίνει τουρμπισμένος με 60, όσο και τη μαλάκω που πηγαίνει με 60 στην άδεια αριστερή την παραλιακής αγκαλιά με το τιμόνι, εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους, προκαλεί κομφούζιο και νεύρα και πιθανό ατύχημα.... Ολα τα άλλα περί ορίου 120 150 κλπ είναι παπαριές για να περνά η ώρα........
Η οδηγική παιδεία μαθαίνεται με προσχολική/σχολική αγωγή, με πάρκα εκμάθησης σημάτων και κανόνων οδηγικής κυκλοφορίας σε πιτσιρικάδες. Οταν κάτι το μάθεις μικρός δεν το ξεχνάς ποτέ....
Οταν μάθεις στραβά, όσο πούτσα και να φας δεν ισιώνει ο κώλος σου στα 30 και 40.....
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος..... Και οι παλαβοί και οι κότες..... Θεωρώ το ίδιο εγκληματία τον μαλάκα που σε κατοικημένη περιοχή (με αυτοκίνητα παρκαρισμένα αριστερά δεξιά) πηγαίνει τουρμπισμένος με 60, όσο και τη μαλάκω που πηγαίνει με 60 στην άδεια αριστερή την παραλιακής αγκαλιά με το τιμόνι, εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους, προκαλεί κομφούζιο και νεύρα και πιθανό ατύχημα.... Ολα τα άλλα περί ορίου 120 150 κλπ είναι παπαριές για να περνά η ώρα........
Επισκέπτης
παννεληνια ημερα πιτσιλισματος...Θα πρεπει να εφαρμοσουμε την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ....χε χε χε χε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωχχχχχχχ θ αρχίσει τα μπινελίκια πάλι.....μα δεν χρειαζεται να του λες persona μου τι καναμε χθες το βραδυ στο κωλομπαρο της παραλιακης...αστον στην αγνοια του
Επισκέπτης
ποια παιδεια ρε συναγωνιστη,εδω ολα τα κωλοπαιδα κανουν σουζες με τα παπακια στις λεωφορους ,τι παιδεια μου λες...σε μια ιδανικη κοινωνια αυτο που λες ειναι σωστο ,στη δικια μας ομως ασταΗ οδηγική παιδεία δεν μαθαίνεται με πρόστιμα, φυλακίσεις και ποινές-μισθούς.
πολυ σωστη κουβεντα.δεν ολοι γεννημενοι για να πιασουν τιμονι στα χερια τους.συμφωνω απολυτα.Να επισημάνω επίσης και μια διαπίστωση....
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να παίρνουν ταξί δια παντός.... Αυτοί είναι ο καρκίνος.....
ωχχχχχχχ θ αρχίσει τα μπινελίκια πάλι.....
τωρα μαλλον τρωει μολις τελειωσει θα μπει θυμωμενος να πει γιατι δεν τον πηραμε μαζι μας..
θα πεσει γελιο...
Επισκέπτης
ο καλος οδηγος ειναι αυτος που ξερει να αποφευγει τους κακους...