Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Που να δεις στην Ελβετία.................. :uglystupid:
εγω το εχω πει πολλες φορες και εδω και γενικα, ο μονος τροπος ειναι η αυστηροτατη αστυνομευση.ειναι γνωστο οτι ο περισσοτερος κοσμος στη χωρα που κατοικουμε ειναι απαιδευτοι,επομενως μονη λυση...η χουντα!προσοχη ομως,ειναι για το ΔΙΚΟ μας καλο

Επισκέπτης
Καλά είναι απίστευτο ...  :jerking:
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, μπαίνει στη μέση ο νόμος και ο ΚΟΚ. Ξεκολλάτε μερικοί-μερικοί εδώ μέσα ... Είναι δυνατό να μιλάτε για ρεαλιστικό όριο 100 και 120 στην ΕΟ ? Και δε μιλάω για Παρασκευή απόγευμα ή για 3ημερα. Έχετε ποτέ οδηγήσει εκτός από το να πάτε διακοπές ? Και με 250 θα πας φίλε, φτάνει οι συνθήκες να το επιτρέπουν. Και αν φας τα μούτρα σου, μάλλον θα έχεις κάνει λάθος εκτίμηση, ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
Τα ξεκληρίσματα έχετε προσέξει ότι γίνονται με απλά επιβατικά και όχι με Porsche κλπ ? Δε χρειάζεται να τρέχεις σαν τρελός για να σου τύχει. Και με 70 μερικές φορές, παίζεις το κεφάλι σου.
Μ' αρέσει μερικοί που ποστάρουν στο thread "car, news, battles κλπ" και μετά μιλάνε για ΚΟΚ κλπ.
Ακούστε και τον Ιαβέρη, βγαίνει και λέει τα δικά του αυτές τις μέρες.
ειδες τι λεει ο ιαβερης φιλε,με 4χλμ μπορεις να μεινεις αναπηρος αν τρακαρεις,σκεψου....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Έκκληση στη Γερμανία να επιβάλει όρια ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους  
Βερολίνο

Ο διευθυντής του Προγράμματος Περιβάλλοντος του ΟΗΕ κάλεσε την Τετάρτη τη Γερμανία να επιβάλει όριο ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους της, προκειμένου να περιοριστούν τα καυσαέρια που προκαλούν την κλιματική αλλαγή.
«Οι Γερμανοί οδηγοί πρέπει να συμβιβασθούν με το γεγονός ότι ο περιορισμός της ταχύτητας στους 'Autobahn' αποτελεί λογικό μέτρο για την προστασία του περιβάλλοντος» δηλώνει ο Ασιμ Στάινερ στην εφημερίδα στην Berliner Zeitung.
«Δεν μπορούμε να ορίσουμε το αίσθημα ελευθερίας από τη δυνατότητα να τρέχεις με 200 χιλιόμετρα την ώρα», πρόσθεσε.
Όριο ταχύτητας στους γερμανικού αυτοκινητόδρομους, από τους ελάχιστους στον κόσμο όπου δεν υπάρχει κανείς περιορισμός, έχει ζητήσει επίσης ο επίτροπος Περιβάλλοντος της ΕΕ Σταύρος Δήμας,
Στις αρχές Φεβρουαρίου, η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ εξέφρασε την αντίθεσή της στο σχέδιο, αν και η γερμανική υπηρεσία για το περιβάλλον (Bundesumweltamt) έχει απευθύνει έκκληση για δημόσιο διάλογο.
Σύμφωνα με την Berliner Zeitung, βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού (σοσιαλδημοκράτες και συντηρητικοί) και των Πρασίνων επιδιώκουν τη σύνταξη πρότασης για την επιβολή ορίου 130 χιλιομέτρων ανά ώρα.
Αν και πρωτοπόρος σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η Γερμανία έχει ενισχυμένα αντανακλαστικά για την προστασία της ισχυρής αυτοκινητοβιομηχανίας της, γεγονός που προκαλεί επικρίσεις.

Καλα αυτοί οι οικολόγοι είναι εντελώς μαλάκες... ουστ ρε βρωμιάριδες.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Τρομερή η ρύπανση εαν οδηγείς με 300, τι να πω...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εχω να σας πω ενα προσφατο σκηνικο και απο αυτο θα καταλαβετε την βλακεια του ελληνα οδηγου. ημουν στην περιφεριακη οδο και βλεπω πως στο αντιθετο ρευμα γινεται της ποπης. μετα απο μισο λεπτο ο μπροστινος μου φρεναρει αποτομα, εγω στο εκατοστο προλαβα να μην στουκαρω απο πισω του. σκουπιζω τον ιδρωτα μου και βλεπω πως το ιδιο πραγμα πηγαν να την παθουν καμια 10αρια αυτοκινητα μπροστα και δεν ξερω ποσα πισω απο εμενα. ο λογος?
στο αντιθετο ρευμα ειχε γινει τρακα. και μερικοι Μαλακες απο το δικο μου ρευμα ειχαν επιβραδυνει αποτομα ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ελεος γαμω τα ζωα μου.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για να μειωθούν τα ατυχήματα πρέπει να μειωθεί το όριο ταχύτητας, αυτό λες???

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
γεγονος ειναι οτι αν υπηρχαν τεραστια προστιμα και αυστηρος ελεγχος οπως σε πολλα κρατη του εξωτερικου τα τροχαια θα μειωνοταν κατα πολυ,ο ελληνας χρειαζεται ζυγο τελικα,αφου η λογικη απουσιαζει...
Δεν νομιζω οτι επιβολη μεγαλυτερων προστιμων θα μας μαθει να οδηγαμε.Κλασσικοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ θα πουμε,και πρωτα τα καναλια φυσικα
Να δειτε νεα εισπρακτικα μετρα,να τα κονομησουνε πανε.
Ολοι το εχουμε πει.
Κανω λαθος?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εχω να σας πω ενα προσφατο σκηνικο και απο αυτο θα καταλαβετε την βλακεια του ελληνα οδηγου. ημουν στην περιφεριακη οδο και βλεπω πως στο αντιθετο ρευμα γινεται της ποπης. μετα απο μισο λεπτο ο μπροστινος μου φρεναρει αποτομα, εγω στο εκατοστο προλαβα να μην στουκαρω απο πισω του. σκουπιζω τον ιδρωτα μου και βλεπω πως το ιδιο πραγμα πηγαν να την παθουν καμια 10αρια αυτοκινητα μπροστα και δεν ξερω ποσα πισω απο εμενα. ο λογος?
στο αντιθετο ρευμα ειχε γινει τρακα. και μερικοι Μαλακες απο το δικο μου ρευμα ειχαν επιβραδυνει αποτομα ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ελεος γαμω τα ζωα μου.

Καλά αυτό είναι Η μαλακία...

Επισκέπτης
Για να μειωθούν τα ατυχήματα πρέπει να μειωθεί το όριο ταχύτητας, αυτό λες???
η βλακεια πρεπει να μειωθει αλλα αφου αυτο δε γινεται,οπως αποδεικνυεται τοσα χρονια,τοτε ναι πρεπει να μειωθουν τα ορια και να επιβαλλονται τεραστια προστιμα στους παραβατες...να επιβαλλονται ομως

Επισκέπτης
Δεν νομιζω οτι επιβολη μεγαλυτερων προστιμων θα μας μαθει να οδηγαμε.Κλασσικοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ θα πουμε,και πρωτα τα καναλια φυσικα
Ολοι το εχουμε πει.
Κανω λαθος?
οχι αλλα θεωρητικη ειναι η συζητηση.με βαση την πραγματικοτητα τιποτα δε γινεται

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά είναι απίστευτο ...  :jerking:
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, μπαίνει στη μέση ο νόμος και ο ΚΟΚ. Ξεκολλάτε μερικοί-μερικοί εδώ μέσα ... Είναι δυνατό να μιλάτε για ρεαλιστικό όριο 100 και 120 στην ΕΟ ? Και δε μιλάω για Παρασκευή απόγευμα ή για 3ημερα. Έχετε ποτέ οδηγήσει εκτός από το να πάτε διακοπές ? Και με 250 θα πας φίλε, φτάνει οι συνθήκες να το επιτρέπουν. Και αν φας τα μούτρα σου, μάλλον θα έχεις κάνει λάθος εκτίμηση, ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
Τα ξεκληρίσματα έχετε προσέξει ότι γίνονται με απλά επιβατικά και όχι με Porsche κλπ ? Δε χρειάζεται να τρέχεις σαν τρελός για να σου τύχει. Και με 70 μερικές φορές, παίζει το κεφάλι σου.
Μ' αρέσει μερικοί που ποστάρουν στο thread "car, news, battles κλπ" και μετά μιλάνε για ΚΟΚ κλπ.
Ακούστε και τον Ιαβέρη, βγαίνει και λέει τα δικά του αυτές τις μέρες.
Εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο φίλτατε.... Ολοι οι Ελληνες όταν συγκρίνουν τα αυτοκίνητά τους αυτός που έχει το καλύτερο είναι αυτός με τα περισσότερα άλογα και τα περισσότερα γράμματα πίσω... Π.χ. GTI turbo jet multi injection 4x4 ASP ESP GPS κλπ..... Ακόμα και πιτσιρικάδες κολλάγαμε τη μούρη μας στο τζάμι για να δούμε τι τελεική γράφει το κοντέρ....
Μετά από είκοσι χρόνια στο τιμόνι μπορώ μετά πίστεως να πω ότι τις μεγαλύτερες μαλακίες στο δρόμο δεν τις έκανα όταν πήγαινα γρήγορα και με πλήρη συνείδηση του τι κάνω, αλλά όταν ήμουν καβάλα στη μαλακία με τη γκόμενα, ή όταν ήμουν αφηρημένος γιατί σκεφτόμουν που είναι το κωλόμπαρο που ψάχνω, ή τι ωραία που γαμούσα ψες βράδυ........ :think: :think:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η βλακεια πρεπει να μειωθει αλλα αφου αυτο δε γινεται,οπως αποδεικνυεται τοσα χρονια,τοτε ναι πρεπει να μειωθουν τα ορια και να επιβαλλονται τεραστια προστιμα στους παραβατες...να επιβαλλονται ομως

ΟΚ εμένα μου πονάει το χέρι, να το κόψω???? Ατυχήματα προκαλούν αυτοί που οδηγούν φοβισμένα, που οδηγούν με 80 στην αριστερή, γιατί είναι "άδεια" κ άλλοι απίστευτοι τύποι που όλο τον κομπλεξισμό τους, τον βγάζουν στον δρόμο.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!

Επισκέπτης
ΟΚ εμένα μου πονάει το χέρι, να το κόψω???? Ατυχήματα προκαλούν αυτοί που οδηγούν φοβισμένα, που οδηγούν με 80 στην αριστερή, γιατί είναι "άδεια" κ άλλοι απίστευτοι τύποι που όλο τον κομπλεξισμό τους, τον βγάζουν στον δρόμο.
ενω οι αλλοι που το παιζουν σουμαχερ ειναι καλυτεροι?

Επισκέπτης
προς τον νταλικερη που ετρεχε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα σημερα στην παραλιακη βρεχοντας ολους τους περαστικους και τα αμαξια και αναγκαζοντας με να τρεξω να γλυτωσω απο την μανια του και αφου τον ειδα να γελαει με τις μαλακιες που εκανε ενα εχω να δηλωσω και ελπιζω να δει το θρεντ. σου γαμω την μανα ρε πουστη και ευχομαι να σε δω νεκρο στα νεα το βραδυ!
ολα εδω πληρωνονται...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ολοι το εχουμε πει.
Κανω λαθος?
Δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα πρόστιμα!Αν αυτό γίνει είναι όντως για εισπρακτικούς λόγους!Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβάλλονται τα πρόστιμα σύμφωνα με τον κοκ και να γίνονται πιο συχνοί και πιο σωστοί έλεγχοι!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι νταλικεριδες επειδη οδηγουν μεγαλα οχηματα εχουν αγνοια φοβου στο δρομο.το σκεπτικο τους ειναι αν θες κανε μαλακια και θα σε πατησω.εσυ θα χτυπησεις οχι εγω.μου το εχει πει νταλικερης αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom