Νέα

Οι μαλάκες της Εθνικής Οδού !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν και οι χοντρομαλάκες οι οποίοι ενώ τρέχεις με 150km/h στην αριστερή λωρίδα κολλάνε από πίσω σου και ανάβουν τα φώτα!Αν θες να κάνεις τον Σουμάχερ ρε παπάρα προσπέρασε...
Το να κολλήσουν από πίσω σου είναι χοντρομαλακία. Για να προσπεράσει όμως επειδή την έχει δει ραλίστας πρέπει εσύ να του παραχωρήσεις τη λουρίδα και εφόσον δεν το κάνεις καλά κάνει και σου ανάβει τα φώτα.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Υπάρχουν και οι χοντρομαλάκες οι οποίοι ενώ τρέχεις με 150km/h στην αριστερή λωρίδα κολλάνε από πίσω σου και ανάβουν τα φώτα!Αν θες να κάνεις τον Σουμάχερ ρε παπάρα προσπέρασε...
Καλα μιλαμε...για απίστευτους μαλάκες... ''Αγοράκι μου έχεις πύραυλο και θες να τρέξεις ? Πήγαινε στην Αμερική και πιάσε τον επαρχιακό Dallas - Texas..και τρέξε..'' αινταααααααααα..  :jerking:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αν θες να κάνεις τον Σουμάχερ ρε παπάρα προσπέρασε...

Αυτό θέλουν.Να πας δεξιά να σε προσπεράσουν!!!! :2funny: :2funny:

Πάντως είναι μεγάλη μαλακία αυτό με τα φώτα.Εγώ τους γράφω στ'αρχίδια μου.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για να προσπεράσει όμως επειδή την έχει δει ραλίστας πρέπει εσύ να του παραχωρήσεις τη λουρίδα και εφόσον δεν το κάνεις καλά κάνει και σου ανάβει τα φώτα.
Γιατι κάνει καλά ? Οταν το όριο είναι 120 και πηγαινει με 250...πρέπει να αγχωθούμε να κάνουμε δεξιά...να πάει να γαμηθεί ο χάρος..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλα μιλαμε...για απίστευτους μαλάκες... ''Αγοράκι μου έχεις πύραυλο και θες να τρέξεις ? Πήγαινε στην Αμερική και πιάσε τον επαρχιακό Dallas - Texas..και τρέξε..'' αινταααααααααα..  :jerking:
....ναι καλα...αν το κανει αυτο καποιος στην Αμερικη...θα εχει στο κατοπι του ολα τα περιπολικα και ελικοπτερα της αστυνομιας....ΕΔΩ γινοναι αυτα γιτα ΕΔΩ ειναι μπουρδελο και δεν τηρουνται οι νομοι...οι τροχαιοι ασχολουνται με πταισματα κατα βαση...καμμια κληση για παρκαρισμα σε ζωνη ελεγχομενης σταθμευσης κτλ...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παιδια τι μαλακιες λετε τωρα / εμενα βρεθηκε Ελληνας που μου επαιξε τα φωτα στη μεσαια λωριδα και πηγαινα κανονικα / σας το ειπα : πεφτει μεγαλη [size=30pt]ΑΓΑΜΙΑ[/size]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
....ναι καλα...αν το κανει αυτο καποιος στην Αμερικη...θα εχει στο κατοπι του ολα τα περιπολικα και ελικοπτερα της αστυνομιας....
Ας το κανει οπου θελει...στο Ελλαντα να μην το κανει..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό θέλουν.Να πας δεξιά να σε προσπεράσουν!!!! :2funny: :2funny:

Πάντως είναι μεγάλη μαλακία αυτό με τα φώτα.Εγώ τους γράφω στ'αρχίδια μου.
Ας κάνει αυτός δεξιά για να προσπεράσει...δεν κατάλαβα!Δεν πηγαίνω με 80 , 100 , 120...είναι λογικό να οδηγάω στα αριστερά όταν πηγαίνω με 150!Υπάρχουν κάποιοι που δεν τα σβήνουν καθόλου τα φώτα!Δεν είναι ιδιωτικός τους δρόμος!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κύριοι..το όλον θέμα είναι είτε πας με 200 είτε με 80 να ξέρεις ακριβώς τα όρια σου και τα όρια του κάρου που οδηγείς...μειώνεται πολύ ο κίνδυνος..αλλιώς είσαι κινητό νεκροταφείο..και άραγε πόσοι τα ξέρουν αυτά?..@@ρια...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Το να κολλήσουν από πίσω σου είναι χοντρομαλακία. Για να προσπεράσει όμως επειδή την έχει δει ραλίστας πρέπει εσύ να του παραχωρήσεις τη λουρίδα και εφόσον δεν το κάνεις καλά κάνει και σου ανάβει τα φώτα.
συγνωμη αλλα σε κατατασω στους χοντρομαλακες της εθνικης....τι λες ρε ασχετε που θα πηγενουμε με 120 στην αριστερη λωριδα ...ενω απαγορευετε πανω απο 120 ...και θα παραχωρησουμε και πρωτερεοτητα στο αλλο που θελει να παει με 180....ετσι οδηγεις και δεν εχεις ακομη σκοτωθει....ετσι σε μαθαν να οδηγεις???αληθεια ξερεις τι γραφει ο κοκ???

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι κάνει καλά ? Οταν το όριο είναι 120 και πηγαινει με 250...πρέπει να αγχωθούμε να κάνουμε δεξιά...να πάει να γαμηθεί ο χάρος..
Ακριβώς όταν το όριο είναι 120 και πας και εσύ με 150 είσαι το ίδιο παράνομος, και όπως είπα και λίγο πιό πάνω η αριστερή είναι μόνο για προσπέραση και όχι για μόνιμη κίνηση. Όταν το καταλάβετε αυτό και το κάνετε πράξη δεν θα σας ενοχλεί κανείς γιατί απλά θα έχει ελεύθερη λουρίδα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ας το κανει οπου θελει...στο Ελλαντα να μην το κανει..
...μα αυτο εξηγω...οτι πρωτα πρεπει εδω να υπαρξει σωστη εφαρμογη των νομων...αλλοιως αν περιμενεις μονο απο την ευσυνειδησια...

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη αλλα σε κατατασω στους χοντρομαλακες της εθνικης....τι λες ρε ασχετε που θα πηγενουμε με 120 στην αριστερη λωριδα ...ενω απαγορευετε πανω απο 120 ...και θα παραχωρησουμε και πρωτερεοτητα στο αλλο που θελει να παει με 180....ετσι οδηγεις και δεν εχεις ακομη σκοτωθει....ετσι σε μαθαν να οδηγεις???αληθεια ξερεις τι γραφει ο κοκ???
Χοντρομαλάκας είσαι καραγκιοζόπουλε γιατί αν διάβαζες από την αρχή το θέμα θα έβλεπες ότι λέει για 150 άρα είναι παράνομος και ο ίδιος. Πριν ανοίξεις λοιπόν το στόμα σου και αφήσεις τις μαλακίες να ρέουν άφθονες να ανοίγεις τα μάτια σου γκάβακα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ποιος σας είπε ρε μάγκες ότι το όριο ταχύτητας είναι παντού τα 120km/h??? :think:

tsoxafa

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
...μα αυτο εξηγω...οτι πρωτα πρεπει εδω να υπαρξει σωστη εφαρμογη των νομων...αλλοιως αν περιμενεις μονο απο την ευσυνειδησια...
Συμφωνώ απόλυτα. Αρκεί να τηρούνται από όλους οι νόμοι. Δεν μπορεί αυτός που ήδη παρανομεί να κρίνει τον άλλο επειδή παρανομεί περισσότερο.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ακριβώς όταν το όριο είναι 120 και πας και εσύ με 150 είσαι το ίδιο παράνομος, και όπως είπα και λίγο πιό πάνω η αριστερή είναι μόνο για προσπέραση και όχι για μόνιμη κίνηση. Όταν το καταλάβετε αυτό και το κάνετε πράξη δεν θα σας ενοχλεί κανείς γιατί απλά θα έχει ελεύθερη λουρίδα.
....λόγω κατασκευής και πλήθος οχημάτων είναι αδύνατο πολλές φορές η αριστερή να είναι μόνο για προσπέραση...

Το θεμα είναι ότι και στην αριστερή αν όλοι ακολουθούν το όριο ή για να μην είμαι αυστηρός σχεδον στο όριο ..120-130...ολα πάνε καλά...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...μη λεμε και ακροτητες παληκαρια...ο κοκ πολλες φορες λεει ουτοπικα πραγματα...εγω σε ταξιδια μου στην εθνικη δεν εχω δει οδηγο που να μην εχει ξεπερασει τα 120...μια ταχυτητα γυρω στα 140 150 για αριστερη ειναι μια χαρα αν το επιτρεπουν οι συνθηκες...αλλωστε για να σου ριξουν προστιμο με βαση παντα τους νομους πρεπει να εισαι στο +20 η +30 απο το οριο...επισης πρεπει να υπαρχει ευγενεια και αλληλοκατανοηση μεταξυ των οδηγων...και αυτος που θελει να  τρεξει λιγο παραπανω να μην κολλησει με φορα στον αλλο που παει πιο σιγα στην αριστερη και εκεινος που προπορευεται να του παραχωρησει το δρομο...αλλωστε στην τελικη ο χαμενος ειναι αυτος που θα τρεχει,αυτος προκαλει την τυχη του...κι εμεις δεν ειμαστε οι αρμοδιοι για την επιβολη του νομου...αλλοι επρεπε να ηταν και δεν ειναι δυστυχως...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Χοντρομαλάκας είσαι καραγκιοζόπουλε γιατί αν διάβαζες από την αρχή το θέμα θα έβλεπες ότι λέει για 150 άρα είναι παράνομος και ο ίδιος. Πριν ανοίξεις λοιπόν το στόμα σου και αφήσεις τις μαλακίες να ρέουν άφθονες να ανοίγεις τα μάτια σου γκάβακα.

ε εισαι εντελως ζωο δηλαδη εαν καποιος παρανομει και παει με 15Ο πρεπει να του αναψεις τα φωτα για να πας με 160 στην αριστερη.....ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Φίλε μου δεν έχεις καθόλου δίκιο. Στον αυτοκινητόδρομο η αριστερή λωρίδα χρησιμοποίειται μόνο για προσπεράσεις και όχι για συνεχή πορεία άσχετα με το όριο. Αν ο άλλος πολύ κακώς θέλει να ξεπεράσει το όριο και να τρέξει εσύ δεν είσαι αστυνομία για να τον εμποδίσεις, τον αφήνεις να πάει στην ευχή της παναγίας.

Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι αν υπηρχαν τεραστια προστιμα και αυστηρος ελεγχος οπως σε πολλα κρατη του εξωτερικου τα τροχαια θα μειωνοταν κατα πολυ,ο ελληνας χρειαζεται ζυγο τελικα,αφου η λογικη απουσιαζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom