Νέα

Οι καλύτεροι (ανεξαρτήτως κόμματος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Ανάμεσα στα τόσα threads που έχουμε για την πολιτική, ας κουβεντιάζουμε εδώ για τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Ποιοί θεωρείτε ότι ξεχωρίζουν πραγματικά κ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής μας κ την προκοπή της χώρας μας ???

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.989
Πόντοι
606
filee.jpg

:jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εξαιρετικο νημα, ελπιζω να γινει ομορφη συζητηση.

Επισκέπτης
img4911750ad0bf9.jpg

Δε νομίζω να έχει υπάρξει άλλος τέτοιος "κύριος" στην Ελληνική πολιτική σκηνή!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
//////

ακόμη δεν έχω βρει κάποιον που να ξεχωρίζει, ευχή κι επιθυμία,

έναν πλανητολόγο χρειαζόμαστε, οικολόγο μηχανικό με νορμάλ σεξουαλική ζωή που να τον αποτρέπει να μας κάνει τη ζωή δύσκολη, που να μην πίνει Budweiser.

λέω ...τώρα...

Πάντως άμα μου έρθει κάποιος θα τον αναφέρω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ανάμεσα στα τόσα threads που έχουμε για την πολιτική, ας κουβεντιάζουμε εδώ για τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Ποιοί θεωρείτε ότι ξεχωρίζουν πραγματικά κ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής μας κ την προκοπή της χώρας μας ???

ανδρεας λομβερδος,γιαννης παπαθανασιου,ελενη φιλινη,γιουλη μπαρκα,εφη θωδη,νικιτας κακλαμανης

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αλεκος Παπαδοπουλος,Αρης Σταθοπουλος,Παπαγιαννάκης,Κουβελης,Δημαρας,Καλαφατης και αλλοι ομως ειναι λιγοι μπροστα στους γραφικους τα λαμογια και τους γελιους

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από ΝΔ ο Χατζηδάκης (ή μήπως Χατζηγάκης? αυτός με την Ολυμπιακή, τέλως πάντων...)

Από Πασοκ... μμμ... σε όλους κάτι με εκνευρίζει. Δεν μου'ρχεται κανένας συμπαθής.

Από Ξύριζα μόνο Παπαγιαννάκης.

Ανέκαθεν είχα απίστευτη συμπάθεια για τον Μητσοτάκη. (το Δρακουμέλ, ντε!) Ξέρω, ξέρω την προϊστορία, αλλά συμπάθειες είναι αυτές, δεν έχουν να κάνουν με τη λογική...

Αυτά. Αν δεν ξεχνώ κάποιον.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τρίτσης.

Πολλά χρόνια μπροστά.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πετρούλα στην βουλή και ξερό ψωμι!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Συνημμένα

• petroula23.jpg
    petroula23.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 17

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι μόνοι για μένα που ξεχωρίζουν ελάχιστα από τους τελείως άχρηστους ειναι Καραμανλής(ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός από την εποχή Ανδρέα Παπανδρέου),Μπακογιάννη,Χρησοχοιδης,Σπηλιωτόπουλος(νέος με ιδέες και όραμα),Πάγκαλος(λέει πολλές μαλακίες όμως βλέπει τα πράγματα από ρεαλιστική σκοπιά και προτείνει δυναμικές λύσεις).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θα περιοριστώ σε πολιτικούς εν ενεργεία ή πρόσφατα παροπλισμένους που όμως ενδέχεται να επιστρέψουν στην πολιτική σκηνή:

ΠΑΣΟΚ:
1)  Σημίτης Κώστας
2)  Διαμαντοπούλου Άννα
3)  Λοβέρδος Ανδρέας
4)  Μπεγλίτης Πάνος
5)  Καρτάλης Κώστας

ΝΔ:
6)  Δήμας Σταύρος
7)  Γιαννάκου Μαριέττα
8)  Χατζηδάκης Κώστας
9)  Δημητρακόπουλος Γιώργος
10) Γεωργιάδης Νίκος

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
11) Παπαγιαννάκης Μιχάλης

και

12) Μάνος Στέφανος

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Θα περιοριστώ σε πολιτικούς εν ενεργεία ή πρόσφατα παροπλισμένους που όμως ενδέχεται να επιστρέψουν στην πολιτική σκηνή:

ΠΑΣΟΚ:
1)  Σημίτης Κώστας  :2funny:

ΝΔ:

7)  Γιαννάκου Μαριέττα  :2funny:  :2funny:
8)  Χατζηδάκης Κώστας  :2funny: :2funny: :2funny:

10) Γεωργιάδης Νίκος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και

12) Μάνος Στέφανος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
πιστευω ανεξαρτητα απο κομματα ηταν ο γενηματας. Δεν γνωριζω αν ειχε δουλεψει στη ζωη του αλλα κ παλι οι πολιτικοι της μεταπολιτευσης τραβηξαν ενα ζορι με τη χουντα, οι νεοι τι?  Απο τους εν ενεργεια πολιτικους καποιοι ειναι απο φαμιλια σαν κληρονομοι αλλοι παλι για να πλουτισουν και να κανουν συλλογη απο ακινητα αν ξεχωρισω καποιον ειναι ο τατουλης τωρα τελευταια λογο της κοντρας του ..η πορια θα δειξει.. (πλεον δν πρεπει να ψαχνουμε τον καλητερο αλλα τον ποιο εντιμο ΑΝ υπαρχει ) αρα τα κριτηρια μου ηταν περισοτερο εντιμοτητας..

ignatios

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τρίτσης :Όραμα
Μάνος : Δράση και πράξη ανεξαρτήτως κόστους

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Χαριλαος Φλωρακης : για την γενναια αποφαση του να συνεργστει με τη ΝΔ και να ξεχασει το 1945 για το καλο της Ελλάδας

Ελένη Κουρκουλα : που σηκωθηκε και εφυγε λιγο πριν κατοχυρωσει το δικαιωμα βουλευτικης συνταξης και δεν θα την πληρωνουμε

Αρης Σταθακης : εκανε εργο καποια στιγμη για την οδικη ασφαλεια αλλα δυστυχως εξηφανισθη (ειναι ακόμα βουλευτης)

Στεφανος Μανος γιατι εχει άποψη .

Ο δεν θελω ου Ραλλης ηταν σοβαρος ανθρωπος καιαν τοτε ειχε επιβληθει καποια πιλιτικη σοβαρότητα γα να αοφυγουμε τον πολιτικο χουλιγκανισμο ΙΣΩΣ να ειχε η χωρα καλυτερη τυχη

Επίσης ο "χτυπουν το βραδυ στην ταρατσα τον Αντρεα"  Λέντακης ειχε καποιο αγωνιστικο κυριως εργο οπως επίσης και ο Βερυβακης εφαγε ξυλο επι χουντας εγινε υπουργος και τον εξαφάνισαν !!

Δυστυχως ΕΡΓΟ δεν εκανε κανενας απλα καποιοι λιγοι ειχαν καποτε καλες προθέσεις !!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
img4911750ad0bf9.jpg

Δε νομίζω να έχει υπάρξει άλλος τέτοιος "κύριος" στην Ελληνική πολιτική σκηνή!
Ακόμα και εδώ συμφωνούμε ρε αδελφέ. Μεγάλη μορφή. Τον είχα γνωρίσει οταν ήμουν μαθητής. Παιρνούσε τυχαία έξω από το σχολείο μου στην Ικτίνου και κάθισε μαζί μας και μιλήσαμε κανένα μισάωρο. Εξαιρετικός άνθρωπος

Επισκέπτης
Ακόμα και εδώ συμφωνούμε ρε αδελφέ. Μεγάλη μορφή. Τον είχα γνωρίσει οταν ήμουν μαθητής. Παιρνούσε τυχαία έξω από το σχολείο μου στην Ικτίνου και κάθισε μαζί μας και μιλήσαμε κανένα μισάωρο. Εξαιρετικός άνθρωπος

Τον είχα γείτονα σα φοιτητής στα Εξάρχεια.
Εξαιρετικός άνθρωπος με πραγματικό επίπεδο και ο ορισμός της λέξης απλότητα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom