Λοιπόν, επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία και έχω επισκεφτεί όλες τις αφέντρες στην Αθήνα:
1) Η μόνη πραγματική αφέντρα, που αξίζει, ξέρει τη δουλειά της, δεν θα σε εκμεταλλευτεί, έχει το μακράν καλύτερο dungeon, είναι η Mistress Alexandra. Δεν υπάρχει σύγκριση. Αυταρχική και ευγενέστατη, με ήρεμη κυριαρχία, πολύ έξυπνη, εντυπωσιακό παρουσιαστικό, δεν κοιτάζει ποτέ το ρολόϊ, φοβερός εξοπλισμός που συνεχώς τον ανανεώνει, έντιμη, ειλικρινής, επινοητική, κάθε φορά υπάρχει κάτι καινούργιο είτε σε ιδέες είτε σε εξοπλισμό! Επειδή έχω πάει και στο εξωτερικό σε πολύ καλά dungeons (Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Ισπανία κλπ), είναι η μόνη που μπορεί να συγκριθεί με αυτά.
2) Όλες οι άλλες είναι λίγο - πολύ φούμαρα. Είτε είναι πρώην ή νυν πουτάνες, που κάνουν ένα ψευτοαυταρχικό, είτε πάνε να σε μαδήσουν κοιτώντας συνέχεια το ρολόϊ ή απαιτώντας προκαταβολικά την αμοιβή για υπηρεσίες που τελικώς δεν προσφέρουν, είτε έχουν ένα dungeon της πλάκας δε ένα κωλοδιαμέρισμα χωρίς καθόλου σχεδόν εξοπλισμό, είτε είναι κουτές (αφέντρα και κουτή δεν γίνεται, η αφέντρα πρέπει να σε δαμάζει και διανοητικά), είτε έχουν ένα στάνταρντ προγραμματάκι "ψεκάστε σκοπίστε τελειώσατε", είτε δεν έχουν κάν dungeon, είτε δουλεύουν σε διάφορα πορνεία (studio Φυλής και σία) που πουλάνε και ψευτοαυταρχικά προγράμματα, είτε είναι κάτι κακομαθημένες αγενέστατες σκύλες, που θεωρούν ότι αυταρχικό είναι να σε βρίζουν, είτε είναι βρώμικες, είτε είτε.... Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά, γιατί δεν πρέπει να θίγεται καποια, ακόμη και δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά νομίζω γίνομαι αντιληπτός.
Εν ολίγοις, όποιος πάει στη Mistress Alexandra, δεν θα ξαναπατήσει σε καμία άλλη "αφέντρα" στην Αθήνα. Επιπλέον, προσκαλεί και καταπληκτικές Mistresses από το εξωτερικό, οι οποίες είναι επίσης άλλου επιπέδου. Η μόνη πραγματική επαγγελματίας, που σέβεται εσένα και τα χρήματα που της δίδεις, που της αρέσει αυτό που κάνει και, κυρίως, που ξέρει τη δουλειά της. Η γνώμη ενός εμπειρότατου που έχει πάει σε όλες και με όλες!