Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tame_me

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Μένω εξωτερικο και η επαφή μου με τον χώρο του bdsm στην Αθήνα είναι αποσπασματική. Ήρθα για καλοκαίρι, ψάχνω απελπισμενς την παλιά μου αφεντρα την Miss Julieta, ξέρετε που μπορώ να την βρώ? Δυστυχώς οι αφέντρες που δοκίμασα δεν ικανοποιούν τις φαντασιώσεις μου . Η κυρία Έρικα είναι μιας άλλης εποχής, η κυρία Θεανώ δεν πιάνει τα vibes μου. Έχετε να προτείνετε κάποια κυρία που να με τρελαίνει όπως η παλιά θέα μου;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.469
Πόντοι
6.955
Χριστος Ανεστη και καλημερα. Κυκλοφορει στο fb μια με το ψευδωνυμο natalia basakou. Αναρτει ομορφες φωτογραφιες με τα ποδια της αλλα ως εκει. Δουλευει μονο σε ξενοδοχειο. Επειδη δεν φαινεται προσωπο οποτε δεν ξερουμε ηλικια θελω να μου μεταφερει καποιος την γνωμη του εστω και με π.μ.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
349
Πόντοι
21
Χριστος Ανεστη και καλημερα. Κυκλοφορει στο fb μια με το ψευδωνυμο natalia basakou. Αναρτει ομορφες φωτογραφιες με τα ποδια της αλλα ως εκει. Δουλευει μονο σε ξενοδοχειο. Επειδη δεν φαινεται προσωπο οποτε δεν ξερουμε ηλικια θελω να μου μεταφερει καποιος την γνωμη του εστω και με π.μ.
όμορφη είναι, όχι πολυ εντυπωσιακή, 40 με 45. τίμια επιλογη

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
58
Πόντοι
0
50αρα είναι η Natalia Basakou. Δεν είναι άσχημο το πρόσωπο, για λόγους ιδιωτικότητας το κρύβει φαντάζομαι.
Γενικά καλή στον παιχνίδι, την ιδρώνει τη φανέλα. Φαίνεται να το ευχαριστιέται το παιχνίδι. Συμφωνώ ότι είναι τίμια επιλογή, αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.417
Πόντοι
4.510
Υπάρχει καμία σε μπουρδέλο που να γλύφει κώλο και να βάζει δάκτυλο;

erotokos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Μένω εξωτερικο και η επαφή μου με τον χώρο του bdsm στην Αθήνα είναι αποσπασματική. Ήρθα για καλοκαίρι, ψάχνω απελπισμενς την παλιά μου αφεντρα την Miss Julieta, ξέρετε που μπορώ να την βρώ? Δυστυχώς οι αφέντρες που δοκίμασα δεν ικανοποιούν τις φαντασιώσεις μου . Η κυρία Έρικα είναι μιας άλλης εποχής, η κυρία Θεανώ δεν πιάνει τα vibes μου. Έχετε να προτείνετε κάποια κυρία που να με τρελαίνει όπως η παλιά θέα μου;
Καλησπέρα, δυστυχώς η κυρία τζουλιέτα έχει σταματήσει. Κι εγώ δύο φορές που την είχα συναντήσει, είχα περάσει τέλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom