Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mavgaganisgirgos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου γράφεις ότι δεν λέει όχι σε τίποτα εκτός από πρωκτικό δηλαδή κάνει και κανονικό πρόγραμμα πέραν του αυταρχικού ?
Ναι βέβαια κάνει και κανονικό πρόγραμμα!
Γενικά κάνει ότι ζητήσει ο πελάτης από ότι μου είπε.
Και πιστεψε με το κανει πολύ καλα!!

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0

Είδα αυτη την αγγελία και οτι κάνει αυταρχικό... επειδη με ενδιαφερει κάποια ανω των 40, ψιλή και με μεγάλο στήθος, ηταν οτι πιο κοντα στις αναλογίες που βρήκα... εχει κανείς εμπειρία? Εψαξα κάποιες σελιδες πισω αλλα δεν βρήκα κατι, με ενδιαφέρει μονο στο αυταρχικό κομμάτι

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
26

Είδα αυτη την αγγελία και οτι κάνει αυταρχικό... επειδη με ενδιαφερει κάποια ανω των 40, ψιλή και με μεγάλο στήθος, ηταν οτι πιο κοντα στις αναλογίες που βρήκα... εχει κανείς εμπειρία? Εψαξα κάποιες σελιδες πισω αλλα δεν βρήκα κατι, με ενδιαφέρει μονο στο αυταρχικό κομμάτι
Μονο αφεντρα δεν ειναι αυτη .

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
425
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες! Γνωρίζει κάποιος αν η Αλεξάνδρα πρόκειται να φέρει την Mistress Kennya σε κάποιο πάρτυ μέσα στο 2025?
ΥΓ: Για όσους δεν γνωρίζουν την Kennya έχει συμμετάσχει και σε talent show στην πατρίδα της την Ρουμανία...

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Μονο αφεντρα δεν ειναι αυτη .
Δεν με ενδιαφέρει τοσο το "αφεντρα" οπως πιθανόν να το εννοείς, με ενδιαφέρει να χειρίζεται καλα το strapon (πιστεψε με δεν είναι τοσο εύκολο), να δέχεται γλύψιμο, να φιλάει και κυρίως η καθαριότητα

• Ουάου
Αντιδράσεις: Y13

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.532
Πόντοι
456
Δεν με ενδιαφέρει τοσο το "αφεντρα" οπως πιθανόν να το εννοείς, με ενδιαφέρει να χειρίζεται καλα το strapon (πιστεψε με δεν είναι τοσο εύκολο), να δέχεται γλύψιμο, να φιλάει και κυρίως η καθαριότητα
Εμένα δεν μου γεμίζει το ματι απο εμφανιση με βαση τις φώτο... Εκτιμώ ότι θα μπορούσε να κερδίσει πελατεία με φώτοσοπ και δεν το έκανε. Σε εμένα η εμφάνιση παίζει πολύ ρόλο.

*Για το στραπόν έχεις πολύ δίκιο!

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
26
Καλησπέρα παίδες! Γνωρίζει κάποιος αν η Αλεξάνδρα πρόκειται να φέρει την Mistress Kennya σε κάποιο πάρτυ μέσα στο 2025?
ΥΓ: Για όσους δεν γνωρίζουν την Kennya έχει συμμετάσχει και σε talent show στην πατρίδα της την Ρουμανία...
Καθε φορα οταν κλεινει καποια επωνυμη το ανακοινωνει στην σελιδα της για το παρτυ τον Σεπ του 25 ,απο πριν ουτε η ιδια δεν ξερει .

Fallenangel1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΞΚΙΖΕΙ ΠΑΤΟ

Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη να μας πει ; Επίσης ρε παιδιά κουράστηκαμε με τις φολες πείτε μας ποιες είναι αυτές που γασταρουν να σε βάζουν κάτω και να σε βιάζουν

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
26
Καθε φορα οταν κλεινει καποια επωνυμη το ανακοινωνει στην σελιδα της για το παρτυ τον Σεπ του 25 ,απο πριν ουτε η ιδια δεν ξερει .
Αν και ειναι πολυ πιθανων επειδη ειναι απο την ιδια χωρα και γνωριζονται μετα ξυ τους .

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
795
Πόντοι
81
ΛΕΣΒΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΣΞΚΙΖΕΙ ΠΑΤΟ

Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη να μας πει ; Επίσης ρε παιδιά κουράστηκαμε με τις φολες πείτε μας ποιες είναι αυτές που γασταρουν να σε βάζουν κάτω και να σε βιάζουν
Εσένα τι ακριβως σου έκανε κλικ σε μια αγγελία που απεικονίζει ένα καρτουν πρακτικά και δεν εχει ουτε μια φωτογραφία της ; Τοσο πολύ σε εφτιαξε ο τίτλος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom