Παραπάνω από σταθερή!Σταθερη Αξία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τίποτα;Κανεις ;
Και πως να μην αρρωστήσεις!!!Εγώ έχω αρρωστήσει με Λόλα
Έχεις απόλυτο δίκιο και χωρίς κούρασηΠάντως την καλύτερη δουλειά την κάνουνε αυτές με τα webcam, το τηλεφωνικό και το onlyfans. Υπάρχουν κοπέλες παντελώς άγνωστες που σε μια βδομάδα, βγάζουν αυτά που άλλοι βγάζουν σε ένα χρόνο.... ανεβάζοντας βιντεάκια ή φώτο με λίγο μπουτάκι και λίγο βυζάκι. Και ενώ το πορνό ρέει άφθονο στο διαδίκτυο υπάρχει κόσμος που τις αφήνει το μισό μηνιάτικο του...
Αφού υπάρχει κόσμος που τα σκάει... Με τα ίδια λεφτά που μπορει να ξοδεύουν θα μπορούσαν να κλείσουν ένα πολύ περιποιημένο σέσσιον με εσκορτ ή αφέντρα.Έχεις απόλυτο δίκιο και χωρίς κούραση
Την ερίκα και την Αλεξάνδρα τις ξέρω την Θεανώ δεν έχει έρθει ποτέ Σαλονίκηπήγαινε πολλές σελίδες πίσω ,top 3,έρικα ,Αλεξάνδρα ,θεανώ
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Για αυτό τον λόγο σταματούν οι περισσότερες το αυταρχικό κάνουν only fans,τηλεφωνικό και πουλάνε και βίντεοΑφού υπάρχει κόσμος που τα σκάει... Με τα ίδια λεφτά που μπορει να ξοδεύουν θα μπορούσαν να κλείσουν ένα πολύ περιποιημένο σέσσιον με εσκορτ ή αφέντρα.
Με τόσο δωρεάν υλικό στο διαδίκτυο το να πληρώνεις για σεξτιγκ, web και βίντεο δεν το καταλαβαίνω. Να πάρεις ένα βίντεο κάποιας που γουστάρεις και την ξέρεις και live επειδή κάνεις σέσσιον μαζί της, εκεί ίσως το ακούω για κάνα καλό ξεκαύλωμα... Μπορεί να είμαι old school δεν ξέρω.Για αυτό τον λόγο σταματούν οι περισσότερες το αυταρχικό κάνουν only fans,τηλεφωνικό και πουλάνε και βίντεο
Aυτές δεν ξεκινούν κάν...Για αυτό τον λόγο σταματούν οι περισσότερες το αυταρχικό κάνουν only fans,τηλεφωνικό και πουλάνε και βίντεο
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Η καλύτερη στο είδος της για μενα με διαφορά!Και πως να μην αρρωστήσεις!!!
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες.Την πέμπτη που μας έρχεται θα κατεβεί η Κυρία Vida στην Αθήνα.Όποιος θέλει με ακούει αξίζει να την επισκεφτείτε την συστήνω ανεπιφύλακτα.Είναι μοντέλο και εκτός από μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Σορρυ αν φαίνεται σαν διαφήμηση απλώς σας το λέω γιατί είναι εμπειρία και μετά απο 25 φορές που την έχω επισκεφτεί δεν έχει υπάρξει φορά να μην φύγω πανευτυχής.Ξεκίνησα από στραπόν και ποδολαγνεία και δεν νομίζω πλέον να έχω αφήσει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει.Και σε όλα ήταν απίστευτη μιλάμε.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Εσύ είσαι από τους τυχερούς γιατί οριακά μπορείς να χαρακτηριστείς και ως προσωπικός σκλάβος της Vida. Τον Σεπτέμβρη, που σας είδα από κοντά, διαπίστωσα από πρώτο χέρι πόσο καλά σε έχει εκπαιδεύσει.Καλησπέρα μάγκες.Την πέμπτη που μας έρχεται θα κατεβεί η Κυρία Vida στην Αθήνα.Όποιος θέλει με ακούει αξίζει να την επισκεφτείτε την συστήνω ανεπιφύλακτα.Είναι μοντέλο και εκτός από μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Σορρυ αν φαίνεται σαν διαφήμηση απλώς σας το λέω γιατί είναι εμπειρία και μετά απο 25 φορές που την έχω επισκεφτεί δεν έχει υπάρξει φορά να μην φύγω πανευτυχής.Ξεκίνησα από στραπόν και ποδολαγνεία και δεν νομίζω πλέον να έχω αφήσει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει.Και σε όλα ήταν απίστευτη μιλάμε.
Τελευταία τροποποίηση:
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.362
- Πόντοι
- 206
Παιδια απο Γαβριελα εχει καποιος εμπειρια?Ανεβαζει συνεχεια αγγελιες στο kanesex
Αν σου αρέσουν οι ΒΒW γυναίκες και η τιμή είναι λογική δοκίμασε. Αν είναι στυλ Σεσίλιας μια χαρά. Κάπως, κάπου, πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς οι ίδιοι να διευρύνουμε τις επιλογές μας, έστω και με κασκαντεριλίκια αν μας το επιτρέπουν οι οικονομικές μας δυνατότητες και οι κοπέλες προσφέρουν τις υπηρεσίες που ζητάμε σε νορμάλ τιμές. Και για εμάς Θεσ/νικη και για εσάς Αθήνα αναφέρομαι. Αρκεί να το γουστάρουν και να μην μας βλεπουν μόνο για άρμεγμα...Παιδια απο Γαβριελα εχει καποιος εμπειρια?Ανεβαζει συνεχεια αγγελιες στο kanesex
*Πάντως όλα τα λεφτά είναι η περιγραφή των υπηρεσιών της.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Δεν το κατέχει η βίντα γνώμη μουΚαλησπέρα μάγκες.Την πέμπτη που μας έρχεται θα κατεβεί η Κυρία Vida στην Αθήνα.Όποιος θέλει με ακούει αξίζει να την επισκεφτείτε την συστήνω ανεπιφύλακτα.Είναι μοντέλο και εκτός από μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Σορρυ αν φαίνεται σαν διαφήμηση απλώς σας το λέω γιατί είναι εμπειρία και μετά απο 25 φορές που την έχω επισκεφτεί δεν έχει υπάρξει φορά να μην φύγω πανευτυχής.Ξεκίνησα από στραπόν και ποδολαγνεία και δεν νομίζω πλέον να έχω αφήσει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει.Και σε όλα ήταν απίστευτη μιλάμε.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Παρέχει όλες τις υπηρεσίες αν σου αρέσουν οι χοντρούλες και θέλεις να κάνεις και σεξ πήγαινεΠαιδια απο Γαβριελα εχει καποιος εμπειρια?Ανεβαζει συνεχεια αγγελιες στο kanesex
Πρωκτικό οργασμό πρώτη φορά μου έκανε η έρικα δεν μου το έχει ξανακάνει άλληΗ Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games k στα role play,cbt και sounding ενώ με είχε δεμένο,με φοβερή ενέργεια στο pegging
Την είχα δει στην Λάρισα συζήτηση κάναμε μόνο δεν παίξαμε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, ευγενική είναι αλλά session δεν κάναμε με είχε καλύψει η επικοινωνία που είχαμε αντιθέτως με την έρικα έκανα το καλύτερο sessionΚαλησπέρα μάγκες.Την πέμπτη που μας έρχεται θα κατεβεί η Κυρία Vida στην Αθήνα.Όποιος θέλει με ακούει αξίζει να την επισκεφτείτε την συστήνω ανεπιφύλακτα.Είναι μοντέλο και εκτός από μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Σορρυ αν φαίνεται σαν διαφήμηση απλώς σας το λέω γιατί είναι εμπειρία και μετά απο 25 φορές που την έχω επισκεφτεί δεν έχει υπάρξει φορά να μην φύγω πανευτυχής.Ξεκίνησα από στραπόν και ποδολαγνεία και δεν νομίζω πλέον να έχω αφήσει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει.Και σε όλα ήταν απίστευτη μιλάμε.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Βλέπω τώρα που έρχεται για 3 μέρες η Vida στην Αθήνα και θα βαράνε μύγες κάποιες αφέντρες, βγήκαν σε υπηρεσία οι haters μπας και κάνουν ζημιά στη Vida.
Η αλήθεια όμως είναι ότι κάνουν διαφήμιση στην πιο μουνάρα αφέντρα που έχουμε στην Ελλάδα.
Η αλήθεια όμως είναι ότι κάνουν διαφήμιση στην πιο μουνάρα αφέντρα που έχουμε στην Ελλάδα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 26