Όχι φίλε μου η ίδια είναι την είδα πρόσφατα στην Λάρισα κούκλα και ωραίο σώμα στο παιχνίδι εξαιρετικήΣτο αυταρχικό είναι αρκετά καλή. Σε καμία περίπτωση όμως μην περιμένεις να δεις αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Θα αντικρύσεις μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από αυτή των φωτογραφιών. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου. Σου προτείνω όμως να πας για να έχεις και ο ίδιος άποψη και να μη μείνεις με την απορία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
etsiapla26
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2024
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0

Mistress Μαίρη μια kinky ΑΦΕΝΤΡΑ
Είμαι η mistrees Μαίρη Καλώς ήρθες στην κυρίαρχη πλευρά μου. Είμαι μία ερωμένη με αρκετό πάθος και όρεξη σε όλα τα είδη Τεχνών bdsm. Κάνω συνεδρίες στο όμορφό χώρο μου. Με το υπέροχο κορμί μου θα σε κάνω το δικό μου σκλάβο . Μπορώ να κατανοήσω όλα τα φετίχ και τις φαντασιώσεις!! Τα ενδιαφέροντα...

Καλησπέρα λεβέντες!! Έχουμε εικόνα από την Κυρία?
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.111
- Πόντοι
- 206
Κανε κλικ στο προφιλ της και δες ποσες διαφορετικες αγγελιες εχει.![]()
Mistress Μαίρη μια kinky ΑΦΕΝΤΡΑ
Είμαι η mistrees Μαίρη Καλώς ήρθες στην κυρίαρχη πλευρά μου. Είμαι μία ερωμένη με αρκετό πάθος και όρεξη σε όλα τα είδη Τεχνών bdsm. Κάνω συνεδρίες στο όμορφό χώρο μου. Με το υπέροχο κορμί μου θα σε κάνω το δικό μου σκλάβο . Μπορώ να κατανοήσω όλα τα φετίχ και τις φαντασιώσεις!! Τα ενδιαφέροντα...kanesex.com
Καλησπέρα λεβέντες!! Έχουμε εικόνα από την Κυρία?
Νομιζω οτι ειναι καποια με χωρο στο νεο Κοσμο. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι εχουν περασει 3 χρονια που την ειχα επισκευτει. Αν παντως ειναι αυτη που λεεω, δεν αξιζει.
etsiapla26
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2024
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ μάγκα!!Κανε κλικ στο προφιλ της και δες ποσες διαφορετικες αγγελιες εχει.
Νομιζω οτι ειναι καποια με χωρο στο νεο Κοσμο. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι εχουν περασει 3 χρονια που την ειχα επισκευτει. Αν παντως ειναι αυτη που λεεω, δεν αξιζει.
Αν με αυτήν την εμφάνιση που περιγράφεις θα ξαναπήγαινες -αν εξαιρέσουμε το θέμα της ώρας - πάει να πει ότι η τύπισσα ειναι πολύ δυνατή στο πρόγραμμα της! Το δώρο της στα πόσα είναι;εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Γραφείο γνωριμιών είναι έχει διάφορες αγγελίεςΚανε κλικ στο προφιλ της και δες ποσες διαφορετικες αγγελιες εχει.
Τελευταία τροποποίηση:
Αν και την ειχα εκθειασει πρεπει να συφωνησω με την κριτικη αυτη.εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Οντως εχει αλλαξει η συμπεριφορα και εχει γινει αρκετα ξεπετα και μηχανικη..
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 819
- Πόντοι
- 86
Όχι "φίλε" μου, όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος λέει ότι θα δει την ίδια με τις φωτογραφίες είναι μεγάλος ψεύτης μιας και είναι αρκετά πάνω από 50 (της φαίνεται κιόλας).Όχι φίλε μου η ίδια είναι την είδα πρόσφατα στην Λάρισα κούκλα και ωραίο σώμα στο παιχνίδι εξαιρετική
Υ.Γ.: Σε παρακαλώ μην παραθέτεις τις αναρτήσεις μου (όπως έκανες και με την ανάρτηση που έγραψα για τη μαντάμ) γιατί δεν έχω όρεξη να απαντώ σε άεργους χασομέρηδες.
Τελευταία τροποποίηση:
Εσύ κάνεις παράθεση και μάτια έχω και νέος είμαι στην ηλικία είναι κούκλα όπως στις φωτογραφίες και μου έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι,την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στην ΛάρισαΌχι "φίλε" μου, όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος λέει ότι θα δει την ίδια με τις φωτογραφίες είναι μεγάλος ψεύτης μιας και είναι αρκετά πάνω από 50 (της φαίνεται κιόλας).
Υ.Γ.: Σε παρακαλώ μην παραθέτεις τις αναρτήσεις μου (όπως έκανες και με την ανάρτηση που έγραψα για τη μαντάμ) γιατί δεν έχω όρεξη να απαντώ σε άεργους χασομέρηδες.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 819
- Πόντοι
- 86
Θα σου χαλάσω εγώ χατίρι; Εσύ μπορεί να πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη. Εύχομαι να σου φέρει γυαλιά οράσεως.Εσύ κάνεις παράθεση και μάτια έχω και νέος είμαι στην ηλικία είναι κούκλα όπως στις φωτογραφίες και μου έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι,την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στην Λάρισα
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games k στα role play,cbt και sounding ενώ με είχε δεμένο,με φοβερή ενέργεια στο pegging
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Φίλε μου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, το γεγονός ότι η Έρικα είναι μία από τις top αφέντρες αυτή τη στιγμή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει κι ότι έχει πολλούς παρατρεχάμενους κι αγαπούληδες είτε αυθόρμητα είτε επιτηδευμένα. Κατά την προσωπική μου άποψη και μόνο, δεν μου κάνει η Έρικα, ούτε από στυλ, ούτε από ηλικία, ούτε από γενικότερη στάση και ύφος.
Την είχα δει σε ξενοδοχείο στο gls πάει καιρός ήταν καλή μόνο που είχε παραπανίσια κιλάΑν και την ειχα εκθειασει πρεπει να συφωνησω με την κριτικη αυτη.
Οντως εχει αλλαξει η συμπεριφορα και εχει γινει αρκετα ξεπετα και μηχανικη..
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Στο αυταρχικό είναι στις κορυφαίες, δυστυχώς πολλές σταματούν, είτε βαριούνται είτε κάνουν οικογένεια είτε θέματα υγείας, το είχε γράψει ο lb είναι ψυχοφθόρο επάγγελμαΗ Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games k στα role play,cbt και sounding ενώ με είχε δεμένο,με φοβερή ενέργεια στο pegging
Pipakwlos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.295
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα! Ώρε Μαρία! Είσαι στους στόχους μου λόγω της κωλαρας σου! Αλλά τι είναι τούτο!!! Γουστάρω rimjob κ μασάζ προστάτη! Αλλά αυτό πάει πολύ! Χαχαχαχα τοίχο τοίχο στην συνάντηση!
Στο ballbusting έχει διάθεση να το φτάσει σε σημείο full force kicks? Γιατί την δύναμη πιστεύω την έχουν οι περισσότερες αλλά δεν θέλουν να δώσουν έντονο πόνο ακόμα και αν το ζητήσεις.Η έρικα για εμένα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο αυταρχικό,το αγαπημένο της είναι το στράπ αλλά έχει και όμορφα πόδια, ballbusting στον σταυρό καταπληκτικό για hardcore καταστάσεις και όχι μόνο
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 819
- Πόντοι
- 86
Με μια πολύ δυνατή κλοτσιά στα αρχίδια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί μόνιμη ζημιά. Δε νομίζω ότι υπάρχει καμία που να ρισκάρει τις νομικές συνέπειες αυτής της ενέργειας.Στο ballbusting έχει διάθεση να το φτάσει σε σημείο full force kicks? Γιατί την δύναμη πιστεύω την έχουν οι περισσότερες αλλά δεν θέλουν να δώσουν έντονο πόνο ακόμα και αν το ζητήσεις.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 4.510
Καλύμνου 47 Πωλίνα η Μπαρμπορα βέργας 7Καλησπέρα μύστες!! Πείτε μου μια καλή στο αυταρχικό σε φυλής - μεξι. Thanks εκ των προτέρων!
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 606
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ! Έχουν δικό τούς εξοπλισμό?Καλύμνου 47 Πωλίνα η Μπαρμπορα βέργας 7
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)