Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Ναι σε ξενοδοχείο έχει λίγα παραπανίσια κιλά αλλά καλά πέρασα, αλλιώς ξεκίνησε και μετά το γύρισε στο αυταρχικό

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Η έρικα για εμένα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο αυταρχικό,το αγαπημένο της είναι το στράπ αλλά έχει και όμορφα πόδια, ballbusting στον σταυρό καταπληκτικό για hardcore καταστάσεις και όχι μόνο
Είναι από τις καλύτερες στο αυταρχικό

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Την ξαναείδα στην Λάρισα την έρικα εξαιρετική σε όλα,καθαρή και κούκλα,δοκιμάστε φίλοι μου τον πρωκτικό οργασμό

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Η έρικα για εμένα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο αυταρχικό,το αγαπημένο της είναι το στράπ αλλά έχει και όμορφα πόδια, ballbusting στον σταυρό καταπληκτικό για hardcore καταστάσεις και όχι μόνο

Είναι από τις καλύτερες στο αυταρχικό
Μέχρι στιγμής από τις Κυρίες που έχω παίξει η καλύτερη έρικα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Στο αυταρχικό είναι αρκετά καλή. Σε καμία περίπτωση όμως μην περιμένεις να δεις αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Θα αντικρύσεις μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από αυτή των φωτογραφιών. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου. Σου προτείνω όμως να πας για να έχεις και ο ίδιος άποψη και να μη μείνεις με την απορία.
Όχι φίλε μου η ίδια είναι την είδα πρόσφατα στην Λάρισα κούκλα και ωραίο σώμα στο παιχνίδι εξαιρετική

etsiapla26

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0

Καλησπέρα λεβέντες!! Έχουμε εικόνα από την Κυρία?

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
947
Πόντοι
81

Καλησπέρα λεβέντες!! Έχουμε εικόνα από την Κυρία?
Κανε κλικ στο προφιλ της και δες ποσες διαφορετικες αγγελιες εχει.
Νομιζω οτι ειναι καποια με χωρο στο νεο Κοσμο. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι εχουν περασει 3 χρονια που την ειχα επισκευτει. Αν παντως ειναι αυτη που λεεω, δεν αξιζει.

etsiapla26

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Νομιζω οτι ειναι καποια με χωρο στο νεο Κοσμο. Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι εχουν περασει 3 χρονια που την ειχα επισκευτει. Αν παντως ειναι αυτη που λεεω, δεν αξιζει.
ευχαριστώ μάγκα!!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.058
Πόντοι
446
εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Αν με αυτήν την εμφάνιση που περιγράφεις θα ξαναπήγαινες -αν εξαιρέσουμε το θέμα της ώρας - πάει να πει ότι η τύπισσα ειναι πολύ δυνατή στο πρόγραμμα της! Το δώρο της στα πόσα είναι;

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Γραφείο γνωριμιών είναι έχει διάφορες αγγελίες

Τελευταία τροποποίηση:

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Αν και την ειχα εκθειασει πρεπει να συφωνησω με την κριτικη αυτη.
Οντως εχει αλλαξει η συμπεριφορα και εχει γινει αρκετα ξεπετα και μηχανικη..

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
650
Πόντοι
81
Όχι φίλε μου η ίδια είναι την είδα πρόσφατα στην Λάρισα κούκλα και ωραίο σώμα στο παιχνίδι εξαιρετική
Όχι "φίλε" μου, όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος λέει ότι θα δει την ίδια με τις φωτογραφίες είναι μεγάλος ψεύτης μιας και είναι αρκετά πάνω από 50 (της φαίνεται κιόλας).
Υ.Γ.: Σε παρακαλώ μην παραθέτεις τις αναρτήσεις μου (όπως έκανες και με την ανάρτηση που έγραψα για τη μαντάμ) γιατί δεν έχω όρεξη να απαντώ σε άεργους χασομέρηδες.

Τελευταία τροποποίηση:

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Όχι "φίλε" μου, όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος λέει ότι θα δει την ίδια με τις φωτογραφίες είναι μεγάλος ψεύτης μιας και είναι αρκετά πάνω από 50 (της φαίνεται κιόλας).
Υ.Γ.: Σε παρακαλώ μην παραθέτεις τις αναρτήσεις μου (όπως έκανες και με την ανάρτηση που έγραψα για τη μαντάμ) γιατί δεν έχω όρεξη να απαντώ σε άεργους χασομέρηδες.
Εσύ κάνεις παράθεση και μάτια έχω και νέος είμαι στην ηλικία είναι κούκλα όπως στις φωτογραφίες και μου έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι,την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στην Λάρισα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
650
Πόντοι
81
Εσύ κάνεις παράθεση και μάτια έχω και νέος είμαι στην ηλικία είναι κούκλα όπως στις φωτογραφίες και μου έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι,την προηγούμενη εβδομάδα την είδα στην Λάρισα
Θα σου χαλάσω εγώ χατίρι; Εσύ μπορεί να πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη. Εύχομαι να σου φέρει γυαλιά οράσεως.

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games k στα role play,cbt και sounding ενώ με είχε δεμένο,με φοβερή ενέργεια στο pegging

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Φίλε μου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, το γεγονός ότι η Έρικα είναι μία από τις top αφέντρες αυτή τη στιγμή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει κι ότι έχει πολλούς παρατρεχάμενους κι αγαπούληδες είτε αυθόρμητα είτε επιτηδευμένα. Κατά την προσωπική μου άποψη και μόνο, δεν μου κάνει η Έρικα, ούτε από στυλ, ούτε από ηλικία, ούτε από γενικότερη στάση και ύφος.

Αν και την ειχα εκθειασει πρεπει να συφωνησω με την κριτικη αυτη.
Οντως εχει αλλαξει η συμπεριφορα και εχει γινει αρκετα ξεπετα και μηχανικη..
Την είχα δει σε ξενοδοχείο στο gls πάει καιρός ήταν καλή μόνο που είχε παραπανίσια κιλά

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games k στα role play,cbt και sounding ενώ με είχε δεμένο,με φοβερή ενέργεια στο pegging
Στο αυταρχικό είναι στις κορυφαίες, δυστυχώς πολλές σταματούν, είτε βαριούνται είτε κάνουν οικογένεια είτε θέματα υγείας, το είχε γράψει ο lb είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα

Pipakwlos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
42
Πόντοι
0
2A89A2FE-56DE-45BA-AD63-E71E85835061.jpeg
Καλησπέρα! Ώρε Μαρία! Είσαι στους στόχους μου λόγω της κωλαρας σου! Αλλά τι είναι τούτο!!! Γουστάρω rimjob κ μασάζ προστάτη! Αλλά αυτό πάει πολύ! Χαχαχαχα τοίχο τοίχο στην συνάντηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom