H Πέρσα δεν ηξερε αυταρχικο? Το καλύτερο γαμησι που μου ριξε ποτε αφεντρα! Η Πέρσα και η Dominaru έριχναν το καλυτερο στραποναρισμα με διαφορά! Σε βαζανε κάτω και αν δν έφτυνες τα σωθικά σου δεν σταματούσαν. Και στην ουρολαγνεια κορυφη η Πέρσα! Σου άδειαζε τον δούναβη σένιο σε έκανε!Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Μπράβο σου αλλά γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει ποιες ξέρεις και ποιες όχι;Τις ξέρω όλες σπό την Τίνα καλλιρόης και τη καλύτερη την νανά βρετού
Δεν καταλαβαίνω γρι από όσα λες... Αλλα θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη ότι το στραπονάρισμα της Πέρσας ήταν πραγματικό σκίσιμο.Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Μην ασχολείσαι με τα ακατάληπτα, άντε μην αρχίσω να γράφω για μια αφέντρα που δήθεν μου τάχα μου έκανε καριέρα στο Λονδίνο και δεν ξέρει αγγλικά. Μέχρι και αγγελία έβαλε που τη μετάφραση για τα προγράμματα την έκανε από το google translate.Δεν καταλαβαίνω γρι από όσα λες... Αλλα θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη ότι το στραπονάρισμα της Πέρσας ήταν πραγματικό σκίσιμο.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
και τι σχεση εχει η συγκεκριμενη αφεντρα με αυτο που εχει υποθει για την περσα? απολυτος καμια. οπως ειπα κατσε με την αδερφη του skeletor και ασε τον καθενα να πηγαινει σε οποια θελει.Μην ασχολείσαι με τα ακατάληπτα, άντε μην αρχίσω να γράφω για μια αφέντρα που δήθεν μου τάχα μου έκανε καριέρα στο Λονδίνο και δεν ξέρει αγγλικά. Μέχρι και αγγελία έβαλε που τη μετάφραση για τα προγράμματα την έκανε από το google translate.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς τα κουτσομπολιά φτάνουν και σε αυτιά που δεν θέλουν να τα ακούν γιατί κάποιοι στην προσπάθεια τους να αναδειχθούν τα μεταφέρουν αριστερά και δεξιά. Η Πέρσα ότι και να έκανε ήταν μεγάλο όνομα όσο ήταν ενεργή αυτό είναι η μόνη αλήθειαΌλοι καταλαβαίνουμε ποιες αφέντρες αναφέρονται πέρα από την Πέρσα. Είναι τραγικό πάντως να γίνονται αναφορές στην Πέρσα (και για κάθε Πέρσα) ισχύουν δεν ισχύουν, κουτσομπολιό ή όχι, όταν η ίδια έχει αποχωρήσει από τον χώρο και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει. Όλοι ξέρουμε πόσο λεπτό είναι το θέμα αυτό σε ζητήματα Γυναικείας Κυριαρχίας. Αν και όταν ποτέ κάποιος έχει έρθει σε ενεργητική ερωτική συνεύρεση με κάποια Αφέντρα, για μένα κιμπάρικο είναι να το κρατήσει για πάρτυ του.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σταμάτα να γίνεσαι γραφικός με το να ασχολείσαι μαζί μου και βρες αλλά ενδιαφέροντα.Ποτέ παρακάλεσα διαχειριστή να σβήσει δική σου ανάρτηση; εκτός αν αναφέρεσαι στις αναρτήσεις σου που έβριζες οικογένειες άλλων που τις έσβησαν από μόνοι τους και καλά έκαναν. Γραφικός έχεις καταντήσει εσύ γιατί σε διαφορετική ανάρτηση πετάχτηκες να αναφερθείς σε μια συγκεκριμένη αφέντρα που δεν είχε αναφερθεί καν
Έχεις παρακαλέσει τους διαχειριστές πολλές φορές να σβήσουν αναρτήσεις. Μια που μου έρχεται τώρα ήταν όταν γράφτηκε (εκτός από εμένα και από μια σοβαρή κυρία)ότι μια granny απ' το Λονδίνο βαράει και μετά τη λέξη ασφαλείας.
Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Ότι και να γράφουν πάντως το ότι η Πέρσα ήταν κουκλάρα και δυναμίτης δεν αλλάζει.Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες αφέντρες αναφέρονται πέρα από την Πέρσα. Είναι τραγικό πάντως να γίνονται αναφορές στην Πέρσα (και για κάθε Πέρσα) ισχύουν δεν ισχύουν, κουτσομπολιό ή όχι, όταν η ίδια έχει αποχωρήσει από τον χώρο και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει. Όλοι ξέρουμε πόσο λεπτό είναι το θέμα αυτό σε ζητήματα Γυναικείας Κυριαρχίας. Αν και όταν ποτέ κάποιος έχει έρθει σε ενεργητική ερωτική συνεύρεση με κάποια Αφέντρα, για μένα κιμπάρικο είναι να το κρατήσει για πάρτυ του και όχι να το κουνάει λάβαρο όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Ακόμα και αν μια Αφέντρα ενδώσει ερωτικά σε κάποιον πελάτη της, ο δεύτερος θα πρέπει να το σεβαστεί και να το εκτιμήσει και όχι να το διατυμπανίζει εκθέτοντας την επαγγελματικα.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Αν τρως αναφορές από άλλους τότε φρόντισε να προσέχεις το τι λες. Εγώ θα στο πω στα ίσα αναφορα σου πάτησα στα σχόλια που έβριζες οικογένειες άλλων όπως επίσης και σε οποιοδήποτε σχόλιο με υβριστικό περιεχόμενο. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι από μόνος σουΣταμάτα να γίνεσαι γραφικός με το να ασχολείσαι μαζί μου και βρες αλλά ενδιαφέροντα.
Έχεις παρακαλέσει τους διαχειριστές πολλές φορές να σβήσουν αναρτήσεις. Μια που μου έρχεται τώρα ήταν όταν γράφτηκε (εκτός από εμένα και από μια σοβαρή κυρία)ότι μια granny απ' το Λονδίνο βαράει και μετά τη λέξη ασφαλείας.
Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σε παρακαλώ σταμάτα τις γραφικότητες γιατί δεν αφορούν κανένα.Έχω πει στην κυρία που ανέφερες σαν μάρτυρα σε τι σχόλια πατάω αναφορά οπότε με πιστεύεις δεν με πιστεύεις λίγο με ενδιαφέρει
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Κοίτα την καμπούρα σου και άσε τους άλλουςΣε παρακαλώ σταμάτα τις γραφικότητες γιατί δεν αφορούν κανένα.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σταματά επιτέλους να τρολαρεις και να γίνεσαι γραφικός.Κοίτα την καμπούρα σου και άσε τους άλλους
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Ιδέα δεν έχεις τι είναι το trollingΣταματά επιτέλους να τρολαρεις και να γίνεσαι γραφικός.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Πόσο χαίρομαι που θα βλέπω να κλαίτε και να λέτε, μα γιατί δεν έχουμε καλές αφέντρες στην Ελλάδα...?
Είχατε, τις διώξατε με τον τρόπο σας... έχετε και τώρα, αλλά και αυτές την κάνουν από την μιζέρια σας. Είστε άξιοι της τύχης σας.
Είχατε, τις διώξατε με τον τρόπο σας... έχετε και τώρα, αλλά και αυτές την κάνουν από την μιζέρια σας. Είστε άξιοι της τύχης σας.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Είδα στο λεξικό και είχε τη φωτογραφία σου.Ιδέα δεν έχεις τι είναι το trolling
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Μετά μην μπορείς γιατί σε βρίζουν..... υπενθύμιση για όταν θα τα ξανακουσεις και θα παραπονιέσαι ότι σε βρίζουν οι άλλοι και απαντάς αναλογαΕίδα στο λεξικό και είχε τη φωτογραφία σου.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Τελικά κάποιοι γραφικοί δεν κουράζεστε ποτέ να γίνεστε ρεζίλι.Μετά μην μπορείς γιατί σε βρίζουν..... υπενθύμιση για όταν θα τα ξανακουσεις και θα παραπονιέσαι ότι σε βρίζουν οι άλλοι και απαντάς αναλογα
βεβαίως , ΟΛΟΙ ειμαστε αξιοι της τύχης μας . Βασικος κανόνας ζωής...Πόσο χαίρομαι που θα βλέπω να κλαίτε και να λέτε, μα γιατί δεν έχουμε καλές αφέντρες στην Ελλάδα...?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Εγώ σεξ είχα κάνειΔεν καταλαβαίνω γρι από όσα λες... Αλλα θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη ότι το στραπονάρισμα της Πέρσας ήταν πραγματικό σκίσιμο.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21