Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
174
Πόντοι
1
Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε
H Πέρσα δεν ηξερε αυταρχικο:embarrased::embarrased:? Το καλύτερο γαμησι που μου ριξε ποτε αφεντρα! Η Πέρσα και η Dominaru έριχναν το καλυτερο στραποναρισμα με διαφορά! Σε βαζανε κάτω και αν δν έφτυνες τα σωθικά σου δεν σταματούσαν. Και στην ουρολαγνεια κορυφη η Πέρσα! Σου άδειαζε τον δούναβη σένιο σε έκανε!

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε
Δεν καταλαβαίνω γρι από όσα λες... Αλλα θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη ότι το στραπονάρισμα της Πέρσας ήταν πραγματικό σκίσιμο.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Δεν καταλαβαίνω γρι από όσα λες... Αλλα θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη ότι το στραπονάρισμα της Πέρσας ήταν πραγματικό σκίσιμο.
Μην ασχολείσαι με τα ακατάληπτα, άντε μην αρχίσω να γράφω για μια αφέντρα που δήθεν μου τάχα μου έκανε καριέρα στο Λονδίνο και δεν ξέρει αγγλικά. Μέχρι και αγγελία έβαλε που τη μετάφραση για τα προγράμματα την έκανε από το google translate.

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Μιλαγε αρβανιτικα στο Λονδινο, ηταν trend στα 60s.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Μην ασχολείσαι με τα ακατάληπτα, άντε μην αρχίσω να γράφω για μια αφέντρα που δήθεν μου τάχα μου έκανε καριέρα στο Λονδίνο και δεν ξέρει αγγλικά. Μέχρι και αγγελία έβαλε που τη μετάφραση για τα προγράμματα την έκανε από το google translate.
και τι σχεση εχει η συγκεκριμενη αφεντρα με αυτο που εχει υποθει για την περσα? απολυτος καμια. οπως ειπα κατσε με την αδερφη του skeletor και ασε τον καθενα να πηγαινει σε οποια θελει.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες αφέντρες αναφέρονται πέρα από την Πέρσα. Είναι τραγικό πάντως να γίνονται αναφορές στην Πέρσα (και για κάθε Πέρσα) ισχύουν δεν ισχύουν, κουτσομπολιό ή όχι, όταν η ίδια έχει αποχωρήσει από τον χώρο και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει. Όλοι ξέρουμε πόσο λεπτό είναι το θέμα αυτό σε ζητήματα Γυναικείας Κυριαρχίας. Αν και όταν ποτέ κάποιος έχει έρθει σε ενεργητική ερωτική συνεύρεση με κάποια Αφέντρα, για μένα κιμπάρικο είναι να το κρατήσει για πάρτυ του.
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς τα κουτσομπολιά φτάνουν και σε αυτιά που δεν θέλουν να τα ακούν γιατί κάποιοι στην προσπάθεια τους να αναδειχθούν τα μεταφέρουν αριστερά και δεξιά. Η Πέρσα ότι και να έκανε ήταν μεγάλο όνομα όσο ήταν ενεργή αυτό είναι η μόνη αλήθεια

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Ποτέ παρακάλεσα διαχειριστή να σβήσει δική σου ανάρτηση; εκτός αν αναφέρεσαι στις αναρτήσεις σου που έβριζες οικογένειες άλλων που τις έσβησαν από μόνοι τους και καλά έκαναν. Γραφικός έχεις καταντήσει εσύ γιατί σε διαφορετική ανάρτηση πετάχτηκες να αναφερθείς σε μια συγκεκριμένη αφέντρα που δεν είχε αναφερθεί καν
Σταμάτα να γίνεσαι γραφικός με το να ασχολείσαι μαζί μου και βρες αλλά ενδιαφέροντα.
Έχεις παρακαλέσει τους διαχειριστές πολλές φορές να σβήσουν αναρτήσεις. Μια που μου έρχεται τώρα ήταν όταν γράφτηκε (εκτός από εμένα και από μια σοβαρή κυρία)ότι μια granny απ' το Λονδίνο βαράει και μετά τη λέξη ασφαλείας.
Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες αφέντρες αναφέρονται πέρα από την Πέρσα. Είναι τραγικό πάντως να γίνονται αναφορές στην Πέρσα (και για κάθε Πέρσα) ισχύουν δεν ισχύουν, κουτσομπολιό ή όχι, όταν η ίδια έχει αποχωρήσει από τον χώρο και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει. Όλοι ξέρουμε πόσο λεπτό είναι το θέμα αυτό σε ζητήματα Γυναικείας Κυριαρχίας. Αν και όταν ποτέ κάποιος έχει έρθει σε ενεργητική ερωτική συνεύρεση με κάποια Αφέντρα, για μένα κιμπάρικο είναι να το κρατήσει για πάρτυ του και όχι να το κουνάει λάβαρο όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Ακόμα και αν μια Αφέντρα ενδώσει ερωτικά σε κάποιον πελάτη της, ο δεύτερος θα πρέπει να το σεβαστεί και να το εκτιμήσει και όχι να το διατυμπανίζει εκθέτοντας την επαγγελματικα.
Ότι και να γράφουν πάντως το ότι η Πέρσα ήταν κουκλάρα και δυναμίτης δεν αλλάζει.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Σταμάτα να γίνεσαι γραφικός με το να ασχολείσαι μαζί μου και βρες αλλά ενδιαφέροντα.
Έχεις παρακαλέσει τους διαχειριστές πολλές φορές να σβήσουν αναρτήσεις. Μια που μου έρχεται τώρα ήταν όταν γράφτηκε (εκτός από εμένα και από μια σοβαρή κυρία)ότι μια granny απ' το Λονδίνο βαράει και μετά τη λέξη ασφαλείας.
Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ.
Αν τρως αναφορές από άλλους τότε φρόντισε να προσέχεις το τι λες. Εγώ θα στο πω στα ίσα αναφορα σου πάτησα στα σχόλια που έβριζες οικογένειες άλλων όπως επίσης και σε οποιοδήποτε σχόλιο με υβριστικό περιεχόμενο. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι από μόνος σου

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Έχω πει στην κυρία που ανέφερες σαν μάρτυρα σε τι σχόλια πατάω αναφορά οπότε με πιστεύεις δεν με πιστεύεις λίγο με ενδιαφέρει
Σε παρακαλώ σταμάτα τις γραφικότητες γιατί δεν αφορούν κανένα.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Πόσο χαίρομαι που θα βλέπω να κλαίτε και να λέτε, μα γιατί δεν έχουμε καλές αφέντρες στην Ελλάδα...?

Είχατε, τις διώξατε με τον τρόπο σας... έχετε και τώρα, αλλά και αυτές την κάνουν από την μιζέρια σας. Είστε άξιοι της τύχης σας.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Είδα στο λεξικό και είχε τη φωτογραφία σου.
Μετά μην μπορείς γιατί σε βρίζουν..... υπενθύμιση για όταν θα τα ξανακουσεις και θα παραπονιέσαι ότι σε βρίζουν οι άλλοι και απαντάς αναλογα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Μετά μην μπορείς γιατί σε βρίζουν..... υπενθύμιση για όταν θα τα ξανακουσεις και θα παραπονιέσαι ότι σε βρίζουν οι άλλοι και απαντάς αναλογα
Τελικά κάποιοι γραφικοί δεν κουράζεστε ποτέ να γίνεστε ρεζίλι.

nikos2222

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
9
Πόντοι
0
Πόσο χαίρομαι που θα βλέπω να κλαίτε και να λέτε, μα γιατί δεν έχουμε καλές αφέντρες στην Ελλάδα...?

Είχατε, τις διώξατε με τον τρόπο σας... έχετε και τώρα, αλλά και αυτές την κάνουν από την μιζέρια σας. Είστε άξιοι της τύχης σας.
βεβαίως , ΟΛΟΙ ειμαστε αξιοι της τύχης μας . Βασικος κανόνας ζωής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom