Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Όσο και να χτυπιέσαι στην Έρικα δεν πάω γιατί δεν είναι στα γούστα μου οι 50+. Ακόμα και να με πλήρωνε δεν θα ξαναέκανα συνεδρία μαζί της.
Όλα τα άλλα είναι στη φαντασία σου.
Δεν της έδωσες τα 100 και σε σούταρε ήθελες να δίνεις 80 και δεν είναι 50 αυτά τα λέει ο corleone που δεν έχει κάνει ποτέ session μαζί της αλλά γνωρίζονται έκαναν παρέα πριν χρόνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ μπορεις να λες ότι θελεις ,εχεις το ακαταλόγιστο λόγω της περίπτωσης σου
Ξέρω τι λέω corleone ,είσαι σε δύσκολη θέση και το ξέρεις

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Η έρικα είναι μία κατηγορία μόνη της δεν κολώνει πουθενά και τίποτα

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1

Ξέρει κανείς κάτι;

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Δεν της έδωσες τα 100 και σε σούταρε ήθελες να δίνεις 80 και δεν είναι 50 αυτά τα λέει ο corleone που δεν έχει κάνει ποτέ session μαζί της αλλά γνωρίζονται έκαναν παρέα πριν χρόνια

Ξέρω τι λέω corleone ,είσαι σε δύσκολη θέση και το ξέρεις
Τι κάθεσαι και γράφεις βρε κινητό τούβλο; Τόση φαντασία έχεις; Όχι 80€, ούτε 80 λεπτά δε χαλάω για συνέδρια με μια 50άρα.
Ότι και να γράφεις και να της κάνεις διαφήμιση, η Έρικα από εμένα (και πολλούς άλλους) έχει φάει τέτοια χυλόπιτα που δε μπορεί να την χωνέψει.
Για αυτό βάζει εσένα να γράφεις ψέματα και διάφορες αηδίες.
Όσο και να προσπαθείς όμως δε χαλιέμαι γιατί αυτή τη στιγμή η αφέντρα που εγω γουστάρω είναι στο δρόμο για την Αθήνα.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Τι κάθεσαι και γράφεις βρε κινητό τούβλο; Τόση φαντασία έχεις; Όχι 80€, ούτε 80 λεπτά δε χαλάω για συνέδρια με μια 50άρα.
Ότι και να γράφεις και να της κάνεις διαφήμιση, η Έρικα από εμένα (και πολλούς άλλους) έχει φάει τέτοια χυλόπιτα που δε μπορεί να την χωνέψει.
Όσο και να προσπαθείς όμως δε χαλιέμαι γιατί αυτή τη στιγμή η αφέντρα που εγω γουστάρω είναι στο δρόμο για την Αθήνα.
Είστε τόσο βαρετοί και οι δύο, να σε πληροφορήσω ότι εκείνη κάνει κουμάντο και παίρνει 100 και όχι 80 επίσης βγάζεις φοφερή εμμονή αν όντως σε έκοψε ξεπεράσει το

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20

Ξέρει κανείς κάτι;
Δεν την γνωρίζω, στις φωτογραφίες είναι κούκλα να τα λέμε και αυτά αλλά για Αφέντρα δεν το βλέπω

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Είστε τόσο βαρετοί και οι δύο, να σε πληροφορήσω ότι εκείνη κάνει κουμάντο και παίρνει 100 και όχι 80 επίσης βγάζεις φοφερή εμμονή αν όντως σε έκοψε ξεπεράσει το
Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;
Στα καλά καθούμενα αναφέρθηκε σε εμένα ένας στούρνος και έγραψε ότι με έδιωξε η μαντάμ πράγμα που είναι ψέματα.
Ούτε καν με ξέρετε, πως ξέρετε ότι με έκοψε;
Εμμονή βγάζετε οι ερικοταλιμπάν που δε μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι δε γουστάρουμε την μεγαλοκοπέλα.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476

Ξέρει κανείς κάτι;
φίλε δεν είμαι 100% αλλά από τις φωτογραφίες είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι η Ρόξυ από studio oriental - filis 104 - μπορείς να την δοκιμάσεις εκεί και αν είναι την βλέπεις και εκτός μετά.

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
φίλε δεν είμαι 100% αλλά από τις φωτογραφίες είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι η Ρόξυ από studio oriental - filis 104 - μπορείς να την δοκιμάσεις εκεί και αν είναι την βλέπεις και εκτός μετά.
Μιας και αναφερες studio oriental θυμηθηκα την "Σαρα" που εκανε αυταρχικα κλπ και ηταν ΠΟΛΥ δυνατο εμφανισιακα.. Τωρα που εχει χαθει η αν συνεχιζει ακομα κανεις δεν ξερει.. Παραθετω φωτογραφιες

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 45
  • αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 41

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Εμένα μου φαίνεται ότι δεν είναι η ίδια κοπέλα σε όλες τις φωτό...

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν της έδωσες τα 100 και σε σούταρε και δεν είναι 50

Ξέρω τι λέω corleone
Η δική σου περίπτωση χ
Εσυ μπορεις να λες ότι θελεις ,εχεις το ακαταλόγιστο λόγω της περίπτωσης σου

Σε έδιωξε με κλωτσιές για αυτό έχεις κλείσει και τα σχόλια σου, μόνο για την έρικα γράφεις ,ενώ πριν ούτε χρόνο έγραφες τα αντίθετα και έχεις γίνει ρεζίλι

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;
Στα καλά καθούμενα αναφέρθηκε σε εμένα ένας στούρνος και έγραψε ότι με έδιωξε η μαντάμ πράγμα που είναι ψέματα.
Ούτε καν με ξέρετε, πως ξέρετε ότι με έκοψε;
Εμμονή βγάζετε οι ερικοταλιμπάν που δε μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι δε γουστάρουμε την μεγαλοκοπέλα.
όλοι έχουμε καταλάβει την καψούρα σου με την έρικα μόνο για την έρικα γράφεις ας μην ήσουν τσιγγούνης

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
όλοι έχουμε καταλάβει την καψούρα σου με την έρικα μόνο για την έρικα γράφεις ας μην ήσουν τσιγγούνης
Άσε μας ρε μπάρμπα με την 50άρα σου. Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις γιατί αν ήξερες θα είχες διαβάσει ότι εγώ έχω χεσμένη την 50άρα σου και πότε σταμάτησα να πηγαίνω εκεί, από το 2018 ακύρωσα την μαντάμ.
Πλέον πηγαίνω μόνο στην Vida, εσύ συνέχισε να πηγαίνεις στο μουσείο, δικαίωμά σου είναι άλλωστε.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Άσε μας ρε μπάρμπα με την 50άρα σου. Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις γιατί αν ήξερες θα είχες διαβάσει ότι εγώ έχω χεσμένη την 50άρα σου και πότε σταμάτησα να πηγαίνω εκεί, από το 2018 ακύρωσα την μαντάμ.
Πλέον πηγαίνω μόνο στην Vida, εσύ συνέχισε να πηγαίνεις στο μουσείο, δικαίωμά σου είναι άλλωστε.
Αυτή η αντιπαράθεση σας δε βοηθάει το σκοπό που υποτιθεται έχει αυτό το νήμα. Αντιθέτως κουράζει. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Η ηλικια ειναι ένας αριθμός υπάρχουν 25χρονα μπαζα και 45αρες, 50αρες που τις βάζουν κάτω τις 25αρες. Ο κόσμος μπαινει να διαβάσει εντυπωσεις και οχι αντιπαραθεσεις μεταξύ πελατών. Γράψτε λοιπόν τις εμπειρίες σας και αφηστε το ξεκατινιασμα , το λέω και για τους δυο σας . Coogar13 πολύ ευχάριστο ότι περνάς super με την Ερικα οπως ο kostasdou περνάει super με τη Vida . Αυτά ενδιαφέρουν αυτους που μπαινουν εδω οι οποιοι προφανως και θα λιγοστευουν όσο το νημα δε θα εχει κατι να προσφερει πέρα απο ξεκατινιασματα .

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Ντραπηκε και η ντροπη εκεινη μονο ακυρώνει την ξερω χρονια,αφεντρες σαν την ερικα και την λολα δεν ξαναβγαινουν επισης ολα σου τα post γραφουν για την ερικα και μονο

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Αυτή η αντιπαράθεση σας δε βοηθάει το σκοπό που υποτιθεται έχει αυτό το νήμα. Αντιθέτως κουράζει. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Η ηλικια ειναι ένας αριθμός υπάρχουν 25χρονα μπαζα και 45αρες, 50αρες που τις βάζουν κάτω τις 25αρες. Ο κόσμος μπαινει να διαβάσει εντυπωσεις και οχι αντιπαραθεσεις μεταξύ πελατών. Γράψτε λοιπόν τις εμπειρίες σας και αφηστε το ξεκατινιασμα , το λέω και για τους δυο σας . Coogar13 πολύ ευχάριστο ότι περνάς super με την Ερικα οπως ο kostasdou περνάει super με τη Vida . Αυτά ενδιαφέρουν αυτους που μπαινουν εδω οι οποιοι προφανως και θα λιγοστευουν όσο το νημα δε θα εχει κατι να προσφερει πέρα απο ξεκατινιασματα .
Με μια διαφορα μονο ο kostas doul ασχολειται συνεχεια με την ερικα η δεν το βλεπεις?και ο coogar υπερβολικός αλλά δεν κατηγορεί

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Το γνωρίζω ότι δε βοηθάει σε κάτι αλλά όταν κάποιος αναφέρεται σε εμένα και γράφει ψέματα εγώ θα απαντάω και ας πάει κατά διαόλου το νήμα. Άντε με κάθε φαντασιόπληκτο εδώ μέσα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Με μια διαφορα μονο ο kostas doul ασχολειται συνεχεια με την ερικα η δεν το βλεπεις?και ο coogar υπερβολικός αλλά δεν κατηγορεί
Τι κατηγορία έχω γράψει ακριβώς; Ότι είναι 50+; Αυτή δεν είναι κατηγορία αλλά η αλήθεια.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Τι κατηγορία έχω γράψει ακριβώς; Ότι είναι 50+; Αυτή δεν είναι κατηγορία αλλά η αλήθεια.
Όχι φιλε μου που παλι για την ερικα γραφεις ξεκινησε απο πολυ πιτσιρικα και εχει 26 χρονια στον χωρο απλη αρηθμητικη ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom