Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Κάνε και εσύ και ένα dungeon σαν της Αλεξάνδρας και μην τρέχεις στα ξενοδοχεία
Δεν πας σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει? Η εμμονή σου αγγίζει την ψυχοπαθολογια πλέον... Συν ότι μας έχεις ζαλίσει
Βλακα

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Αυταρχικα στραπον αφεντρα Μελινα - 6982144080

Πολυ εντυπωσιακη φαινεται. Ξερει κανεις τιποτα;
Εγω απλα επαναφερω την αγγελια τωρα που φαινεται καπως να ηρεμησε απο τη συγχυση του γιατι πιο πιθανο ηταν να μην την εβλεπε κανεις την αγγελια. Εχει εμπειρια κανεις απο την κοπελα;

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν πας σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει? Η εμμονή σου αγγίζει την ψυχοπαθολογια πλέον... Συν ότι μας έχεις ζαλίσει
τρολάκια αλλού αυτά,ας γράψει γιατί την έδιωξε η Αλεξάνδρα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
τον έχει διώξει η έρικα τον kostas doul και δεν μπορεί να το δεχτεί
Το μάτι σου το κλούβιο που με έδιωξε εμένα η οποιοδήποτε μαντάμ.
Απλά παραμεγάλωσε για τα γούστα μου και προτίμησα την Θεανώ. Τελευταία γνώρισα την Vida οπότε προτιμώ να με δέρνει αυτή και δεν πάω στη Θεανώ.
Χώνεψέ το ότι υπάρχουν υποτακτικοί που έχουν ρίξει άκυρο στην ώριμη μαντάμ.
Υ.Γ.: Επειδή το παρατσούκλι σου είναι cougar και το cougar παραπέμπει και στην ηλικία μιας γνωστής μαντάμ, μήπως το έβαλες για να την τιμήσεις;

Τελευταία τροποποίηση:

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Εγω απλα επαναφερω την αγγελια τωρα που φαινεται καπως να ηρεμησε απο τη συγχυση του γιατι πιο πιθανο ηταν να μην την εβλεπε κανεις την αγγελια. Εχει εμπειρια κανεις απο την κοπελα;
Αι σιχτιρ ρε φιλε και ανεβασα παλμους οταν διαβασα "αφεντρα Μελινα", νομισα θα ειναι το αλογο που κανει μαζι με την Ολγα και λεω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, θα ξεκινησε να κανει και μονη!

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Αι σιχτιρ ρε φιλε και ανεβασα παλμους οταν διαβασα "αφεντρα Μελινα", νομισα θα ειναι το αλογο που κανει μαζι με την Ολγα και λεω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, θα ξεκινησε να κανει και μονη!
Αχαχα αν ηταν θα εγραφα "αφεντρα μελινα" το καθαροαιμο. Παντως και αυτη καλη φαινεται στις φωτο. Οχι καθαροαιμο αλλα καλη

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Αχαχα αν ηταν θα εγραφα "αφεντρα μελινα" το καθαροαιμο. Παντως και αυτη καλη φαινεται στις φωτο. Οχι καθαροαιμο αλλα καλη
Εν τω μεταξυ στην περιγραφη λεει κοκκινομαλλα, εμενα πιο πολυ για ροζ pom pom μου κανει. Μπορει να χω και αχρωματοψια!

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Εν τω μεταξυ στην περιγραφη λεει κοκκινομαλλα, εμενα πιο πολυ για ροζ pom pom μου κανει. Μπορει να χω και αχρωματοψια!
Καλα το μαλλι μπορει να ειναι και πουα μικρο το κακο. Απο κιλα δεν ξερω. Λιγο χαλαρη με κοιλιτσα μου κανει χωρις το φωτοσοπ

Simone1997

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Είμαι η Σεμίνα 34 από κέντρο με ενδιαφέρει αυταρχικό στυλ μόνο σε ξενοδοχείο και όχι φάρσες μηνύματα πμ και γενικά είμαι κανονική στα κιλά όχι παχιά.1.72 υψος

Simone1997

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ένα μήνυμα να το συζητήσουμε ευχαριστώ

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Κάποιοι εδώ μέσα εχουν τρομερο πρόβλημα αντίληψης και καλό θα ειναι να το κοιταξουν. Γράφουν καποιοι ότι εχω εμμονή με την Ερικα και όταν τους ρωτάω που έχω γράψει κάτι αρνητικό για την Ερικα απάντηση φυσικά δεν παιρνω.
Αλλωστε μια γυναίκα η οποια έχει τόσα χρόνια στο χωρο είναι αυτονοητο ότι εάν δεν ειχε κατι να δωσει θα ειχε εξαφανιστεί προ πολλού.

Θα δεχτώ όμως ότι έχω εμμονή με τη βλακεία καποιων που προφανως δυσκολευονται να καταλάβουν και την ελληνική γλώσσα και θα τους δώσω μια συμβουλή do it like ivispet Ο άνθρωπος φαινεται ότι εχει αντίληψη γιατι εχει χιουμορ. Απαντησε χιουμοριστικά στο δικο μου χιουμοριστικό σχόλιο οι υπολοιποι είστε αλλου για αλλου και εχει δικιο ο Ivispet όταν εκτός απο τα αυταρχικά ταλέντα της Ερικας την εξυμνεί και ως άνθρωπο αφου αντεχει τη βλακεια καποιων ειναι ηρωίδα.

Και για να το κλείνουμε το θέμα Ivispet επειδή τη μετράω την αποψη σου θεωρείς ότι ο τρόπος που σατιρίζω καποιους που γράφουν εδω δημιουργεί άλλου είδους εντυπωσεις ; Εάν ναι στειλε μου PM

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Το μάτι σου το κλούβιο που με έδιωξε εμένα η οποιοδήποτε μαντάμ.
Απλά παραμεγάλωσε για τα γούστα μου και προτίμησα την Θεανώ. Τελευταία γνώρισα την Vida οπότε προτιμώ να με δέρνει αυτή και δεν πάω στη Θεανώ.
Χώνεψέ το ότι υπάρχουν υποτακτικοί που έχουν ρίξει άκυρο στην ώριμη μαντάμ.
Υ.Γ.: Επειδή το παρατσούκλι σου είναι cougar και το cougar παραπέμπει και στην ηλικία μιας γνωστής μαντάμ, μήπως το έβαλες για να την τιμήσεις;
Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Κάποιοι εδώ μέσα εχουν τρομερο πρόβλημα αντίληψης και καλό θα ειναι να το κοιταξουν. Γράφουν καποιοι ότι εχω εμμονή με την Ερικα και όταν τους ρωτάω που έχω γράψει κάτι αρνητικό για την Ερικα απάντηση φυσικά δεν παιρνω.
Αλλωστε μια γυναίκα η οποια έχει τόσα χρόνια στο χωρο είναι αυτονοητο ότι εάν δεν ειχε κατι να δωσει θα ειχε εξαφανιστεί προ πολλού.

Θα δεχτώ όμως ότι έχω εμμονή με τη βλακεία καποιων που προφανως δυσκολευονται να καταλάβουν και την ελληνική γλώσσα και θα τους δώσω μια συμβουλή do it like ivispet Ο άνθρωπος φαινεται ότι εχει αντίληψη γιατι εχει χιουμορ. Απαντησε χιουμοριστικά στο δικο μου χιουμοριστικό σχόλιο οι υπολοιποι είστε αλλου για αλλου και εχει δικιο ο Ivispet όταν εκτός απο τα αυταρχικά ταλέντα της Ερικας την εξυμνεί και ως άνθρωπο αφου αντεχει τη βλακεια καποιων ειναι ηρωίδα.

Και για να το κλείνουμε το θέμα Ivispet επειδή τη μετράω την αποψη σου θεωρείς ότι ο τρόπος που σατιρίζω καποιους που γράφουν εδω δημιουργεί άλλου είδους εντυπωσεις ; Εάν ναι στειλε μου PM
Εσύ το πιστεύεις και ναι έχεις εμμονή με την έρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom