You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Εδώ γράψτα, Αλεξάνδρα σε πονάειΓραμμένα τα έχω εντελώς...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Αστους.... Φιλιά πλάσμα μου.Κανε ότι θες ρε φίλε δεν μας νοιάζει
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Κάνε και εσύ και ένα dungeon σαν της Αλεξάνδρας και μην τρέχεις στα ξενοδοχείαΕδώ γράψτα, Αλεξάνδρα σε πονάει
Δεν πας σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει? Η εμμονή σου αγγίζει την ψυχοπαθολογια πλέον... Συν ότι μας έχεις ζαλίσειΚάνε και εσύ και ένα dungeon σαν της Αλεξάνδρας και μην τρέχεις στα ξενοδοχεία
Βλακα
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Εγω απλα επαναφερω την αγγελια τωρα που φαινεται καπως να ηρεμησε απο τη συγχυση του γιατι πιο πιθανο ηταν να μην την εβλεπε κανεις την αγγελια. Εχει εμπειρια κανεις απο την κοπελα;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν πας σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει? Η εμμονή σου αγγίζει την ψυχοπαθολογια πλέον... Συν ότι μας έχεις ζαλίσει
τρολάκια αλλού αυτά,ας γράψει γιατί την έδιωξε η Αλεξάνδρα
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
ψυχίατρο άλλη χρειάζεται όχι εγώΔεν πας σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει? Η εμμονή σου αγγίζει την ψυχοπαθολογια πλέον... Συν ότι μας έχεις ζαλίσει
Βλακα
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Το μάτι σου το κλούβιο που με έδιωξε εμένα η οποιοδήποτε μαντάμ.τον έχει διώξει η έρικα τον kostas doul και δεν μπορεί να το δεχτεί
Απλά παραμεγάλωσε για τα γούστα μου και προτίμησα την Θεανώ. Τελευταία γνώρισα την Vida οπότε προτιμώ να με δέρνει αυτή και δεν πάω στη Θεανώ.
Χώνεψέ το ότι υπάρχουν υποτακτικοί που έχουν ρίξει άκυρο στην ώριμη μαντάμ.
Υ.Γ.: Επειδή το παρατσούκλι σου είναι cougar και το cougar παραπέμπει και στην ηλικία μιας γνωστής μαντάμ, μήπως το έβαλες για να την τιμήσεις;
Τελευταία τροποποίηση:
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Αι σιχτιρ ρε φιλε και ανεβασα παλμους οταν διαβασα "αφεντρα Μελινα", νομισα θα ειναι το αλογο που κανει μαζι με την Ολγα και λεω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, θα ξεκινησε να κανει και μονη!Εγω απλα επαναφερω την αγγελια τωρα που φαινεται καπως να ηρεμησε απο τη συγχυση του γιατι πιο πιθανο ηταν να μην την εβλεπε κανεις την αγγελια. Εχει εμπειρια κανεις απο την κοπελα;
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Αχαχα αν ηταν θα εγραφα "αφεντρα μελινα" το καθαροαιμο. Παντως και αυτη καλη φαινεται στις φωτο. Οχι καθαροαιμο αλλα καληΑι σιχτιρ ρε φιλε και ανεβασα παλμους οταν διαβασα "αφεντρα Μελινα", νομισα θα ειναι το αλογο που κανει μαζι με την Ολγα και λεω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, θα ξεκινησε να κανει και μονη!
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Εν τω μεταξυ στην περιγραφη λεει κοκκινομαλλα, εμενα πιο πολυ για ροζ pom pom μου κανει. Μπορει να χω και αχρωματοψια!Αχαχα αν ηταν θα εγραφα "αφεντρα μελινα" το καθαροαιμο. Παντως και αυτη καλη φαινεται στις φωτο. Οχι καθαροαιμο αλλα καλη
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Καλα το μαλλι μπορει να ειναι και πουα μικρο το κακο. Απο κιλα δεν ξερω. Λιγο χαλαρη με κοιλιτσα μου κανει χωρις το φωτοσοπΕν τω μεταξυ στην περιγραφη λεει κοκκινομαλλα, εμενα πιο πολυ για ροζ pom pom μου κανει. Μπορει να χω και αχρωματοψια!
Η Ίσιδα προσφέρει scat
Simone1997
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είμαι η Σεμίνα 34 από κέντρο με ενδιαφέρει αυταρχικό στυλ μόνο σε ξενοδοχείο και όχι φάρσες μηνύματα πμ και γενικά είμαι κανονική στα κιλά όχι παχιά.1.72 υψος
Simone1997
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ένα μήνυμα να το συζητήσουμε ευχαριστώ
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Κάποιοι εδώ μέσα εχουν τρομερο πρόβλημα αντίληψης και καλό θα ειναι να το κοιταξουν. Γράφουν καποιοι ότι εχω εμμονή με την Ερικα και όταν τους ρωτάω που έχω γράψει κάτι αρνητικό για την Ερικα απάντηση φυσικά δεν παιρνω.
Αλλωστε μια γυναίκα η οποια έχει τόσα χρόνια στο χωρο είναι αυτονοητο ότι εάν δεν ειχε κατι να δωσει θα ειχε εξαφανιστεί προ πολλού.
Θα δεχτώ όμως ότι έχω εμμονή με τη βλακεία καποιων που προφανως δυσκολευονται να καταλάβουν και την ελληνική γλώσσα και θα τους δώσω μια συμβουλή do it like ivispet Ο άνθρωπος φαινεται ότι εχει αντίληψη γιατι εχει χιουμορ. Απαντησε χιουμοριστικά στο δικο μου χιουμοριστικό σχόλιο οι υπολοιποι είστε αλλου για αλλου και εχει δικιο ο Ivispet όταν εκτός απο τα αυταρχικά ταλέντα της Ερικας την εξυμνεί και ως άνθρωπο αφου αντεχει τη βλακεια καποιων ειναι ηρωίδα.
Και για να το κλείνουμε το θέμα Ivispet επειδή τη μετράω την αποψη σου θεωρείς ότι ο τρόπος που σατιρίζω καποιους που γράφουν εδω δημιουργεί άλλου είδους εντυπωσεις ; Εάν ναι στειλε μου PM
Αλλωστε μια γυναίκα η οποια έχει τόσα χρόνια στο χωρο είναι αυτονοητο ότι εάν δεν ειχε κατι να δωσει θα ειχε εξαφανιστεί προ πολλού.
Θα δεχτώ όμως ότι έχω εμμονή με τη βλακεία καποιων που προφανως δυσκολευονται να καταλάβουν και την ελληνική γλώσσα και θα τους δώσω μια συμβουλή do it like ivispet Ο άνθρωπος φαινεται ότι εχει αντίληψη γιατι εχει χιουμορ. Απαντησε χιουμοριστικά στο δικο μου χιουμοριστικό σχόλιο οι υπολοιποι είστε αλλου για αλλου και εχει δικιο ο Ivispet όταν εκτός απο τα αυταρχικά ταλέντα της Ερικας την εξυμνεί και ως άνθρωπο αφου αντεχει τη βλακεια καποιων ειναι ηρωίδα.
Και για να το κλείνουμε το θέμα Ivispet επειδή τη μετράω την αποψη σου θεωρείς ότι ο τρόπος που σατιρίζω καποιους που γράφουν εδω δημιουργεί άλλου είδους εντυπωσεις ; Εάν ναι στειλε μου PM
Simone1997
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εάν κάποιος θέλει τότε πμ
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80Το μάτι σου το κλούβιο που με έδιωξε εμένα η οποιοδήποτε μαντάμ.
Απλά παραμεγάλωσε για τα γούστα μου και προτίμησα την Θεανώ. Τελευταία γνώρισα την Vida οπότε προτιμώ να με δέρνει αυτή και δεν πάω στη Θεανώ.
Χώνεψέ το ότι υπάρχουν υποτακτικοί που έχουν ρίξει άκυρο στην ώριμη μαντάμ.
Υ.Γ.: Επειδή το παρατσούκλι σου είναι cougar και το cougar παραπέμπει και στην ηλικία μιας γνωστής μαντάμ, μήπως το έβαλες για να την τιμήσεις;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Εσύ το πιστεύεις και ναι έχεις εμμονή με την έρικαΚάποιοι εδώ μέσα εχουν τρομερο πρόβλημα αντίληψης και καλό θα ειναι να το κοιταξουν. Γράφουν καποιοι ότι εχω εμμονή με την Ερικα και όταν τους ρωτάω που έχω γράψει κάτι αρνητικό για την Ερικα απάντηση φυσικά δεν παιρνω.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20