Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Αφού 50-50 το είχαμε... Άρα με έτρωγαν κιόλας.
Ακατοίκητο στον kostas doul απάντησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωχ σόρρυ. Από συνήθεια ότι εμένα έδιωξαν...
Η Αλεξάνδρα το ξέρω ότι σε έδιωξε ,σε έδιωξε και η έρικα?

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Καλημέρα αλλά δεν απαντάς σε έδιωξε και η έρικα? όπως όταν έγραψες ότι έχεις μηνύματα ότι έφυγες και δεν σε έδιωξε η Αλεξάνδρα και σου ε'ίπα γράψτα να τα δει ο κόσμος έκανες την πάπια

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
[IMG alt="Isida kara"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/s/230/230360.jpg?1678916897[/IMG]

Έχω αποδείξεις από γραπτά μηνύματα ότι όλες φεύγουν μόνες τους. Μην με προκαλείς.

[IMG alt="Isida kara"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/s/230/230360.jpg?1678916897[/IMG]

Έχω αποδείξεις από γραπτά μηνύματα ότι όλες φεύγουν μόνες τους. Μην με προκαλείς.
Γράψε λοιπόν τα μηνύματα αφού σε προκαλώ

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

Αφού δεν έχεις μηνύματα τι το γράφεις ?

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446

Προσωπικά έλα να σου δείξω όλα τα μηνύματα...

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Με τόσο διώξιμο από χτες χάσαμε το μπούσουλα... Μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε :cheesy::cheesy:
Η Α λεξάνδρα την έδιωξε σίγουρα αλλά δεν ανεβάζει τα μηνύματα που και καλά έχει, το έγραψε η ίδια

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Η Α λεξάνδρα την έδιωξε σίγουρα αλλά δεν ανεβάζει τα μηνύματα που και καλά έχει, το έγραψε η ίδια

1) την έδιωξα γιατί έκανε σκλάβο να χύσει στο σεσσιον και τιμώρησε τον σκλάβο όπως δεν έπρεπε επειδή έχυσε σε σεσσιον με την Ίσιδα.
2) την έδιωξα γιατί έκανε παρέα με άλλη κοπέλα από την δουλειά.
3) την έδιωξα γιατί ήξερε τι έγινε με την σκλάβα Ερατώ.

τι από όλα είναι αλήθεια τελικά?

άσε μας googlitsa μου

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
1) την έδιωξα γιατί έκανε σκλάβο να χύσει στο σεσσιον και τιμώρησε τον σκλάβο όπως δεν έπρεπε επειδή έχυσε σε σεσσιον με την Ίσιδα.
2) την έδιωξα γιατί έκανε παρέα με άλλη κοπέλα από την δουλειά.
3) την έδιωξα γιατί ήξερε τι έγινε με την σκλάβα Ερατώ.

τι από όλα είναι αλήθεια τελικά?

άσε μας googlitsa μου
Αυτά δεν τα γνωρίζω

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Αυτά δεν τα γνωρίζω
Αυτά δεν τα γνωρίζεις αλλά μου έχεις σπάσει τις ωοθήκες ότι με έδιωξαν κ ένα σωρό ακόμα. Αφού δεν ξέρεις άραξε στο καβουκακι σου και μην λερώνεις ονοματα.

Δεν φταίει καμία κοπέλα που ξεκινά στο χώρο να λέτε ψέματα..

Όποια είναι καλή θα φανεί. Όποια δεν αξίζει πάλι θα φανεί κ χωρίς να την κάψουν.

Χαλάρωσε και ζήσε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.974
Πόντοι
206
Φίλε μου καλή σου μέρα! Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι κοπέλες λήξανε τη συνεργασία τους ως Κυρίες και όπως τις αρμόζει. Έχω επισκεφθεί και την Έρικα και την Άλεξανδρα και την Ίσιδα και για μένα είναι από τις κορυφαίες στο χώρο (είναι και άλλες, ωστόσο αναφέρομαι εν προκειμένω). Δεν χρειάζεται τόση φασαρία πραγματικά... Ποιος/α, που, πότε, γιατί, έτσι, αλλιώς... Μεγάλες κοπέλες είναι, και αν έχουν κάτι να λύσουν ας πιούν έναν καφέ και να το λύσουν μεταξύ τους αν θέλουν. Εμάς πέρα από το σέσσιον και την όποια σχέση θαυμασμού έχουμε απέναντι τους τι μας αφορά; Ειλικρινά τώρα;

Μια χαρά τις γνωρίσαμε, τις θαυμάσαμε και τις θαυμάζουμε αλλά ας αφήσουμε λίγο χώρο, σε αυτό το κοινό για όλες θρεντ, μπας και γνωρίσουμε και κάποια άλλη.... Μπορεί και οι νέες κοπέλες στο χώρο να έχουν κάτι να πουν. Και οι 3 κοπέλες έχουν δικό τους νήμα ας τις θαυμάσουμε την κάθεμια ξεχωριστά εκεί.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Αυτά δεν τα γνωρίζεις αλλά μου έχεις σπάσει τις ωοθήκες ότι με έδιωξαν κ ένα σωρό ακόμα. Αφού δεν ξέρεις άραξε στο καβουκακι σου και μην λερώνεις ονοματα.

Δεν φταίει καμία κοπέλα που ξεκινά στο χώρο να λέτε ψέματα..

Όποια είναι καλή θα φανεί. Όποια δεν αξίζει πάλι θα φανεί κ χωρίς να την κάψουν.

Χαλάρωσε και ζήσε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε.
Δεν τα ήξερα αυτά αλλά πιστεύω την Αλεξάνδρα την γνώρισα πριν χρόνια πριν την έρικα

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Φίλε μου καλή σου μέρα! Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι κοπέλες λήξανε τη συνεργασία τους ως Κυρίες και όπως τις αρμόζει. Έχω επισκεφθεί και την Έρικα και την Άλεξανδρα και την Ίσιδα και για μένα είναι από τις κορυφαίες στο χώρο (είναι και άλλες, ωστόσο αναφέρομαι εν προκειμένω). Δεν χρειάζεται τόση φασαρία πραγματικά... Ποιος/α, που, πότε, γιατί, έτσι, αλλιώς... Μεγάλες κοπέλες είναι, και αν έχουν κάτι να λύσουν ας πιούν έναν καφέ και να το λύσουν μεταξύ τους αν θέλουν. Εμάς πέρα από το σέσσιον και την όποια σχέση θαυμασμού έχουμε απέναντι τους τι μας αφορά; Ειλικρινά τώρα;

Μια χαρά τις γνωρίσαμε, τις θαυμάσαμε και τις θαυμάζουμε αλλά ας αφήσουμε λίγο χώρο, σε αυτό το κοινό για όλες θρεντ, μπας και γνωρίσουμε και κάποια άλλη.... Μπορεί και οι νέες κοπέλες στο χώρο να έχουν κάτι να πουν. Και οι 3 κοπέλες έχουν δικό τους νήμα ας τις θαυμάσουμε την κάθεμια ξεχωριστά εκεί.
Συμφωνώ μαζί σου ,ποτέ δεν έβρισες και δεν ειρωνεύτηκες ,καλή σου μέρα

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Είμαι η Σεμίνα 34 από κέντρο με ενδιαφέρει αυταρχικό στυλ μόνο σε ξενοδοχείο και όχι φάρσες μηνύματα πμ και γενικά είμαι κανονική στα κιλά όχι παχιά.1.72 υψος
Θα σου συμβουλευα να μας παραπεμψεις σε καποιο σαιτ ή αγγελια σου. Αν δεν εχεις νομιζω θα ηταν καλυτερο να μας πεις τι ακριβως προσφερεις ως υπηρεσιες, τιμες κτλ. και φυσικα καποιες φωτογραφιες σου οσο λιγοτερο επεξεργασμενες. Ενα δικο σου νημα επισης θα βοηθουσε για να μην εχεις σκορπιες πληροφοριες. Φιλικα και με καλη προθεση σου τα λεω. Καλη αρχη

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80
Όσο και να χτυπιέσαι στην Έρικα δεν πάω γιατί δεν είναι στα γούστα μου οι 50+. Ακόμα και να με πλήρωνε δεν θα ξαναέκανα συνεδρία μαζί της.
Όλα τα άλλα είναι στη φαντασία σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom