Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Αφού 50-50 το είχαμε... Άρα με έτρωγαν κιόλας.Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80
Αφού 50-50 το είχαμε... Άρα με έτρωγαν κιόλας.Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80
μπερδεύτηκες στον kostas doul απάντησαΑφού 50-50 το είχαμε... Άρα με έτρωγαν κιόλας.
Ωχ σόρρυ. Από συνήθεια ότι εμένα έδιωξαν...μπερδεύτηκες στον kostas doul απάντησα
Ακατοίκητο στον kostas doul απάντησαΑφού 50-50 το είχαμε... Άρα με έτρωγαν κιόλας.
Η Αλεξάνδρα το ξέρω ότι σε έδιωξε ,σε έδιωξε και η έρικα?Ωχ σόρρυ. Από συνήθεια ότι εμένα έδιωξαν...
Καλημέρα και καλή εβδομάδαΑκατοίκητο στον kostas doul απάντησα
Καλημέρα αλλά δεν απαντάς σε έδιωξε και η έρικα? όπως όταν έγραψες ότι έχεις μηνύματα ότι έφυγες και δεν σε έδιωξε η Αλεξάνδρα και σου ε'ίπα γράψτα να τα δει ο κόσμος έκανες την πάπιαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Γράψε λοιπόν τα μηνύματα αφού σε προκαλώ[IMG alt="Isida kara"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/s/230/230360.jpg?1678916897[/IMG]
Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα
Έχω αποδείξεις από γραπτά μηνύματα ότι όλες φεύγουν μόνες τους. Μην με προκαλείς.
Αφού δεν έχεις μηνύματα τι το γράφεις ?[IMG alt="Isida kara"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/s/230/230360.jpg?1678916897[/IMG]
Έχω αποδείξεις από γραπτά μηνύματα ότι όλες φεύγουν μόνες τους. Μην με προκαλείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γράψε λοιπόν τα μηνύματα αφού σε προκαλώ
[IMG alt="Isida kara"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/s/230/230360.jpg?1678916897[/IMG]
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γράψε λοιπόν τα μηνύματα αφού σε προκαλώ
Με τόσο διώξιμο από χτες χάσαμε το μπούσουλα... Μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετεΩχ σόρρυ. Από συνήθεια ότι εμένα έδιωξαν...
Σε λίγο θα φοβάται ο κόσμος να πάει, μην τους διώξουν.... ΧοχοχοΜε τόσο διώξιμο από χτες χάσαμε το μπούσουλα... Μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε
Η Α λεξάνδρα την έδιωξε σίγουρα αλλά δεν ανεβάζει τα μηνύματα που και καλά έχει, το έγραψε η ίδιαΜε τόσο διώξιμο από χτες χάσαμε το μπούσουλα... Μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε
Η Α λεξάνδρα την έδιωξε σίγουρα αλλά δεν ανεβάζει τα μηνύματα που και καλά έχει, το έγραψε η ίδια
Αυτά δεν τα γνωρίζω1) την έδιωξα γιατί έκανε σκλάβο να χύσει στο σεσσιον και τιμώρησε τον σκλάβο όπως δεν έπρεπε επειδή έχυσε σε σεσσιον με την Ίσιδα.
2) την έδιωξα γιατί έκανε παρέα με άλλη κοπέλα από την δουλειά.
3) την έδιωξα γιατί ήξερε τι έγινε με την σκλάβα Ερατώ.
τι από όλα είναι αλήθεια τελικά?
άσε μας googlitsa μου
Αυτά δεν τα γνωρίζεις αλλά μου έχεις σπάσει τις ωοθήκες ότι με έδιωξαν κ ένα σωρό ακόμα. Αφού δεν ξέρεις άραξε στο καβουκακι σου και μην λερώνεις ονοματα.Αυτά δεν τα γνωρίζω
Φίλε μου καλή σου μέρα! Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι κοπέλες λήξανε τη συνεργασία τους ως Κυρίες και όπως τις αρμόζει. Έχω επισκεφθεί και την Έρικα και την Άλεξανδρα και την Ίσιδα και για μένα είναι από τις κορυφαίες στο χώρο (είναι και άλλες, ωστόσο αναφέρομαι εν προκειμένω). Δεν χρειάζεται τόση φασαρία πραγματικά... Ποιος/α, που, πότε, γιατί, έτσι, αλλιώς... Μεγάλες κοπέλες είναι, και αν έχουν κάτι να λύσουν ας πιούν έναν καφέ και να το λύσουν μεταξύ τους αν θέλουν. Εμάς πέρα από το σέσσιον και την όποια σχέση θαυμασμού έχουμε απέναντι τους τι μας αφορά; Ειλικρινά τώρα;Η Α λεξάνδρα την έδιωξε σίγουρα αλλά δεν ανεβάζει τα μηνύματα που και καλά έχει, το έγραψε η ίδια
Δεν τα ήξερα αυτά αλλά πιστεύω την Αλεξάνδρα την γνώρισα πριν χρόνια πριν την έρικαΑυτά δεν τα γνωρίζεις αλλά μου έχεις σπάσει τις ωοθήκες ότι με έδιωξαν κ ένα σωρό ακόμα. Αφού δεν ξέρεις άραξε στο καβουκακι σου και μην λερώνεις ονοματα.
Δεν φταίει καμία κοπέλα που ξεκινά στο χώρο να λέτε ψέματα..
Όποια είναι καλή θα φανεί. Όποια δεν αξίζει πάλι θα φανεί κ χωρίς να την κάψουν.
Χαλάρωσε και ζήσε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε.
Συμφωνώ μαζί σου ,ποτέ δεν έβρισες και δεν ειρωνεύτηκες ,καλή σου μέραΦίλε μου καλή σου μέρα! Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι κοπέλες λήξανε τη συνεργασία τους ως Κυρίες και όπως τις αρμόζει. Έχω επισκεφθεί και την Έρικα και την Άλεξανδρα και την Ίσιδα και για μένα είναι από τις κορυφαίες στο χώρο (είναι και άλλες, ωστόσο αναφέρομαι εν προκειμένω). Δεν χρειάζεται τόση φασαρία πραγματικά... Ποιος/α, που, πότε, γιατί, έτσι, αλλιώς... Μεγάλες κοπέλες είναι, και αν έχουν κάτι να λύσουν ας πιούν έναν καφέ και να το λύσουν μεταξύ τους αν θέλουν. Εμάς πέρα από το σέσσιον και την όποια σχέση θαυμασμού έχουμε απέναντι τους τι μας αφορά; Ειλικρινά τώρα;
Μια χαρά τις γνωρίσαμε, τις θαυμάσαμε και τις θαυμάζουμε αλλά ας αφήσουμε λίγο χώρο, σε αυτό το κοινό για όλες θρεντ, μπας και γνωρίσουμε και κάποια άλλη.... Μπορεί και οι νέες κοπέλες στο χώρο να έχουν κάτι να πουν. Και οι 3 κοπέλες έχουν δικό τους νήμα ας τις θαυμάσουμε την κάθεμια ξεχωριστά εκεί.
Θα σου συμβουλευα να μας παραπεμψεις σε καποιο σαιτ ή αγγελια σου. Αν δεν εχεις νομιζω θα ηταν καλυτερο να μας πεις τι ακριβως προσφερεις ως υπηρεσιες, τιμες κτλ. και φυσικα καποιες φωτογραφιες σου οσο λιγοτερο επεξεργασμενες. Ενα δικο σου νημα επισης θα βοηθουσε για να μην εχεις σκορπιες πληροφοριες. Φιλικα και με καλη προθεση σου τα λεω. Καλη αρχηΕίμαι η Σεμίνα 34 από κέντρο με ενδιαφέρει αυταρχικό στυλ μόνο σε ξενοδοχείο και όχι φάρσες μηνύματα πμ και γενικά είμαι κανονική στα κιλά όχι παχιά.1.72 υψος
Όσο και να χτυπιέσαι στην Έρικα δεν πάω γιατί δεν είναι στα γούστα μου οι 50+. Ακόμα και να με πλήρωνε δεν θα ξαναέκανα συνεδρία μαζί της.Σε έδιωξε επειδή δεν έδινες τα 100 και έδινες μόνο 80