kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;Άνοιξε τα εγώ ανοικτά τα έχω τι έγραφες πριν 9 μήνες
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;Άνοιξε τα εγώ ανοικτά τα έχω τι έγραφες πριν 9 μήνες
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς τηςΌταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο λαλάκας (καψούρης) είσαι;Nasos.123
Μέλος
Εγγρ.7 Ιαν 2020Μηνύματα87Like156Πόντοι0
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς της
πάλι για την έρικα και απαντάς σε έναν Naso γράφεις σε άλλον αχχχχχχχχχχ
Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;Είστε τόσο βαρετοί και οι δύο, να σε πληροφορήσω ότι εκείνη κάνει κουμάντο και παίρνει 100 και όχι 80 επίσης βγάζεις φοφερή εμμονή αν όντως σε έκοψε ξεπεράσει το
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;
Στα καλά καθούμενα αναφέρθηκε σε εμένα ένας στούρνος και έγραψε ότι με έδιωξε η μαντάμ πράγμα που είναι ψέματα.
Ούτε καν με ξέρετε, πως ξέρετε ότι με έκοψε;
Εμμονή βγάζετε οι ερικοταλιμπάν που δε μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι δε γουστάρουμε την μεγαλοκοπέλα.
Like Παράθεση Απάντηση
Αναφορά
Αντιδράσεις:PaNik14
και σε άλλον απαντάς σε έναν Adreas axxxxxxxxxx καψούρα που την έχεις,σε όλους απαντάς
Ντραπηκε και η ντροπη εκεινη μονο ακυρώνει την ξερω χρονια,αφεντρες σαν την ερικα και την λολα δεν ξαναβγαινουν επισης ολα σου τα post γραφουν για την ερικα και μονοΆσε μας ρε μπάρμπα με την 50άρα σου. Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις γιατί αν ήξερες θα είχες διαβάσει ότι εγώ έχω χεσμένη την 50άρα σου και πότε σταμάτησα να πηγαίνω εκεί, από το 2018 ακύρωσα την μαντάμ.
Πλέον πηγαίνω μόνο στην Vida, εσύ συνέχισε να πηγαίνεις στο μουσείο, δικαίωμά σου είναι άλλωστε.
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;
Ψέματα χαχα άνοιξε τα post σουΗ καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;
Τον έδιωξε και έχει πάθει πλάκα απαντά σε όλους ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧαααααΔεν πιστευω οτι τον σταματησε για 20 ευρω και εγω 80 εδινα παλια ειναι πανέξυπνη γυναικα και αν διαβασεις τι γραφει θα καταλαβεις γιατι τον σταματησε,τωρα το εχει παει 100 απο οτι διαβαζω μην ξεχναμε την κατια και την μισελ πολυ καλες επαιρναν 80 και οι δυο αλλα δυστυχως τα εσπασαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεματα μαλλον γραφεις εσυ
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.Τον έδιωξε και έχει πάθει πλάκα απαντά σε όλους ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧααααα
ναι σε είδα στο προφίλ σου και ερωτεύτηκα τα κιλά σου χααααα,δεν είμαι γκέι το γράφω στο προφίλ μου μου αρέσουν τα pole play, ψέματα τα ανέβασα απαντάς σε κάθε post που είναι για την έρικα ,άνοιξε τα post σου να γελάσει ο κόσμος τι έγραφες πριν λίγους μήνεςΗ καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;
Δεν πειράζει γελάει με εσένα και την καψούρα σου για εμένα. Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.ναι σε είδα στο προφίλ σου και ερωτεύτηκα τα κιλά σου χααααα,δεν είμαι γκέι το γράφω στο προφίλ μου μου αρέσουν τα pole play, ψέματα τα ανέβασα απαντάς σε κάθε post που είναι για την έρικα ,άνοιξε τα post σου να γελάσει ο κόσμος τι έγραφες πριν λίγους μήνες
Δεν πειράζει γελάει με εσένα και την καψούρα σου για εμένα. Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.
ψέματα γράφει αχχχχχχχχχ και τον έδιωξε και του έμεινε η καψούραΔεν πιστευω οτι τον σταματησε για 20 ευρω και εγω 80 εδινα παλια ειναι πανέξυπνη γυναικα και αν διαβασεις τι γραφει θα καταλαβεις γιατι τον σταματησε,τωρα το εχει παει 100 απο οτι διαβαζω μην ξεχναμε την κατια και την μισελ πολυ καλες επαιρναν 80 και οι δυο αλλα δυστυχως τα εσπασαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεματα μαλλον γραφεις εσυ
Για να ρωτάς.Άνοιξε τα γιατί τα περιόρισες?
Γαμήθηκε ο σέρβερ! Δοκίμασε αργότερα ναυάγιο!
Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του
γιατί θα γίνεις ρεζίλι αχχχχχχχΓια να ρωτάς.
Ρεζίλι έχεις γίνει εσύ που εδώ και τόση ώρα ασχολείσαι με το τι θα κάνω στο προφίλ μου. Εκτός από κομπλεξικός είσαι και εμμονικός;γιατί θα γίνεις ρεζίλι αχχχχχχχ
Άνοιξε τα καλέ εγώ ανοικτά τα έχω δεν αλλάζω γνώμη σε 6 μήνες όπως εσύ και αν με διώξει θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω δεν θα ξευτυλιστώΡεζίλι έχεις γίνει εσύ που εδώ και τόση ώρα ασχολείσαι με το τι θα κάνω στο προφίλ μου. Εκτός από κομπλεξικός είσαι και εμμονικός;
Ξευτιλίζεσαι εδώ και ώρα με το να με παρακαλάς.Άνοιξε τα καλέ εγώ ανοικτά τα έχω δεν αλλάζω γνώμη σε 6 μήνες όπως εσύ και αν με διώξει θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω δεν θα ξευτυλιστώ
Σε προκαλώ να ανοίξεις τα post αλλά κοτεύεις γιατί ξέρεις τι έχεις γράψει και την κωλοτούμπα που έκανεςΞευτιλίζεσαι εδώ και ώρα με το να με παρακαλάς.