Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;

Nasos.123

Μέλος​

Εγγρ.7 Ιαν 2020Μηνύματα87Like156Πόντοι0
Όταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς της
πάλι για την έρικα και απαντάς σε έναν Naso γράφεις σε άλλον αχχχχχχχχχχ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81

Nasos.123

Μέλος​

Εγγρ.7 Ιαν 2020Μηνύματα87Like156Πόντοι0

Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς της
πάλι για την έρικα και απαντάς σε έναν Naso γράφεις σε άλλον αχχχχχχχχχχ
Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο λαλάκας (καψούρης) είσαι;

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Είστε τόσο βαρετοί και οι δύο, να σε πληροφορήσω ότι εκείνη κάνει κουμάντο και παίρνει 100 και όχι 80 επίσης βγάζεις φοφερή εμμονή αν όντως σε έκοψε ξεπεράσει το
Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;
Στα καλά καθούμενα αναφέρθηκε σε εμένα ένας στούρνος και έγραψε ότι με έδιωξε η μαντάμ πράγμα που είναι ψέματα.
Ούτε καν με ξέρετε, πως ξέρετε ότι με έκοψε;
Εμμονή βγάζετε οι ερικοταλιμπάν που δε μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι δε γουστάρουμε την μεγαλοκοπέλα.

Like Παράθεση Απάντηση
Αναφορά
  • Like
    και σε άλλον απαντάς σε έναν Adreas axxxxxxxxxx καψούρα που την έχεις,σε όλους απαντάς
Αντιδράσεις:PaNik14

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Αλλο τούβλο με βρήκε. Ποια εμμονή βγάζω;
Στα καλά καθούμενα αναφέρθηκε σε εμένα ένας στούρνος και έγραψε ότι με έδιωξε η μαντάμ πράγμα που είναι ψέματα.
Ούτε καν με ξέρετε, πως ξέρετε ότι με έκοψε;
Εμμονή βγάζετε οι ερικοταλιμπάν που δε μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι δε γουστάρουμε την μεγαλοκοπέλα.

Like Παράθεση Απάντηση
Αναφορά
  • 1708081224746.gif
    και σε άλλον απαντάς σε έναν Adreas axxxxxxxxxx καψούρα που την έχεις,σε όλους απαντάς
Αντιδράσεις:PaNik14
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Άσε μας ρε μπάρμπα με την 50άρα σου. Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις γιατί αν ήξερες θα είχες διαβάσει ότι εγώ έχω χεσμένη την 50άρα σου και πότε σταμάτησα να πηγαίνω εκεί, από το 2018 ακύρωσα την μαντάμ.
Πλέον πηγαίνω μόνο στην Vida, εσύ συνέχισε να πηγαίνεις στο μουσείο, δικαίωμά σου είναι άλλωστε.
Ντραπηκε και η ντροπη εκεινη μονο ακυρώνει την ξερω χρονια,αφεντρες σαν την ερικα και την λολα δεν ξαναβγαινουν επισης ολα σου τα post γραφουν για την ερικα και μονο

και σε άλλον αχχχχχχχχχχχχ γελάω

L

LYMBE21

Μέλος​

Εγγρ.9 Αυγ 2016Μηνύματα127Like60Πόντοι1

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81

Ντραπηκε και η ντροπη εκεινη μονο ακυρώνει την ξερω χρονια,αφεντρες σαν την ερικα και την λολα δεν ξαναβγαινουν επισης ολα σου τα post γραφουν για την ερικα και μονο

και σε άλλον αχχχχχχχχχχχχ γελάω

L

LYMBE21

Μέλος​

Εγγρ.9 Αυγ 2016Μηνύματα127Like60Πόντοι1
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει;

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Ψέματα χαχα άνοιξε τα post σου

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν πιστευω οτι τον σταματησε για 20 ευρω και εγω 80 εδινα παλια ειναι πανέξυπνη γυναικα και αν διαβασεις τι γραφει θα καταλαβεις γιατι τον σταματησε,τωρα το εχει παει 100 απο οτι διαβαζω μην ξεχναμε την κατια και την μισελ πολυ καλες επαιρναν 80 και οι δυο αλλα δυστυχως τα εσπασαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψεματα μαλλον γραφεις εσυ
Τον έδιωξε και έχει πάθει πλάκα απαντά σε όλους ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧααααα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Τον έδιωξε και έχει πάθει πλάκα απαντά σε όλους ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧααααα
Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
ναι σε είδα στο προφίλ σου και ερωτεύτηκα τα κιλά σου χααααα,δεν είμαι γκέι το γράφω στο προφίλ μου μου αρέσουν τα pole play, ψέματα τα ανέβασα απαντάς σε κάθε post που είναι για την έρικα ,άνοιξε τα post σου να γελάσει ο κόσμος τι έγραφες πριν λίγους μήνες

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
ναι σε είδα στο προφίλ σου και ερωτεύτηκα τα κιλά σου χααααα,δεν είμαι γκέι το γράφω στο προφίλ μου μου αρέσουν τα pole play, ψέματα τα ανέβασα απαντάς σε κάθε post που είναι για την έρικα ,άνοιξε τα post σου να γελάσει ο κόσμος τι έγραφες πριν λίγους μήνες
Δεν πειράζει γελάει με εσένα και την καψούρα σου για εμένα. Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Άνοιξε τα γιατί τα περιόρισες?

Γαμήθηκε ο σέρβερ! Δοκίμασε αργότερα ναυάγιο!​

Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του
Δεν πειράζει γελάει με εσένα και την καψούρα σου για εμένα. Η καψούρα σου για εμένα έχει γίνει εμμονική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν απαντάω για τη μαντάμ αλλά για τον εαυτό μου επειδή απευθύνθηκε σε εμένα; Τόσο σου κόβει; Είσαι τόσο χαζούλης που δε μπορείς να αντιληφθείς ούτε για τι πράγμα απαντάω.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν πιστευω οτι τον σταματησε για 20 ευρω και εγω 80 εδινα παλια ειναι πανέξυπνη γυναικα και αν διαβασεις τι γραφει θα καταλαβεις γιατι τον σταματησε,τωρα το εχει παει 100 απο οτι διαβαζω μην ξεχναμε την κατια και την μισελ πολυ καλες επαιρναν 80 και οι δυο αλλα δυστυχως τα εσπασαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψεματα μαλλον γραφεις εσυ
ψέματα γράφει αχχχχχχχχχ και τον έδιωξε και του έμεινε η καψούρα

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Ρεζίλι έχεις γίνει εσύ που εδώ και τόση ώρα ασχολείσαι με το τι θα κάνω στο προφίλ μου. Εκτός από κομπλεξικός είσαι και εμμονικός;
Άνοιξε τα καλέ εγώ ανοικτά τα έχω δεν αλλάζω γνώμη σε 6 μήνες όπως εσύ και αν με διώξει θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω δεν θα ξευτυλιστώ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Άνοιξε τα καλέ εγώ ανοικτά τα έχω δεν αλλάζω γνώμη σε 6 μήνες όπως εσύ και αν με διώξει θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω δεν θα ξευτυλιστώ
Ξευτιλίζεσαι εδώ και ώρα με το να με παρακαλάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom