Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Σε προκαλώ να ανοίξεις τα post αλλά κοτεύεις γιατί ξέρεις τι έχεις γράψει και την κωλοτούμπα που έκανες
Γράφε όσο θες, στο νήμα υπάρχει ότι έχω γράψει, ψάξε να το βρεις. Άλλωστε δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις.
Η μόνη μου κριτική για το αυταρχικό πρόγραμμα της μαντάμ είναι στο πρώτο μου σχόλιο που αναφερόμουν σε διάφορες αφέντρες που είχα επισκεφτεί και μεταξύ άλλων και στη μαντάμ. Έγραψα μάλιστα ότι τελευταία φορά πήγα εκεί 3 χρόνια πριν το 2021 (δηλαδή το 2018) και μάλιστα έγραψα ότι τότε ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πάνω από 45. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραφα τι πιστεύω για την ηλικία της. Στη σελίδα 148 είναι.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Γράφε όσο θες, στο νήμα υπάρχει ότι έχω γράψει, ψάξε να το βρεις. Άλλωστε δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις.
Η μόνη μου κριτική για την μαντάμ είναι στο πρώτο μου σχόλιο που αναφερόμουν σε διάφορες αφέντρες που είχα επισκεφτεί και μεταξύ άλλων και στη μαντάμ. Έγραψα μάλιστα ότι τελευταία φορά πήγα εκεί 3 χρόνια πριν το 2021 (δηλαδή το 2018) και μάλιστα έγραψα ότι τότε ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πάνω από 45. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραφα τι πιστεύω για την ηλικία της. Στη σελίδα 148 είναι.
Άνοιξε τα post τότε θυμάμαι τι έγραφες την αποθέωνες και μετά που σε έδιωξε τα άλλαξες άνοιξε τα τι φοβάσαι?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Ρε μαλάκες έλεος

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Άνοιξε τα post τότε θυμάμαι τι έγραφες την αποθέωνες και μετά που σε έδιωξε τα άλλαξες άνοιξε τα τι φοβάσαι?
Ενώ στις αφέντρες είμαι μαζόχιστής σε κάτι σαν και εσένα είμαι σαδιστής και μου αρέσει να σε ταλαιπωρώ βάζοντάς σε να διαβάζεις σελίδες μήπως και βρεις αυτό που μόνο στη φαντασία σου υπάρχει.
Η μόνη μου κριτική για το αυταρχικό πρόγραμμα της μαντάμ είναι αυτή που διάβασες στην σελίδα 148. Επιπρόσθετα δεν έχω γράψει τίποτα αρνητικό για αυτή εκτός αν θεωρείς αρνητικό την άποψη μου για την ηλικία της και το ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει. Αυτό όμως το γράφω από το 2021, αν τότε δε σε πείραζε και τώρα σε πειράζει είναι δικό σου πρόβλημα.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Η μόνη μου κριτική για το αυταρχικό πρόγραμμα της μαντάμ είναι στο πρώτο μου σχόλιο που αναφερόμουν σε διάφορες αφέντρες που είχα επισκεφτεί και μεταξύ άλλων και στη μαντάμ. Έγραψα μάλιστα ότι τελευταία φορά πήγα εκεί 3 χρόνια πριν το 2021 (δηλαδή το 2018) και μάλιστα έγραψα ότι τότε ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πάνω από 45. Από το πρώτο μου σχόλιο έγραφα τι πιστεύω για την ηλικία της. Στη σελίδα 148 είναι.
Όταν τα αποφασίσεις να τα ανοίξεις και να μην κολώσεις τα ξαναλέμε να τα δει και ο κόσμος ποιός α σε πιστεύει τώρα?
Ενώ στις αφέντρες είμαι μαζόχιστής σε κάτι σαν και εσένα είμαι σαδιστής και μου αρέσει να σε ταλαιπωρώ βάζοντάς σε να διαβάζεις σελίδες μήπως και βρεις αυτό που μόνο στη φαντασία σου υπάρχει.
Η μόνη μου κριτική για το αυταρχικό πρόγραμμα της μαντάμ είναι αυτή που διάβασες στην σελίδα 148. Επιπρόσθετα δεν έχω γράψει τίποτα αρνητικό για αυτή εκτός αν θεωρείς αρνητικό την άποψη μου για την ηλικία της και το ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει. Αυτό όμως το γράφω από το 2021, αν τότε δε σε πείραζε και τώρα σε πειράζει είναι δικό σου πρόβλημα.
Άστα αυτά και άνοιξε τα post ,εγώ ξέρω και την πραγματική της ηλικία εσύ όχι σαδιστής αχχχχ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Όταν τα αποφασίσεις να τα ανοίξεις και να μην κολώσεις τα ξαναλέμε να τα δει και ο κόσμος ποιός α σε πιστεύει τώρα?

Άστα αυτά και άνοιξε τα post ,εγώ ξέρω και την πραγματική της ηλικία εσύ όχι σαδιστής αχχχχ
Ξευτιλίζεσαι εδώ και ώρα με το να με παρακαλάς.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Σε προκαλώ να γίνεις ρεζίλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του. αχχχχχχχχχχχαχα σε προκαλώ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Σε προκαλώ να γίνεις ρεζίλι

Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του. αχχχχχχχχχχχαχα σε προκαλώ
Γράφε όσο θες. Στο λεξικό άλλωστε στη λέξη ρεζίλας έχει τη φωτογραφία σου.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Προκαλώ γνωρίζεις ελληνικά τι δεν καταλαβαίνεις? κοκο να μία κότα
Δεν είναι πρόκληση μια κομπλεξική ερωτευμένη κότα σαν εσένα. Εγώ σε προκαλώ να κάτσεις να διαβάσεις όλο το νήμα μπας και βρεις αυτό που φαντάζεσαι.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν είναι πρόκληση μια κομπλεξική ερωτευμένη κότα σαν εσένα. Εγώ σε προκαλώ να κάτσεις να διαβάσεις όλο το νήμα μπας και βρεις αυτό που φαντάζεσαι.
καλέ άνοιξε τα post τι φοβάσαι μην ξευτυλιστείς?

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
καλέ άνοιξε τα post τι φοβάσαι μην ξευτυλιστείς?
Σου έγραψα κύριε ρεζίλι του νήματος, γουστάρω να σε ταλαιπωρώ. Αν αντί να ξεκατινιάζεσαι, όπως κάνεις τόση ώρα, διάβαζες θα είχες βρει αυτό που φαντάζεσαι.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Όταν τα αποφασίσεις να ανοίξεις τα post σου τα ξαναλέμε αν και πρόκειται γιατί έχεις κάνει την μεγαλύτερη κωλοτούμπα

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Σου έγραψα κύριε ρεζίλι του νήματος, γουστάρω να σε ταλαιπωρώ. Αν αντί να ξεκατινιάζεσαι, όπως κάνεις τόση ώρα, διάβαζες θα είχες βρει αυτό που φαντάζεσαι.
Ανοικτά τα έχω τα δικά μου δεν αλλάζω γνώμη ούτε παραμυθιάζω τον κόσμο ,εσύ απλά κοτεύεις

Γνώμη σου, ελπίζω να σταματήσεις να με ζαλίζεις.
Να μην γράφεις ψέματα και να ανοίξεις τα post σου κολωτούμπα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Ανοικτά τα έχω τα δικά μου δεν αλλάζω γνώμη ούτε παραμυθιάζω τον κόσμο ,εσύ απλά κοτεύεις

Να μην γράφεις ψέματα και να ανοίξεις τα post σου κολωτούμπα
Δε βαρέθηκες ακόμα βρε κομπλεξικέ καψούρη;

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δε βαρέθηκες ακόμα βρε κομπλεξικέ καψούρη;
Άνοιξε τα να τα διαβάσει ο κόσμος τι ψέματα γράφεις, αναξιόπιστος και εκδικητικός αχχχα και σαδιστής έγραψες ,άντε σε αφήνω γιατί θα σου έχει ανέβει η πίεση και κάνε δίαιτα και άνοιξε και τα post αν έχεις τσίπα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Άνοιξε τα να τα διαβάσει ο κόσμος τι ψέματα γράφεις, αναξιόπιστος και εκδικητικός αχχχα και σαδιστής έγραψες ,άντε σε αφήνω γιατί θα σου έχει ανέβει η πίεση και κάνε δίαιτα και άνοιξε και τα post αν έχεις τσίπα
Μπλα μπλα μπλα, τα ίδια και τα ίδια μου έπριξες τ' αρχίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom