Δικαιώμα μου να πηγαίνω μόνο στην ericcaΑντε επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχω !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς τηςΌταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
Σταματάει ακόμα και γνωστούς είναι πολύ επιλεκτική και δεν θέλω να την χάσωΓιατί να μην σε δεχτεί? την πληρώνεις δεν πας τζάμπα
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ειπε κανείς το αντίθετο ;Δικαιώμα μου να πηγαίνω μόνο στην ericca
Ναι εσύ το έγραψεςΕιπε κανείς το αντίθετο ;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Που ακριβως το εγραψα και τι εγραψα ; Εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθενας παει εκει που γουσταρει και περναει καλά . Για πες μου λοιπον που ειδες εσυ οτι σου εγραψα να μην πας εκει που γουστάρεις ;Ναι εσύ το έγραψες
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Για εμάς που δεν ξέρουμε αλλά θέλουμε να μάθουμε, δεν μας λες περισσότερες πληροφορίες! Π.χ. που βρίσκουμε την Ραμόνα που αναφέρεις και ποιες άλλες παίζουν;Νομίζω αυτό το νήμα ελάχιστη σχέση έχει με την αυταρχική σκηνή στην Ελλάδα σήμερα. Ακούμε συνέχεια για τις ίδιες και τις ίδιες ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αφέντρες που μπορεί να βρει κανείς στο fetlife. Και απορώ γιατί δεν γράφει κανείς γι'αυτές. Ας αναφέρω για παράδειγμα την Ραμόνα. Τέλος πάντων βαριεστημένα παρακολουθούμε και αυτό το νήμα μήπως και έχουμε κάποια πληροφορία από τον 21ο αιώνα
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Και όμως δε θα ήτανε δε θα ειχε νοημα, αφενός γιατι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης αλλά αφετέρου και έλλειψης χιουμορ. Πόσο τυχαιο θεωρεις το γεγονός ότι απο τις 308 σελιδες του νηματος πληροφορίες περιεχουν το πολύ οι 38 και οι υπολοιπες 270 ειναι ξεκατινιασμα και μονο . Και ναι εχει δικιο ότι σαφως και δεν υπαρχουν μονο αυτες που αναγραφονται εδωΘα ηταν χρήσιμο να συμμετέχεις και να αναφέρεις και εσύ στο νήμα τις εμπειρίες σου απο τις αφέντρες που γνωρίζεις, ξεκινώντας πχ απο την Ραμόνα.
Μα δεν αμφισβητώ ότι δεν είναι μόνο οι 6-7 που αναφέρονται τα τελευταία χρόνια εδώ. Αλλα θα ήταν χρήσιμο όσοι διαβάζουν να συνεισφέρουν και αυτοί με τις εμπειρίες τους. Το ότι βαρέθηκε να διαβάζει τα ίδια και τα ίδια φταίει και αυτός που ξέρει και άλλες κοπέλες και δεν καταγράφει τις εμπειρίες του. Αν λοιπόν ξέρει πληροφορίες να τις αναφέρει για να πάμε στον 21ο αιώνα. Δεν ειναι μαγαζάκι μας το θρεντ και οι αναγνώστες πελάτες που θα πρέπει να μην τους κάνουμε να δυσανασχετούν. Έλα, γράψε 5 πραγματα να συνεισφέρεις και εσύ στο κονσεπτ.Και όμως δε θα ήτανε δε θα ειχε νοημα, αφενός γιατι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης αλλά αφετέρου και έλλειψης χιουμορ. Πόσο τυχαιο θεωρεις το γεγονός ότι απο τις 308 σελιδες του νηματος πληροφορίες περιεχουν το πολύ οι 38 και οι υπολοιπες 270 ειναι ξεκατινιασμα και μονο . Και ναι εχει δικιο ότι σαφως και δεν υπαρχουν μονο αυτες που αναγραφονται εδω
Τελευταία τροποποίηση:
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
βασικα σου ανεφερε που μπορεις να πας και να τη βρεις....αλλα μην περιμενεις αμεση επικοινωνια γιατι πρωτα θα πρεπει να της στειλεις μηνυμα και οταν μπει στο προφιλ της εκει τοτε θα σου απαντησει....αναφερθηκε στο site του fetlife.Για εμάς που δεν ξέρουμε αλλά θέλουμε να μάθουμε, δεν μας λες περισσότερες πληροφορίες! Π.χ. που βρίσκουμε την Ραμόνα που αναφέρεις και ποιες άλλες παίζουν;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Το σωστό είναι "ποια διαφήμιση και μαλακίες...", παρακαλώ λίγο προσοχή στην ορθογραφία γιατί θα το πω σε καμιά θείτσα και θα σε κάνει ντα ντα.Εγώ πάω γιατί με γαμεί καλά πιά διαφήμιση και μαλακίες αν δεν ξέρεις μην γράφεις φουλ είναι κάθε μέρα
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
οργανωση σε τι ακριβως? αμα καποιος θελει να γραφει μονο για την ερικα δικαιωμα του οπως του @kostasdou που γραφει μονο για τη vida. απο τι στιγμη που καποιος αρκειτε στην ερικα για τους δικους του λογους ειτε λογο κοστους ειτε λογο χρονου (ειναι η μονη που δεν κοιταει ρολο'ι' στα σεσσιον της) ειτε λογο προσωπικης συμπαθειας ή απλα δεν γουσταρει ρε αδερφε να κανει κασκαντεριλικι σε καποια νεα για να μην κλαψει τα χρηματα του....εσυ τι προβλημα εχεις? κανε εσυ το scouting σου για νεες επαγγελματιες και ασε τους αλλους να πηγαινουν εκει που θελουν.Ναι αλλα δεν υπαρχει οργανωση και καρφωνονται οποτε καταθέτω πρόταση.
Συσταση της Αδελφότητας της Ερικας με απώτερο σκοπό όταν το νημα ασχολείται με άλλες γκομενες θα δημιουργουν ενα νεο προφιλ το οποιο θα ρωταει << Τι αποψη εχετε για την Ερικα ; >> και θα μπαινουν απο κατω και θα γραφουν τα καλυτερα γιατι τωρα όταν η συζητηση αφορα άλλες και πεταγεται ενας στο ξεκουδουνο και γραφει για την Ερικα αφενός κανει ολο το παρεάκι ρόμπα αφετέρου δε βοηθά και την Ερικα . Για αυτο ειπα συντονιστειτε μάγκες σας εχουν παρει χαμπάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τουλαχιστον τη θειτσα δεν την σηκωνει το ανοιξιατικο αερακι στον αερα και την πηγαινει μεχρι τη γαυδοΤο σωστό είναι "ποια διαφήμιση και μαλακίες...", παρακαλώ λίγο προσοχή στην ορθογραφία γιατί θα το πω σε καμιά θείτσα και θα σε κάνει ντα ντα.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Τι να κάνουμε που η Vida μου έχει πάρει το μυαλό; Το αεράκι που λες δε θα την πάει στη Γαύδο.οργανωση σε τι ακριβως? αμα καποιος θελει να γραφει μονο για την ερικα δικαιωμα του οπως του @kostasdou που γραφει μονο για τη vida. απο τι στιγμη που καποιος αρκειτε στην ερικα για τους δικους του λογους ειτε λογο κοστους ειτε λογο χρονου (ειναι η μονη που δεν κοιταει ρολο'ι' στα σεσσιον της) ειτε λογο προσωπικης συμπαθειας ή απλα δεν γουσταρει ρε αδερφε να κανει κασκαντεριλικι σε καποια νεα για να μην κλαψει τα χρηματα του....εσυ τι προβλημα εχεις? κανε εσυ το scouting σου για νεες επαγγελματιες και ασε τους αλλους να πηγαινουν εκει που θελουν.
τουλαχιστον τη θειτσα δεν την σηκωνει το ανοιξιατικο αερακι στον αερα και την πηγαινει μεχρι τη γαυδο
Ευτυχώς, αυτή την εβδομάδα, το αεράκι θα φέρει τη Vida στην Αθήνα.
Υ.Γ.: Συμφωνώ μαζί σου, ο καθένας πηγαίνει όπου νομίζει καλύτερα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μου κάνεις παράθεση το έχεις ξανακάνει για αυτό είχα γράψει ότι θα διαγράψω τον λιγαριασμό μου τρολάρεις και κοροιδεύεις και θα τον διαγράψω ,έχεις εμμονή με την ericca και συνέχεια ασχολείσαι μαζί τηςΠου ακριβως το εγραψα και τι εγραψα ; Εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθενας παει εκει που γουσταρει και περναει καλά . Για πες μου λοιπον που ειδες εσυ οτι σου εγραψα να μην πας εκει που γουστάρεις ;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Ισχύει η καλύτερη με διαφορά για αυτό έχει και hatersΗ πέρσα είναι του αισθησιακού σε καμία περίπτωση Αφέντρα στον κωστόπουλο κάθισε και της έριξε και ξυλιές
Η καλύτερη Αφέντρα για πάρτυ μου είναι η έρικα, φοβερό γαμήσι μου κάνει και fisting, μπορεί να είναι σκληρή αλλά ενίοτε γίνεται και αισθησιακή, το καλύτερο bondage k cbt, πολύ δυνατή και στο ballbusting, μου έχει κάνει σχεδόν τα πάντα, στο σταυρό ballbusting και ταυτόχρονα μου είχε κάνει και έλενχο οργασμού, κατούρημα στο ειδικό έπιπλο που έχει και μετά καθάρισμα στο μουνί της, φτύσιμο στην μάπα μου και στον πούτσο, χτες μου φόρεσε και αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα και μετά με γάμησε,πολύ καθαρη και η ίδια και ο χώρος, μου έδωσε οδοντοβούρτσα μιας χρήσης, παντόφλες μιας χρήσεως, έκανα το μπάνιο μου και όταν μπήκα και μετά που τελείωσε το session, πετσέτες σεντόνια όλα πεντακάθαρα, φοβερή επαγγελματίες και μπράβο της
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν είναι η πρώτη φορά που μου κάνεις παράθεση το έχεις ξανακάνει για αυτό είχα γράψει ότι θα διαγράψω τον λιγαριασμό μου τρολάρεις και κοροιδεύεις και θα τον διαγράψω ,έχεις εμμονή με την ericca και συνέχεια ασχολείσαι μαζί της
Εσύ το ξεκινάς πάντα corleone ,έχεις εμμονή με την έρικαΚαι όμως δε θα ήτανε δε θα ειχε νοημα, αφενός γιατι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης αλλά αφετέρου και έλλειψης χιουμορ. Πόσο τυχαιο θεωρεις το γεγονός ότι απο τις 308 σελιδες του νηματος πληροφορίες περιεχουν το πολύ οι 38 και οι υπολοιπες 270 ειναι ξεκατινιασμα και μονο . Και ναι εχει δικιο ότι σαφως και δεν υπαρχουν μονο αυτες που αναγραφονται εδω
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
τον έχει διώξει η έρικα τον kostas doul και δεν μπορεί να το δεχτείοργανωση σε τι ακριβως? αμα καποιος θελει να γραφει μονο για την ερικα δικαιωμα του οπως του @kostasdou που γραφει μονο για τη vida. απο τι στιγμη που καποιος αρκειτε στην ερικα για τους δικους του λογους ειτε λογο κοστους ειτε λογο χρονου (ειναι η μονη που δεν κοιταει ρολο'ι' στα σεσσιον της) ειτε λογο προσωπικης συμπαθειας ή απλα δεν γουσταρει ρε αδερφε να κανει κασκαντεριλικι σε καποια νεα για να μην κλαψει τα χρηματα του....εσυ τι προβλημα εχεις? κανε εσυ το scouting σου για νεες επαγγελματιες και ασε τους αλλους να πηγαινουν εκει που θελουν.
τουλαχιστον τη θειτσα δεν την σηκωνει το ανοιξιατικο αερακι στον αερα και την πηγαινει μεχρι τη γαυδο
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
έχουν ακουστεί πολλά για την ίσιδα ισχύουν?Λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη η Αφεντρα είναι μια: η Κυρία Ίσιδα ! Τουλάχιστον εγώ ο,τι έψαχνα το βρήκα σε αυτή και μου άνοιξε τα μάτια … και όχι μόνο. Έλεος πια με τα πουρά ….
Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί. Ξέρω απλά ότι είναι η καλύτερη και στο πρόγραμμα και σαν άτομο !έχουν ακουστεί πολλά για την ίσιδα ισχύουν?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 21