Χρόνια μπουρδελιαρης, έχω επισκεφθεί μπουρδελα, στούντιο, μασάζ, βίζιτες κλπ αλλά ποτέ αφεντρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί δηλαδή, είχα αυτό το βίτσιο,με έφτιαχνε η ιδέα της αφεντρας. Έχω δει πολλά βίντεο της κατηγορίας, με ερεθίζει πολύ αυτό, αλλά δεν το έχω κσνει ποτέ στην πράξη, ούτε με επαγγελματία ούτε με τις σχέσεις που Είχα. Βασικά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει στην πράξη γιστι είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις ο ίδιος. Έτσι αποφάσισα να επισκεφθώ μια αφεντρα να το δοκιμάσω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Το βασικό είναι να εξηγήσεις καθαρά και χωρίς ντροπές τι είναι αυτό που θες στην κυρία που θα επιλέξεις. Άντε με το καλό να μπεις στο club...Χρόνια μπουρδελιαρης, έχω επισκεφθεί μπουρδελα, στούντιο, μασάζ, βίζιτες κλπ αλλά ποτέ αφεντρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί δηλαδή, είχα αυτό το βίτσιο,με έφτιαχνε η ιδέα της αφεντρας. Έχω δει πολλά βίντεο της κατηγορίας, με ερεθίζει πολύ αυτό, αλλά δεν το έχω κσνει ποτέ στην πράξη, ούτε με επαγγελματία ούτε με τις σχέσεις που Είχα. Βασικά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει στην πράξη γιστι είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις ο ίδιος. Έτσι αποφάσισα να επισκεφθώ μια αφεντρα να το δοκιμάσω
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Το αυταρχικό ειναι να το εχει η πορνη,περα απο την εμπειρια που παιζει ρολο σημαντικό.
Τωρα ο μαζοχας απο την αλλη παιζει ρολο κατα 10 με 20%να βγει σωστα το σενσιον το υπολοιπο 80% παει στην αφέντρα.
Τελος παντων μια φορα σε επαρχιακό μπουρδελο περιμενα τη πορνη αλλα με ενημερωσε οτι θα αργησει γιατι ο τυπας πιο πριν πηρε αυταρχικο πρόγραμμα.
Εγω στο σαλονι το δωματιο κολλητα και λογω τις κακιας ηχομόνωσης τα άκουγα ολα.
Μπαινει η πορνη μεσα και τον αρχιζε στα βρισιδια και ακούγονταν οι πρωτες μπατσες,η ταατσα στο κουζινακι στο κοσμο της.
Ακουγα συνέχεια να τον μπατσωνει και ελεγα σε μιση ωρα θα τον εχει κανει μαυρο,ο τυπας μετα αρχισε και βογγουσε λογικα τον γαμαγε και ακουγονταν τα πλατς πλουτς σε συνδοιασμο με τις μπατσες και τα βρισίδια και τα βογγιτα του τυπα,ενα σκηνικο μονιμο και συνεχόμενο μιση ωρα βγαινει η πορνη εξω εξαρτημένη με το στραπον φορεμενο τα εσωρουχα στο χερι και έφυγα δεν περασα τελικα,μετα εξω απο το τσαρδί βλεπω τη τυπα που γαμησε ηταν ενας αδυνατος 55ρης 60ρης αδυνατος αλλα δεν μπορούσε να περπατήσει, του γαμησε το κωλο στη κυριολεξία μεσοκοπος απο το πηδουλο ο τυπας.
Τωρα ο μαζοχας απο την αλλη παιζει ρολο κατα 10 με 20%να βγει σωστα το σενσιον το υπολοιπο 80% παει στην αφέντρα.
Τελος παντων μια φορα σε επαρχιακό μπουρδελο περιμενα τη πορνη αλλα με ενημερωσε οτι θα αργησει γιατι ο τυπας πιο πριν πηρε αυταρχικο πρόγραμμα.
Μπαινει η πορνη μεσα και τον αρχιζε στα βρισιδια και ακούγονταν οι πρωτες μπατσες,η ταατσα στο κουζινακι στο κοσμο της.
Ακουγα συνέχεια να τον μπατσωνει και ελεγα σε μιση ωρα θα τον εχει κανει μαυρο,ο τυπας μετα αρχισε και βογγουσε λογικα τον γαμαγε και ακουγονταν τα πλατς πλουτς σε συνδοιασμο με τις μπατσες και τα βρισίδια και τα βογγιτα του τυπα,ενα σκηνικο μονιμο και συνεχόμενο μιση ωρα βγαινει η πορνη εξω εξαρτημένη με το στραπον φορεμενο τα εσωρουχα στο χερι και έφυγα δεν περασα τελικα,μετα εξω απο το τσαρδί βλεπω τη τυπα που γαμησε ηταν ενας αδυνατος 55ρης 60ρης αδυνατος αλλα δεν μπορούσε να περπατήσει, του γαμησε το κωλο στη κυριολεξία μεσοκοπος απο το πηδουλο ο τυπας.
Διαγραμμένο μέλος 236253
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ΚαύλαΤο αυταρχικό ειναι να το εχει η πορνη,περα απο την εμπειρια που παιζει ρολο σημαντικό.
Tραγικό (αν και η κοπέλα φαίνεται να το είχε)... Η εχεμύθεια και η διακριτικότητα είναι πολύ σημανική σε τέτοιες φάσεις και δεν αναφέρομαι μόνο σε φετιχιστικου τύπου επίσκεψη (πολύ δε μάλλον σε τέτοιες). Ηχομόνωση ή τουλάχιστον μουσική για να καλύπτει τα επιφωνήματα τόσο ενεργητικής και όσο και παθητικής φύσης.Το αυταρχικό ειναι να το εχει η πορνη,περα απο την εμπειρια που παιζει ρολο σημαντικό.
Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Δεν.υπαρχει φιλε ευχεμυθεια δυστυχώς ειδικα στα μπουρδελα στούντιο.Tραγικό (αν και η κοπέλα φαίνεται να το είχε)... Η εχεμύθεια και η διακριτικότητα είναι πολύ σημανική σε τέτοιες φάσεις και δεν αναφέρομαι μόνο σε φετιχιστικου τύπου επίσκεψη (πολύ δε μάλλον σε τέτοιες). Ηχομόνωση ή τουλάχιστον μουσική για να καλύπτει τα επιφωνήματα τόσο ενεργητικής και όσο και παθητικής φύσης.
Εδω μου το είπανε θα περιμενεις γιατι εχει αυταρχικό.
Θα σου πρότεινα κάποια γνωστή στο χώρο και με εμπειρία και όχι κάποια από τα "σόσιαλ τύπου αφεντρας". Για να έχεις έστω ένα ελάχιστο επίπεδο ικανοποιήσης από την συνάντηση και δεν φας καμιά τρελή φόλα και ξενερώσεις...Χρόνια μπουρδελιαρης, έχω επισκεφθεί μπουρδελα, στούντιο, μασάζ, βίζιτες κλπ αλλά ποτέ αφεντρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί δηλαδή, είχα αυτό το βίτσιο,με έφτιαχνε η ιδέα της αφεντρας. Έχω δει πολλά βίντεο της κατηγορίας, με ερεθίζει πολύ αυτό, αλλά δεν το έχω κσνει ποτέ στην πράξη, ούτε με επαγγελματία ούτε με τις σχέσεις που Είχα. Βασικά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει στην πράξη γιστι είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις ο ίδιος. Έτσι αποφάσισα να επισκεφθώ μια αφεντρα να το δοκιμάσω
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν νομίζω ότι είναι γενικό το φαινόμενο. Αν η κοπέλα είναι σωστή και καλό όνομα, αυτή κάνει κουμάντο και όχι η τσατσα. Εχω δει κοπέλα να κάνει παρατήρηση στην τσατσα για θέμα που θα "μπορούσε" να εκθέσει πελάτη και μάλιστα όχι για αυταρχικό. Οι κοπέλες που κάνουν αυταρχικό τουλάχιστον στα στούντιο της Θεσσαλονικής (οι 2-3 τελωσπάντων) είναι και πολύ καλές στο αυταρχικό και εξαιρετικά διακριτικες. Για αυτό και παραμένουν αξιόπιστες και διαχρονικές αξίες στο χώρο με φουλ τα δωμάτια.Δεν.υπαρχει φιλε ευχεμυθεια δυστυχώς ειδικα στα μπουρδελα στούντιο.
Εδω μου το είπανε θα περιμενεις γιατι εχει αυταρχικό.
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν την έχω επισκεφθεί... Αλλά από τα λεγόμενα συναγωνιστών στο θρεντ φαίνεται πολύ αξιόπιστη επιλογή.Έχω επιλέξει την Θεανώ για πρώτη εμπειρία
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Παλιά ήταν καλή η Θεανώ. Τώρα πια έχει βαρεθεί....Δεν την έχω επισκεφθεί... Αλλά από τα λεγόμενα συναγωνιστών στο θρεντ φαίνεται πολύ αξιόπιστη επιλογή.
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Ρε συ corab4 χάλια φαίνεται η Όλγα.... (δεν την έχω δοκιμάσει, από τη φωτό)Domina olga μαζί με μιας φίλη της π έχουν αρχίσει τελευταία μαζί
Ρε παιδιά έχουμε πληροφορίες για την φίλη τ απίστευτες ποδαρες έχει
Και καλά έκανες...η πιο όμορφη από όλες και με τα ομορφότερα πόδια..θα σε στρώσει..χαχα
Έχω επιλέξει την Θεανώ για πρώτη εμπειρία
Λες; να φάω φόλα; θρλω μόνο ποδολαγνεια, οχι κάτι αλλοΠαλιά ήταν καλή η Θεανώ. Τώρα πια έχει βαρεθεί....
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.532
- Πόντοι
- 206
Ισχύει και εγώ την φίλη θέλω αλλά πρέπει να πάρεις και αυτή αναγκαστικά..Ρε συ corab4 χάλια φαίνεται η Όλγα.... (δεν την έχω δοκιμάσει, από τη φωτό)
Αν θες μονο ποδολαγνεια δεν θα φας φολα. Εχει υπεροχα ποδια.Λες; να φάω φόλα; θρλω μόνο ποδολαγνεια, οχι κάτι αλλο
Τώρα για αυταρχικο δεν ξερω γιατι και εγώ μονο ποδολαγνεια μου αρεσει (και spitting).
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Σα δίδυμο μάλλον είναι η καλύτερη διαθεσιμη επιλογή αυτή την περίοδο , τωρα ως προς το χάλια η Ολγα συγκρινόμενη με ποια και σε τι ;Ισχύει και εγώ την φίλη θέλω αλλά πρέπει να πάρεις και αυτή αναγκαστικά..
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
όχι δεν θα φάς φόλα. δεν είναι κάτι σούπερ όμωςΛες; να φάω φόλα; θρλω μόνο ποδολαγνεια, οχι κάτι αλλο
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
Δεν κανει πλεον βασικα πραγματα που μπορει να θες ,οχι τιποτα extreme και πολυ ακριβη ,αλλα ομορφη με ωραιο σωμα ,προσπαθησα να την δω αλλα ,οχι το ενα οχι το αλλο ,δεν πηγα.Παλιά ήταν καλή η Θεανώ. Τώρα πια έχει βαρεθεί....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολυ καλη ,δοκιμασμενη.Ρε συ corab4 χάλια φαίνεται η Όλγα.... (δεν την έχω δοκιμάσει, από τη φωτό)
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
Το βασικο ειναι να εξηγησεις απο πριν πριν την συναντηση ,τηλεφωνικα η ηλεκτρονικα (mail sms κλπ)αν προτιμας, ακριβως τι θελεις και τι δεν θελεις ,εκεινη την ωρα ξενερωνεις αν κατσεις να κανεις κουβεντα . Αυτο κανω παντα απο πριν και δεν εχω θεμα . Ποτε δεν πας ξεκρεμαστος .Χρόνια μπουρδελιαρης, έχω επισκεφθεί μπουρδελα, στούντιο, μασάζ, βίζιτες κλπ αλλά ποτέ αφεντρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί δηλαδή, είχα αυτό το βίτσιο,με έφτιαχνε η ιδέα της αφεντρας. Έχω δει πολλά βίντεο της κατηγορίας, με ερεθίζει πολύ αυτό, αλλά δεν το έχω κσνει ποτέ στην πράξη, ούτε με επαγγελματία ούτε με τις σχέσεις που Είχα. Βασικά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει στην πράξη γιστι είναι άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις ο ίδιος. Έτσι αποφάσισα να επισκεφθώ μια αφεντρα να το δοκιμάσω
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21