Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Φίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.
οκ αλλά η έρικα είναι σκληρή αφέντρα η irina ήταν kinky

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Ποια κυρία θα μου προτείνατε για ποδολαγνεία? Προτιμώ μικρά σε μέγεθος πατουσακια.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Νο1: Μπέτυ (ήταν στο Studio Oriental filis 104)
Νο2: Αλεξάνδρα
No3: Έρικα
H μπέτυ έκανε το καλύτερο στράπ και όντως ήταν στην φυλής, μετά γνώρισα την έρικα που στο στράπ και στα σκληρά δεν παίζεται

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
H μπέτυ έκανε το καλύτερο στράπ και όντως ήταν στην φυλής, μετά γνώρισα την έρικα που στο στράπ και στα σκληρά δεν παίζεται
Η Έρικα τόσο δυνατή; Καλύτερη κ από Λόλα;;

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μόνο Αφέντρα είναι η λόλα ,η έρικα που την ξέρω χρόνια δεν πηδιέται ούτε η irina πηδιόταν
Θα συμφωνήσω με τον Τόνυ, η ζωή όλων αυτών δεν εξαντλείται στα επαγγελματικά ραντεβού. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά τα διακριτά όρια και μία αφέντρα κάλλιστα στη διάρκεια μίας συνεδρίας μπορεί να πηδηχτεί με την λογική "χρησιμοποιώ τον σκλάβο για την ικανοποίηση μου". Στην Ελλάδα το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο πρώτον γιατί υπάρχει η κατηγορία που έχει καταφύγει στο αφεντριλίκι ακριβώς για να αποφύγει το σεξ και δεύτερο γιατί οι εναπομείνασες αφέντρες απλώς δεν θέλουν να δημιουργούν σύγχυση στους πελάτες ή ακόμα δεν γουστάρουν να τον δίνουν στον καθένα . Δεν τις αδικώ καθόλου γιατί ο Έλληνας άνετα θα μπορούσε να θεωρήσει ότι έχει γίνει ο "κατά φαντασίαν εραστής" γιατί έριξε έναν, άσε που θα κομπορρημονεί γιαυτό σ' όλη την υπόλοιπη ζωή του και θα φροντίσει να το μάθει όλη η πλάση.

Το ότι οι Ελληνίδες αφέντρες δεν το κάνουν με πελάτες όμως - και δικαίωμα τους βεβαίως -, δεν σημαίνει ότι δεν το κάνουν γενικώς. Η ζωή τους, όπως και η ζωή μας συνεχίζει και μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, και στον ιδιωτικό τους βίο μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για γυναίκες, οι οποίες με τις όποιες ιδιαιτερότητες τους είναι θηλυκά και όχι εξωγήινα όντα. Αν λοιπόν εντός των χωρικών μας υδάτων, κάποιος θέλει σώνει και καλά να γαμήσει, υπάρχει μία γκάμα επιλογών απο ακριβά call girls, στουντιοκόριτσα, ταπεινές ιερόδουλες, μέχρι την γκόμενα του. Οι αφέντρες όμως δεν είναι τίποτα απ' τα παραπάνω.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο
εσύ τα έχεις γράψει αυτά
Κωλόγρια κουρασες , τον πουλο και στην τρυπα σου
Get a life άσχετε που έβγαλες την λόλα σκλάβα μετά switch και ότι μαλακία σου κατέβει

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
εσύ τα έχεις γράψει αυτά

Get a life άσχετε που έβγαλες την λόλα σκλάβα μετά switch και ότι μαλακία σου κατέβ

Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο
  1. Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

Ποτέ η λόλα δεν ήταν switch , ρώτησε την αν την δεις που δύσκολο το κόβω
  2. T

Μυστήριο είναι τι σκατά έχεις στο κεφάλι σου μέσα, για να μαθαίνεις ποτέ η λόλα δεν ήταν σκλάβα,θήτευσε δίπλα στην καλύτερη αφέντρα στην smart lady και μετά έκανε solo καριέρα ,ότι γράφεις είναι όλα ψέματα αλλά με την λόλα το γάμησες

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Πιο soft δεν υπάρχει,σκλάβα ήταν και μεγάλη μαζόχα,καμαρώσε την στην δεύτερη φωτογραφία την γαμεί η λόλα
  1. Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

Ποτέ η λόλα δεν ήταν switch , ρώτησε την αν την δεις που δύσκολο το κόβω
  2. T

Μυστήριο είναι τι σκατά έχεις στο κεφάλι σου μέσα, για να μαθαίνεις ποτέ η λόλα δεν ήταν σκλάβα,θήτευσε δίπλα στην καλύτερη αφέντρα στην smart lady και μετά έκανε solo καριέρα ,ότι γράφεις είναι όλα ψέματα αλλά με την λόλα το γάμησες
  3. T

Domina Erika

Η Ευα ήταν η καλύτερη Αφέντρα ; Α μάλιστα το ξερεις οτι εχουμε 2022 και το νημα ασχολειται με Αφεντρες ενεργές και όχι την ιστορια του BDSM στην Ελλάδα ; (Εύα εσύ ;;;;;) Οσο για το αν η Λόλα ήταν switch στο ξεκίνημα ρώτα την ίδια και φυσικά δεν ήταν μονο αυτή στο ξεκίνημα της....
ποτέ δεν ήταν σκλάβα ούτε switch η λόλα ξεκίνησε με την εύα την smart lady

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Φτάνει παίδες

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω με τον Τόνυ, η ζωή όλων αυτών δεν εξαντλείται στα επαγγελματικά ραντεβού. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά τα διακριτά όρια και μία αφέντρα κάλλιστα στη διάρκεια μίας συνεδρίας μπορεί να πηδηχτεί με την λογική "χρησιμοποιώ τον σκλάβο για την ικανοποίηση μου". Στην Ελλάδα το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο πρώτον γιατί υπάρχει η κατηγορία που έχει καταφύγει στο αφεντριλίκι ακριβώς για να αποφύγει το σεξ και δεύτερο γιατί οι εναπομείνασες αφέντρες απλώς δεν θέλουν να δημιουργούν σύγχυση στους πελάτες ή ακόμα δεν γουστάρουν να τον δίνουν στον καθένα . Δεν τις αδικώ καθόλου γιατί ο Έλληνας άνετα θα μπορούσε να θεωρήσει ότι έχει γίνει ο "κατά φαντασίαν εραστής" γιατί έριξε έναν, άσε που θα κομπορρημονεί γιαυτό σ' όλη την υπόλοιπη ζωή του και θα φροντίσει να το μάθει όλη η πλάση.

Το ότι οι Ελληνίδες αφέντρες δεν το κάνουν με πελάτες όμως - και δικαίωμα τους βεβαίως -, δεν σημαίνει ότι δεν το κάνουν γενικώς. Η ζωή τους, όπως και η ζωή μας συνεχίζει και μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, και στον ιδιωτικό τους βίο μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για γυναίκες, οι οποίες με τις όποιες ιδιαιτερότητες τους είναι θηλυκά και όχι εξωγήινα όντα. Αν λοιπόν εντός των χωρικών μας υδάτων, κάποιος θέλει σώνει και καλά να γαμήσει, υπάρχει μία γκάμα επιλογών απο ακριβά call girls, στουντιοκόριτσα, ταπεινές ιερόδουλες, μέχρι την γκόμενα του. Οι αφέντρες όμως δεν είναι τίποτα απ' τα παραπάνω.
Δηλαδή εσύ πήγες και πήδηξες την λόλα η την έρικα? απορώ πως σε κρατάει η έρικα αν δεν γράφεις και εσύ ψέματα ,η έρικα είναι έξυπνη δεν κρατάει άτομα σαν και εσένα

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Καταφέρατε και αναβιώσατε αυτούσιο ένα θέμα που είχε κλείσει ένα χρόνο πριν!!!
Πάνω που είχαμε ησυχάσει με την ηλικία της Ερρικας, πιάσαμε την υποτακτική φύση της Λόλας!:knuppel:
Υποτίθεται ότι το thread λόγω της θεματολογίας του απευθύνεται σε μειλίχια χαμηλών τόνων άτομα, αλλά επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι κανείς δεν ανήκει πουθενά, ούτε μπαίνει σε κουτί ό,τι και να δηλώνει.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δηλαδή εσύ πήγες και πήδηξες την λόλα η την έρικα? απορώ πως σε κρατάει η έρικα αν δεν γράγεις και εσύ ψέματα
Εγώ δεν είχα την τύχη να γίνω γκόμενος ούτε της μίας ούτε της άλλης, άρα πως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα??
Εννοείται ότι αν θέλω να γαμήσω δεν θα πάω ουτε στην Έρικα, ούτε στην Λόλα για όλους τους λόγους που προανέφερα. Διάβαζε καλύτερα και μετά γράφε. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι απο κάποια όταν δεν προτίθεται να το προσφέρει.
Πληροφοριακά τα γαμήσια δεν μου λείπουν, τα έχω όσο και όποτε θέλω, αλλά με αυτές που τα δίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom