Την ηλικία της έρικας την ξέρω ,η λόλα δεν ήταν ποτέ υποτακτιική αλλά δεν απαντάςΚαταφέρατε και αναβιώσατε αυτούσιο ένα θέμα που είχε κλείσει ένα χρόνο πριν!!!
Πάνω που είχαμε ησυχάσει με την ηλικία της Ερρικας, πιάσαμε την υποτακτική φύση της Λόλας!
Υποτίθεται ότι το thread λόγω της θεματολογίας του απευθύνεται σε μειλίχια χαμηλών τόνων άτομα, αλλά επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι κανείς δεν ανήκει πουθενά, ούτε μπαίνει σε κουτί ό,τι και να δηλώνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κωλοτούμπας είσαι σε ξέρει και η irinaΕγώ δεν είχα την τύχη να γίνω γκόμενος ούτε της μίας ούτε της άλλης, άρα πως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα??
Εννοείται ότι αν θέλω να γαμήσω δεν θα πάω ουτε στην Έρικα, ούτε στην Λόλα για όλους τους λόγους που προανέφερα. Διάβαζε καλύτερα και μετά γράφε. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι απο κάποια όταν δεν προτίθεται να το προσφέρει.
Πληροφοριακά τα γαμήσια δεν μου λείπουν, τα έχω όσο και όποτε θέλω, αλλά με αυτές που τα δίνουν.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 550
- Πόντοι
- 81
Αν είσαι στην Αθήνα πήγαινε στην κυρία Θεανώ, είναι πολύ όμορφα τα πόδια της.Ποια κυρία θα μου προτείνατε για ποδολαγνεία? Προτιμώ μικρά σε μέγεθος πατουσακια.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
βασικα πουθενα δεν εγραψε οτι πηγε με την Ερικα ή με την Λολα. αυτο που εγραψε ειναι για ποιο λογο οι Αφεντρες στην Ελλαδα δεν χρησιμοποιουν τους σκλαβους που κανουν σεσσιον σαν ¨αντικειμενα για την ικανοποιηση τους¨ κατι που ειναι οντως πολυ διαδεδομενο στο εξωτερικο.Δηλαδή εσύ πήγες και πήδηξες την λόλα η την έρικα? απορώ πως σε κρατάει η έρικα αν δεν γράφεις και εσύ ψέματα ,η έρικα είναι έξυπνη δεν κρατάει άτομα σαν και εσένα
Greek_promo1
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
Aν απ' όλα αυτά που έγραψα, αυτό που κατάλαβες είναι ότι πηδάω τη Λόλα (που την έχω δει μια φορά) και την Ερικα, ή εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου ή εγώ αδυναμία να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Δεδομένου ότι η χρήση του λόγου και της γλώσσας είναι μέρος της δουλειάς μου, σχεδόν μετά βεβαιότητος συνάγεται το πρώτο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε την διάθεση, και κυρίως ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα απ' το να κάθομαι όλη μέρα στο πληκτρολόγιο και να ξεκατινιάζομαι με τον τάκη τον μάλιστα κυρία, στα μπουρδέλα. Για να σου φύγει η απορία αν μου είχαν καθήσει τόσο η Λόλα, όσο και η Έρικα, εννοείται ότι δεν έλεγα όχι, αλλά δεν μου κάθησαν αν και ομορφάντρας.Την ηλικία της έρικας την ξέρω ,η λόλα δεν ήταν ποτέ υποτακτιική αλλά δεν απαντάς
Υ.Γ. 1. Η Έρικα δεν έχει την δικαιοδοσία να με 'σχολάσει' γιατί δεν είμαι υποτακτικός της.
Υ.Γ.2. Φιλάκια στην Ιρίνα (το πραγματικό της δεν το γράφω για εύλογους λόγους). Αν της μιλάς, να της μεταφέρεις ότι πραγματικά απόλαυσα τις συζητήσεις για τη ρώσσικη λογοτεχνία και ειδικά για τον ντοστογιέφσκι, συζητήσεις που προφανώς δεν μπορούσε να κάνει μαζι σου. Δεν φταίω όμως εγώ γιαυτό.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.330
- Πόντοι
- 206
Για την Όλγα έχετε άποψη ?
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
Eλα ρε βλαχο που μου εμαθες και το get a life . Εσυ να βρεις μια ζωη που το μονο που κανεις ειναι να καθεσαι να αρχειοθετεις τι γραφετε εδω μεσα. Αντε ασχετε ξερω πολυ καλά που θητευσε η Λόλα οπως και ξερω ότι καθε μια εχει και την προσωπική της ζωη και σε αυτη ω ναι τ περιεργο πηδιουνται . Και μαθε ρε βλακα τι σημαινει switch τενεκέ ε τενεκέ . Get a life ισα μωρη ρομπα ξεκουμπωτη , ενταξει μπορει και χωρις εσενα η Ερικα αλλά και η Λόλα το ξερεις αυτο να υποθεσω ;εσύ τα έχεις γράψει αυτά
Get a life άσχετε που έβγαλες την λόλα σκλάβα μετά switch και ότι μαλακία σου κατέβει
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
Σε Pm εχουμε δημοσια οχι γιατι ειναι αγαμητος ο tmkiria και γαμαει το threadΓια την Όλγα έχετε άπο
Εσενα σίγουρα του tmkiria τιποτα γιατι προφανως δεν ειχε συναντησει ουτε αυτή ουτε τη Σερετη !Αχ Δενδρινού!!! Τι μου θύμησες!!!!
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
Τι να σου απαντησει ότι εισαι μαλάκας και δεν παιρνεις ρεπό το καταλαβαμε αυτό , Οτι ήσουνα τουβλο στην αριθμητική το μαθαμε και τωρα μαθαμε οτι δεν καταλαβαινεις και ελληνικά αλλα το get a life το εχεις . Παναθεμα σε τρόμπα έ τρομπαΤην ηλικία της έρικας την ξέρω ,η λόλα δεν ήταν ποτέ υποτακτιική αλλά δεν απαντάς
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
Τωρα τον μπερδεψες με τον Ντοστογιέφσκι θα ψάχνει να βρει σε ποια ομάδα πήρε μεταγραφή και σε τι θέση παιζει. Μη του βαζεις δύσκολα δεν κανειAν απ' όλα αυτά που έγραψα, αυτό που κατάλαβες είναι ότι πηδάω τη Λόλα (που την έχω δει μια φορά) και την Ερικα, ή εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου ή εγώ αδυναμία να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Δεδομένου ότι η χρήση του λόγου και της γλώσσας είναι μέρος της δουλειάς μου, σχεδόν μετά βεβαιότητος συνάγεται το πρώτο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε την διάθεση, και κυρίως ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα απ' το να κάθομαι όλη μέρα στο πληκτρολόγιο και να ξεκατινιάζομαι με τον τάκη τον μάλιστα κυρία, στα μπουρδέλα. Για να σου φύγει η απορία αν μου είχαν καθήσει τόσο η Λόλα, όσο και η Έρικα, εννοείται ότι δεν έλεγα όχι, αλλά δεν μου κάθησαν αν και ομορφάντρας.
Υ.Γ. 1. Η Έρικα δεν έχει την δικαιοδοσία να με 'σχολάσει' γιατί δεν είμαι υποτακτικός της.
Υ.Γ.2. Φιλάκια στην Ιρίνα (το πραγματικό της δεν το γράφω για εύλογους λόγους). Αν της μιλάς, να της μεταφέρεις ότι πραγματικά απόλαυσα τις συζητήσεις για τη ρώσσικη λογοτεχνία και ειδικά για τον ντοστογιέφσκι, συζητήσεις που προφανώς δεν μπορούσε να κάνει μαζι σου. Δεν φταίω όμως εγώ γιαυτό.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 749
- Πόντοι
- 81
O κανόνας λεει ότι οι αφεντρες του instagram ειναι χαζοχαρουμενες πιτσιρικες που ψάχνουν για κοροϊδα. Σε καθε περίπτωση ποτέ δε στέλνεις φράγκα και εάν κλεισεις ραντεβου , επειδη οι περισσοτερες μονο με πόδια ασχολουνται που ειναι ευκολακι ποτέ πάνω από 50αρικο αντε 60 για μια ωρα. Επίσης αν σου αρχισουν τις γνωστες μαλακιες ότι δε βγαζεις τα ρουχα σου χυνεις μεσα απο το παντελονι σου, οτι αυτες δε δεχνουν ουτε γαμπα τις διαολοστελνεις και τους λες να ψαξουν αλλου για θυματαΓεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Πως το εχουν στο insta?Γεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
Eλα ρε βλαχο που μου εμαθες και το get a life . Εσυ να βρεις μια ζωη που το μονο που κανεις ειναι να καθεσαι να αρχειοθετεις τι γραφετε εδω μεσα. Αντε ασχετε ξερω πολυ καλά που θητευσε η Λόλα οπως και ξερω ότι καθε μια εχει και την προσωπική της ζωη και σε αυτη ω ναι τ περιεργο πηδιουνται . Και μαθε ρε βλακα τι σημαινει switch τενεκέ ε τενεκέ . Get a life ισα μωρη ρομπα ξεκουμπωτη , ενταξει μπορει και χωρις εσενα η Ερικα αλλά και η Λόλα το ξερεις αυτο να υποθεσω ;ά
όλες μπορούνε άσχετε και μην ξαναγράψεις ψέματα η λόλα ποτέ δεν ήταν σκλάβα ,get a life βλάχος δεν είναι βρισιά τιμή είναι αμόρφωτεEλα ρε βλαχο που μου εμαθες και το get a life . Εσυ να βρεις μια ζωη που το μονο που κανεις ειναι να καθεσαι να αρχειοθετεις τι γραφετε εδω μεσα. Αντε ασχετε ξερω πολυ καλά που θητευσε η Λόλα οπως και ξερω ότι καθε μια εχει και την προσωπική της ζωη και σε αυτη ω ναι τ περιεργο πηδιουνται . Και μαθε ρε βλακα τι σημαινει switch τενεκέ ε τενεκέ . Get a life ισα μωρη ρομπα ξεκουμπωτη , ενταξει μπορει και χωρις εσενα η Ερικα αλλά και η Λόλα το ξερεις αυτο να υποθεσω ;
την ήξερα την έλένα σερέτη κοντούλα αλλά σκληρήΣε Pm εχουμε δημοσια οχι γιατι ειναι αγαμητος ο tmkiria και γαμαει το thread
Εσενα σίγουρα του tmkiria τιποτα γιατι προφανως δεν ειχε συναντησει ουτε αυτή ουτε τη Σερετη !
Η Irina είναι μορφωμένη το ότι δεν σου άρεσε σαν αφέντρα το έχεις ξαναγράψειAν απ' όλα αυτά που έγραψα, αυτό που κατάλαβες είναι ότι πηδάω τη Λόλα (που την έχω δει μια φορά) και την Ερικα, ή εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου ή εγώ αδυναμία να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Δεδομένου ότι η χρήση του λόγου και της γλώσσας είναι μέρος της δουλειάς μου, σχεδόν μετά βεβαιότητος συνάγεται το πρώτο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε την διάθεση, και κυρίως ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα απ' το να κάθομαι όλη μέρα στο πληκτρολόγιο και να ξεκατινιάζομαι με τον τάκη τον μάλιστα κυρία, στα μπουρδέλα. Για να σου φύγει η απορία αν μου είχαν καθήσει τόσο η Λόλα, όσο και η Έρικα, εννοείται ότι δεν έλεγα όχι, αλλά δεν μου κάθησαν αν και ομορφάντρας.
Μου άρεσε σαν γυναίκα όμως! Είχε όμορφο σώμα, δέρμα μωρού και ήταν πεντακάθαρη. Αυτά θυμάμαι..Η Irina είναι μορφωμένη το ότι δεν σου άρεσε σαν αφέντρα το έχεις ξαναγράψει
Της μιλάω και έχουμε φιλική σχέση με την irina και συζητάμε τα πάντα, όταν και εσύ κάνεις σχέση με αφέντρα θα δεις την διαφοράAν απ' όλα αυτά που έγραψα, αυτό που κατάλαβες είναι ότι πηδάω τη Λόλα (που την έχω δει μια φορά) και την Ερικα, ή εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου ή εγώ αδυναμία να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Δεδομένου ότι η χρήση του λόγου και της γλώσσας είναι μέρος της δουλειάς μου, σχεδόν μετά βεβαιότητος συνάγεται το πρώτο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε την διάθεση, και κυρίως ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα απ' το να κάθομαι όλη μέρα στο πληκτρολόγιο και να ξεκατινιάζομαι με τον τάκη τον μάλιστα κυρία, στα μπουρδέλα. Για να σου φύγει η απορία αν μου είχαν καθήσει τόσο η Λόλα, όσο και η Έρικα, εννοείται ότι δεν έλεγα όχι, αλλά δεν μου κάθησαν αν και ομορφάντρας.
Μελαχρινή, ψιλή και πεντακάθαρη καλά θυμάσαιιΜου άρεσε σαν γυναίκα όμως! Είχε όμορφο σώμα, δέρμα μωρού και ήταν πεντακάθαρη. Αυτά θυμάμαι..
Μου άρεσε σαν γυναίκα όμως! Είχε όμορφο σώμα, δέρμα μωρού και ήταν πεντακάθαρη. Αυτά θυμάμαι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της μιλάω και έχουμε φιλική σχέση με την irina και συζητάμε τα πάντα, όταν και εσύ κάνεις σχέση με αφέντρα θα δεις την διαφορά
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις