Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
βάζω στοίχημα ότι όχι μόνο κάνει και την αφέντρα αλλά γουστάρει και σεξ...(δεν εννοώ να παίζει τον ρόλο του αρσενικού)
μην το βαλεις δεν το γουσταρει καθολου το αυταρχικο....το μονο που γουσταρει ειναι της τα σκασεις για να σου κανει την αφεντρα σε cam ή σε sexting

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
μην το βαλεις δεν το γουσταρει καθολου το αυταρχικο....το μονο που γουσταρει ειναι της τα σκασεις για να σου κανει την αφεντρα σε cam ή σε sexting
όταν λέω αφεντριλίκι εννοώ ότι της αρέσει να έχει το "πάνω χέρι" κατά την συνουσία.... ευχαρίστως ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο, βρίζει, διατάζει, συμπεριφέρεται σαν να είσαι υπηρέτης της που πρέπει να της σκίσεις το μουνί της.....
δεν γουστάρει τους παθητικούς.....
αυτά έχω καταλάβει από την συμπεριφορά της...

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
όταν λέω αφεντριλίκι εννοώ ότι της αρέσει να έχει το "πάνω χέρι" κατά την συνουσία.... ευχαρίστως ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο, βρίζει, διατάζει, συμπεριφέρεται σαν να είσαι υπηρέτης της που πρέπει να της σκίσεις το μουνί της.....
δεν γουστάρει τους παθητικούς.....
αυτά έχω καταλάβει από την συμπεριφορά της...
τους παθητικους οχι αλλα δεν της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
εχεις προσωπικη εμπειρια με την κοπελα και τα λες αυτα? προσωπικα δεν την εχω συναντησει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Για να το λέω προφανώς έχω ιδία εμπειρία. Αφού δεν έχεις γνώμη, τι ακριβώς ρωτάς; Έτσι από περιέργεια...

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Mάγκες μην τρελαθούμε, αυτός που πληρώνει, αυτός έχει και το πάνω χέρι. Θα πάτε να δώσετε τα ωραία σας λεφτά και θα προβληματιστείτε τι γουστάρει η titi titaki??? Γκόμενα σας δεν είναι και ούτε και πρόκειται να γίνει, εφόσον όπως λέει κι ο τρελός έχει. Υπηρεσία προσφέρει, αποφασίστε τι θέλετε και απαιτείστε το.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Εσυ τι βαθμο είχες στην αριθμητική στο σχολείο ;; Εάν αρχισε το 1999 οπως λες το να λενε καποιοι ότι ειναι 35 ειναι ανεκδοτο και το 40 επίσης ειναι ανεκδοτο . Εκτος εάν έχεις εγκυρη πληροφορήση ότι απόγευμα όταν τελειωνε το σχολείο αντι για φροντιστήριο πήγαινε και εκανε session :grin:
:grin::grin:
δεν είπα ποτέ για 35 εγώ προσωπικά σοβαρέψου ,έχεις γράψει πολλές ανακρίβειες και σου έχω απαντήσει, είχες γράψει ότι η λόλα ξεκίνησε σαν σκλάβα μέγα λάθος είχε σκλάβα και είχα ανεβάσει και φωτογραφίες

Τελευταία τροποποίηση:

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Mάγκες μην τρελαθούμε, αυτός που πληρώνει, αυτός έχει και το πάνω χέρι. Θα πάτε να δώσετε τα ωραία σας λεφτά και θα προβληματιστείτε τι γουστάρει η titi titaki??? Γκόμενα σας δεν είναι και ούτε και πρόκειται να γίνει, εφόσον όπως λέει κι ο τρελός έχει. Υπηρεσία προσφέρει, αποφασίστε τι θέλετε και απαιτείστε το.
Δεν ισχύει για όλες γράφεις ότι πηγαίνεις έρικα και στην έρικα αυτά δεν περνάνε ούτε στην irina όσο έκανε session

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Καινουργιες εχουνε βγει ικανές και καλες δεν εχουν βγει αυτό εγραψα. Σου ευχομαι να κανεις 127 session. Τωρα το τι πιστευεις και τι οχι για εμένα ,ελάχιστα με αφορά εισαι πολύ χτεσινός για να με κρινεις Εδω μας λες ότι Ερικα κανει την Αφεντρα απο όταν πήγαινε στην Γ' Δημοτικού !!!!! Τι αλλο να συζητήσω μαζί σου ; Ολοι ξερουν ότι η Ερικα εχει 25+ χρονια στο χωρο . Για αυτο σου λεω οτι εισαι χτεσινός .
Δηλαδή όλες οι καινούριες δεν είναι ικανές ευχαριστώ για την ενημέρωση, για αυτό θα συνεχίζω να πηγαίνω έρικα που ηλικιακά την κάνω 35 με 40

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
δεν είπα ποτέ για 35 εγώ προσωπικά σοβαρέψου ,έχεις γράψει πολλές ανακρίβειες και σου έχω απαντήσει, είχες γράψει ότι η λόλα ξεκίνησε σαν σκλάβα μέγα λάθος είχε σκλάβα και είχα ανεβάσει και φωτογραφίες
Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο

Τελευταία τροποποίηση:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Δηλαδή όλες οι καινούριες δεν είναι ικανές ευχαριστώ για την ενημέρωση, για αυτό θα συνεχίζω να πηγαίνω έρικα που ηλικιακά την κάνω 35 με 40
Εξαρτάται ποιες θεωρουνται καινουργιες. Για εμένα καινουργιες είναι όσες εμφανίστηκαν την τελευταια διετια.
Αν το πάμε προς τα πίσω σαφως υπάρχουν επιλογές που ειναι ενεργές ακόμα. Στην τελική ανάλυση ομως είναι με ποια θα ταιριαξεις περισσόερο.
Μπορεις να την κανεις και 25 αμα θες ο @tmkiria έγραψε ότι ξεκινησε το 1999 μπορει και το 1997 αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα , αμα περνας καλά δεν εχει καμια μα καμια σημασία . Για παράδειγμα υάρχουν πολλές (της τελευτιας διετίας ) πραγματικά κάτω από 30 καποιες εμφανισιακά καλές αλλα σαν συνολική εμπειρία αστο καλύτερα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο
Έπεσα σήμερα πάνω σε κάτι φωτογραφίες από show που ήταν σε sub ρόλο. Στα σεσσιονς δεν ξέρω τι έκανε, δεν έχω άποψη.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Συνεδρία πριν λίγη ώρα με την top, κατά την γνώμη μου, αφέντρα στην Ελλάδα, την κυρία Vida Elevtheriadou.
Είναι η απόλυτη αυταρχική γυναίκα. Θέλησα να έρθω στα όριά μου και συμφωνήσαμε να γίνει η συνεδρία χωρίς λέξη ασφαλείας και έτσι εμπιστεύτηκα απόλυτα την πανέμορφη κυρία αφού είχαμε ξανασυναντηθεί πριν 2 μήνες.
Ήταν το καλύτερο session που έχω κάνει μιας και δεν ήξερα τι θα μου έρθει, πότε και πόσο δυνατά. Πολλές στο session θα είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη ασφαλείας αν υπήρχε αλλά ευτυχώς που έλειπε γιατί ξεπέρασα τα όριά μου για πρώτη φορά. Η κυρία είναι σαδίστρια και έσπασε 3 βέργες πάνω μου, επιπρόσθετα με έδειρε και με ένα σωρό άλλα αντικείμενα ενώ και τα μάγουλά μου έφαγαν αρκετές σφαλιάρες. Αυτή τη στιγμή που γράφω δυσκολεύομαι να κάτσω στον καναπέ αλλά ταυτόχρονα είμαι και ερεθισμένος με αυτό που έζησα.
Η εμπειρία του να παραδοθώ σε μια κυρία, χωρίς να έχω τον έλεγχο της λέξης ασφαλείας, ήταν πρωτόγνωρη για μένα και την ευχαριστώ για αυτό.
Η Βίδα στο face slapping είναι πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου η Ίσιδα ρίχνει καλύτερα χαστούκια.....

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Έπεσα σήμερα πάνω σε κάτι φωτογραφίες από show που ήταν σε sub ρόλο. Στα σεσσιονς δεν ξέρω τι έκανε, δεν έχω άποψη.
Πες του tmkiria που ειναι παντογνωστης και με κονέ και προφανως έχει και μια αλφα ηλικια να ρωτήσει τις φιλες του τις <<γριές>> να του το επιβεβαιωσουν. Σαν το τόπι ειναι φιλαρακο ο προπονητής σε δοκιμάζει και στην άμυνα και στην επιθεση ε η Λόλα ειχε κλίση στην επίθεση για αυτο και ειναι Top of the Top

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Η Βίδα στο face slapping είναι πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου η Ίσιδα ρίχνει καλύτερα χαστούκια.....
Με την κυρία Ίσιδα δεν έχω βρεθεί αλλά την κυρία Vida την έχω πλέον σαν θεά μου. Στο μαστίγωμα ειδικά δεν παίζεται, η συνεδρία ήταν ότι πιο σκληρό και ερεθιστικό έχω ζήσει.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Δεν ισχύει για όλες γράφεις ότι πηγαίνεις έρικα και στην έρικα αυτά δεν περνάνε ούτε στην irina όσο έκανε session
Φίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Φίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.
Το καλύτερο όλων όμως ήταν Σερέτη - Δενδρινού για όσους τυχερους το πρόλαβαν

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Μόνο Αφέντρα είναι η λόλα ,η έρικα που την ξέρω χρόνια δεν πηδιέται ούτε η irina πηδιόταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom