Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
749
Πόντοι
81
όλες μπορούνε άσχετε και μην ξαναγράψεις ψέματα η λόλα ποτέ δεν ήταν σκλάβα ,get a life βλάχος δεν είναι βρισιά τιμή είναι αμόρφωτε
Καλα ρε μαλακοπιτουρα φλωρε ουτε iq απο ραδικι δεν εχεις ; Ειπα εγω οτι ειναι βρισια ; Αντε ρε ξεκουμπισου απο εδω και ξαναγραψου στο Δημοτικό ή πάρε τα χαπια για την ανοια . Εισαι τερμα στοκος δεν καταλαβαινεις τιποτα απο ότι γραφεται εδω .

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
749
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν είχε κανει σχεση μαζι σου μαλλον την πετυχες σε στιγμή μεγάλης απελπισίας η ανάγκης το μονο βεβαιο, εκτος εάν εβαφε το σπιτι της και ηθελε τσαμπα στοκο

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
μια νηιριδα τι λεει ξερουμε??και η ομορφη πατουσιτσα?

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Καλα ρε μαλακοπιτουρα φλωρε ουτε iq απο ραδικι δεν εχεις ; Ειπα εγω οτι ειναι βρισια ; Αντε ρε ξεκουμπισου απο εδω και ξαναγραψου στο Δημοτικό ή πάρε τα χαπια για την ανοια . Εισαι τερμα στοκος δεν καταλαβαινεις τιποτα απο ότι γραφεται εδω .
Αμόρφωτο σκουπίδι είσαι μόνο να βρίζεις ξέρεις

Εάν είχε κανει σχεση μαζι σου μαλλον την πετυχες σε στιγμή μεγάλης απελπισίας η ανάγκης το μονο βεβαιο, εκτος εάν εβαφε το σπιτι της και ηθελε τσαμπα στοκο
κάνε και εσύ αν μπορείς αμόρφωτε

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
749
Πόντοι
81

Ρε αφρόστοκε ταχειας πήξεως η μονη σχεση που ειχες ειναι αυτή με την παλάμη σου. Αν ησουν σοβαρός δε θα εγραφες δημοσια ότι ειχες σχεση με μια αφεντρα και θα την ονοματιζες κιολας θα το κραταγες για εσενα γι αυτό επιμενω δυο σχεσεις ειχες στη ζωη σου η μια με την αριστερή και ή αλλη με τη δεξια σου παλάμη. Αντε τραβα να μαθεις λιγο ελληνικα και έλα σε ενα χρονο να σε εξετασει ο ivspet που τα γραφει και ωραια ουστ φλωρολουλου

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
INSTA ΡΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΚΕΣΠΙΤΣΙ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
550
Πόντοι
81

Γιατί χωρίσατε αν επιτρέπετε;

Greek_promo1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
INSTA ΡΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΚΕΣΠΙΤΣΙ
Μάλλον τις κλείσανε γιατί πλέον δεν υπάρχει κάτι περίεργο έγινε αλλάξανε όνομα, μίλησα με κάτι παιδιά που έχουν βρεθεί και λένε ότι όντως υπάρχουν έχουν κάνει session αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.80€ η 1 ώρα αλλά είναι 2 καυλακια ωραία.το θέμα είναι ότι μου είπαν δεν ασχολούνται συνέχεια μαζί σου στο session αράζουνε και λίγο tik tok μετά από λίγο όσο εσύ γλείφεις.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.210
Πόντοι
206
όπα ρε μάγκα που θα γράψεις στον οποιοδήποτε να σκάσει
Εσένα σου θιξαμε τις δημοκρατικές σου ανησυχίες? Δεν βλέπεις πως έχουν κάνει το thread? Αν υπήρχε mod να κάνει σωστά τη δουλειά του θα τους είχε φιμωσει.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
550
Πόντοι
81
Εσένα σου θιξαμε τις δημοκρατικές σου ανησυχίες? Δεν βλέπεις πως έχουν κάνει το thread? Αν υπήρχε mod να κάνει σωστά τη δουλειά του θα τους είχε φιμωσει.
και το σκάστε που έγραψες εκτός θέματος ειναι, μην το συνεχίζεις λοιπόν.

Jdilllil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2015
Like
2.054
Πόντοι
446
Για αυτές εδώ καμία γνώμη παίδες;

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
875
Πόντοι
81

Εχουμε καποια πληροφορια για αυτην ? Την εχει δοκιμασει καποιος ? Την παιρνω τηλεφωνο αλλα δεν απαντα.

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0
Μάλλον τις κλείσανε γιατί πλέον δεν υπάρχει κάτι περίεργο έγινε αλλάξανε όνομα, μίλησα με κάτι παιδιά που έχουν βρεθεί και λένε ότι όντως υπάρχουν έχουν κάνει session αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.80€ η 1 ώρα αλλά είναι 2 καυλακια ωραία.το θέμα είναι ότι μου είπαν δεν ασχολούνται συνέχεια μαζί σου στο session αράζουνε και λίγο tik tok μετά από λίγο όσο εσύ γλείφεις.
Δε μας πειραζει μωρε ας αραξουν και λιγο τικ τοκ τα κοριτσια. Λοιπον αν εχεις νεα μη με ξεχασεις στειλε μου!!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.940
Πόντοι
206
Για αυτές εδώ καμία γνώμη παίδες;
Για τη Σάντρα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Από τη φώτο της αγγελίας φαίνεται ωραία γυναικα και λέει ότι παρέχει και φουλ πρόγραμμα... Απλά έχει μόνο μια φώτο και όχι πολυ διευκρινιστική. Χρεώνει την ώρα αν είδα καλά από το site 150 ευρώ και αν κατάλαβα καλά χρεώνει έξτρα κάποια φετίχ, που για μένα προσωπικά εφόσον τα προσφέρει ,στην τιμή αυτή θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα. Επίσης αν κατάλαβα το ραντεβού το κλείνεις μέσω πλατφόρμας. Αν έχει κάποιος εμπειρία αν μας διαφωτίσει..

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom