Kαλησπέρα σας. Ας γραψω δυο λογάκια για την ναταλία που έχω συναντήσω. Την πρώτη φορά που την είδα , όταν άνοιξα την πόρτα είδα μια κοπέλα περίπου στο 1,65 με τατουάζ στα χέρια της, θα έλεγα λιγο διαφορετικη απο τις φωτο του γραφειου, εκει φαίνεται ενα κορίτσι πολύ αδύνατο, εγώ είδα μια κοπέλα με καμπύλες. Δεν εχω θέμα προσωπικά , αλλά το γραφειο καλο ειναι να τα προσέχει αυτά. Φυσικά και την κρατησα και πέρασα πολύ καλά στο πρόγραμμα που καναμε το οποίο είχε στοματικο, ισπανικό και ένα φετίχ που ήθελα, και που με έξτρα χρέωση μου το πραγματοποίησε. Ωραίο τυπάκι γενικά, γελάσαμε αρκετά, πέρασα καλα και τις δυο φορες που την συνάντησα. Τρομερό στήθος, ακομα θυμάμαι πως στο πανω κατω εξαφανιζε τον πουτσο μου στις βυζαρες της.. Παρότι δεν ήθελε να μου πει οτι ειναι η angiedomn , εγώ το ήξερα και δεν είχα θέμα , καθως απο τότε την κυνηγούσα και μου άρεσε ο σωματότυπος της, οποτε δεν θα με κρατούσε πισω αυτό, το αντίθετο. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο insta θεωρώ οτι ειναι πιο αντιπροσωπευτικες για αυτό που θα συναντήσετε. Ξέρει πολλά φετίχ, τα χρεώνει αναλόγως ξεχωριστά το καθένα.