Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.224
- Πόντοι
- 4.510
Δώσε μια βοήθεια μπρο..
Καλημέρα για πιο studio μιλάς σε παρακαλώ ???Ξέρει κανείς τι παίζει με το BDSM Studio? Ξεκίνησε μόνο με την Πανδώρα και τώρα έχει διάφορες άλλες. Την Πανδώρα την βγάζει στο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αλλά με το που έρθει η μέρα να δουλέψει την βγάζουν. Επίσης έχω περάσει μια φορά και ήταν κλειστό ενω στο πρόγραμμα έδειχνε 3 κοπέλες.
Ξέρει κάποιος τι παίζει ; Την Πανδώρα την βρίσκουμε εκτός στούντιο; Έχουμε κάνα τηλέφωνο;
Για αυτό που έχει ανοίξει Κασσανδρας 8. Υποτίθεται είναι φετιχιστικό studio τύπου Dungeon. Μπορείς να δεις βάρδιες κλπ στο άλλο σάιτ.Καλημέρα για πιο studio μιλάς σε παρακαλώ ???
Δεν ξέρω αν το βρήκες τελικά, το site που αναφέρει ο φίλος είναι τοΔώσε μια βοήθεια μπρο..
Ναι αυτο είναι!!!Δεν ξέρω αν το βρήκες τελικά, το site που αναφέρει ο φίλος είναι το
Έχω γράψει κι εγώ σχετικά στο:Mistress Alexandra – The Absolute Greek Mistress
mistress.gr
Τύπε, πίσω εισαι εσυ που εχεις γυρισει και ολο τον κοσμο. Το τι καυλωνει τον καθενα ειναι δικο του θεμα. καποιος σαν εσενα θελει φουλ υποταγη σε lifestyle επιπεδο. Καποιος αλλος θελει πιο light πραγματα και να ριξει και ενα πουτσο στο τελος, καποιος μονο στραπ ον. Οτι γουσταρει ο καθενας αναζητα και εδω μοιραζετε ο καθενας τις εμπειριες του. Ειναι λαθος η τοποθετηση σουΕχω υπαρξει πελατης σε πολλα γνωστα dungeon σε ευρωπη και αμερικη. Ακολουθω χρονια το lifestyle του bdsm και ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ζωη μου. Συμφωνα με την ιστορια και γενικα με ολον τον τροπο ζωης οι αφεντρες δεν κανουν σεξ με τον sub τους. Εκτος αν βρισκονται σε καποια δικη τους προσωπικη σχεση, οι αφεντρες δεν ειναι πουτανες ουτε δουλευουν σε στουντιο . Το dom στοιχειο απαιτει υψηλη νοημοσυνη και υψηλη αισθητικη, βλεπω εδω αυτα που λετε και αναρωτιεμαι γιατι μπαινετε καν στον κοπο να επισκεφτειτε dungeon. Εγω προσωπικα εχω υπαρξει σκλαβος της κυριας Τζουλιέτα και μου εχει προσφερει εγκεφαλικη και σωματικη διεγερση που δεν εχω βιωσει τοσο εντονα σε αλλα dungeon. Ειμαι sub ξεκαθαρα και αυτο που μου αρεσει ειναι να προσφερω αυτα που θελει η κυρια μου, αν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τους κανονες του bdsm πατε σε στουντιο. Αμαν πια σαυτη τη χωρα ποσο πισω ειστε; πρεπει να εξηγουμαι δλδ τα αυτονοητα. διαβαστε κανα βιβλιο, διαβαστε μαρκησιο ή μαζοχ να ξεστραβωθειτε που θελετε και bdsm. ευχομαι οι κυριες ολου του κοσμου να σας μαστιγωνουν μπας και βαλετε μυαλο. Η κυρια ειναι εκει για να σε βελτιωσει και να ανατεινει το πνευμα. ειστε ολοι ασχετοι
Αν και δεν είναι αυτός ο σκοπός του thread, θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου σχετικά με το σχόλιό σου.Εχω υπαρξει πελατης σε πολλα γνωστα dungeon σε ευρωπη και αμερικη. Ακολουθω χρονια το lifestyle του bdsm και ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ζωη μου. Συμφωνα με την ιστορια και γενικα με ολον τον τροπο ζωης οι αφεντρες δεν κανουν σεξ με τον sub τους. Εκτος αν βρισκονται σε καποια δικη τους προσωπικη σχεση, οι αφεντρες δεν ειναι πουτανες ουτε δουλευουν σε στουντιο . Το dom στοιχειο απαιτει υψηλη νοημοσυνη και υψηλη αισθητικη, βλεπω εδω αυτα που λετε και αναρωτιεμαι γιατι μπαινετε καν στον κοπο να επισκεφτειτε dungeon. Εγω προσωπικα εχω υπαρξει σκλαβος της κυριας Τζουλιέτα και μου εχει προσφερει εγκεφαλικη και σωματικη διεγερση που δεν εχω βιωσει τοσο εντονα σε αλλα dungeon. Ειμαι sub ξεκαθαρα και αυτο που μου αρεσει ειναι να προσφερω αυτα που θελει η κυρια μου, αν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τους κανονες του bdsm πατε σε στουντιο. Αμαν πια σαυτη τη χωρα ποσο πισω ειστε; πρεπει να εξηγουμαι δλδ τα αυτονοητα. διαβαστε κανα βιβλιο, διαβαστε μαρκησιο ή μαζοχ να ξεστραβωθειτε που θελετε και bdsm. ευχομαι οι κυριες ολου του κοσμου να σας μαστιγωνουν μπας και βαλετε μυαλο. Η κυρια ειναι εκει για να σε βελτιωσει και να ανατεινει το πνευμα. ειστε ολοι ασχετοι
Εχεις κάποιο προβλημα με τις πουτάνες η μου φαινεται ; Εμεις τις αγαπάμε πάντως αλλιως δε θα ημασταν και εδώ.Εχω υπαρξει πελατης σε πολλα γνωστα dungeon σε ευρωπη και αμερικη. Ακολουθω χρονια το lifestyle του bdsm και ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ζωη μου. Συμφωνα με την ιστορια και γενικα με ολον τον τροπο ζωης οι αφεντρες δεν κανουν σεξ με τον sub τους. Εκτος αν βρισκονται σε καποια δικη τους προσωπικη σχεση, οι αφεντρες δεν ειναι πουτανες ουτε δουλευουν σε στουντιο . Το dom στοιχειο απαιτει υψηλη νοημοσυνη και υψηλη αισθητικη, βλεπω εδω αυτα που λετε και αναρωτιεμαι γιατι μπαινετε καν στον κοπο να επισκεφτειτε dungeon. Εγω προσωπικα εχω υπαρξει σκλαβος της κυριας Τζουλιέτα και μου εχει προσφερει εγκεφαλικη και σωματικη διεγερση που δεν εχω βιωσει τοσο εντονα σε αλλα dungeon. Ειμαι sub ξεκαθαρα και αυτο που μου αρεσει ειναι να προσφερω αυτα που θελει η κυρια μου, αν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τους κανονες του bdsm πατε σε στουντιο. Αμαν πια σαυτη τη χωρα ποσο πισω ειστε; πρεπει να εξηγουμαι δλδ τα αυτονοητα. διαβαστε κανα βιβλιο, διαβαστε μαρκησιο ή μαζοχ να ξεστραβωθειτε που θελετε και bdsm. ευχομαι οι κυριες ολου του κοσμου να σας μαστιγωνουν μπας και βαλετε μυαλο. Η κυρια ειναι εκει για να σε βελτιωσει και να ανατεινει το πνευμα. ειστε ολοι ασχετοι
Για ποια λες φιλε ???Έχει δοκιμάσει κανείς την ξανθιά από τ σπίτι τ αρχηγού..;Γιατί κάτι άκουσα ότι έλεγε ότι στραποναρει φουλ...
Νομίζω φεδρα..έχει παίξει και στην σιρινα..Λέω για τ βίντεο με τον χαγιατε π πλακονεται με έναν άλλον..Για ποια λες φιλε ???
φαντάζομαι ότι 150 σελίδες με κριτικές για αφέντρες δε μπορούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημά σου...παιδια ξερετε καμια για ενα απλο αυταρχικο για ανάλλαγη ρολων ??? και να ξερει καλο αυταρχικο