Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Σωστά όλα αυτά, αλλά επειδη υποτιθεται πως το συγκεκριμένο studio είναι μόνο για αυταρχικό, λέω μήπως είναι καμία που μπορεί να την ξέρουμε. Με την Πανδωρα πχ που είναι εκεί εχω περασει πολύ καλα!! (ξερω πως παιζει κραξιμο για την συγκεκριμένη αλλα εγω εχω περασει σουπερ ολες τις
Που βρίσκεται το συγκεκριμένο σπ
Που βρίσκεται το συγκεκριμένο σπίτι;
Κέντρο Αθήνας ,βρες το site ,πάρε τηλέφωνο και δεν είναι σπιτι φίλε

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
Ξερουμε κατι για αυτην ;

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.914
Πόντοι
2.476
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BDSM Studio? Ξεκίνησε μόνο με την Πανδώρα και τώρα έχει διάφορες άλλες. Την Πανδώρα την βγάζει στο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αλλά με το που έρθει η μέρα να δουλέψει την βγάζουν. Επίσης έχω περάσει μια φορά και ήταν κλειστό ενω στο πρόγραμμα έδειχνε 3 κοπέλες.

Ξέρει κάποιος τι παίζει ; Την Πανδώρα την βρίσκουμε εκτός στούντιο; Έχουμε κάνα τηλέφωνο;

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BDSM Studio? Ξεκίνησε μόνο με την Πανδώρα και τώρα έχει διάφορες άλλες. Την Πανδώρα την βγάζει στο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αλλά με το που έρθει η μέρα να δουλέψει την βγάζουν. Επίσης έχω περάσει μια φορά και ήταν κλειστό ενω στο πρόγραμμα έδειχνε 3 κοπέλες.

Ξέρει κάποιος τι παίζει ; Την Πανδώρα την βρίσκουμε εκτός στούντιο; Έχουμε κάνα τηλέφωνο;
Καλημέρα για πιο studio μιλάς σε παρακαλώ ???

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.914
Πόντοι
2.476
Καλημέρα για πιο studio μιλάς σε παρακαλώ ???
Για αυτό που έχει ανοίξει Κασσανδρας 8. Υποτίθεται είναι φετιχιστικό studio τύπου Dungeon. Μπορείς να δεις βάρδιες κλπ στο άλλο σάιτ.
Στην αρχή ήταν μόνο η Πανδώρα. Μετά έβαλε και κάτι άλλες που δεν έχω δει ποτέ, αλλά σαν να εξαφανίστηκε η Πανδώρα.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Dickens

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
37
Πόντοι
0
  • Like

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Τελευταία τροποποίηση:

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.914
Πόντοι
2.476
Ρε παιδιά δεν υπάρχει ένας συναγωνιστής να μου πει που θα βρω την Πανδώρα;
Ήταν σε διάφορα στούντιο που πήγαινα. Μετά ήταν σε αυτό το και καλά BDSM στην Κασσάνδρας. Τώρα την δείχνει στο πρόγραμμα, αλλά το μαγαζί κλειστό και τηλέφωνο δεν σηκώνουν.
Έχει κάποιος τρόπο επικοινωνίας μαζί της ;;;;;

tame_me

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Εχω υπαρξει πελατης σε πολλα γνωστα dungeon σε ευρωπη και αμερικη. Ακολουθω χρονια το lifestyle του bdsm και ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ζωη μου. Συμφωνα με την ιστορια και γενικα με ολον τον τροπο ζωης οι αφεντρες δεν κανουν σεξ με τον sub τους. Εκτος αν βρισκονται σε καποια δικη τους προσωπικη σχεση, οι αφεντρες δεν ειναι πουτανες ουτε δουλευουν σε στουντιο . Το dom στοιχειο απαιτει υψηλη νοημοσυνη και υψηλη αισθητικη, βλεπω εδω αυτα που λετε και αναρωτιεμαι γιατι μπαινετε καν στον κοπο να επισκεφτειτε dungeon. Εγω προσωπικα εχω υπαρξει σκλαβος της κυριας Τζουλιέτα και μου εχει προσφερει εγκεφαλικη και σωματικη διεγερση που δεν εχω βιωσει τοσο εντονα σε αλλα dungeon. Ειμαι sub ξεκαθαρα και αυτο που μου αρεσει ειναι να προσφερω αυτα που θελει η κυρια μου, αν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τους κανονες του bdsm πατε σε στουντιο. Αμαν πια σαυτη τη χωρα ποσο πισω ειστε; πρεπει να εξηγουμαι δλδ τα αυτονοητα. διαβαστε κανα βιβλιο, διαβαστε μαρκησιο ή μαζοχ να ξεστραβωθειτε που θελετε και bdsm. ευχομαι οι κυριες ολου του κοσμου να σας μαστιγωνουν μπας και βαλετε μυαλο. Η κυρια ειναι εκει για να σε βελτιωσει και να ανατεινει το πνευμα. ειστε ολοι ασχετοι

• Like

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.914
Πόντοι
2.476
Εχω υπαρξει πελατης σε πολλα γνωστα dungeon σε ευρωπη και αμερικη. Ακολουθω χρονια το lifestyle του bdsm και ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ζωη μου. Συμφωνα με την ιστορια και γενικα με ολον τον τροπο ζωης οι αφεντρες δεν κανουν σεξ με τον sub τους. Εκτος αν βρισκονται σε καποια δικη τους προσωπικη σχεση, οι αφεντρες δεν ειναι πουτανες ουτε δουλευουν σε στουντιο . Το dom στοιχειο απαιτει υψηλη νοημοσυνη και υψηλη αισθητικη, βλεπω εδω αυτα που λετε και αναρωτιεμαι γιατι μπαινετε καν στον κοπο να επισκεφτειτε dungeon. Εγω προσωπικα εχω υπαρξει σκλαβος της κυριας Τζουλιέτα και μου εχει προσφερει εγκεφαλικη και σωματικη διεγερση που δεν εχω βιωσει τοσο εντονα σε αλλα dungeon. Ειμαι sub ξεκαθαρα και αυτο που μου αρεσει ειναι να προσφερω αυτα που θελει η κυρια μου, αν δεν μπορειτε να σεβαστειτε τους κανονες του bdsm πατε σε στουντιο. Αμαν πια σαυτη τη χωρα ποσο πισω ειστε; πρεπει να εξηγουμαι δλδ τα αυτονοητα. διαβαστε κανα βιβλιο, διαβαστε μαρκησιο ή μαζοχ να ξεστραβωθειτε που θελετε και bdsm. ευχομαι οι κυριες ολου του κοσμου να σας μαστιγωνουν μπας και βαλετε μυαλο. Η κυρια ειναι εκει για να σε βελτιωσει και να ανατεινει το πνευμα. ειστε ολοι ασχετοι
Τύπε, πίσω εισαι εσυ που εχεις γυρισει και ολο τον κοσμο. Το τι καυλωνει τον καθενα ειναι δικο του θεμα. καποιος σαν εσενα θελει φουλ υποταγη σε lifestyle επιπεδο. Καποιος αλλος θελει πιο light πραγματα και να ριξει και ενα πουτσο στο τελος, καποιος μονο στραπ ον. Οτι γουσταρει ο καθενας αναζητα και εδω μοιραζετε ο καθενας τις εμπειριες του. Ειναι λαθος η τοποθετηση σου

madness70

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Αν και δεν είναι αυτός ο σκοπός του thread, θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου σχετικά με το σχόλιό σου.

Όπως το εξέφρασε λακωνικά και εύγλωττα ο Mgeorge1111, το τι επιδιώκει ο καθένας από μία συνάντηση με μία αφέντρα είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Καλώς ή κακώς, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, δηλαδή δεν είναι όλοι οι υποτακτικοί σαν κι εσένα που (απ' οτι αναφέρεις) ακολουθείς το lifestyle του bdsm. Μπορεί κάποιος να θέλει να παίρνει μια απλή "δόση" από bdsm μία φορά το μήνα για να ξεφύγει από την καθημερινή του ρουτίνα, ενώ κάποιος άλλος να είναι sub μιας αφέντρας 24 ώρες την ημέρα. Κάποιος μπορεί να θέλει να επενδύει λίγα χρήματα για αυτήν την απόλαυση, ενώ κάποιος άλλος να του αρέσουν οι findom και να σκάει χιλιάρικα κάθε μήνα σε μία αφέντρα χάρη σε δεσμευτικά συμβόλαια που έχει υπογράψει μαζί τους. Κάποιος μπορεί να του αρέσει το σκληρό bdsm και να τον κοπανάνε στο ξύλο, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να απολαμβάνει την πιο sensual πλευρά του bdsm.

Αντίστοιχα, η ίδια ποικιλία προσεγγίσεων στο bdsm εντοπίζεται και στις αφέντρες, με αποτέλεσμα να μην είναι όλες ίδιες μεταξύ τους. Χάρη σε αυτήν την ποικιλία, μπορεί ο καθένας μας να εντοπίσει την αφέντρα εκείνη που τον ικανοποιεί περισσότερο και να αναπτύξει μία καλή χημεία μαζί της. Το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η χημεία δεν είναι δική σου υποχρέωση να το ορίσεις για τον καθένα μας εδώ μέσα. Εγώ, προσωπικά, δεν το θεωρώ παράλογο ούτε λάθος κάποιος να θέλει να κάνει σεξ με την αφέντρα του, εφόσον αυτό γίνεται με κάποια αισθητική και υπό προϋποθέσεις. Δεν αναφέρομαι δηλαδή σε σεξ, όπου γαμάς στα 4 μία αφέντρα, ενώ την τραβάς από τα μαλλιά και της ρίχνεις σκαμπίλια στον κώλο. Εκεί (χαίρω πολύ) έχει χαθεί κάθε έννοια bdsm. Μπορεί ωστόσο να υπάρχει και συνεύρεση μεταξύ αφέντρας και υποτακτικού και με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το πώς θα διεγείρονταν και οι δύο, διατηρώντας παράλληλα την έννοια της υποταγής.

Όσον αφορά τα σχόλιά μας, δεν είναι ανάγκη να τα διαβάζεις και να συγχύζεσαι. Έχεις κάλλιστα το δικαίωμα να μας αποφεύγεις και να μη σου χαλάμε τη διάθεση με την ανώριμη ελληνική νοοτροπία μας σχετικά με την υποτακτικότητα, με βάση την οποία ορίζεις και την ποιότητα μας ως χώρα, αν κατάλαβα καλά.

Όπως και να' χει, ευχαριστούμε που κατέθεσες την αποψή σου!

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
749
Πόντοι
81
Εχεις κάποιο προβλημα με τις πουτάνες η μου φαινεται ; Εμεις τις αγαπάμε πάντως αλλιως δε θα ημασταν και εδώ.
Ισχύει ότι ειναι λάθος να αναζητάς αφέντρα με τελικό σκοπό το σεξ αλλα άμα κάτσει τι πειράζει ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.809
Πόντοι
3.886
Έχει δοκιμάσει κανείς την ξανθιά από τ σπίτι τ αρχηγού..;Γιατί κάτι άκουσα ότι έλεγε ότι στραποναρει φουλ...

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.336
Πόντοι
206
εχει κανεις εμπειρια απο Mistress olga?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.809
Πόντοι
3.886
Μήπως ξέρει κανείς αν η Μπέτυ από φυλής 104 δουλεύει κ εκτός στούντιο;

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.532
Πόντοι
456
παιδια ξερετε καμια για ενα απλο αυταρχικο για ανάλλαγη ρολων ??? και να ξερει καλο αυταρχικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom