Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
ρε αντε τραβηξου που θα μου γραψειs τι ρωταω αν δε με νοιαζει. Αντε τραβηξου που θα μου τη πειs
Ρωτάς αν εξαφανίστηκε. Σου απαντάω - και μετά λες δεν με νοιάζει.
Θες γιατρό!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
Προσπάθεια για συνάντηση με την Σεσίλια... Κλείσιμο ραντεβού από την προηγούμενη μέρα. Φιξάρισμα του ραντεβού την ίδια μέρα το απόγευμα γύρω στις 6:00 και το ραντεβού ήταν για τις 10:00 το βράδυ. Ξαφνικά πέντε λεπτά πριν φτάσω στο ξενοδοχείο γύρω στις 9:30 δέχομαι τηλέφωνο κατά το οποίο την έχουν πιάσει τα γαστρεντερικά της επειδή ήταν έξω και κάτι έφαγε και ακυρώνει το ραντεβού. Αλήθεια πώς γίνεται το γαστρεντερικό να επήλθε μισή ώρα πριν το ραντεβού και όχι νωρίτερα αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω τέλος πάντων από μένα μαύρο για την κυρία

stockings

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
11
Πόντοι
0
Καινουρια προφιλ
Έχει κανείς ιδέα;

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Καινουρια προφιλ
Έχει κανείς ιδέα;
Οι φωτογραφίες αυτές πρέπει να έχουν τραβηχτεί στο limitup. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί 4-5 εκεί αλλά έχω πολύ καιρό να πάω νομίζω έχει αλλάξει και όνομα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Προσπάθεια για συνάντηση με την Σεσίλια... Κλείσιμο ραντεβού από την προηγούμενη μέρα. Φιξάρισμα του ραντεβού την ίδια μέρα το απόγευμα γύρω στις 6:00 και το ραντεβού ήταν για τις 10:00 το βράδυ. Ξαφνικά πέντε λεπτά πριν φτάσω στο ξενοδοχείο γύρω στις 9:30 δέχομαι τηλέφωνο κατά το οποίο την έχουν πιάσει τα γαστρεντερικά της επειδή ήταν έξω και κάτι έφαγε και ακυρώνει το ραντεβού. Αλήθεια πώς γίνεται το γαστρεντερικό να επήλθε μισή ώρα πριν το ραντεβού και όχι νωρίτερα αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω τέλος πάντων από μένα μαύρο για την κυρία
Στην έχει ξανακάνει αυτή τη στραβή δλδ να σε στήσει η ήταν πρώτη φορά ;

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
Στην έχει ξανακάνει αυτή τη στραβή δλδ να σε στήσει η ήταν πρώτη φορά ;
Όταν φίλε μου τραβιεσαι από τα βόρεια στο κέντρο γτ ζήτησε συγκεκριμένο ξενοδοχείο να την βολεύει,έχεις κλείσει μια μέρα πριν,έχεις φιξαρει το ραντεβού 3 ώρες πριν με τηλέφωνο και ήμουν οριακά να φτάσω στο hotel και να πάρω δωμάτιο το ακυρώνει εμένα προσωπικά με ξενίζει....το γαστρεντερικό εξάλλου το νιώθεις...δεν έρχεται αυτόματα....εξάλλου μου είπε ήμουν έξω και μόλις γύρισα σπίτι...αφού είχε θέμα πώς ήταν έξω.... τεσπά δεν θα ασχοληθώ γτ δεν έχω όρεξη με την συγκεκριμένη.εξαλλου πιο πολύ ποδολαγνεία ήθελα οπότε θα το βρω κάπου αλλού...απλά είχα πει να την δοκιμάσω....
Εμένα η όλα συμπεριφορά με ξένισε... that's all

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Όταν φίλε μου τραβιεσαι από τα βόρεια στο κέντρο γτ ζήτησε συγκεκριμένο ξενοδοχείο να την βολεύει,έχεις κλείσει μια μέρα πριν,έχεις φιξαρει το ραντεβού 3 ώρες πριν με τηλέφωνο και ήμουν οριακά να φτάσω στο hotel και να πάρω δωμάτιο το ακυρώνει εμένα προσωπικά με ξενίζει....το γαστρεντερικό εξάλλου το νιώθεις...δεν έρχεται αυτόματα....εξάλλου μου είπε ήμουν έξω και μόλις γύρισα σπίτι...αφού είχε θέμα πώς ήταν έξω.... τεσπά δεν θα ασχοληθώ γτ δεν έχω όρεξη με την συγκεκριμένη.εξαλλου πιο πολύ ποδολαγνεία ήθελα οπότε θα το βρω κάπου αλλού...απλά είχα πει να την δοκιμάσω....
Εμένα η όλα συμπεριφορά με ξένισε... that's all
Εφαγες ξενέρα σε καταλαβαινω αλλά νομίζω σε πολλούς έχει συμβεί αυτό. Σε εμένα προσωπικά 2 φορές μια με βιζιτα και μια με αφεντρα. Και οι 2 μου ειπαν την ιδια δικαιολογία ότι τους ηρθε νωρίτερα η περιοδος . Αληθεια ψέμματα ποιος ξέρει. Τις συνάντησ μετά και ολα ΟΚ . Η βιζιτα μάλιστα μου ειπε αν εχεις χρόνο θα κάτσω και παραπάνω έτσι για την ταλαιπωρία που σε εβαλα την άλλη φορά που δεν μπορεσα να ερθω.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
Εφαγες ξενέρα σε καταλαβαινω αλλά νομίζω σε πολλούς έχει συμβεί αυτό. Σε εμένα προσωπικά 2 φορές μια με βιζιτα και μια με αφεντρα. Και οι 2 μου ειπαν την ιδια δικαιολογία ότι τους ηρθε νωρίτερα η περιοδος . Αληθεια ψέμματα ποιος ξέρει. Τις συνάντησ μετά και ολα ΟΚ . Η βιζιτα μάλιστα μου ειπε αν εχεις χρόνο θα κάτσω και παραπάνω έτσι για την ταλαιπωρία που σε εβαλα την άλλη φορά που δεν μπορεσα να ερθω.
Σαφώς αλλά ξενέρωσα τόσο που δεν έχω διάθεση να επαναλάβω την διαδικασία του ραντεβού...κάποιος άλλος θα το έκανε...περί ορεξεως που λενε

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Καινουρια προφιλ
Έχει κανείς ιδέα;
Ξέρουμε τιμές;
Καλη περίπτωση είναι αυτή αλλά πρέπει να κατεβάσει την τιμη
Δηλαδή πόσο;

X1x2x3x4x5X

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0

καλησπερα εχει κανενας εμπειρια ?

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Ξέρουμε τιμές;

Δηλαδή πόσο;
Η Βέρα λογικά χρεώνει 100 αυτή ειναι η ταριφα που παιζει στο limitup η Ολγα ζητά 130. Νομίζω το νουμερο ειναι τσιμπημένο και ας ειναι καλη περίπτωση

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Ξέρουμε π είναι η Μπέτυ από φυλής 104;

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Γτ φίλε μου..Αφού και η συγκεκριμένη είναι μάστερ στο αυταρχικό..

Γτ φίλε μου..Αφού και η συγκεκριμένη είναι μάστερ στο αυταρχικό..
Η Μπετυ μπορεί να ειναι μαστερ στο κρεβάτι στο αυταρχικό δε νομίζω ισως θα πρεπει να το ψαξεις με άλλες και θα καταλάβεις τη διαφορά

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21

καλησπερα εχει κανενας εμπειρια ?
Εντυπωσιακή δείχνει ανήκει και στην ομάδα της Κυρίας Αλεξάνδρας άρα θα είναι και σωστά εκπαιδευμένη . Αρχές του Μάρτη που θα είμαι Αθήνα θα πάω μια επίσκεψη. Παρ όλα αυτά και χωρίς να θέλω να τη μειώσω μιας και είπα ότι δείχνει εντυπωσιακή για εμένα Goddess είναι μόνο μία :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom