Επισκέπτης
τπτ ποιο ωραιο απο το real τα αυταρχηκα κατα 99% θα ειναι μαπα! απο την στιγμη που δινεις την πισω πορτα σου βαλε κρεας μεσα και οχι πλαστικο! τα πλαστικα ειναι για τις κρυφοπουστες!
Η Νταρια εχει παρα πολυ προστυχο τροπο σε ολα της. Πως σε πιανει, πως σε βαζει να της γλυφεις τα ποδια, πως στεκεται, πως γαμαει. Κραταγε το στυλο και γαμουσε στο ορθιο, και η ματια της αρκουσε για να χυσω.
το τονίζω εξαρχής, δεν έχω προσωπική εμπειρία μαζί της, μιας κ δεν τυγχάνω φαν των αυταρχικών, αλλά εξ ακοής αλλά και φημών και όσων γράφονται μια καλή αφέντρα είναι η μπέττυ του Φ104...
Κι εγω με αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες δεν πειθομαι να παω στην Αφεντρα Ορνελια, φαινεται γεματη. Η Λολα ηταν πανεμορφη και φυσικα οχι ανορεξικια. Τα καλυτερα αυταρχικα τελευταια ηταν με τη Μαντονα απο Κασσανδρας και Βριλησσου και με τη Νταρια απο Κροκεων. Η Μαντονα παιζει με κωλογλυφαδες, μπαλες, ωραιο δαχτυλιασμα και δυνατο γαμησι με ενταση. Η Νταρια εχει παρα πολυ προστυχο τροπο σε ολα της. Πως σε πιανει, πως σε βαζει να της γλυφεις τα ποδια, πως στεκεται, πως γαμαει. Κραταγε το στυλο και γαμουσε στο ορθιο, και η ματια της αρκουσε για να χυσω.
Και οι 2 τους φορανε καυλιαρικες κλειστες γοβες που αρμοζουν σε αφεντρα καλυτερα απο τα κλασικα πεδιλα που φορανε οι πιο πολλες κοπελες.
γυναικάρα είναι φίλε ;). Χοντρή θα την έλεγες αν γουστάρεις ανορεκτικές
Αν δε σου κάνει κόπο, δώσε και καμιά πληροφορία παραπάνω να έχουμε γνώση οι υπόλοιπο0ι...Ψάχνω μία έκφυλη και εμφανίσιμη αφέντρα (ανεξάρτητη) κυρίως για strap on.
Προς το παρόν έχω δοκιμάσει αυτήν:www.freelist.gr/ad.php?adId=120959-6&cityId=155&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=120959-6&cityId=155&subcatId=65[/url] έμεινα αρκετά ικανοποιημένος άλλα θα ήθελα και κάτι καλύτερο τουλάχιστον σε εμφάνιση. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Αν δε σου κάνει κόπο, δώσε και καμιά πληροφορία παραπάνω να έχουμε γνώση οι υπόλοιπο0ι...
Αν έχεις την καλωσύνη φίλε μου, στείλτη μου με pm!Φίλε μου, θα ήθελα να γράψω και κριτική άλλα μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..
Φίλε μου, θα ήθελα να γράψω και κριτική άλλα μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..