Μπα πάλι μπροστά μου εσύ?
Μπορεί να είμαι μικρή σε ηλικία, αλλά δεν είμαι ούτε χαζή, ούτε άσχετη μεγάλε.
Τέλος πάντων δεν ξέρω για πια λες, ούτε ξέρω για κανλένα χαμό, ούτε έχω ακούσει τίποτε και δεν είμαι σίγουρη πως αυτό που λες είναι πραγματικότητα. Σε περίπτωση που έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω κάτω από ποιες προϋποθέσεις ήταν στον συγκεκριμένο χώρο αυτή που λες, αν ηταν παράλληλα πρίν ή μετά και στ‘ αλήθεια δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Επίσης δεν είπα ότι μπορεί κάποια με κυριαρχικό χαρακτήρα που θέλει να βγάλει λεφτά, πως δεν μπορεί να γίνει πουτάνα. Είναι το μόνο εύκολο και καλά θα κάνει να γίνει άμα το γουστάρει. Αφέντρα πάντως δεν μπορεί να γίνει καμία αν δεν το έχει από φυσικού της. Αυτό που αναρωτιέμαι περισσότερο είναι, πως είναι δυνατόν εκεί που πάνε οι άντρες να γαμήσουν, κάποιοι άλλοι να πηγαίνουν για να πηδηχτούν. Με λίγα λόγια πως μπορούν άντρες που λένε πως είναι σκλάβοι, να έχουν στο μυαλό τους πως μια Αφέντρα μπορεί να είναι πόρνη και όχι Κυρία, μια που μιλάμε για εγκεφαλικά παιχνίδια. Επίσης, απορώ, πως μπορούν κάποιοι να πηδάνε τις Αφέντρες, που λίγο πριν τους έσκιζαν τον κώλο και αυτές να τον τρώνε σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Καλά. Ισως εγώ να την έχω δει έτσι παράξενα και να πιστεύω πως άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη.