Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
H εμπειρία μου λεει ότι όταν δε ρωτάς βλακειες στο τηλέφωνο ολες μια χαρά απαντάνε. Τωρα βεβαια οτι οι περισσότερες χρησιμοποιούν ενα και καλά αυστηρό και απότομο στυλ και κανουν και τυποποιημενες ερωτησεις μικρό το κακό. Στην προκειμένη περίπτωση η Ολγα εχει site εφοσων καποιος το εχει επισκεφθεί για να την πάρει τηλέφωνο παει να πει ότι κατάλαβε τι προσφέρει οποτε θελει session δεν μπορω να καταλάβω γιατι να γινει αγενής .
Ενταξει αν καποιοι απο εμας αρχιζουμε και τα παζάρια στο τηλ (και εγω το κάνω ειδικά σε όσες λένε ραντεβου σε ξενοδοχειο) δεν πρέπει να το τραβάμε ομως πολύ γιατί μετά λογικό ειναι η Ολγα και η καθε Ολγα να αρχισει τα πουστριλικια !

Επιβεβαιώνω κι εγώ, αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος γιαυτό το "απότομο" ή "αγενές" στυλ, και συνήθως προέρχεται απο τον καλούντα και όχι απο την καλούμενη. Πολλοί οι λόγοι, αλλά και αυτές οι καψερές δεν ξέρουν τι τις περιμένει όταν σηκώνουν το ακουστικό.

- Πολλοί είναι απλά πανηλήθιοι και δεν μπορούν να συνεννοηθούν.
- Πολλοί είναι νορμάλ, αλλά απο το άγχος τους και την νευρικότητα τους λένε μαλακίες.
- Πάρα πολλοί παίρνουν απλά για να καυλαντίσουν χωρίς καμία πρόθεση να κανονίσουν συνάντηση
- Πολλοί είναι απλά ψυχασθενείς
- Πολλοί είναι οι ίδιοι αγενείς και απαράδεκτοι
- Πολλοί παίρνουν για δούλεμα
- Πολλοί κανονίζουν ραντεβού και στήνουν στη συνέχεια

Όταν σε καθημερινή βάση έχεις ν' αντιμετωπίσεις όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, είναι φυσιολογικό να σηκώνεις το ακουστικό με λυμένο το ζωνάρι ή αλλιώς να έχεις το σύνδρομο του 'γρύλου', και μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά, με άλλα λόγια ο σοβαρός που θα καλέσει για πάρει πληροφορίες και να κανονίσει συνεδρία να εισπράξει την διάχυτη καχυποψία, μεταλλαγμένη σε αγένεια. Βεβαίως και ισχύει ότι πολλές έχουν και το τυποποιημένο στυλ που θεωρούν ότι αντιστοιχεί στον ρόλο τους, μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τις βοηθάει. Αν ξέρεις να διαχειριστείς συναισθήματα και την ψυχολογία αυτής που έχεις απέναντι σου, την φέρνεις εκεί που θέλεις.
Εγώ πάω έρικα και στο τηλέφωνο ξέρει να μιλά δύσκολο να την πετύχεις αλλά αξίζει την αναμονή είχα στείλει μήνυμα στην σελίδα της

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Εγώ πάω έρικα και στο τηλέφωνο ξέρει να μιλά δύσκολο να την πετύχεις αλλά αξίζει την αναμονή είχα στείλει μήνυμα στην σελίδα της
H προσδοκία είναι το καλύτερο αφροδισιακό

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Ποπό ξύλο;;;;;
Γουστάρει

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Ποπό ξύλο;;;;;
Γουστάρει
και βλέπεις μόνο 14 δευτερόλεπτα, φαντάσου τι έγινε σε 5.500 δευτερόλεπτα!
Όσο για το αν γουστάρει η κυρία Vida να μαστιγώνει, στις συνεδρίες δείχνει να το διασκεδάζει πάρα πολύ.
Τώρα αν προσποιείται τόσο καλά ώστε να μην το καταλαβαίνω τι να σου πω. Αν έχει τόσο καλές υποκριτικές ικανότητες θα έπρεπε να είναι στο Hollywood, την εμφάνιση την έχει άλλωστε. Στο λεξικό στη λέξη σαδίστρια πρέπει να βάλουν τη φωτογραφία της.

Τελευταία τροποποίηση:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Καλά τόσο ξύλο εγώ δεν

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Δηλαδη αν ισχυει...τον νοεμβριο, σκανε μυτη Θεσσαλόνικη σχεδον τσυτοχρονα σαντρα, βαρωνη, αρτεμις, ερικα, κελυ,... ειναι και η βιντα.... Αν σκασουν και απο τα στουντιο εμμα και εβελινα που πλεον ανεβαινουν μια στο τόσο... θα ναι τελειως κριμα. Ουτε εμεις θα επισκεφτουμε περισοτερες απο μια ειδικα αν θελουμε επαναληψη.... Ουτε και οι επαγγελματιες θα κανουν ταμειο γτ θα μοιραστει η πελατεια. Μια συνεννοηση μεταξυ τους για τις ημερομηνιες των τουρ, νομιζω θα αφηνε ολους περισσοτερο ικανοποιημενους και περισσοτερη επιθυμια στις ιδιες να ξαναρθουν, αφου θα κανουν καλυτερο ταμειο αν δεν εχουν ταυτοχρονα τοσο ανταγωνισμο...

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Δηλαδη αν ισχυει...τον νοεμβριο, σκανε μυτη Θεσσαλόνικη σχεδον τσυτοχρονα σαντρα, βαρωνη, αρτεμις, ερικα, κελυ,... ειναι και η βιντα.... Αν σκασουν και απο τα στουντιο εμμα και εβελινα που πλεον ανεβαινουν μια στο τόσο... θα ναι τελειως κριμα. Ουτε εμεις θα επισκεφτουμε περισοτερες απο μια ειδικα αν θελουμε επαναληψη.... Ουτε και οι επαγγελματιες θα κανουν ταμειο γτ θα μοιραστει η πελατεια. Μια συνεννοηση μεταξυ τους για τις ημερομηνιες των τουρ, νομιζω θα αφηνε ολους περισσοτερο ικανοποιημενους και περισσοτερη επιθυμια στις ιδιες να ξαναρθουν, αφου θα κανουν καλυτερο ταμειο αν δεν εχουν ταυτοχρονα τοσο ανταγωνισμο...
Δεν τις κρατάτε όλες εκεί και να έρθει προς κάτω η κυρία Vida;
Σκέφτομαι δυνατά...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Δεν τις κρατάτε όλες εκεί και να έρθει προς κάτω η κυρία Vida;
Σκέφτομαι δυνατά...
Η αλήθεια είναι ότι μόνο την Vida έχουμε.... Μια τράμπα Ίσιδα με Vida νομίζω ότι είναι καλό deal και κρατήστε τις υπόλοιπες για πάρτυ σας.... Φέρτε την Ισιδάρα και νομίζω πως και οι δύο θα είμαστε τέρμα ικανοποιημένα... Ίσιδάρα γύρνα ή έστω τηλεφώνα!!!! ναναα νανανα :cheesy::cheesy::cheesy:

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Η έρικα είναι ο καλύτερος γαμιάς με διαφορά και fisting μέχρι τον αγκώνα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Η αλήθεια είναι ότι μόνο την Vida έχουμε.... Μια τράμπα Ίσιδα με Vida νομίζω ότι είναι καλό deal και κρατήστε τις υπόλοιπες για πάρτυ σας.... Φέρτε την Ισιδάρα και νομίζω πως και οι δύο θα είμαστε τέρμα ικανοποιημένα... Ίσιδάρα γύρνα ή έστω τηλεφώνα!!!! ναναα νανανα :cheesy::cheesy::cheesy:
Συμφωνώ πάρετε πάνω όποια θέλετε, να έρθει στην Αθήνα η κυρία Vida και να αφήσουμε τα διάφορα προφίλ μια ώριμης μαντάμ να γράφουν τις τρολιές τους! :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Άσε την κυρία εκεί που κάθεται
Βέβαια σιγά μην μας ρωτήσει
Ποιοι είμαστε εμείς;;;

• Θυμός
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Συμφωνώ πάρετε πάνω όποια θέλετε, να έρθει στην Αθήνα η κυρία Vida και να αφήσουμε τα διάφορα προφίλ μια ώριμης μαντάμ να γράφουν τις τρολιές τους! :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Παρακαλούνται όπως οι δυο Κυρίες να σκεφτούν την πρόταση μας και να μας απαντησουν το συντομότερον. Ελπίζω να μην μας σουτάρουν και μας στείλουν κλωτσηδον (αν και δεν θα ήταν άσχημο λίγο ξύλο:wink:...αρκεί να μας δεχτούνε πάλι πίσω :cheesy::cheesy::cheesy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε την κυρία εκεί που κάθεται
Βέβαια σιγά μην μας ρωτήσει
Ποιοι είμαστε εμείς;;;
περάστε τον κύριο έξω :cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
χωρίς λόγια από την αφέντρα μου έρικα

Συνημμένα

• 20210221_161931 (1).jpg
    20210221_161931 (1).jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 40
  • 20200501_145206.jpg
    20200501_145206.jpg
    4,1 MB · Εμφανίσεις: 40

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Η Έρικα όπου και να πάει θα έχει δουλειά οπότε θέμα ανταγωνισμού δεν υπάρχει. Μια μικρή σημείωση πριν χρησιμοποιήσεις κάποιον ορισμό μάθε πρώτα τη σημασία του στη δική σου περίπτωση μάθε τι είναι ο όρος του τρολ και του τρολλαρω και φυσικά δεν αναφέρομαι στα μυθικά πλάσματα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Η Έρικα όπου και να πάει θα έχει δουλειά οπότε θέμα ανταγωνισμού δεν υπάρχει. Μια μικρή σημείωση πριν χρησιμοποιήσεις κάποιον ορισμό μάθε πρώτα τη σημασία του στη δική σου περίπτωση μάθε τι είναι ο όρος του τρολ και του τρολλαρω και φυσικά δεν αναφέρομαι στα μυθικά πλάσματα
Ωπ, τώρα εσύ πως ξεφύτρωσες; Ανέφερε κανείς το όνομα της Έρικας και δεν το πήρα είδηση; Μάλλον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εκτός αν θες να γεμίσεις το forum με ξεκατινιάσματα.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Ωπ, τώρα εσύ πως ξεφύτρωσες; Ανέφερε κανείς το όνομα της Έρικας και δεν το πήρα είδηση; Μάλλον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εκτός αν θες να γεμίσεις το forum με ξεκατινιάσματα.
Όχι ρε δεν ξέρουμε σε ποια αναφέρεσαι τρώμε όλοι κουτοχορτο. Το ρόλο της Κατίνας τον έχεις κερδίσει επάξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom