Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Καταλαβαινω τι εννοεις η Ολγα στο τηλέφωνο μιλάει με αυτό το τυποποιημενο και καλά αυστηρό στυλ που μιλάνε ολες. Η Θεανω μιλάει πιο χαριτωμενα στο τηλέφωνο
Και οι δυο μιλανε υπεροχα ,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ,αλλα η πραξη.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
σχέση δεν είχα βρισκόμασταν 5 φορές τον μήνα,έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος επειδή εκτός από ότι είναι η καλύτερη αφέντρα είναι και Άνθρωπος με Α κεφαλαίο πήρα μαθήματα ζωής από την ericca,σε δύσκολη περίοδο της ζωής μου ήταν δίπλα μου,είχα θέμα υγείας οι φίλοι μου δεν ήρθαν στο νοσοκομείο η ericca ήρθε στον ευαγγελισμό εκεί νοσηλεύομουν
Μπράβο στην ερίκα

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Με μια κλεοπατρα κυριακιδου εχει παει κανεις?Τι παιζει?

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
3/11 δεν είναι Παρασκευή?

Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά
Για δύο λόγους δεν πηγαίνω πλέον στα σπάνια. Ο ένας είναι ότι πλέον γίνονται μόνο Παρασκευές ο άλλος ότι πλέον επιτρέπουν να καπνίζουν μπάφους και βρωμάει όλος ο χώρος

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Για δύο λόγους δεν πηγαίνω πλέον στα σπάνια. Ο ένας είναι ότι πλέον γίνονται μόνο Παρασκευές ο άλλος ότι πλέον επιτρέπουν να καπνίζουν μπάφους και βρωμάει όλος ο χώρος
Πήγαινα μονο για την κατια και την μισελ μόνο αυτές αξιζουν στα spank

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
20
Καταλαβαινω τι εννοεις η Ολγα στο τηλέφωνο μιλάει με αυτό το τυποποιημενο και καλά αυστηρό στυλ που μιλάνε ολες. Η Θεανω μιλάει πιο χαριτωμενα στο τηλέφωνο
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Ήταν αγενής και μη επαγγελματική.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
3/11 δεν είναι Παρασκευή?

Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά
Οχι ρε αμα ειναι καλα γιατι να τα κοψεις :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με μια κλεοπατρα κυριακιδου εχει παει κανεις?Τι παιζει?
Παει αυτή εχει αποσυρθει εδω και χρόνια

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Στην ericca δεν ισχύει αυτό εκείνη παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες και χωρίς να σε αναγκάσει εγώ τα κάνω επειδή βλέπω την ευχαρίστηση στο πρόσωπο της γι αυτό είναι η καλύτερη και βεβαίως πληρώνω και λίγα είναι τα 100 ευρώ που τις δίνω
Και λίγα δίνουμε για την απόλυτη Κυρία μου ,αλλά θα ξαναφύγει για Λονδίνο ευτυχώς μόνο για 2 βδομάδες

lustfull

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
38
Πόντοι
0

Καλησπερα στην παρεα.Δεν την εχω ξαναδει..Ξερει καποιος κατι? thanks

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Εγώ πάω στην έρικα αλλά θα ήθελα να νωρίσω και την όλγα

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Όχι, δεν εννοώ αυτό. Ήταν αγενής και μη επαγγελματική.
θα την πάρω τηλέφωνο αν είναι αγενής η όλγα απλά δεν θα πάω αλλά στις φωτογραφίες που έχω δει φαίνεται καλή ωραίο πρόσωπο τα παραπανίσια κιλά δεν με χαλάνε

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
θα την πάρω τηλέφωνο αν είναι αγενής η όλγα απλά δεν θα πάω αλλά στις φωτογραφίες που έχω δει φαίνεται καλή ωραίο πρόσωπο τα παραπανίσια κιλά δεν με χαλάνε
Εμέμα με αρέσει είναι μπαμπάτσικη,να έρθει Σαλονίκη

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
H εμπειρία μου λεει ότι όταν δε ρωτάς βλακειες στο τηλέφωνο ολες μια χαρά απαντάνε. Τωρα βεβαια οτι οι περισσότερες χρησιμοποιούν ενα και καλά αυστηρό και απότομο στυλ και κανουν και τυποποιημενες ερωτησεις μικρό το κακό. Στην προκειμένη περίπτωση η Ολγα εχει site εφοσων καποιος το εχει επισκεφθεί για να την πάρει τηλέφωνο παει να πει ότι κατάλαβε τι προσφέρει οποτε θελει session δεν μπορω να καταλάβω γιατι να γινει αγενής .
Ενταξει αν καποιοι απο εμας αρχιζουμε και τα παζάρια στο τηλ (και εγω το κάνω ειδικά σε όσες λένε ραντεβου σε ξενοδοχειο) δεν πρέπει να το τραβάμε ομως πολύ γιατί μετά λογικό ειναι η Ολγα και η καθε Ολγα να αρχισει τα πουστριλικια !

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.342
Πόντοι
206
H εμπειρία μου λεει ότι όταν δε ρωτάς βλακειες στο τηλέφωνο ολες μια χαρά απαντάνε. Τωρα βεβαια οτι οι περισσότερες χρησιμοποιούν ενα και καλά αυστηρό και απότομο στυλ και κανουν και τυποποιημενες ερωτησεις μικρό το κακό. Στην προκειμένη περίπτωση η Ολγα εχει site εφοσων καποιος το εχει επισκεφθεί για να την πάρει τηλέφωνο παει να πει ότι κατάλαβε τι προσφέρει οποτε θελει session δεν μπορω να καταλάβω γιατι να γινει αγενής .
Ενταξει αν καποιοι απο εμας αρχιζουμε και τα παζάρια στο τηλ (και εγω το κάνω ειδικά σε όσες λένε ραντεβου σε ξενοδοχειο) δεν πρέπει να το τραβάμε ομως πολύ γιατί μετά λογικό ειναι η Ολγα και η καθε Ολγα να αρχισει τα πουστριλικια !
Eπιβεβαιωνω 100%.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Επιβεβαιώνω κι εγώ, αλλά συνήθως υπάρχει κάποιος λόγος γιαυτό το "απότομο" ή "αγενές" στυλ, και συνήθως προέρχεται απο τον καλούντα και όχι απο την καλούμενη. Πολλοί οι λόγοι, αλλά και αυτές οι καψερές δεν ξέρουν τι τις περιμένει όταν σηκώνουν το ακουστικό.

- Πολλοί είναι απλά πανηλήθιοι και δεν μπορούν να συνεννοηθούν.
- Πολλοί είναι νορμάλ, αλλά απο το άγχος τους και την νευρικότητα τους λένε μαλακίες.
- Πάρα πολλοί παίρνουν απλά για να καυλαντίσουν χωρίς καμία πρόθεση να κανονίσουν συνάντηση
- Πολλοί είναι απλά ψυχασθενείς
- Πολλοί είναι οι ίδιοι αγενείς και απαράδεκτοι
- Πολλοί παίρνουν για δούλεμα
- Πολλοί κανονίζουν ραντεβού και στήνουν στη συνέχεια

Όταν σε καθημερινή βάση έχεις ν' αντιμετωπίσεις όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, είναι φυσιολογικό να σηκώνεις το ακουστικό με λυμένο το ζωνάρι ή αλλιώς να έχεις το σύνδρομο του 'γρύλου', και μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά, με άλλα λόγια ο σοβαρός που θα καλέσει για πάρει πληροφορίες και να κανονίσει συνεδρία να εισπράξει την διάχυτη καχυποψία, μεταλλαγμένη σε αγένεια. Βεβαίως και ισχύει ότι πολλές έχουν και το τυποποιημένο στυλ που θεωρούν ότι αντιστοιχεί στον ρόλο τους, μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τις βοηθάει. Αν ξέρεις να διαχειριστείς συναισθήματα και την ψυχολογία αυτής που έχεις απέναντι σου, την φέρνεις εκεί που θέλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom